Showing questions tagged: Show all questions

Facebook

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page. I'v… (read more)

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page.

I've tried: Starting Firefox in safe mode, Clearing cache and cookies, Deleting/reinstalling Firefox, Restarting my router.

Firefox opens all other websites without issue. Chrome opens Facebook as expected. I'm using Firefox 81.0.2 (64-bit) Windows 10 Home 64-bit Version: 18363.1139

I've tried reading through the over 2,000 "suggested" help topics related to Facebook loading a blank page, but none of the ones I read address this issue. What am I missing?

Thank you in advance, Don

Asked by donmn763 2 days ago

Last reply by donmn763 2 days ago

Facebook doesn't work at all on Firefox anymore.

I now only have a blank white page on Facebook. It works in Microsoft Edge (a browser I have a strong dislike for), but not on FIrefox. It worked yesterday morning, but… (read more)

I now only have a blank white page on Facebook. It works in Microsoft Edge (a browser I have a strong dislike for), but not on FIrefox. It worked yesterday morning, but since last night [10/16/2020].

Asked by vkk4 2 days ago

Last reply by vkk4 2 days ago

Everytime I open Firefox all my Add-ons get disabled. I tried other solutions, but they didn't work

I tried other solutions, but they didn't work. The Image of the Add-on turns grey like the bar at the top and doesn't work anymore. I have to manually restart it if I wan… (read more)

I tried other solutions, but they didn't work. The Image of the Add-on turns grey like the bar at the top and doesn't work anymore. I have to manually restart it if I want it to work...

Asked by Leo 1 week ago

Last reply by Leo 6 days ago

Zotero Reference Software

Last night I noticed my Windows 10 64 bit machine did an auto update. Not sure this has anything to do with today's problem; maybe coincidence. Today I started the refere… (read more)

Last night I noticed my Windows 10 64 bit machine did an auto update. Not sure this has anything to do with today's problem; maybe coincidence.

Today I started the reference software "Zotero" and the program cannot find the database of my papers. This is of course crucial for writing grants, references for my class that I teach etc. I have never seen this error before.

In Zotero help, this is listed as a Firefox problem, with a reload and other steps as a solution. I am leery of messing with my database as it has years of publications in it.

Any chance you could advise me on this or get FF to fix this? It will likely happen with future updates. My Firefox browser version is 81.0.2 and is up to date.

P.S. If you hit the "locate" option Zotero closes. It will not allow you to search for the database (see image attached)

Thanks.

Asked by rosenbloomaj 4 days ago

Last reply by rosenbloomaj 4 days ago

Message Connection not secure on my system, not on other systems

A few weeks ago I migrated my company's website from Adobe BC to Bluehost-Wordpress, updated site having the same domain name with a slightly different web address [http/… (read more)

A few weeks ago I migrated my company's website from Adobe BC to Bluehost-Wordpress, updated site having the same domain name with a slightly different web address [http//... instead of www.....]

When I search for and bring up the website using my Firefox [in the MS world] there is a warning message that the website is not secure. Same thing when I use Chrome. When I use MS Edge it looks for the old Adobe BC website and of course cannot find it. But Wordpress [the webpage provider] has done the same searches showing for both Chrome and Firefox that the website is secure.

A friend who is in the MS world used his Chrome message website secure, his MS Edge finds the current webpage address but says the connection is not secure. Another friend who lives in the Apple world says all his searches are OK, including website is secured messages.

Have purged caches, cookies, etc. to no avail.

Anybody know that is going on? May be more than just a Firefox issue though thought would start here. Thanks,

Asked by cmp2 1 week ago

Last reply by cmp2 5 days ago

vimeo not playing since 81.02 update

Windows 10 - Update 18.02 Vimeo error message since last Firefox update: Oops! That wasn't supposed to happen. Please try again in a few minutes. Vimeo videos not playi… (read more)

Windows 10 - Update 18.02

Vimeo error message since last Firefox update: Oops! That wasn't supposed to happen. Please try again in a few minutes.

Vimeo videos not playing on any sites. Play fine in other browsers. Please help.

--elizabeth

Asked by baker_eliz 5 days ago

Last reply by baker_eliz 5 days ago

sort bookmarks alphabetically

I go to 'all bookmarks' and select the tab to order them alphabetically. They immediately sort. Lovely. However, when I exit that page, and later re-open Firefox and se… (read more)

I go to 'all bookmarks' and select the tab to order them alphabetically. They immediately sort. Lovely. However, when I exit that page, and later re-open Firefox and select bookmarks, they are no longer sorted. Very frustrating.

Asked by cliverobertspilot 4 days ago

Last reply by cliverobertspilot 4 days ago

Cannot watch Channel 4 On Demand even though I am in the UK.

When I try to access content from channel 4, it says that I am not in the UK. https://www.channel4.com/programmes/first-dates/on-demand/55507-004 All add-ons disabled. Sa… (read more)

When I try to access content from channel 4, it says that I am not in the UK. https://www.channel4.com/programmes/first-dates/on-demand/55507-004 All add-ons disabled. Same issue.

I am connected to a vpn and it is located in the UK. See the attached images.

I know that the vpn is fine because this works flawlessly in the google garbage browser. Actually, any browser at all. Just firefox remains blocked.

I tried with geo.enabled set to true and false as well.

Asked by matthewjmatthiesen 4 days ago

Last reply by matthewjmatthiesen 3 days ago

Firefox installed twice in two locations

Firefox is installed in two locations. C:/program files/mozilla firefox C:/users/xxxx/appdata/local/mozilla firefox They each have their own bookmarks and settings. I d… (read more)

Firefox is installed in two locations. C:/program files/mozilla firefox C:/users/xxxx/appdata/local/mozilla firefox

They each have their own bookmarks and settings. I don't want this. How do I fix it?

Can I uninstall both of them and delete the respective folders and then install a fresh one? or what?

Asked by jstropp 5 days ago

Last reply by jstropp 3 days ago

Same issue as in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1175810

I'm presented with two pop-ups that I must dismiss, every time I restart the browser. The first one reads: User Account Control | Do you want to allow this application to… (read more)

I'm presented with two pop-ups that I must dismiss, every time I restart the browser. The first one reads:

User Account Control | Do you want to allow this application to make changes to your device?

After dismissing that, a second pop-up appears, reading in part:

Firefox Software Updater | Firefox can't update to the latest version. | Download a fresh copy of Firefox and we'll help you to install it

Then I must choose either "Download Firefox" or "Not now."

Please understand that I must deal with these pop-ups despite the fact that my Firefox is current.

The solutions suggested in the answer to the above-referenced previous post are of no help.

I've consulted my computer manufacturer, which told me that this issue is strictly one with Firefox. I hope you can help.

Asked by Odin3 4 days ago

Last reply by Odin3 3 days ago

Default browser

I am using Windows 10 and want to make Firefox my default browser. However, when I go into settings to make it my default browser it doesn't show up as an option, only Bi… (read more)

I am using Windows 10 and want to make Firefox my default browser. However, when I go into settings to make it my default browser it doesn't show up as an option, only Bing and I,E. - it isn't even in the MS store to download, What can I do?

Asked by Stuart 2 weeks ago

Last reply by Stuart 3 days ago

Firefox will not handle Paypal transactions - or even a login to its own site here!

Hi. I was a constant user of Firefox until a year or so ago. The bloat came in and I followed the hordes to Chrome. Chrome now has similar problems, (21 instances for … (read more)

Hi. I was a constant user of Firefox until a year or so ago. The bloat came in and I followed the hordes to Chrome. Chrome now has similar problems, (21 instances for 3 sites? Really?), so I looked into Firefox once more and found it has apparently been updated. I took the plunge and reinstalled looking forward to easier browsing again. Hmmm.

I am a user of ebay and pay via Paypal. (Just saying that, I guess some of you know what is coming now.) I use Eset Internet Security which has always been very secure, easy to manage and has never given a problem with ebay or Paypal in any way with Chrome. I have it set to open a separate secure browser for Paypal transactions. Using Firefox I cannot get any Paypal transaction to complete.

It has a variety of issues which I seem to meet at random on the way. Sometimes it just refuses to start, the circling icon sits in the small secure browser screen which is empty white and spins ad infinitum. Sometimes it gets to an authentication screen with a picture of a code to type in, except the code is missing and the box is empty white. If I refresh, it shows the code but the first entry is always incorrect then the second entry, if I am offered it, is accepted and I continue to login. Once the login details have been entered and I see the message confirming the data has been sent to www.paypal.com, sometimes it stalls here again and never gets beyond that. Very occasionally I get past this and see a yellow pling with the message "Looks like this action is not supported. Please return and report this error so that we can support it in the future. (invalid client_ID or redirect_uri)". Well I am reporting it but I'm not holding my breath as this problem has been around for months if other people are to be believed.

I have cleared all cookies and caches and restarted Firefox. Nothing. I found a thread here where someone advised turning off location blocking for Paypal. No difference. Payments go through fine with Chrome so it can't be my security settings external to the browser, (Eset), and it can't be a Paypal issue. What is wrong with Firefox that such a necessary piece of functionality is either broken or is so unusual to set up that so many people, (I've searched so I have seen them), cannot make it work?

Any advice on this will be warmly welcomed.

Asked by Bordonbert 5 days ago

Last reply by Bordonbert 2 days ago

Firefox delete my cookies without ask

Hi, since last Firefox update, my browser started to delete random cookies without sense and without ask, it's annoying to log in again in all my socials and emails... ev… (read more)

Hi, since last Firefox update, my browser started to delete random cookies without sense and without ask, it's annoying to log in again in all my socials and emails... every 2 days i close Firefox without deleting anything and then Firefox deleted some cookies (not all), can anyone help me since i can't contact directly with Mozilla.

Greetings.

Asked by Oscar 3 weeks ago

Last reply by Oscar 2 days ago

website download complete

first: thank you that there is no german support. firefox seems no longer to be able to download complete websites: "download < fehlgeschlagen> = failed" sometimes… (read more)

first: thank you that there is no german support.

firefox seems no longer to be able to download complete websites: "download < fehlgeschlagen> = failed"

sometimes, "retry" button seems to work, but most of css is missing then when loaded offline.

ms edge is able to download complete websites, and they can offline be loaded with firefox completely and correctly then.

sometimes, "retry" seems to work in firefox, but most of css is missing then.

Asked by mail700 2 weeks ago

Last reply by mail700 5 days ago

Bing search engine not properly working.

I have used Bing with no problems for years now, recently it has been giving a banner at the top whenever I use it stating that a website is slowing the browser, then opt… (read more)

I have used Bing with no problems for years now, recently it has been giving a banner at the top whenever I use it stating that a website is slowing the browser, then options stop or wait. I have never had this before. It comes up on every page that is opened in Bing. I have waited and never seen a web page open or anything. Also, none of the functions on the Bing page are working. I cannot click the three bar link for more options, change the safe search option, or sign in to my Microsoft account. All these links are dead. When on a page I cannot use the filter link. I also cannot click on anything at all while the banner notice is up. I have tried to get help form Microsoft and they were unable to do anything. They suggested using their browser Edge. They suggested emptying the cache, which I did with no change, and they suggested uninstalling Firefox and reinstalling it. I do not want to do this because it will destroy al my formatting and lose lots of links, etc... as it has every other time I have done this. I hope someone here will be able to help me. I prefer Bing search engine to all the others. I have tried Google and DuckDuckGo and they do not work for me, or find what I am searching for as well as Bing has. The others seem to be more for purchasing and not searching and so I do not like or trust them. Using Windows 10 on a Desk top PC, and had no trouble with Bing until the last week or so.

Asked by kluu 6 days ago

Last reply by kluu 5 days ago

MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING caused by ocsp must staple, SSL labs says stapling is OK

Hi, I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition. Nginx is configured to ocsp response, and… (read more)

Hi,

I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition.

Nginx is configured to ocsp response, and disabling this flag in the advanced settings in Firefox fixes this issue, but I can't ask everyone to do that. SSLLabs are indicating that ocsp stapling is working fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=imonia.fr&s=89.163.242.17&hideResults=on

Could someone tell me why this is an issue? Is there a problem with the way my server is stapling my responses? You can test against my server: cubox.dev

Thanks

Asked by Andy Pilate 4 months ago

Last reply by Andy Pilate 4 months ago