Showing questions tagged: Show all questions

Unable to save pages on AO3 website

I am attempting to save this page: https://archiveofourown.org/works/27903157 With the Firefox 'save page' function, and every time I do it says the download failed. Can … (read more)

I am attempting to save this page: https://archiveofourown.org/works/27903157

With the Firefox 'save page' function, and every time I do it says the download failed. Can someone tell me what the heck is going on?

Asked by cybladesilver 2 weeks ago

Last reply by cybladesilver 1 day ago

Youtube on Firefox for Windows 10 always forces me to play at the highest available resolution

I'm using firefox 88.0.1, Windows 10. I also use "Adblock plus" and "YouTube enhancer". When I watch a YouTube video, it almost always forces the highest resolution. I do… (read more)

I'm using firefox 88.0.1, Windows 10. I also use "Adblock plus" and "YouTube enhancer". When I watch a YouTube video, it almost always forces the highest resolution. I don't mean "default", I mean "force". When I change the resolution to 480p (or anything else) it immediately reverts to the highest setting. Then it buffers (preloads) the video, using much more bandwidth than just the "per minute" toll for 1080p, because it is using bandwidth for the preloading as well. Is anyone else experiencing this (I think it started just this month, May 2021, or not long before that)?

Asked by dem.nisbet 3 weeks ago

Last reply by dem.nisbet 3 days ago

GOOGLE SEARCH ON DESKTOP [WINDOWS 10]

When I enter a search on Google, all the results show/come up but when I click one, I get: - "We're having trouble finding that site. We can't connect to the server at ww… (read more)

When I enter a search on Google, all the results show/come up but when I click one, I get: -

"We're having trouble finding that site. We can't connect to the server at www.googleadservices.com

If that address is correct, here are three other things you can try:

Check your network connection. If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

I have version 89 Windows 10 operating from a desktop computer Also have Norton

Asked by elizabethcolquhoun27 6 days ago

FF upgrade to 89 did it have an affect on add-ons such as password programs?

Not only did the upgrade change the THEME but it also did something else which I can't pin point; but I spent a couple of hours trying to log into my bank because of some… (read more)

Not only did the upgrade change the THEME but it also did something else which I can't pin point; but I spent a couple of hours trying to log into my bank because of something in the upgrade. I never had this problem before from any other upgrade. But after getting my normal log in screen which worked as expected after signing in I kept going back to a new login screen where my password add-on didn't work. I have it fixed now but I can't tell you what I did to fix it; other than I did a manual login and after that my add-on program worked again.

Asked by gmajic 6 days ago

Youtube is not working properly

Hi, i noticed that the youtube page is not loading properly, yesterday it worked just fine. When i open youtube.com, i can see all the recommendations and thu images as w… (read more)

Hi, i noticed that the youtube page is not loading properly, yesterday it worked just fine.

When i open youtube.com, i can see all the recommendations and thu images as well, but my side bar is not loading and if i click my profile it won't load too.

If i open a video, sometimes it wont load entirely, other times it display an error message that something wen't wrong or i can watch the video, but the comments section is not loaded, and if i open the side panel or my profile it wont load :(

Other browsers works fine. What have i done so far:

1. Restart PC 2. Open in private window 3. Disable all extensions 4. refresh firefox 5. uninstall firefox with all files (IOBit uninstaller)

Nothing helped...

From yesterday i didn't updated my pc or even turned off. It was in sleep mode the whole time... I don't know what to do next :/

Asked by zsoltdome0005 6 days ago

My Fitness pal won't work after update

Firefox just updated and now when I try to go to My Fitness Pal, I'm getting this: Already cleared cookies 400 Bad Request Request Header Or Cookie Too Large nginx … (read more)

Firefox just updated and now when I try to go to My Fitness Pal, I'm getting this: Already cleared cookies

400 Bad Request Request Header Or Cookie Too Large nginx

Asked by printablecandee 6 days ago

Last reply by printablecandee 6 days ago

Both side contents at some sites are not shown up when the screen is small

Hello, I noticed that at some sites, the right and left side contents(mainly links on choice) are not shown when it is not the full screen. Are there any way to shown all… (read more)

Hello, I noticed that at some sites, the right and left side contents(mainly links on choice) are not shown when it is not the full screen. Are there any way to shown all the contents in the smaller viewing area ? Thank you for your support. Mat

Asked by 8181llke 6 days ago

Update 89.0 Made Text Spacing Squishy

Hi guys, I just updated Firefox to 89.0, and it made my Yahoo Mail's text spacing quite squishy. I've been using the Stylus add-on to change the terrible helvetica nue f… (read more)

Hi guys,

I just updated Firefox to 89.0, and it made my Yahoo Mail's text spacing quite squishy. I've been using the Stylus add-on to change the terrible helvetica nue font on Yahoo Mail, so it's quite obvious a change to me. With the add-on disabled, the helvetica nue font's text spacings are also squishy. Other websites seem ok. Any help?

Uploaded screenshots: 1 - with stylus, 2 - without stylus, 3 - ms edge showing how text spacing should be

Thank you in advance!

Clixty

Asked by clixty 1 week ago

Last reply by clixty 6 days ago

The page isn’t redirecting properly

A few weeks a ago the website Magic Spoiler worked fine now it tells me that The page isn’t redirecting properly. Firefox has detected that the server is redirecting the… (read more)

A few weeks a ago the website Magic Spoiler worked fine now it tells me that

The page isn’t redirecting properly. Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

I have refreshed firefox and turned off tracking protection and allowed it in the cookies settings.

This is not a problem on chrome/edge.

I am using Firefox Nightly 91.0a1 (2021-06-05) (64-bit)

Thanks

Asked by TestFirefoxUser 6 days ago

Blank clickable top half of screen on Linux (elementary OS) even after reinstall

The latest update of firefox gives a blank top half of the page on every page - including about:addons. Sometimes this blank bit is clickable and sometimes it is not. Whe… (read more)

The latest update of firefox gives a blank top half of the page on every page - including about:addons. Sometimes this blank bit is clickable and sometimes it is not. When opened in safe mode it does not give a blank top half and can be used. This behaviour occurs even when there are no addons installed. It occurs despite reinstallation and restarting.

Any help would be blessed.

Asked by enterleft 5 days ago

Last reply by enterleft 5 days ago

Firefox can't load website

I'm trying to get to this site https://fashionkit.net/ in firefox. The site takes forever to load and eventually brings up a site maintenance page. On Microsoft Edge or G… (read more)

I'm trying to get to this site https://fashionkit.net/ in firefox. The site takes forever to load and eventually brings up a site maintenance page. On Microsoft Edge or Google Chrome, this site loads just fine. I cleared my browser cookies. Didn't help. I restarted Firefox in safe mode and that didn't help. What's my next troubleshooting step? Please Help!

Asked by willpucovski12 5 days ago

Last reply by willpucovski12 5 days ago

website warnings disappeared

Prior to the last recent mozilla update, I could browse the internet and see warning symbols (green, yellow, red) in preceeding the web address indicating if the websit… (read more)

Prior to the last recent mozilla update, I could browse the internet and see warning symbols (green, yellow, red) in preceeding the web address indicating if the website was likely safe or not. These warning symbols have disappeared since the last update and all I see now is a running processing symbol. Is there a setting I need to adjust to get this to work once again? (Windows 10 user, Webroot Internet Security). Thanks I attempted to screen print an example of this but get an error message.

Asked by sparshall0709 5 days ago

Auto scroll

Whenever i open any video or channel or any page on youtube, firefox auto scrolls down just a little bit so i cant see full video or begging of a page. Super annoying Im … (read more)

Whenever i open any video or channel or any page on youtube, firefox auto scrolls down just a little bit so i cant see full video or begging of a page. Super annoying Im using lates version of firefox, on macOS big sur 11.4

Thanks

Asked by theboole 5 days ago

TRADINGVIEW: Cannot create new layouts or copy existing layouts.

The problem relates to certain operations in the TradingView site [ https://www.tradingview.com ]. Specifically, it is not possible to copy an existing "chart layout" or … (read more)

The problem relates to certain operations in the TradingView site [ https://www.tradingview.com ].

Specifically, it is not possible to copy an existing "chart layout" or create a new "chart layout". The browser returns nothing and displays the following messages in the console window:

11:57:42.631 Firefox can’t establish a connection to the server at wss://pushstream.tradingview.com/message-pipe-ws/public. category.3da3001df2015bf02b60.js:148:2852

11:57:42.631 Firefox can’t establish a connection to the server at wss://pushstream.tradingview.com/message-pipe-ws/private_7R9Lt0ZDacFGtwoNYSCYHiKJAeWGIiIeoHhqnqiq0VA. category.3da3001df2015bf02b60.js:148:2852

11:57:42.639 The connection to wss://pushstream.tradingview.com/message-pipe-ws/public was interrupted while the page was loading. category.3da3001df2015bf02b60.js:148:2852

11:57:42.639 The connection to wss://pushstream.tradingview.com/message-pipe-ws/private_7R9Lt0ZDacFGtwoNYSCYHiKJAeWGIiIeoHhqnqiq0VA was interrupted while the page was loading. category.3da3001df2015bf02b60.js:148:2852

11:58:03.260 Content Security Policy: Ignoring “'unsafe-inline'” within script-src or style-src: nonce-source or hash-source specified

The TradingView technical team insists that the problem is due to Firefox. In fact, everything works fine when using Chrome or Vivaldi.

Any suggestions? Thanks.

Asked by Aristocritos 5 days ago

Discourse Login

I am trying to log in to discourse.mozilla.org. First it appears to allow me to login with my Firefox login (the one I am using here). Then it asks me to create a new acc… (read more)

I am trying to log in to discourse.mozilla.org. First it appears to allow me to login with my Firefox login (the one I am using here). Then it asks me to create a new account, telling me that my user name (that I am using here) is available. Then it tells me: "We cannot detect if your account was created, please ensure you have cookies enabled." even though I have given blanket approval in uMatrix. How should I proceed?

Asked by rsbrux 5 days ago

After update, Firefox changed fonts on multiple sites and cannot revert it back

After updating Firefox, it automatically changed the font on various sites (not in all of them luckily) to what I think is Impact, making themvery hard to read. I already… (read more)

After updating Firefox, it automatically changed the font on various sites (not in all of them luckily) to what I think is Impact, making themvery hard to read.

I already tried reinstalling Firefox, changing themes, resetting the themes, cleared cache, cleared data, checked the about:config section regarding fonts and everything is at default.

I tried googling to see if anybody had the same issue and probably had a solution but couldn't find anything.

Attaching a few screenshots of how it looks on certain sites.

Asked by harryexcalibur 4 days ago

Firefox opening Facebook window, but only populating first post, then nothing

all the areas in pink are correctly populated. when I open fb this is the entirety of what I get, I can click on confirm friend, it does not confirm the friend and only… (read more)

all the areas in pink are correctly populated.

when I open fb this is the entirety of what I get, I can click on confirm friend, it does not confirm the friend and only opens the next page (which appears blank)

I cannot click on arrow down to log out either...

Help?

Asked by larsen.why 4 days ago

La barra de menú de la página principal de YouTube desapareció

Me pasa exactamente lo mismo que lo que le pasa al chico de este video: https://www.youtube.com/watch?v=5R8MVE1PvDQ Inserto también imagenes en este link: https://imgur.c… (read more)

Me pasa exactamente lo mismo que lo que le pasa al chico de este video: https://www.youtube.com/watch?v=5R8MVE1PvDQ Inserto también imagenes en este link: https://imgur.com/a/Pw9Xj9i Como pueden observar, en la foto 1 se ve cuando la barra supuestamente esta abierta. En la foto 2 se ve cuando hago click en mi avatar, y como se observa, no termina nunca de cargar. A su vez, pasa exactamente lo mismo con las notificaciones. Ya borre la caché y las cookies, me deslogueé y volví a loguear, me meti en diferentes canales por si aparecía pero nada cambió. También intenté el modo seguro de Firefox y sigue sin funcionar. Realicé la pregunta en el soporte de YouTube en este link: https://support.google.com/youtube/thread/108439888/la-barra-de-men%C3%BA-de-la-p%C3%A1gina-principal-desapareci%C3%B3?hl=es Sin embargo, tampoco me pudieron ayudar. Les pido por favor que encuentren una solución, no quiero tener que mudarme a Chrome sólo porque YouTube no funciona. Muchas gracias.

Asked by kevinvais 4 days ago

Google Search Displays Mobile

When I search on Google my search looks like it is in mobile view, this happens randomly but happens often. I restored Firefox and I still get this issue. I attached "mob… (read more)

When I search on Google my search looks like it is in mobile view, this happens randomly but happens often. I restored Firefox and I still get this issue. I attached "mobile" version of Google Search, normal search, and extensions.

Asked by Dark5Knight 4 days ago