Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox blocks FedEx tracking

Hello, I have had a few websites not work properly with Firefox and have needed to open my backup browser (Avast Secure Browser) to use those websites. Right now it is Fe… (read more)

Hello,

I have had a few websites not work properly with Firefox and have needed to open my backup browser (Avast Secure Browser) to use those websites.

Right now it is FedEx that comes to mind again as I kept checking for tracking of packages shipped to me since receiving the tracking info. I queries consistently returned the error message "Unfortunately we are unable to retrieve your tracking results at this time. Please try again later."

Thinking maybe the website was having issues or maintenance (and forgetting I had the same issue with FedEx website the last time I tried tracking there in Firefox), I kept "trying again later".

Then I opened my Avast browser and pasted the same url there and, sure enough, received this report on the display:

Travel History Date or Time City & State Status Monday, April 18, 2022 9:47 PM SPARROWS POINT, MD Departed FedEx location Sunday, April 17, 2022 1:49 PM Shipment information sent to FedEx

I have tried disabling the extension NoScript as well as turning off the "Enhanced tracking protection" and allowing permissions for the FedEx site with no improvement.

I copied and pasted the RAW data as well as the text version from the "about:support" page to send you.

Any suggestions to fix this?

Thank you, Keith McNabb

Asked by kemcnabb 5 months ago

Answered by kemcnabb 5 months ago

  • Solved
  • Archived

I would like to stop the annoying reload Drudgereport.com does. How?

Everyone going to the above mentioned website experiences the same annoying reloads. Please add a method to Firefox like IE has that can restrict sites reloading, assumin… (read more)

Everyone going to the above mentioned website experiences the same annoying reloads. Please add a method to Firefox like IE has that can restrict sites reloading, assuming this doesn't exist already. Thanks

Asked by Eastcreek 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Archived

Twitter on Firefox missing functions

Hello, this appears to be a Firefox-exclusive problem as any other browser used will fix the issues listed below. However, when I am using Firefox, the following happens:… (read more)

Hello, this appears to be a Firefox-exclusive problem as any other browser used will fix the issues listed below. However, when I am using Firefox, the following happens:

  • I am unable to like or retweet anything, and cannot follow any accounts. Attempting to do so resets them if I refresh or click off the tab.
  • Notifications do not go away even when I view them
  • Any tweets I have cannot be deleted
  • Any info on my profile cannot be changed
  • I cannot log out

I've tried multiple ways to fix this, including clearing my cache, running in Safe Mode, and removing my saved login. None of these have worked, unfortunately. I've reached out to Twitter Support, but soon realized I wouldn't hear back about specific problems at all. Is there anything I can do to fix this problem?

Asked by mcpherson.angus 2 years ago

Last reply by Kiki 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Website custom font not rendering all letters correctly in Firefox 75.0

I have a website with custom font that is stored locally on server, and is defined in CSS file: @font-face { font-family: 'quicksandlight'; src: url('/static/fonts… (read more)

I have a website with custom font that is stored locally on server, and is defined in CSS file: @font-face {

   font-family: 'quicksandlight';
   src:  url('/static/fonts/Quicksand-VariableFont_wght.ttf') format('truetype'),
         url('/static/fonts/quicksand-variablefont_wght-webfont.woff2') format('woff2'),
         url('/static/fonts/quicksand-variablefont_wght-webfont.woff') format('woff');
   font-weight: normal;
   font-style: normal;

} Chrome is showing all letters in this font, and Edge and Firefox are showing most letters correct, but not B, D, T, P, R and X. What I know is that this is only happening on words that have "font-weight: bold" or "font_weight: 600", when it's set "font-weight: 400" all letters are renderd correctly. This is bugging me af, and if somebody can help to fix this, without need to change to lower font-weight, I would appreciate it.

Asked by karlo_kelis 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Secure connection failed

Hello, One website gives me a failed secure connection: An error occurred while connecting to www.cdkeypt.pt. PR_END_OF_FILE_ERROR This error is in Firefox but this site … (read more)

Hello,

One website gives me a failed secure connection:

An error occurred while connecting to www.cdkeypt.pt. PR_END_OF_FILE_ERROR

This error is in Firefox but this site doesn't work in any browser

I restart the pc when it re-enters the desktop if i open the browser before the computer fully starts the site works fine which makes me conclued that something is interfering with it and it most be an update or something because i didn't install anything new, but what? it is only this site that doesn't work all the others are working fine.

I tested opening the site in another pc in my network and it works fine.

I hope someone can help me,

Thanks

Asked by Mr_x 2 years ago

Answered by Mr_x 2 years ago

  • Solved
  • Archived

When clicking “Play” on Roblox, it just opens a new tab and brings me to the homepage of Roblox.

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I … (read more)

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I can’t find ANYTHING on Reddit, the Roblox forums, or any other help website, leaving the Mozilla forums as a last resort.

Asked by Conrad Jordan 2 years ago

Answered by Conrad Jordan 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Onlinr bank page won't load

My online bank page won't load. After log in I get a blank white page. I can log in with other browsers. I can load other web pages with Firefox. Using 76.0.1 Thanks … (read more)

My online bank page won't load. After log in I get a blank white page. I can log in with other browsers. I can load other web pages with Firefox. Using 76.0.1 Thanks

Asked by rchevat 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Opening page as html code instead of rendering it

Hello dears As most of you knew that home router has a control page accessed by 192.168.1.1. After i update firefox it shows html code instead of the page after i loged i… (read more)

Hello dears As most of you knew that home router has a control page accessed by 192.168.1.1. After i update firefox it shows html code instead of the page after i loged in. The page is work fine in Google Chrome in Ubuntu and Android but not working in Firefox in Ubuntu and Android. In Ubuntu it displays html code and in Android its return to log in page after i logged in. I am using ubuntu 20.04 lts and Firefox 76.0.1 64bit. I tried to find out if i disable any scripts but i couldn't find anything. I erased Firefox completely and reinstall it but nothing changed. I reset Firefox but nothing changed. Any idea??

Asked by dawood.albadi 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Unable to connect to government site

I am unable to connect to the following URL https://lakmshaegov01.msha.gov/UserManagement/ChangePassword.aspx. All other browsers seem to work. I ran an SSL Labs test and… (read more)

I am unable to connect to the following URL https://lakmshaegov01.msha.gov/UserManagement/ChangePassword.aspx. All other browsers seem to work.

I ran an SSL Labs test and it confirms that all tested versions of Firefox fail. I would like to know if anyone can spot something that might allow me to connect by temporarily relaxing the security checks in Firefox for this site.

Asked by tom.propst 2 years ago

Answered by tom.propst 1 year ago

  • Solved
  • Archived

VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED) No compatible source was found for this media on WSHH

When I try to watch a video on WSHH, I get this error VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED) No compatible source was found for this media. I have DuckDuckG… (read more)

When I try to watch a video on WSHH, I get this error VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED) No compatible source was found for this media. I have DuckDuckGo Privacy Essencials installed, and I also have uBlock Origin installed. I disable both extensions but I still see the same error. I'm on Ubuntu 20.04 LTS, and my Firefox version is 77.0.1 (64-bit) canonical - 1.0

I attach the console log.

Asked by cunha-filipe 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Can't connect to router in firefox

Hi! Can't connect to my router panel in 192.168.1.1, probably due to bad cache. But there is no cache for 192.168.1.1 in firefox "data manager", but I sure it exist. I do… (read more)

Hi! Can't connect to my router panel in 192.168.1.1, probably due to bad cache. But there is no cache for 192.168.1.1 in firefox "data manager", but I sure it exist. I don't want to clear all cache and data. Incognito mode without addons doesn't work. I can establish connection in other browsers, includes another firefox browser. How could I clear cache for 192.168.1.1, if firefox show there is none?

Asked by mordat1 2 years ago

Answered by mordat1 2 years ago

  • Archived

MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING caused by ocsp must staple, SSL labs says stapling is OK

Hi, I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition. Nginx is configured to ocsp response, and… (read more)

Hi,

I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition.

Nginx is configured to ocsp response, and disabling this flag in the advanced settings in Firefox fixes this issue, but I can't ask everyone to do that. SSLLabs are indicating that ocsp stapling is working fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=imonia.fr&s=89.163.242.17&hideResults=on

Could someone tell me why this is an issue? Is there a problem with the way my server is stapling my responses? You can test against my server: cubox.dev

Thanks

Asked by Andy Pilate 2 years ago

Last reply by Andy Pilate 2 years ago

  • Archived

Facebook is glitching due to Firefox browser

Hi! For several days I've been unable to check notifications and click emoticons on FB. I just spoke with a tech who checked other browsers (Chrome, Safari) as well as my… (read more)

Hi! For several days I've been unable to check notifications and click emoticons on FB. I just spoke with a tech who checked other browsers (Chrome, Safari) as well as my phone and I was able to do both with them all. But I still can't in Firefox. I've checked to make sure I'm updated, and I am. So she suggested I reach out to you. Should I try uninstalling Firefox and re-installing? I'm assuming I'll lose my history? Thank you!

Asked by tea4thee 2 years ago

Last reply by Trainmanhowe 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How do i disable the fullscreen animation?

Heyo, I switched to firefox today and I noticed that on youtube there's an animation (fade in and out) when fullscreening. Is there any way to disable this? Thank… (read more)

Heyo,

       I switched to firefox today and I noticed that on youtube there's an animation (fade in and out) when fullscreening. Is there any way to disable this?

Thanks

Asked by xcakepiggie 2 years ago

Answered by ARMAN KHAN 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Unusuall frequent SSL Certificate Errors

Hello Firefox community I use Firefox as my primary browser on 5 devices - personal desktop, work laptop, spouse desktop, spouse laptop, and personal laptop. On only my … (read more)

Hello Firefox community

I use Firefox as my primary browser on 5 devices - personal desktop, work laptop, spouse desktop, spouse laptop, and personal laptop. On only my personal laptop, I frequently encounter SSL cert errors warning me of invalid issuer. I don't encounter the same error on any other device (including also my phones). Is there some way I can force an update of the Firefox certificate repository? I assume these are being caused by out of date cert repositories or the like. The cert I get on the other devices is the same cert presented to this laptop; only the laptop issues the error.

Asked by Jancarius 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Archived

Can not watch video (Bug)

After Update, from 77.0 to 77.0.1 I am facing an issue. Now most of my YouTube videos are broken... I can hear but can not watch. It also happend with other websites. I r… (read more)

After Update, from 77.0 to 77.0.1 I am facing an issue. Now most of my YouTube videos are broken... I can hear but can not watch. It also happend with other websites. I reset, reinstall, cleared cache, removed extension to fix the problem.. but no result.

Asked by Sudipan 2 years ago

Last reply by cor-el 1 year ago