Showing questions tagged: Show all questions

Identify signed in device

I am concerned someone may have accessed my Firefox account 2 days ago. I wish to collect as much info as possible as in device details and IP/location so as to trace it … (read more)

I am concerned someone may have accessed my Firefox account 2 days ago. I wish to collect as much info as possible as in device details and IP/location so as to trace it

All I have is the name displayed in firefox security settings - Logged out of ⁨Firefox Mobile 103, Android 9⁩

Any idea where I can get a Firefix devide login history with more information please?

Thank you

Asked by SL 17 minutes ago

Last reply by SL 13 minutes ago

choppy video and high cpu usage

Hi I am running Firefox 103 on my lenovo thinkpad T570 running windows 10. Streaming any video (e.g. BBC iPlayer or GCN+ or any source I have tried) Video very choppy, fr… (read more)

Hi I am running Firefox 103 on my lenovo thinkpad T570 running windows 10. Streaming any video (e.g. BBC iPlayer or GCN+ or any source I have tried) Video very choppy, freezes for several seconds while audio continues as normal. this is essentially unusable. Task manager shows firefox running at 70% or more I have tried all the power management settings and that makes no difference. The Nvidia Gforce940 appears not to be used at all. All my drivers are up to date I have tried firefox troubleshoot mode, which makes no difference full screen mode or not makes no difference (its a 4k screen so I wondered if it was doing some kind of upscaling) makes no difference whether I run on external monitor or internal. Also makes no difference whether the laptop is connected to my thunderbolt dock or not. I can run the same content side by side in Chrome. Chrome displays the video smoothly with no glitches at all and consumes around 16% CPU (still no Nvidia GPU utilisation)

This problem does not happen on my other PC, a 5 year old Intel NUC, with i5 cpu, also running win 10 connected to my TV.

If i can't fix this I will have to very reluctantly revert to Chrome for video streaming I havent worked uot how to obtain the troubleshooting info to share but happy to do this if necessary

many thanks John

Asked by jcpw 57 minutes ago

Delete duplicate of book marks menu

Sorry: I incorrectly marked this problemsent Aug 5 as solved, but it isn't My book marks folder has a complete duplicate copy immediately following the original. I tried … (read more)

Sorry: I incorrectly marked this problemsent Aug 5 as solved, but it isn't My book marks folder has a complete duplicate copy immediately following the original. I tried deleting individual entries from each copy but they also deleted in the other copy. I've attached two Print Screens. Original copy appears to be under Bk Mks Toolbar - See PrintScreen 1 PrintScreen 2 shows duplicate commencing again at 'Recently Bookmarked' but not sure whether in Menu, or another folder. How do I delete the copy w/ losing the original?

Asked by Pooh Bear 1 day ago

Last reply by Pooh Bear 1 hour ago

Delete all data/ history

Hi, Every time I delete/ clear all data/ history there are always one shortcut to previously visited webpages on my start page left, Youtube. Open "burger menu" Privacy … (read more)

Hi, Every time I delete/ clear all data/ history there are always one shortcut to previously visited webpages on my start page left, Youtube. Open "burger menu" Privacy & Security Cookies and site data --> Clear everything in that section. History --> Clear everything.

Open "burger menu" History --> Clean all previous history -- Clean everything.

But still that shortcut still remain.

I would really appreciate help with this.

Asked by Rexxo 17 hours ago

Last reply by Rexxo 1 hour ago

langage change for browser developer tools

changing the language in the settings does not change the language in browser developer tools. I would like the language in the browser developer tools to be English. I h… (read more)

changing the language in the settings does not change the language in browser developer tools. I would like the language in the browser developer tools to be English.

I have attached two screenshot. The red zone is always in French. I would like it to be in English. However, I changed the language in the settings. the second screenshot shows that I changed the language from French to English. But why this language change did not affect the development tools

Thanks in advance

Asked by torguephilippe 3 hours ago

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (read more)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 1 day ago

Last reply by EternalStudent 8 hours ago

Connection not secure message

I have this problem. It just showed up after installing a brand new ARRIS modem exactly like the one I had. "Your connection is not secure" error when trying to log in to… (read more)

I have this problem. It just showed up after installing a brand new ARRIS modem exactly like the one I had. "Your connection is not secure" error when trying to log in to my modem's login page at the local address. There are several fixes that I saw, none seem to help. Tried the SSL refresh and it screwed up the browser. Now I get to figure out how I had it set up before the "refresh". Like I said this just started in Firefox and it prevents me from accessing the modem console period. If I use Edge it does not block me. (yuk) It does show a "Not Secure" message in the address bar but it will allow me to access my Modem. Why cant we get a fix for this. Its a local web address not on the internet. Should be a way to add to a allow local address list and ignore certificates or whatever else is causing it to block access.....

Email me when someone answers the thread seems to be broken on this page. I would like a email please so I can find a response.

[email removed from public]

Thanks! Roger

Asked by bowtieperformance 2 weeks ago

Last reply by bowtieperformance 10 hours ago

Cannot watch purchased videos online using Firefox

When I go to Artists Network and log into my account and try to view the videos that I have paid for, by clicking on a link - with Firefox nothing happens. However, they … (read more)

When I go to Artists Network and log into my account and try to view the videos that I have paid for, by clicking on a link - with Firefox nothing happens. However, they work using MS Edge.

Use hardware acceleration is unchecked and my graphics driver is up to date. If Microsoft Edge works why doesn't Firefox?

What is wrong?

Asked by NiagaraMouse 2 days ago

Last reply by NiagaraMouse 17 hours ago

Firefox changed the way it displays url suggestions

I go to Yahoo.com for email several times daily. I rarely go to Youtube.com . I believe the order that url suggestions (and autocomplete) come up has changed in one of F… (read more)

I go to Yahoo.com for email several times daily. I rarely go to Youtube.com .

I believe the order that url suggestions (and autocomplete) come up has changed in one of Firefox's updates and now, as soon as I type the "y", Firefox suggests Youtube.com . I go to Yahoo.com a hundred times for any one time I might visit Youtube and Yahoo would come first alphabetically so I would assume it would "suggest" Yahoo before Youtube.

My guess is that Firefox decides on which site is more popular during daily browsing but this was not the case before.

I have tried several methods to attempt to control the order the suggestions appear but Youtube still autocompletes as soon as I type the "y".

Any way to change this to my liking? Or is this just the way it is and will be?

I've attached a screenshot but I edited it to obliterate a few id's and personal information from the example url's.

Asked by caladie 19 hours ago

Clicking on a certain link does not do anything in FF but works fine in Chrome

Hi, I created a sign in to a particular account for a website using FF about a year ago & used it several times without issue. I haven't used it in about 6 months &am… (read more)

Hi, I created a sign in to a particular account for a website using FF about a year ago & used it several times without issue. I haven't used it in about 6 months & now when I try to sign in, nothing happens. The mouse pointer turns to a pointing hand when I hover over the sign in, but that's it, the tab doesn't refresh & no new tab is opened. It doesn't look like FF recognizes this as a link.

When I right click on other links I get the option to: Open Link in New Tab Open Link in New Window etc...

but when I right click on this link causing me issues, I get: Save page as... Save Page to Device etc...

It is as though FF doesn't see this as a valid link. I'm using Windows 10 64 bit & FF version 103.0.1 & have FF set to automatic update.

I've run FF in safe mode & no change, suggesting it's not my add-ons.I've Googled the problem & seen examples of what look similar, but no solution seems to work. In particular I've tried the suggestions from https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can but none helped.

I don't have any issues with this link in other browsers. Chrome opens it up in an instant & I'm wondering whether it would be just easier switching to Chrome as my default.

I'd love to stick to FF as my default, can anyone help?

Asked by jpasznyk 2 days ago

Last reply by jpasznyk 1 day ago

Google Searches in Firefox Repeating Itself

There is this weird bug(?) that popped up like within a day or so. When searching for some terms with Google in Firefox, the search result would repeat itself. For exampl… (read more)

There is this weird bug(?) that popped up like within a day or so. When searching for some terms with Google in Firefox, the search result would repeat itself. For example, searching for terms like "ab", "abc", or "hgi" would result in two searches, but not "def". So let's say if I search for "ab" twice, I would get 4 search histories of "ab".

One curious thing I noticed is that if I already have a non-blank tab opened before the search, going back to it and then going forward to any search that would repeat itself would prompt it to produce two search histories again. The problem to this is that if there were other searches further up the tab's histories (I usually search for multiple things within the same tab), they would essentially be lost (I turned off search and form history) when the search repeated itself, since it would act like I made a new search of the same term.

I have updated the Firefox browser to the latest stable version 103.0.1, and the problem persists. I tried to replicate this on Chrome to no avail. It's irking me to no end, so any help is much appreciated.

Asked by urishino 1 day ago

Last reply by urishino 1 day ago

Login to cibconline.cibc.com

I've been using Firefox for 25+ years, always keeping it up to date. I've been a customer of CIBC Bank for 20+ years and using their online website since its beginning. L… (read more)

I've been using Firefox for 25+ years, always keeping it up to date. I've been a customer of CIBC Bank for 20+ years and using their online website since its beginning. Last week I've been unable to login to my accounts without going thru an inconvenient and time-consuming telephone code procedure every time. Previously, this procedure had been in place only occasionally as a secondary method of identification.

CIBC advised changing my anti-tracking and cookie settings. After trying all the alternatives, there was no change. Checked out Edge browser, and it was the same. Checked out Firefox and Edge on a second computer and it was the same. Installed the Chrome browser, and it works fine!

No problems accessing any other website. Anyone ever experienced this? Any suggestions?

Asked by BrianM 1 day ago

Last reply by BrianM 1 day ago

multi-account containers disappeared

I had created a number of new container categories (ie: news, financial, internet). This morning they are all gone, only the four that are in the add-on are left (persona… (read more)

I had created a number of new container categories (ie: news, financial, internet). This morning they are all gone, only the four that are in the add-on are left (personal, work, banking, shopping). I have sync turned on, even clicked the sync button again. I had a lot of sites set to open in particular containers, now they all ope in personal. If this is going to continue, is there a way to back up my list of containers? Using Firefox 103.0 (64-bit) on a windows 10 pc.

Asked by johnnyk900 1 week ago

Last reply by johnnyk900 2 days ago

How to expand the bookmarks tree by default when creating a new bookmark?

When creating a new bookmark, there is an arrow button named "Show all the bookmarks folders" that lets you choose the destination. I have managed to make the tree bigger… (read more)

When creating a new bookmark, there is an arrow button named "Show all the bookmarks folders" that lets you choose the destination. I have managed to make the tree bigger and remove the huge thumbnail by modifying userChrome.css, but having the destination tree expanded by default would be so much more usable. The addon Default Bookmark Folder Default Bookmark Folder has a search feature but it's slower than just having the full tree from the beginning. Thank you for your help!

Asked by 1ceSpark 1 day ago

Saved bookmarks aren't being displayed on bookmark list even tho they were saved/addded. FF failes to save bookmarks.

Hi When I save bookmark in e.g. folder XYZ which already holds e.g. 65 links, the new bookmark is not displayed. Same goes for general saving where either bookmark is not… (read more)

Hi

When I save bookmark in e.g. folder XYZ which already holds e.g. 65 links, the new bookmark is not displayed. Same goes for general saving where either bookmark is not displayed, or in few cases it wasn't even saved. wth is going on with your bookmark system? FF is honestly the only browser which has unreliable bookmark system. It's like FF on a whim stops saving bookmarks, or choose to not display more than X links in given folder. This is just absurd.

Asked by Luke 2 days ago

Last reply by Luke 2 days ago

Application action settings resets to 'download' after an update

After doing an update to Firefox (currently on 102.0.1), the settings for what happens when I click on a PDF file always seems to reset to 'save file', when what I want (… (read more)

After doing an update to Firefox (currently on 102.0.1), the settings for what happens when I click on a PDF file always seems to reset to 'save file', when what I want (and what I have to keep changing back to) is 'Always ask'.

Is this a known issue or is it something about my environment that causes this?

My system is running Windows 11 on an HP laptop with an AMD 7-5800U CPU and 8Gb of memory. [I'm posting this on my desktop machine which doesn't seem to exhibit the same behaviour - Windows 10 on an Intel 8500 CPU and 16Gb of memory]

thanks for any advice.

Alan

Asked by alan.sharkey 3 weeks ago

Last reply by alan.sharkey 2 days ago

gmail on Firefox

Within the last few days, the font in gmail has changed. When I go to gmail settings I can select a different font but the "save settings" remains greyed out and therefo… (read more)

Within the last few days, the font in gmail has changed. When I go to gmail settings I can select a different font but the "save settings" remains greyed out and therefore the change cannot be made. If I enter gmail on a different browser I can change the font. This fault seems to be related to Firefox. Do you have a solution?

Asked by jack.blair2505 2 days ago