Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Hmm. We’re having trouble finding that site.

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem. My Firefox browser opens all links… (read more)

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem.

My Firefox browser opens all links except what appears to be links from ads or forwarding links from a site to where something is being sold.

Whenever I click on one of these I get the, "Hmm. We’re having trouble finding that site." They open fine on Edge. Is there a setting on Firefox that is blocking these?

Asked by SJMaye 1 year ago

Answered by SJMaye 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Getting the SVG document(contentDocument) using javascript inside the Object tag returns null

The following code work in Firefox v54, but stopped working on Firefox v68.4.1 (possibly earlier version as well). index.html: <body> <object type="image/svg+xml… (read more)

The following code work in Firefox v54, but stopped working on Firefox v68.4.1 (possibly earlier version as well).

index.html: <body>

<object type="image/svg+xml" data="test.svg", id="test_svg_id">

   Your browser doesn't support SVG
</object>

<script type="text/javascript" src="test.js"></script>

</body>

javascript: function init() {

 console.log("init()");

// Get the overall SVG defined in the Index HMTL page var svg_object = document.getElementById("test_svg_id");

// Get the SVG document inside the Object tag var svg_document = svg_object.contentDocument; }

Any idea why contentDocument is always null?

Asked by Zaak 1 year ago

Answered by Matthew Thomas 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Graphics/pictures not displaying

As of a couple days ago, graphics/photos do not show on most pages. I have followed instructions, cleared cache, etc... which helps the first time in, but not retained, … (read more)

As of a couple days ago, graphics/photos do not show on most pages. I have followed instructions, cleared cache, etc... which helps the first time in, but not retained, so need to do this EVERY time. Why?

Asked by bennowak 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Pictures on Kijiji not showing up

None of the ad photos show up on Kijiji, they just have a white box instead. I've tried clearing browser history/cache, disabling all add-ons and even safe mode but I sti… (read more)

None of the ad photos show up on Kijiji, they just have a white box instead. I've tried clearing browser history/cache, disabling all add-ons and even safe mode but I still can't see any photos. It's not a Kijiji problem as I can see photos fine on Chrome and on my phone as well. Anyone else have this problem?

Asked by nfsryder 1 year ago

Answered by Andrew 1 year ago

  • Solved
  • Archived

embedded content wont load on third party website

There is a site I visit which embeds stock charts from tradingview.com I can view any chart directly at tradingview.com but I can't view them when they are embedded at th… (read more)

There is a site I visit which embeds stock charts from tradingview.com

I can view any chart directly at tradingview.com but I can't view them when they are embedded at this site: https://www.edumomo.com/blog/2020/07/09/stock-market-watchlist-for-09-july-2020/

I've tried in private browsing since that eliminates any possible conflict with extensions but it doesnt work either.

I've updated firefox and it doesnt make a difference.

I don't know what else to do, I'd rather not have to switch browsers.

Asked by robbieb+robsync 1 year ago

Answered by gild 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cannot Log into my Microsoft Account

Hi,I have WASTED that many hours on trying to log into my Microsoft account & it keeps telling me that I have entered the wrong password THIS IS 1000% incorrect,I am … (read more)

Hi,I have WASTED that many hours on trying to log into my Microsoft account & it keeps telling me that I have entered the wrong password THIS IS 1000% incorrect,I am starting to run out of Passwords I just Had Microsoft into my Computers & they got me to use BING Internet Explorer & it was no PROBLEM Logging in As they Stated,It is A PROBLEM WITH FIREFOX HOW DO I FIX IT????????????????? It is EXTREMELY FRUSTRATING Thanks Darryl

Asked by dasmit 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't login to Spectrum.net using Firefox

Spectrum.net has changed their login page as of March 17, 2021. I am unable to login under Firefox and get Spectrum error 'IDID-1060'. I tried Edge and Chrome browsers … (read more)

Spectrum.net has changed their login page as of March 17, 2021. I am unable to login under Firefox and get Spectrum error 'IDID-1060'. I tried Edge and Chrome browsers with no problems. I contacted Spectrum and they say it's a Firefox issue. I've tried removing extensions, clearing caches, starting in Firefox 'safe mode', disable VPN but nothing works! I would prefer NOT to reset Firefox as I don't want to lose my changes. I'm on version Firefox 86.0.1 and Windows 10 20H2. Does anyone else have this problem or can suggest other troubleshooting ideas?

Asked by baumkd 10 months ago

Answered by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox unusable on eBay!

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.) I've… (read more)

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.)

I've cleared all history/caches/etc. per forum suggestions. No change. So now to use eBay, I have to switch to Safari or Chrome (which I rarely use.)

Using new 2020 Macbook Pro and latest Firefox 80.0 update. Any suggestions would be greatly appreciated!

-G

Asked by TheGMan 1 year ago

Answered by Wesley Branton 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Secure connection failed and Firefox did not connect

This is not a question. It is a complaint. I can't see anywhere else to lodge it. I am on a mac mini. I keep getting "Secure connection failed and Firefox did not con… (read more)

This is not a question. It is a complaint. I can't see anywhere else to lodge it.

I am on a mac mini. I keep getting "Secure connection failed and Firefox did not connect" on secure government sites and others that I know are just fine. I'm sick of it. This did not happen till recently and I have not changed my settings or preferences for over a year.

When I get this message these days, guess what I do - I switch browsers. I would like to keep using Firefox. I like it. However, I get this message on too many sites to put up with it any longer. If it isn't adjusted in the next update, I will strongly consider switching browsers permanently.

Even Safari allows me to continue to the site - certificate or no certificate. Blocking me from the site is ridiculous. Fix it.

Asked by combinola 1 year ago

Answered by combinola 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Unable to visit any web pages after latest upgrade version 81.0.2

I have a customer who is unable to browse to any websites after version 81.0.2 was installed. They are also unable to open Options and other Menu items. Only Toolbar Menu… (read more)

I have a customer who is unable to browse to any websites after version 81.0.2 was installed. They are also unable to open Options and other Menu items. Only Toolbar Menu item that worked was Help > About. I have tried using Firefox in Safe Mode, I have refreshed Firefox, and I have renamed the AppData > Roaming > Mozilla folder forcing it to create a brand new user profile. The only security programs running are Windows Defender. Chrome and Edge work fine, so customer will use one of those until Firefox is fixed.

Asked by curtesser 1 year ago

Answered by curtesser 1 year ago

  • Solved
  • Archived

This address is restricted

Hello support, I am doing some challenges on a website called tryhackme.com . On a challenge the http web server is on port 22. When I try to access that page it tells me… (read more)

Hello support,

I am doing some challenges on a website called tryhackme.com . On a challenge the http web server is on port 22. When I try to access that page it tells me that the page is restricted. I access the about:config page and add as a string the following thing network.security.ports.banned.override and as a value 22. When I try to reload the page it tells me the same thing.How can I resolve this issue?

Kind Regards, Dan Barbu

Asked by mal3x22 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. will be installed shortly" but doesn't install

I am trying to get Netflix to play on my new Macbook Air (M1). Not working. A little sleuthing led me to check about:addons, where I see this message "OpenH264 Video Code… (read more)

I am trying to get Netflix to play on my new Macbook Air (M1). Not working. A little sleuthing led me to check about:addons, where I see this message "OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. will be installed shortly." However, the installation is not happening. Help!

Asked by rachelhartstein 10 months ago

Answered by TyDraniu 10 months ago

  • Solved
  • Archived

How do I disable rich audio presence that Firefox now does with Windows 10?

Honestly, I have no idea how to describe it. I loved how when I played a video on Firefox, it wouldn't pop up with that annoying video title whenever I changed my volume.… (read more)

Honestly, I have no idea how to describe it. I loved how when I played a video on Firefox, it wouldn't pop up with that annoying video title whenever I changed my volume. Now, when I'm watching a video or playing audio, this happens. And, it doesn't even get it right most of the time! Like for example, it does this instead! That's not even the page I'm on!

Is there any way for me to get rid of this? Thanks

Asked by sheepy404 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Sharepoint in Microsoft Office 365 will only launch in a private Firefox window

All the other apps in Office 365 work as normal but when I launch Sharepoint in a normal Firefox window I get the following error message: Sorry, something went wrong An… (read more)

All the other apps in Office 365 work as normal but when I launch Sharepoint in a normal Firefox window I get the following error message:

  • Sorry, something went wrong
  • An error has occurred on the server.
  • Technical Details
  • Troubleshoot issues with Microsoft SharePoint Foundation.
  • Correlation ID: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • Date and Time: xxxxxxxxxxxxxxxxx

Firefox is up to date (v81.0) and running on a modern up to date Win 10 Pro laptop, I've cleared all my browser history and rebooted but without success. The same web page works without problem in Edge and Chrome but in Firefox it will only work in a private window.

Asked by jamieson62 1 year ago

Answered by jamieson62 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox is not showing the correct page source

I am using Firefox and have noticed that when I do a view page source I do not see the current page, but a cached copy. To view the page source I first have to go to opti… (read more)

I am using Firefox and have noticed that when I do a view page source I do not see the current page, but a cached copy. To view the page source I first have to go to options and delete data.

Here is how to reproduce. 1. Go to a website showing changing data 2. Right click and select view page source 3. Examine the page source to see that it shows an older copy of the data, not the current data 4. Go to options and search on the term 'cache' 5. Delete the cached data 6. Go back to view page source and try again 7. Now the page source is the current data seen in Firefox

Asked by coatsbob 11 months ago

Answered by jscher2000 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Soundcloud website no longer loads

A few weeks ago, Soundcloud stopped loading, but only on Firefox / Win10 PC even after disabling ad blockers. The site continues to work in other browsers and mobile apps… (read more)

A few weeks ago, Soundcloud stopped loading, but only on Firefox / Win10 PC even after disabling ad blockers. The site continues to work in other browsers and mobile apps. It began to work again in FF for a short while, but it's been down a solid two weeks since. I've put in a support request with Soundcloud but never heard back.

No errors ever appear, it's just completely blank. Site-wide. Nothing will load. I can't find anything online describing this issue.

I'm dreading having to wipe out all of my cookies, history, cache, saved logins/passwords, etc. and I'm hoping there is some other recourse. Any help or suggestions would be greatly appreciated!

Asked by zuben3 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox loading pages from cache after latest update

I do web design. And my problem is that I used to click the refresh button in firefox and it would instantly load an updated version of the pages I was working on. But no… (read more)

I do web design. And my problem is that I used to click the refresh button in firefox and it would instantly load an updated version of the pages I was working on. But now it does the exact same thing I hate about chrome. It loads pages using cached css and javascript files. And the only way to view the updated websites is to go private mode which is very annoying. Is there an option to get around this? Or it's a software problem?

Asked by oleg.zyx 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Facebook White Screen (only with Firefox)

Today I got what I've seen described as the "Facebook White Screen of Death". I've tried: Reload Clear Facebook cookies (which implies logging back in) Clear site data Re… (read more)

Today I got what I've seen described as the "Facebook White Screen of Death". I've tried: Reload Clear Facebook cookies (which implies logging back in) Clear site data Restart in Safe Mode None of these things make any difference. Still get only a white screen. Facebook works fine in the Chrome browser and in the Android app, so it must be a Firefox-specific issue, in my case. This is Firefox 81.0.2 under Ubuntu 20.04 The problem only started today. I've used Facebook with Firefox for years without problem.

Asked by David Shochat 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago