Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

How to fix YouTube channel header?

I have a problem with YouTube looking in Firefox. When I go to any channel, the header of the channel is not displayed at all, together with its content, i.e. the name of… (read more)

I have a problem with YouTube looking in Firefox. When I go to any channel, the header of the channel is not displayed at all, together with its content, i.e. the name of the channel, banner, links, etc. I checked the code by examining the element and I found something like that

  1. header, #search-pva, #premium-yva, #feedmodule-PRO, #video-masthead, #watch-buy-urls, #sub-frame-error, #main-frame-error, #watch7-sidebar-ads, #feed-pyv-container, #shelf-pyv-container, #watch-branded-actions, #watch-channel-brand-div, #homepage-chrome-side-promo, #watch-channel-brand-div-text {
   display: none !important;

}

when I unchecked display none, I saw everything normally after refreshing the page as well. I restarted my browser and didn't see the header again. Someone knows how to fix it, because what if it is a bit disturbing and irritating when you can't see it. You can see everything normally in Chrome. I don't want to use Chrome because I don't like it and this browser sucks in my opinion. Thank you for your help on the screen below :)

Asked by djkondzio 3 weeks ago

Answered by djkondzio 3 weeks ago

  • Solved

Firefox is not showing the correct page source

I am using Firefox and have noticed that when I do a view page source I do not see the current page, but a cached copy. To view the page source I first have to go to opti… (read more)

I am using Firefox and have noticed that when I do a view page source I do not see the current page, but a cached copy. To view the page source I first have to go to options and delete data.

Here is how to reproduce. 1. Go to a website showing changing data 2. Right click and select view page source 3. Examine the page source to see that it shows an older copy of the data, not the current data 4. Go to options and search on the term 'cache' 5. Delete the cached data 6. Go back to view page source and try again 7. Now the page source is the current data seen in Firefox

Asked by coatsbob 2 months ago

Answered by jscher2000 2 months ago

  • Solved

Firefox 86.0.1 will not play Fox News Videos

Hello, It seems that since Firefox updated to 86.0.1 64bit I can not longer play videos on FOX News. I do have uBlock Origin and Privacy Badger and I have used them for … (read more)

Hello, It seems that since Firefox updated to 86.0.1 64bit I can not longer play videos on FOX News. I do have uBlock Origin and Privacy Badger and I have used them for years. By trial and error of disabling each of my addons one by one to see which one could be the culprit I found that by turning off uBlock I am able to play Fox News videos. I kept Privacy Badger turned on and it blocks the advertisements and trackers and I can view Fox News videos with that. I would also like to add that I have not changed any settings in my Options. bold text Now I have noticed the same problem with Edge Chromium in viewing Fox News videos and I had to turn off uBlock and turn on Privacy Badger for that browser in order to see them on Edge. I have always used Firefox for years as my default browser. Does anyone else have this problem or do you have any info on whether Fox News has done something with there site to where you can no longer use Adblockers like UBlock. I have no problems with viewing videos on any other website i.e. YouTube. Thank you for your time in reading this and for any info.

Regards

Asked by new_aged2perfection 3 weeks ago

Answered by new_aged2perfection 3 weeks ago

  • Solved

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. will be installed shortly" but doesn't install

I am trying to get Netflix to play on my new Macbook Air (M1). Not working. A little sleuthing led me to check about:addons, where I see this message "OpenH264 Video Code… (read more)

I am trying to get Netflix to play on my new Macbook Air (M1). Not working. A little sleuthing led me to check about:addons, where I see this message "OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. will be installed shortly." However, the installation is not happening. Help!

Asked by rachelhartstein 3 weeks ago

Answered by TyDraniu 3 weeks ago

  • Solved

Text labels appear with icons on Google Translate

When I open Google Translate, large grey text labels appear next to the icons, obscuring what's beneath. For example beside the double arrow icon it says "swap_horiz," wh… (read more)

When I open Google Translate, large grey text labels appear next to the icons, obscuring what's beneath. For example beside the double arrow icon it says "swap_horiz," which covers up some of the menu items. I think this is a Firefox, and not a Google, problem because this happens only on my desktop (Win 10) and not on my laptop (also Win 10). It also doesn't happen on any other site. I'm sure some switch somewhere got thrown accidentally. Has anyone had this problem?

Asked by Smurfswacker 3 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

Youtube keeps "pausing" the video im playing

Sometimes when watching youtube the video will be paused, once I unpause it it immediately pauses it again, I dont know when and why this happens but it happens. Only ext… (read more)

Sometimes when watching youtube the video will be paused, once I unpause it it immediately pauses it again, I dont know when and why this happens but it happens. Only extensions are honey, ecosia search and stylus

Asked by atiedebee 3 weeks ago

Answered by jscher2000 3 weeks ago

  • Solved

Can't login to Spectrum.net using Firefox

Spectrum.net has changed their login page as of March 17, 2021. I am unable to login under Firefox and get Spectrum error 'IDID-1060'. I tried Edge and Chrome browsers … (read more)

Spectrum.net has changed their login page as of March 17, 2021. I am unable to login under Firefox and get Spectrum error 'IDID-1060'. I tried Edge and Chrome browsers with no problems. I contacted Spectrum and they say it's a Firefox issue. I've tried removing extensions, clearing caches, starting in Firefox 'safe mode', disable VPN but nothing works! I would prefer NOT to reset Firefox as I don't want to lose my changes. I'm on version Firefox 86.0.1 and Windows 10 20H2. Does anyone else have this problem or can suggest other troubleshooting ideas?

Asked by baumkd 4 weeks ago

Answered by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 4 weeks ago

  • Solved

I can no longer access a website with Firefox, but I can with other browsers

I occasionally visited this site https://referti-empoli.uslcentro.toscana.it/portalepaziente_user/user-login (it's a site managed by the local health authorities). I am r… (read more)

I occasionally visited this site https://referti-empoli.uslcentro.toscana.it/portalepaziente_user/user-login (it's a site managed by the local health authorities). I am reported that a safe connection cannot be established with the message PR_END_OF_FILE_ERROR. I am not shown any option to consider this site SAFE (no matter what, it's SAFE and I need to access it occasionally). I also use ESET anti-virus software. I can access through other browser, at least the show me it couldn't be safe but allow me to go on. I don't want to switch browser once in a while to navigate. I want to use Firefox in any case (or switch to another one that allows me to). How can I make it work (apart from deleting cache, temp files and history, which did not work)? Thank you.

Asked by Roberto 4 months ago

Answered by jonzn4SUSE 4 months ago

  • Solved

Firefox colours washed-out

I just installed Firefox and found that the browser looks washed out compared to other browsers - Safari, Chromium, Vivaldi, Opera and Brave. The whole things - the brows… (read more)

I just installed Firefox and found that the browser looks washed out compared to other browsers - Safari, Chromium, Vivaldi, Opera and Brave. The whole things - the browser itself and the web content. Here is an example of my Adguard Home page. Firefox on the left, Chromium on the right. Im using an Apple Mac Mini M1 and the Firefox version is 86.0.1 running the ARM 64 (universal) version. Is there anything I can do? I have tried the old trick of diabling hardware acceleration and it makes no difference whatsoever.

Asked by phillip9 1 month ago

Answered by phillip9 1 month ago

  • Solved

Can't sign into Microsoft accounts

Version: Firefox 86.0.1 Canonical for Ubuntu 18.04 Issue: When I go onto the microsoft account sign-in page, the form has no stylesheets loaded as shown in attached scree… (read more)

Version: Firefox 86.0.1 Canonical for Ubuntu 18.04

Issue: When I go onto the microsoft account sign-in page, the form has no stylesheets loaded as shown in attached screenshot and the login button does nothing. Tried clearing cache, history, everything and turning off all extensions, still the same result. Console output screenshot attached as well.

Asked by dhy1996 1 month ago

Answered by dhy1996 1 month ago

  • Locked

image presentation

Please see attachment The problem does not occur with Chrome This problem may have been presented earlier, I am not sure I presented it properly Sorry if this is a dupl… (read more)

Please see attachment The problem does not occur with Chrome This problem may have been presented earlier, I am not sure I presented it properly Sorry if this is a duplication. Thanks Bill

Asked by Kestrel-1 1 month ago

Last reply by jscher2000 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Facebook videos "Sorry, we're having trouble with playing this video."

Hi For two days I've been searching on the web and in here with no luck. Initially as Facebook is loading ... I can see the video for a brief second, then its turns gre… (read more)

Hi

For two days I've been searching on the web and in here with no luck.

Initially as Facebook is loading ... I can see the video for a brief second, then its turns grey with the message "Sorry, we're having trouble with playing this video."

Appears to only be a problem on Facebook and only in FF (chrome facebook videos work fine)

Using

FF 81.0 (64-Bit) Windows 10 Version 2004

Tried with all addon's disabled. Tried with anti virus disabled

Tried adding "Flash Video Player for Facebook" addon

Videos all work and play in chrome.

Asked by Greg 6 months ago

Answered by jscher2000 6 months ago

  • Solved

website problem with new update

Just updated to 86.0.1 (64-bit) and now the books at a particular site are not showing for me. Example, https://adventistdigitallibrary.org/islandora/object/adl%3A2225017… (read more)

Just updated to 86.0.1 (64-bit) and now the books at a particular site are not showing for me. Example, https://adventistdigitallibrary.org/islandora/object/adl%3A22250173?solr_nav%5Bid%5D=9715fc917b86c74e9144&solr_nav%5Bpage%5D=0&solr_nav%5Boffset%5D=0 What do I need to do? Can I go back to the previous version when they did work.

Asked by cyteen 1 month ago

Answered by cyteen 1 month ago

  • Solved

Why is Two-Factor Authentication always coming up with icloud.com

Curiously and annoyingly icloud.com demands two-factor authentication every time when my Firefox is restarted, or even without restart, if long enough time has elapsed. … (read more)

Curiously and annoyingly icloud.com demands two-factor authentication every time when my Firefox is restarted, or even without restart, if long enough time has elapsed. Why is that and is there some way to let Firefox be continuously trusted by that website too?

I'm on Windows and Chrome and Edge do not have this problem. Interestingly Firefox on Mac does not seem to have it either. Could this be caused by our corporate security settings somehow?

Asked by Jake 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

On Home page

I deleted one of the websites under the Center "Search the Web" bar, and above the 3 columns of "Recommended by Pocket". Well all of them disappeared. The likes of: YouTu… (read more)

I deleted one of the websites under the Center "Search the Web" bar, and above the 3 columns of "Recommended by Pocket". Well all of them disappeared. The likes of: YouTube, Facebook and others. So how do I get them back? I tried youtube, but could not find anything.

Thanks for any help. [email]@gmail.com

Asked by nhorv75597 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • Solved

Clicking onto youtube videos ends up on a diffeerent location

So when I try to click on a youtube video, quite often it will go to a different video or a poll that is associated with someone I am subscribed to or have viewed previou… (read more)

So when I try to click on a youtube video, quite often it will go to a different video or a poll that is associated with someone I am subscribed to or have viewed previously. The only way I get around this is opening the video in a different tab.

Asked by j.rosser89 1 month ago

Answered by FredMcD 1 month ago

  • Solved

Can't log into Pandora

I use Pandora as my daily music player, and use Firefox (latest version, 86.0 64 bit) on Windows 10. A couple days ago I could not login to Pandora. I always type my logi… (read more)

I use Pandora as my daily music player, and use Firefox (latest version, 86.0 64 bit) on Windows 10. A couple days ago I could not login to Pandora. I always type my logins myself, never save them. I tried changing the login and it never seemed to work correctly--I suspected it never got changed even though I got a confirmation email. I was right, because I finally fired up the dreaded MS Edge and was able to login to my Pandora account using my old password--so the password worked, it had never changed. I have tried clearing the cache, the dns, reviewed all the privacy settings, checked my plugins, and I cannot find anything that would seem to cause this problem.

Help! Please. I don't want to use Edge.

tx

Asked by Jiwan Shakti 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago