Showing questions tagged: Show all questions

The bookmarks on Firefox not working right. (ver85.0.2)

The bookmarks on Firefox not working right (ver85.0.2). I can't rename, or edit, move, change the address. Nothing work right. Nothing work right Firefox (ver85.0.2) on … (read more)

The bookmarks on Firefox not working right (ver85.0.2). I can't rename, or edit, move, change the address. Nothing work right. Nothing work right Firefox (ver85.0.2) on win7Pro 64Bit Someone who know why? Thanks

Asked by ktsigonias 3 days ago

Last reply by FredMcD 3 days ago

  • Solved

Stop dark themes from inverting highlighted text colors

Default highlighted text is white on a blue background, but dark themes on Youtube, Twitter, etc seem to be inverting that to blue text on a white background in Firefox. … (read more)

Default highlighted text is white on a blue background, but dark themes on Youtube, Twitter, etc seem to be inverting that to blue text on a white background in Firefox.

I'm not sure if I missed a setting somewhere, I've tried manually setting background and foreground colors for selected text, but it's still being inverted.

Asked by ismurfyou2 4 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

Address Autofill does not fill in the address line for most sites

Address autofill simply does not fill in the street address line for nearly every site - all other lines are properly autofilled (First/Last name, city, state (works even… (read more)

Address autofill simply does not fill in the street address line for nearly every site - all other lines are properly autofilled (First/Last name, city, state (works even withsome drop downs), phone, etc)

I've even created fake addresses with one or two lines of street address info, and it just never fills in the actual street address lines on sites (whether they have one or two street address lines etc).

What gives?

Asked by FFBrowserBoy 4 days ago

recently updated versions have memory leak problem

see screenshot in attachments, looks like webpage which have lots of network activities cause the problem as the red arrow point from the second image show, one is feixia… (read more)

see screenshot in attachments, looks like webpage which have lots of network activities cause the problem as the red arrow point from the second image show, one is feixiaohao.com and another is https://www.jinse.com/lives#top

Asked by heighgun 4 days ago

Zoom meetings

I am unable to use my microphone when on ZOOM as I am told that Firefox is preventing it. I have tried the steps in 'how to get Firefox to allow use of the microphone',… (read more)

I am unable to use my microphone when on ZOOM as I am told that Firefox is preventing it. I have tried the steps in 'how to get Firefox to allow use of the microphone', but I do not get the drop down menu that clicking on the padlock ( suggested) offers. Some weeks ago, I an answer to get out of the browser, BUT ???? Make it simple, please.

Asked by Kathie 5 days ago

Last reply by jscher2000 5 days ago

how do I get rid of the g.d. auto delete question for email trash? The cancel button doesn't work and I don't want my trash emptied automatically.

During one of the update downloads, an annoying boxed query was added offering the option of automatically emptying the email trash folder. I do not want that option and … (read more)

During one of the update downloads, an annoying boxed query was added offering the option of automatically emptying the email trash folder. I do not want that option and have repeatedly clicked on either cancel or the red x. Nothing seems to work and this is very annoying.

I like to keep my inbox as clear as possible, but there have been a number of times when I've had to go back into the trash file to review a past email. I DO NOT want the auto delete function for my trash. PLEASE tell me how to get rid of the option.

 Bruce Wetterau

Asked by authorbrucewetterau 5 days ago

Last reply by FredMcD 5 days ago

  • Solved

Page links on NEW TAB are gone

My homepage is set to AOL. The "Open New Tab" used to display 6 or 7 webpage links I could click on instead of diving into my bookmarks. I clicked on a small button in th… (read more)

My homepage is set to AOL. The "Open New Tab" used to display 6 or 7 webpage links I could click on instead of diving into my bookmarks. I clicked on a small button in the upper corner and after making a few changes. Now the new tab is totally blank. Would like to restore the original setting without uninstalling and re-installing Firefox.

Asked by milannovakjr 2 weeks ago

Answered by milannovakjr 5 days ago

Firefox 85 locking up every day

Hello, ever since updating Firefox to v85, it's been LOCKING UP every day, sometimes twice a day. Have not been able to figure what site of function is causing the proble… (read more)

Hello, ever since updating Firefox to v85, it's been LOCKING UP every day, sometimes twice a day. Have not been able to figure what site of function is causing the problem.

Have bee watching memory usage in Win Task Manager, Resource Monitor and can see ONE thread of Ffx ramped up to 3 MB.

Firefox updates no longer trusted, will need to do a RESTORE POINT from now on.

Please comment, and where did my first support question go?

Thx,

Asked by Ed 6 days ago

Last reply by Ed 6 days ago

My Older Account _ _ And ...

I am afraid that I am very confused about the changes to this site. Are the FAQs the only way to learn about the changes, or is there some documentation I am not present… (read more)

I am afraid that I am very confused about the changes to this site. Are the FAQs the only way to learn about the changes, or is there some documentation I am not presently seeing?

In addition, what happened to my older account on this site?

And where exactly are all the other posts, like I would expect to be seeing as if it were a regular forum platform?

Maybe I am more than confused. Maybe I am completely lost. Yes, my own stupidity might be a major factor for this confusion I am guilty of!

Asked by Confianza 6 days ago

Last reply by Confianza 6 days ago

Icon Appearance in Top Sites section

Hello! I have a question - with possible need for solution. When I create shortcuts for my most often used sites in "Top Sites" section, I want them pinned, arranged in m… (read more)

Hello! I have a question - with possible need for solution. When I create shortcuts for my most often used sites in "Top Sites" section, I want them pinned, arranged in my preferred order and displayed with big, clean, "favicon" image. BUT it doesn't always behave that way: 1) Some pages get this nice big website icon - you know: big "f" for FB or big red YouTube "Play" button. 2) While some get this annoying miniature "screenshot" with small logo in lower-right corner.

I managed to get rid of those mini-screenshots with "browser.pagethumbnails.capturing_disabled" custom setting but small, lower-right icon problem remained.

The annoying part is that those icons exist and are seen by firefox, just can't make them fill all thumbnail space.

How can I handle it?

Thank You!

Asked by mikuda 6 days ago

  • Solved

Cannot reach popular website

Hello, I use a popular website hrca.net (Hornby Railways Collectors Association). Since about 12th February this year attempted access just times out saying the site is b… (read more)

Hello, I use a popular website hrca.net (Hornby Railways Collectors Association). Since about 12th February this year attempted access just times out saying the site is busy or down. I get the same problem using other browsers. Firefox flags a certificate/name/address error warning which can be bypassed but not very convenient and possibly unsafe. The owner of the website asked me to try the IP address as a test and it works perfectly. Why is Firefox suddenly flagging this problem after 6 years of using this site without any issues? The website owner says no other users have reported any problems. There are 2000+ users. I have tried clearing the cache, disabling add-ons and resetting Firefox. Using CMD tracert I have discovered the IP address called by hrca.net on my laptop is not the same as the one supplied by website owner. Any ideas would be greatly appreciated.

Vic Mumby

Asked by v.mumby 1 week ago

Answered by jonzn4SUSE 1 week ago

  • Solved

Javascript function "setTimeout" not working inside svg script tag

Hello, I am trying to execute some script inside an script tag of an svg graphic. All is working fine except for the "setTimeout" function. I am pretty sure that this had… (read more)

Hello,

I am trying to execute some script inside an script tag of an svg graphic. All is working fine except for the "setTimeout" function. I am pretty sure that this had worked a few year before. Here is my example code:

https://pastebin.com/mkdMiQ83

I would expect to see an alert window every second. This is working in IE11 but not in the latest Firefox. Is this a bug or a feature? :-) I just wanted to ask here first before creating a bug report. Thank you for your answers in advance!

Asked by sebitnt 1 week ago

Answered by TyDraniu 1 week ago

Illicit iFrames (invisible) in every text field, cannot send any messages anymore

Hello Community! I consulted the noscript add-on of my browser because I wanted to find out what a resident web address named "remove.video" is about, after I had express… (read more)

Hello Community!

I consulted the noscript add-on of my browser because I wanted to find out what a resident web address named "remove.video" is about, after I had expressly denied it access to my system (via Leechblock) and it still remains permanently visible in all browser sessions. Worse, it seems to add illicit hypertext to any html-based message that I send, so I can only send simple text messages, and sometimes not even those, because the invisible html iframes are inserted automatically and so my messages can't be sent. This is especially annoying if you have to fill in a web form sheet and it is always rejected because obviously I can't even paste in "clean" texts from the editor - they get "infected" with all kinds of special characters as soon as I insert them into any given field. Even my provider-based mail program only permits mails which are written in "text only" mode and sends me back all the ones that I forgot to format in plain text.

Some web forms give you an information why the text cannot be submitted (that's how I learned that 'illicit characters' have intruded into my texts, although I can't see them). One form shortly popped up a small window (which disappeared again after three seconds) which gave me the information that such characters originated from a site called "remote.video". Then I tried to find out what this is. Google gives no information on this site because of "privacy" issues. NoScript has a new function which allows you to examine websites: no results. Then I banned "remove.video" by putting it on permanent block via LeechBlock, but NoScript shows me it's still there - with every website that I visit (of course I told NoScript that it shall not be trusted). It seems to be permanently resident in my browser no matter what I do. There is no hint that it is somewhere resident in my windows OS, a search for it yields no results whatsoever.

No virus scan has ever yielded positive results, my system seems to be virus free (according to AVG, eset and Malwarebytes).

Instead, things like the following continue to happen. I quote from a request which I entered into a web form (and which, of course, I was finally unable to submit):

"Now your site doesn't give me any information either. Instead (after I gave all permits for your site and entered my mail address), your website wants me to prove I'm not a robot via captcha. After I identify some bridges or taxis or stairs and confirm, it sends me right back to the captcha and asks me to prove I'm not robot. So I am unable to access any of your possible information. Please send me a mail and tell me how to resolve this problem."

In some web forms, typing the text into the editor and then copy it from there into the text field works fine. But in most, it doesn't (see above).

This is making me crazy. I would have switched to an IOS system if Covid would not have torn a huge hole into my revenues, so I just can't afford to buy a new system at the time and have to stick with my age-old nc-20 notebook, the RAM of which cannot be expanded to more than 2GB.

Anyone out there who can tell me how to to solve this problem? Please don't tell me to get a new system. Everything else works fine.

Asked by d23.dr 1 week ago

Forced fresh load from address bar

I just added a new subdomain on a site and when I entered the address the first time it had not been properly set up with an index page, so it loaded a defaultpage from m… (read more)

I just added a new subdomain on a site and when I entered the address the first time it had not been properly set up with an index page, so it loaded a defaultpage from my webhotel at /cgi-sys/defaultwebpage.cgi

The problem: This redirect is now cached, so every time I enter the address in firefox I get redirected to the same default page, and a ctrl-f5 will not work since it will reload the redirected page.

I would really like to see a ctrl-enter from the address bar doing the same thing (as ctrl-f5 does for reload) but for the address typed in the address bar. Now I had to open developer-tools->Settings and click in "Disable Cache (when toolbox is open)". Which is roundabout and kind of annoying. I really don't see why this should be necessary, especially since it would be much easier to just tell people to ctrl-enter (or it's equivalent on Mac) if they run into this specific problem, with a very easy (for me the user) fix, even if it's not simple to implement.

Asked by Erik Höglund 1 week ago

  • Solved

CAPTCHA

When I go to https://www.mainewildernessguides.org/membership/join-the-mwgo.html with Firefox the CAPTCHA at the bottom of the page shows Error for site owner. But when I… (read more)

When I go to https://www.mainewildernessguides.org/membership/join-the-mwgo.html with Firefox the CAPTCHA at the bottom of the page shows Error for site owner. But when I go to the same site with Chrome it works fine. I am guess a privacy setting but not sure which.

Asked by Bryan Courtois 1 week ago

Answered by Wesley Branton 1 week ago