Showing questions tagged: Show all questions

UP and DOWN TAB is shown while on Binance or ANY other Trading PAGE

hi, UP and DOWN TAB is shown while on Binance or ANY other Trading PAGE, this is not only SUPER, or REALLY Bothersome, Affects the Daily TRADES, you REALLY need to fix th… (read more)

hi, UP and DOWN TAB is shown while on Binance or ANY other Trading PAGE, this is not only SUPER, or REALLY Bothersome, Affects the Daily TRADES, you REALLY need to fix this like NOW.

Asked by hector__garcia 5 days ago

Icons have changed

I've recently noticed that some icons on websites are showing up as "asian" characters. I haven't knowingly changed any settings, gone to any strange sites, nor added an… (read more)

I've recently noticed that some icons on websites are showing up as "asian" characters. I haven't knowingly changed any settings, gone to any strange sites, nor added any extensions. I've tried clearing the cache and even removed and reinstalled firefox and the few extensions I use, which are the common ones like adaware,etc. Nothing has seemed to work. The icons range from ones that link to facebook, twitter, etc to the search icon. If I inspect the icon it says the font is "MingLiU_HKSCS" I've checked the setting and it says the font is times new roman and even unchecked the box that says "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" but neither seems to work. Thanks for your help

Asked by wohikiv920 3 days ago

Last reply by wohikiv920 2 hours ago

Autofill Fields Doesn't Work

This is a two-fold question. Firstly, I was unable to import my auto-fill addresses and credit cards from Chrome and I had to manually add them to Firefox. Is it even po… (read more)

This is a two-fold question.

Firstly, I was unable to import my auto-fill addresses and credit cards from Chrome and I had to manually add them to Firefox. Is it even possible to import addresses and credits into Firefox??

Second, and most importantly, the auto-fill feature in FireFox does not work. Contrary to other entries in this forum, the credit card field will show me the dropdown of options and fill - but names and address fields will not. The feature is turned on in settings (as shown in attached) and I even restarted my computer. How can I get these fields to auto-fill?

I am running FireFox for Windows 10, v96.0.2 (64 bit) and I'm located in the US.

Asked by mariah.k 1 day ago

tumblr is broken on Firefox

For several days now, tumblr hasn't been working properly on Firefox. The number that pops up to show how any new notifications I've gotten is frozen at 23. I don't get n… (read more)

For several days now, tumblr hasn't been working properly on Firefox. The number that pops up to show how any new notifications I've gotten is frozen at 23. I don't get notifications if I get a new ask or to say how many new posts are on the dashboard. I can receive new asks but I cannot answer them and I cannot send them myself. I can receive direct messages, but I can't send them. I've cleared my cache/cookies. I've ended and started several new sessions. I've turned off XKit, Privacy Badger, HTTPS Everywhere, and uBlock Origin. None of that has fixed the problem. These issues are only happening on Firefox. I logged in on Microsoft Edge and tumblr worked just fine.

Asked by t.elspeth.williams 22 hours ago

Last reply by t.elspeth.williams 18 hours ago

Squoosh.app: WebP images introducing bright/dark diagonal blotches

Hello. When I try to convert an image to WebP via Squoosh.app using Firefox vs. Chrome then Firefix shows large blotches of bright/dark streaks going diagonally from uppe… (read more)

Hello.

When I try to convert an image to WebP via Squoosh.app using Firefox vs. Chrome then Firefix shows large blotches of bright/dark streaks going diagonally from upper left to lower right. Other output image formats don't seem to be affected.

This not only happens in the display of the Squoosh.app website, but also with destination images saved to disk.

Asked by timur.born 4 days ago

remove redirect adres but still opens old adres

hi. i was redirected an adres (ex test.com) to another adres (ex main.com) so both adres opens main.com and recently i removed the redirecttion and naw both adreses have … (read more)

hi. i was redirected an adres (ex test.com) to another adres (ex main.com) so both adres opens main.com and recently i removed the redirecttion and naw both adreses have their own website but mozila still changes the adresbar and opens main.com when i try to open test.com. Note: in private window it works good and opens both sites i had the probliem in IE and by clearing history it solved but i can't clear mozila history. my english is not good. Thanks

Asked by zeinab.haghi.60 12 hours ago

password reset mal do not arrive

When i cannot login to a websitet for example because I forgot the password, I ask for a password reset mail. For some sites, these mails do not arrive. Changed emaiiadre… (read more)

When i cannot login to a websitet for example because I forgot the password, I ask for a password reset mail. For some sites, these mails do not arrive. Changed emaiiadresses, emaoilclient, not to, avail. Examples are Ryanair, Via Michelin aso.

Asked by JJV 10 hours ago

Last reply by JJV 3 hours ago

Video quality keeps dropping on a streaming site (Viki)

Dear Support Team, I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was… (read more)

Dear Support Team,

I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was an issue with the site itself. While streaming videos on viki.com the video quality keeps dropping from full HD 1080p down to a measly SD 360p; they automatically adjust the video quality based on your internet speed, yet despite having a very stable connection (220mbps) it keeps constantly changing which is very annoying. The weird thing is, though, that this doesn't happen ALL the time, just for a select few (Chinese or Taiwanese) shows. Playing the same episode of one such a show on another browser (in this case Edge), however, is completely normal. Steady 1080p quality throughout. I don't have this problem on any other streaming sites with Firefox (Netflix, Youtube, Prime, etc.), either.

Is there a throttling misstep somewhere in config that I might have overlooked? As far as I know I haven't changed the settings on it.

Would appreciate any help you can provide as I'd rather not switch browsers to fix this issue.

Sincerely, Isabella

Asked by evendia 2 days ago

Firefox opens new tab when going to a new website

When I am already on a website and try to search a new website in the search bar it opens a new tab. Is there a option to search in the same tab? I already tried browser.… (read more)

When I am already on a website and try to search a new website in the search bar it opens a new tab. Is there a option to search in the same tab? I already tried browser.search.openintab in the about:config. And after restarting the browser that didn't work.

Asked by vanmeggelenkoen 58 minutes ago

"Secure Connection Failed"

Have been getting the "Secure Connection Failed" clicking on google search hits - simple as clicking on the first hit of "wiki wordle" google search would trigger this e… (read more)

Have been getting the "Secure Connection Failed" clicking on google search hits - simple as clicking on the first hit of "wiki wordle" google search would trigger this error.

OS Edition Windows 10 Pro Version 20H2 Installed on ‎Tue ‎20 ‎11 ‎10 OS build 19042.1466

Firefox 96.0 as of 2022-01-13

Error: Secure Connection Failed

Error info: An error occurred during a connection to www.google.com. SSL peer was not expecting a handshake message it received. Error code: SSL_ERROR_HANDSHAKE_UNEXPECTED_ALERT

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

Asked by Rudy 1 week ago

Last reply by Rudy 3 days ago