Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

The checkbox in reCAPTCHA does not load/appear

Using Firefox v45.0 and Windows 10 Home version 1511 I cannot get the reCAPTCHA check box to display/appear. I have installed the latest version of Java but it still does… (read more)

Using Firefox v45.0 and Windows 10 Home version 1511 I cannot get the reCAPTCHA check box to display/appear. I have installed the latest version of Java but it still does not display. I have trying to log into Virgin Media web mail. I got it to work for a short while but not any more. I did notice that the missing check box appeared a millisecond later than the rest of the page.

It all works fine using the same version of Firefox and Windows 7.

This has been a problem for some time and is driving me mad.

Asked by Enduser 4 years ago

Last reply by Enduser 4 years ago

  • Archived

Firefox crashes on start up

i have tried lots of things including clean ups etc. so i uninstalled and clean installed firefox. tried the stub version- no good. found a full download - installed but … (read more)

i have tried lots of things including clean ups etc. so i uninstalled and clean installed firefox. tried the stub version- no good. found a full download - installed but crashes on start up too....still not working. Same problem in safe mode - crashed on start up. it was working yesterday then the laptop updated but firefox hasnt worked since the auto update last night. Crash ID: bp-e914a219-db64-4cda-bbe5-bc94e1170523 i get this report under the details tab....

Asked by lilsmokey857 3 years ago

Last reply by lilsmokey 3 years ago

  • Archived

Download manager is not showing all download history

My download library window used to display files well over a year old, everything I have saved since the last time I deleted all browser history. Recently, everything ol… (read more)

My download library window used to display files well over a year old, everything I have saved since the last time I deleted all browser history. Recently, everything older than six months was no longer displayed. The files are still there, I just have to search for them. Now it no longer shows anything older than 4 months. "Show all history" does not work. Is there a way to restore that list?

Asked by foxfire87 3 years ago

Last reply by cor-el 3 years ago

  • Archived

Firefox won't accept https pages - constant error messages - can't log in anywhere.

Running Windows 10 on HP Pavilion Desktop, Firefox stopped allowing any access to https pages 5 days ago. Constant immediate error messages, sometimes "Secure Connection … (read more)

Running Windows 10 on HP Pavilion Desktop, Firefox stopped allowing any access to https pages 5 days ago. Constant immediate error messages, sometimes "Secure Connection Failed", sometimes "Connection timed out".

(I am posting this from an old Windows 7 Computer ( I can't from the Windows 10 one as I can't log in on it - no chance of syncing it).

I have Kapersky and contacted them and not Kapersky problem. Did clean resintalls of Firefox. No Joy. Tried old versions of Firefox. No Joy.

Hired a techie geek, they spent 8 hours trying to get it to work. We tried everything in this link plus more https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems


Really don't want to try a System Restore. Am I doomed to Chrome?

Asked by Zirka 3 years ago

Last reply by Zirka 3 years ago

  • Archived

Sites open many redirects

On the 16 of July I posted this; Support Forum Redirects 10 REPLIES 1 HAS THIS PROBLEM 18 VIEWS LAST REPLY BY HAPPY112 2 WEEKS AGO dianet dianet Posted 7/16/17, 5:18 PM … (read more)

On the 16 of July I posted this; Support Forum

Redirects 10 REPLIES 1 HAS THIS PROBLEM 18 VIEWS LAST REPLY BY HAPPY112 2 WEEKS AGO

dianet

dianet Posted 7/16/17, 5:18 PM When using some sites, there are many redirects and I even get a new fire fox page. Why and how can I fix this?


I am using a Hewlett-Packard - HP ENVY TouchSmart Sleekbook 4 with windows 10 64 bit operating system. Extensions: Adblocker Plus and ZenMate Security, and unblock VPN Plugins: OpenH264 Video Codec

              Shockwave Flash 26.0
              Widevine Content Decryption

When I go to primewire.ag, ,watchfree.to, putlocker.today, etc and click on a tv show a new smaller firefox page opens, or some other site that I DID NOT CLICK ON.

I have followed to the letter all the remedies I have received from your TOP Contributor Happy 112 and Nothing is working.

Every single time i go to a web site using Firefox I get redirects to other sites. If I'm using ZenMate the redirects are to English sites. If I'm not using ZenMate I get redirects to Thai web pages.

Now my question to Firefox 1. can this be fixed? 2. How do totally uninstall FireFox and reinstall it with none of my bookmarks and no extensions?

Please help Diane

Asked by dianet 3 years ago

Last reply by Zachary_ 3 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes most every time try to close. Started since using windows 10.Tried all remedies.

Tried safemode, retune firefox, turn off LastPass.Diable plugins but,FF crashes most every time close, since updating to windows 10. Please advise. Trouble shooting data … (read more)

Tried safemode, retune firefox, turn off LastPass.Diable plugins but,FF crashes most every time close, since updating to windows 10. Please advise. Trouble shooting data says I have windows xp as operating system...That is incorrect....This laptop I bought new from Dell with windows7

Thanks

Asked by j4872 4 years ago

Answered by cor-el 4 years ago

  • Archived

Firefox crashes

Mozilla Crash Reports Search Product: Select Version: Report: Super Search Firefox 44.0.2 Crash Report [@ SHA512_Compress ] Search Mozilla Support for Help ID: bp-b4… (read more)

Mozilla Crash Reports Search

   Product: 

Select Version: Report:

Super Search Firefox 44.0.2 Crash Report [@ SHA512_Compress ] Search Mozilla Support for Help ID: bp-b4d541f1-fbf0-4df4-bf6d-13feb2160221 Signature: SHA512_Compress

   Details
   Metadata
   Modules
   Raw Dump
   Extensions

Signature SHA512_Compress More Reports Search UUID b4d541f1-fbf0-4df4-bf6d-13feb2160221 Date Processed 2016-02-21T06:07:06.384087+00:00 Uptime 5 Last Crash 172506 seconds before submission Install Age 798676 since version was first installed. Install Time 2016-02-12 00:15:39 Product Firefox Version 44.0.2 Build ID 20160210153822 Release Channel release OS Windows NT OS Version 10.0.10586 Build Architecture x86 Build Architecture Info GenuineIntel family 6 model 60 stepping 3 | 4 Crash Reason EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ Crash Address 0xffffffffa4bff2c6 User Comments App Notes

AdapterVendorID: 0x10de, AdapterDeviceID: 0x13c2, AdapterSubsysID: 29743842, AdapterDriverVersion: 10.18.13.6191 DWrite? DWrite+ D2D1.1? D2D1.1+ D2D? D2D1.1V? D2D1.1V+ D2D+ D3D11 Layers? D3D11 Layers+

Processor Notes processor_ip-172-31-4-164_1322; MozillaProcessorAlgorithm2015; skunk_classifier: reject - not a plugin hang EMCheckCompatibility

True

Winsock LSP

MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 :

MSAFD Tcpip [UDP/IP] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 :  
MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [UDP/IPv6] : 2 : 2 :  
MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP TCPv6 Service Provider : 2 : 1 :  
RSVP TCP Service Provider : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP UDPv6 Service Provider : 2 : 2 :  
RSVP UDP Service Provider : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
Hyper-V RAW : 2 : 1 : 

Adapter Vendor ID

0x10de

Adapter Device ID

0x13c2

Total Virtual Memory

4294836224

Available Virtual Memory

3660476416

System Memory Use Percentage

17

Available Page File

46260576256

Available Physical Memory

21323792384

Bugzilla - Report this bug in Firefox Core Plugins Toolkit Related Bugs

Crashing Thread (59) Frame Module Signature Source 0 freebl3.dll SHA512_Compress security/nss/lib/freebl/sha512.c 1 freebl3.dll SHA512_Update security/nss/lib/freebl/sha512.c 2 softokn3.dll NSC_DigestUpdate security/nss/lib/softoken/pkcs11c.c 3 nss3.dll PK11_DigestOp security/nss/lib/pk11wrap/pk11cxt.c 4 xul.dll mozilla::psm::CertIDHash security/certverifier/OCSPCache.cpp 5 xul.dll mozilla::psm::OCSPCache::Entry::Init(mozilla::pkix::CertID const&) security/certverifier/OCSPCache.cpp 6 xul.dll mozilla::psm::OCSPCache::Put(mozilla::pkix::CertID const&, mozilla::pkix::Result, mozilla::pkix::Time, mozilla::pkix::Time) security/certverifier/OCSPCache.cpp 7 xul.dll mozilla::psm::NSSCertDBTrustDomain::VerifyAndMaybeCacheEncodedOCSPResponse(mozilla::pkix::CertID const&, mozilla::pkix::Time, unsigned short, mozilla::pkix::Input, mozilla::psm::NSSCertDBTrustDomain::EncodedResponseSource, bool&) security/certverifier/NSSCertDBTrustDomain.cpp 8 @0x4a

Show other threads Mozilla Crash Reports - Powered by Socorro - All dates are UTC

   User Documentation API Source Privacy Policy 
   Sign in

Asked by Jeff33990 4 years ago

Last reply by jscher2000 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Bookmarks sync problems: Bookmarks keep rearranging themselves in the bookmarks toolbar, and do not sync completely on Windows and Android.

My setup I'm using Firefox 47.0 on Fedora (64-bit GNU/Linux) with GNOME shell, and on Windows 10 (64-bit). I also have Firefox Sync on an Android tablet, but I don't do a… (read more)

My setup

I'm using Firefox 47.0 on Fedora (64-bit GNU/Linux) with GNOME shell, and on Windows 10 (64-bit). I also have Firefox Sync on an Android tablet, but I don't do as much web browsing on my tablet, so I haven't needed to look at the bookmarks there...


The problem(s)

On Fedora, the bookmarks in the Firefox bookmarks toolbar rearrange themselves. The bookmarks in one folder shift from the bottom to the top, and some bookmarks in the toolbar shift from left to right. I arrange my bookmarks by loose priority, so this annoying. Whenever I notice the bookmarks being out of order, I drag them back to where they were, but they always move themselves again later. This has been an ongoing issue for a couple months; I've only seriously attempted to troubleshoot the issue over the past week or so, and I'm not having any luck.

I don't think I've ever noticed the bookmarks moving themselves in the middle of a session, so I believe it's actually happening when I close or launch Firefox. However, reproducing this issue has been tricky, since the bookmarks do not *always* shuffle themselves every time I launch Firefox. Depending on how often I open/close the application, I may notice the bookmarks moving themselves once every other day, or a couple times in a single day.

This may be a separate issue, but I noticed it around the same time: On Windows 10, my bookmarks do not sync at all. There three or four bookmarks in the toolbar, but these do not get updated when I change them on my Linux machine, and none of the other bookmarks have synced to the Windows machine.


Things that I've already tried

I've tried reverting my bookmarks to a recent automatic backup (Library > Import and Backup > Restore). No change.

I've tried disabling all addons. No change.

I tried refreshing Firefox, to "reset to factory defaults". No change.

I tried deleting the file `xulstore.json` in my Firefox profile. No change.

I tried installing and running the Places Maintenance extension. I didn't entirely understand all the text output it generated while running, but I don't think it found any real errors. Anyway, no change.

I tried backing up my exports to a JSON file, then closing Firefox, then deleting the places.sqlite file, then restarting Firefox, and importing the bookmarks JSON file. No change.

Bookmarks still rearrange themselves on Linux and do not sync at all on Windows  :(

Asked by Android-the-Andrew 4 years ago

Answered by Android-the-Andrew 4 years ago

  • Archived

Firefox very slow in Win 10

Hi, I've always been using Firefox as a preferred browser. I recently got a new laptop with WIN10. Firefox has been unbearably slow in WIN10. Loading Google home URL … (read more)

Hi, I've always been using Firefox as a preferred browser. I recently got a new laptop with WIN10. Firefox has been unbearably slow in WIN10. Loading Google home URL (search screen) takes about 50 seconds; Yahoo home URL about 4 minutes. I tried just about everything that have been suggested by Firefox Help to address this issue including re-install; reset; safe mode just to name a few - to no avail. I then tried Internet Explorer to load same Google and Yahoo home URLs. They took less than 1 second and about 5 seconds respectively. I turned on Windows task manager and observed Wifi network throughput while accessing these URLs. I noted when I was running Firefox transfer rate rate ranged 30 kbps - 500 kbps (average around 100 kbps); while IE transfer rate ranged 100 kbps to 4.5 mbps. Being a new PC I have no Extensions nor any active Plugins. Does anyone have any idea idea what's happening, and help resolve this issue please. Thanks.

Asked by DavidTK 3 years ago

Last reply by FredMcD 3 years ago

  • Solved
  • Archived

ebay only site shows a mobile site

I have a problem with ebay it shows as a mobile site why? amazon shows fine and all other sites the only add-on i have installed us ublock nothing else. I have tried clea… (read more)

I have a problem with ebay it shows as a mobile site why? amazon shows fine and all other sites the only add-on i have installed us ublock nothing else.

I have tried clearing cookies,temp files, resting firefox even removing ublock reset firfox and even uninstalled firefox with iobit uninstaller and scanned for leftovers after removing it.

I'm on windows 10 pro running build 1703 and it happened in 1607 as well

Thanks for the help in advance

Asked by damolin 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Youtube notifications constantly loading, never show up

I am starting this new thread, as the thread showing the issue as noted in my topic applies to me, but is currently going on with lastest firefox. I am using Windows 10 6… (read more)

I am starting this new thread, as the thread showing the issue as noted in my topic applies to me, but is currently going on with lastest firefox.

I am using Windows 10 64 bit and I tried everything, including safe mode, etc. etc. in the other thread ,and nothing is working.

Its not windows 10 because chrome and edge work fine regarding this issue.

I was unable toget 'automatically add' my info here in chrome browser, so I had to do it in FF ,and I'm pasting it here now:

{
  "application": {
    "name": "Firefox",
    "version": "46.0.1",
    "buildID": "20160502172042",
    "userAgent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0",
    "safeMode": false,
    "updateChannel": "release",
    "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/46.0.1/WINNT/en-US/",
    "numTotalWindows": 1,
    "numRemoteWindows": 0,
    "remoteAutoStart": false,
    "autoStartStatus": 2
  },
  "lockedPreferences": {},
  "graphics": {
    "numTotalWindows": 1,
    "numAcceleratedWindows": 0,
    "windowLayerManagerType": "Basic",
    "windowLayerManagerRemote": true,
    "supportsHardwareH264": "No; Hardware video decoding disabled or blacklisted",
    "numAcceleratedWindowsMessage": [
      ""
    ],
    "adapterDescription": "AMD Radeon HD 7700 Series",
    "adapterVendorID": "0x1002",
    "adapterDeviceID": "0x683f",
    "adapterSubsysID": "32481682",
    "adapterRAM": "2048",
    "adapterDrivers": "aticfx64 aticfx64 aticfx64 amdxc64 aticfx32 aticfx32 aticfx32 amdxc32 atiumd64 atidxx64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64",
    "driverVersion": "16.150.2401.0",
    "driverDate": "4-15-2016",
    "adapterDescription2": "",
    "adapterVendorID2": "",
    "adapterDeviceID2": "",
    "adapterSubsysID2": "",
    "adapterRAM2": "",
    "adapterDrivers2": "",
    "driverVersion2": "",
    "driverDate2": "",
    "isGPU2Active": false,
    "direct2DEnabled": false,
    "directWriteEnabled": false,
    "directWriteVersion": "10.0.10586.0",
    "direct2DEnabledMessage": [
      ""
    ],
    "webglRenderer": "Google Inc. -- ANGLE (AMD Radeon HD 7700 Series Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)",
    "info": {
      "AzureCanvasBackend": "skia",
      "AzureSkiaAccelerated": 0,
      "AzureFallbackCanvasBackend": "cairo",
      "AzureContentBackend": "cairo"
    }
  },
  "javaScript": {
    "incrementalGCEnabled": true
  },
  "accessibility": {
    "isActive": true,
    "forceDisabled": 0
  },
  "libraryVersions": {
    "NSPR": {
      "minVersion": "4.12",
      "version": "4.12"
    },
    "NSS": {
      "minVersion": "3.22.3 Basic ECC",
      "version": "3.22.3 Basic ECC"
    },
    "NSSUTIL": {
      "minVersion": "3.22.3",
      "version": "3.22.3"
    },
    "NSSSSL": {
      "minVersion": "3.22.3 Basic ECC",
      "version": "3.22.3 Basic ECC"
    },
    "NSSSMIME": {
      "minVersion": "3.22.3 Basic ECC",
      "version": "3.22.3 Basic ECC"
    }
  },
  "userJS": {
    "exists": false
  },
  "extensions": [
    {
      "name": "Firefox Hello Beta",
      "version": "1.3.2",
      "isActive": true,
      "id": "loop@mozilla.org"
    },
    {
      "name": "Multi-process staged rollout",
      "version": "1.0",
      "isActive": true,
      "id": "e10srollout@mozilla.org"
    },
    {
      "name": "Pocket",
      "version": "1.0",
      "isActive": true,
      "id": "firefox@getpocket.com"
    },
    {
      "name": "Search and New Tab by Yahoo",
      "version": "1.0.3",
      "isActive": true,
      "id": "jid1-16aeif9OQIRKxA@jetpack"
    },
    {
      "name": "Skype",
      "version": "8.3.0.9150",
      "isActive": true,
      "id": "{82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A}"
    },
    {
      "name": "anonymoX",
      "version": "2.5.2",
      "isActive": false,
      "id": "client@anonymox.net"
    },
    {
      "name": "Bing Search",
      "version": "1.0.0.6",
      "isActive": false,
      "id": "bingsearch.full@microsoft.com"
    }
  ],
  "experiments": [],
  "modifiedPreferences": {}
}

It's beyond annoying and I avoid FF because of it, so any ideas ?

ty

Asked by cajunctionAI 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Archived

Uninstalled Ff. Can't download Firefox. Error: Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.

Had to uninstall Firefox, now want to reinstall but get the error message: "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to o… (read more)

Had to uninstall Firefox, now want to reinstall but get the error message: "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window." followed by "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." Can find no Firefox running using Task Manager. But did find my profile using Mozilla Firefox instructions.

Asked by Fleetian 2 years ago

Last reply by jscher2000 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Why my Firefox is pixeled?

Today something wear happened, I was in Facebook when firefox freeze then y close it and open again, but when it open everything was pixeled or deformed! I already uninst… (read more)

Today something wear happened, I was in Facebook when firefox freeze then y close it and open again, but when it open everything was pixeled or deformed! I already uninstall it 2 times but nothing change. =(

Asked by Mikelin32 4 years ago

Answered by philipp 4 years ago

  • Archived

A Fresh installation of Firefox Hangs my Computer

I am running Windows 10, and have recently started experiencing trouble with Firefox. After trying a lot of other solutions from the support forums (including creating a… (read more)

I am running Windows 10, and have recently started experiencing trouble with Firefox. After trying a lot of other solutions from the support forums (including creating a new Firefox profile), I uninstalled and reinstalled Firefox from a fresh download. I experience the same trouble: very shortly after starting Firefox, I hear constant disk activity, and Firefox becomes unresponsive. My only choice at that point is to end the program using the red "X" (program close button). As soon as I do this the disk activity ends and the computer runs normally.

I cannot include troubleshooting information with this post because I can't keep Firefox running long enough.

The same performance issues happen with Firefox running in Safe mode. I had to resort to Microsoft Edge to post this question.

Any troubleshooting assistance would be greatly appreciated.

Thanks.

Asked by JZ 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Unable to play any flash content in browser

I have cleared caches, uninstalled, reinstalled, searched for any adjustment I could think of that would allow the flash to play. Flash players have been reinstalled, ja… (read more)

I have cleared caches, uninstalled, reinstalled, searched for any adjustment I could think of that would allow the flash to play. Flash players have been reinstalled, java reinstalled. reboooted, rebooted,rebooted. Have turned off all security and it still will not load. Some games even indicate what version of flash is installed but all I get is a plain white screen where the game should be shown. Videos will not load

Asked by lynncaroll 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Archived

Can't find media.windows-media-foundation.enabled in about:config

Hi, I'm trying to figure out how to solve this problem. Video on Vine or Twitter don't work. It seems lots of people have a similar problem but none of the solutions gi… (read more)

Hi, I'm trying to figure out how to solve this problem. Video on Vine or Twitter don't work. It seems lots of people have a similar problem but none of the solutions given worked for me.

First things, I'm on Windows 10 N which means that no media player is installed. I downloaded the windows media foundation package, installed it and restarted my computer but it still didn't solved my problem.

I refreshed Firefox and checked my plugins, they are all up to date.

Video on Youtube or Daylimotion work fine, it seem to be specific to MP4 format.

If anybody can help me I would be very grateful.

Thank you.

Asked by Noirdesir19 4 years ago

Last reply by Noirdesir19 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Totally useless after updating to version 42. Can't load anything.

Since version 42 it's not showing any website properly. Not even in Safe Mode and even after resetting everything countless times. Even after uninstalling and re-installi… (read more)

Since version 42 it's not showing any website properly. Not even in Safe Mode and even after resetting everything countless times. Even after uninstalling and re-installing it's same. Uninstalled and re-installed version 43; with default settings and all issues are still there.

As you can see in images, there are no problem with internet connection. Everything else is working just fine.

Asked by tranquilknight 4 years ago

Answered by tranquilknight 4 years ago