Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Getting Access Denied on many web sites that I frequently use

I am getting Access Denied on many web sites that i have used frequently. For example, for the site https://www.apartments.com/ I get this message: Access Denied You do… (read more)

I am getting Access Denied on many web sites that i have used frequently. For example, for the site https://www.apartments.com/ I get this message:

Access Denied You don't have permission to access "http://www.apartments.com/" on this server.

Reference #18.ca68dc17.1653685076.c42d150

I am using Firefox Browser 100.0.2

Help!

Asked by lkelley766 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Latest update made Canvas (Instructure.com) have blank pages

I'm not sure what happened in the latest update, but it broke the Canvas website that I use regularly for classes and homework. I've checked and confirmed that Canvas sti… (read more)

I'm not sure what happened in the latest update, but it broke the Canvas website that I use regularly for classes and homework. I've checked and confirmed that Canvas still works normally on Microsoft edge.

Extensions shouldn't affect the website because Canvas was working normally until the recent Firefox update.

Anyone know how to solve this problem?

Asked by lee.eden66 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

The requested service is temporarily unavailable

Using my PC, I am clicking on this URL: https://schoolgateway.westminster.org.uk/?page_id=7. Firefox responds with "The requested service is temporarily unavailable. It i… (read more)

Using my PC, I am clicking on this URL: https://schoolgateway.westminster.org.uk/?page_id=7. Firefox responds with "The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later." Every time. Using Firefox for Android on my phone: same result. I have tried Troubleshoot Mode on my PC: same result. And yet Safari, Chrome, Edge and Brave all load the web page correctly with no error message.

What am I doing wrong?

Asked by pgking47 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand

mackiewizard mackiewizard Making moves ‎10-08-2022 07:40 AM I have been having an issue for a week or more and no updates from the browser seems to fix that. The error … (read more)

mackiewizard mackiewizard Making moves

‎10-08-2022 07:40 AM

I have been having an issue for a week or more and no updates from the browser seems to fix that. The error reads: Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. This is occuring with a request to RBC banking. The same appears to be true but witrh different language for a request with Desjardins Insurance portal.The second link printed in red is the result after I cleared all cookies from Desjardins site. I can access many other pages within the two sites. RBC I am logged in (In black). Desjardins I am not yet as a user when these errors come up

Asked by stompier 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Colors in video player washed out on HDR monitor

Hi, I've been encountering a strange issue where colors (especially whites) in the video player are super washed out. This only happens when HDR is turned on in windows,… (read more)

Hi,

I've been encountering a strange issue where colors (especially whites) in the video player are super washed out. This only happens when HDR is turned on in windows, and only happens in my Firefox Developer Edition installation (normal firefox works fine). It also doesn't show up in any windows screenshots - the colors revert to normal when I'm in the screenshot GUI. I've attached photos below of a youtube video, the left is firefox DE and right is normal firefox, both in and out of the screenshot GUI so you can see the difference.

I'm on Windows 11, and I'm not sure what caused the issue. I've tried both refreshing and reinstalling firefox DE to no avail. Pretty stumped on this one, and would appreciate any help!

Asked by kjunuh 11 months ago

Answered by TyDraniu 11 months ago

  • Solved
  • Archived

"Something went wrong" message

Hello. I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au… (read more)

Hello.

I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au/ The main page and some pages are fine but all product pages returns "Something went wrong". E.g. Office Supplies/Pencils https://www.officeworks.com.au/shop/officeworks/c/office-supplies/pencils?cm_sp=all:menu:office-supplies:::pencils I would like to know if this is Firefox's or the website's fault if so why.

Firefox 106.0.5 Windows 10 19045.2251

Regards,

Asked by qp 1 year ago

Answered by qp 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Imperva - Error 15

I have had 2 sites produce this error box in place of the target Web Site (See Picture). I have read previous topics about this and have followed the instructions with no… (read more)

I have had 2 sites produce this error box in place of the target Web Site (See Picture). I have read previous topics about this and have followed the instructions with no positive results. FYI, clearing the web site's cookies, clearing Cache and disabling Hardware acceleration.

The first was https://www.walmart.com. After leaving a "Feedback" 2 weeks ago it appears as if they were able to fix the problem. However, the site is not as important as my Medicare PPO provider. I tried loading previous versions of Firefox, but that did not help.

In both instances the LOL "support" people's response was to try a different Browser. So, I reluctantly loaded Google Chrome and it worked perfectly. From my perspective, this eliminates everything to do with my machine setup.

Below is the sign-on URL (not unique to me). Please note that this 668 character URL has not changed for over a year. It is just Aetna's adoption of the Imperva Security Firewall. Both my Winders 8.1 and Winders 10 machines produce the identical results.

https://www.aetna.com/AccountManagerV3/v/login?identityTransaction=VIhzS3Xx1ogw4rzQY5lXUvDYBtXFZiXttegdT9ffK%2FOZ8oTHnKbryvfgfagvpO0aknHiEN2hnELOIkjfz3eJNeBfKQ%2FUDo0hSJHhjsdZdJw0rkVj%2BFjAVYypzW5kRH%2FzzOlbxrN6KKpjWvagusMp%2BzwgQqvg5xvUkwLCs3MlD%2BkzHOTVKlu4GYxJgmzr3Y9NUdFGUI9PHurN4QxSyvXxNjJ4jSSL4NHuctvtQyV1fUh%2FOqpHJglcALQuuNeyQ1QncyKPZJYf5rj1DLC2zrxKX0VgVWQZfSbw5Pouiv%2FWfwWxArHPHcV5cXr3kI2j33C8dUl0Jdup0nvdVs%2Bxigzp%2BmMQUaHxaw3B7tiJ7eokyNMgvG4V5SPw9FL5j3mhwBAirx%2BmX7Yj0qDZZNRl8z1WcvHen8HwsDijtH4Sg%2FNdsuzhXIw8snHF6hUd4n3MbJerO8nRUdzKR%2BhNCNq%2FjeuQWmT1cyQ3QtmIXcL0ab42vk6or1SX5wG%2BIMF%2Bk6ZJQw8h&appname=NAV&branding=&skin=&language=&channel=web

Asked by Questor 1 year ago

Answered by Questor 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Twitch.tv multiple issues after updating to Firefox ESR115.1 from Firefox ESR 102.1

Since yesterday (Sep 26 2023), Twitch.tv has been having multiple issues related to basic functionality of the website, and this has happened before but I did not report … (read more)

Since yesterday (Sep 26 2023), Twitch.tv has been having multiple issues related to basic functionality of the website, and this has happened before but I did not report it because I was able to fix it. I can not purchase or use bits despite Twitch having a stored payment method on file that I have confirmed has sufficient funds, I can not subscribe or gift subscriptions despite Twitch having that same sufficiently funded payment method on file, I can not redeem or earn channel points, I can not send or receive Twitch Whispers (a form of DM), I can not follow or unfollow channels, and I am convinced that if I was to log out, I would not be able to log back in. I can chat in stream chat, and I can watch streams, that's all I can do. But I enjoy using the other features that are currently blocked, I am over 18, and I am the only person that uses this computer, so there should be no parental controls problems either. Yesterday, I restarted my browser, which did NOT alert me that it had updated, and all of this functionality was broken. Roughly 6 months ago I was having the exact same issues, but I was able to fix it by disabling many of the anti-tracking protections on my browser (had to disable them universally except for blocking cryptominers, not just with the shield icon). However, now, even with those settings unchanged, roughly 75% of the features of the website Twitch.tv are nonfunctional. I have included a cropped screenshot of me attempting to redeem something using channel points, the purple box is the button, and the spinner icon stays there for over a minute with nothing happening, which is not how that is supposed to work.

I enjoy watching streams and interacting with people on Twitch.tv, and I wish to continue doing so in the way I am accustomed to. However, it would appear that Firefox has other plans. If this continues, I will be forced to switch to a less secure browser for specifically that site, which is an idea I do not look forward to.

Asked by scinrd 6 months ago

Answered by scinrd 6 months ago

  • Solved
  • Archived

On playing online videos screen flashes, goes blank until site / video is closed

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not blac… (read more)

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not black). If I guess where the "X" is to shut down the tab that has the video, I can end this. Often, like on youtube, I find the problem is some ad video that was playing. The rest of the site is ok. But not always.

One site I wrote down a few days where it happened: https://www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-face-giants-2022-playoff-opener?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3rGUEa0W8fElrzCWANSIUpti9VKlbn0iHyvcFsviajYExo5tcRSyWBJXA

scroll down to video and everything blinks, becomes unuseable

It happens in lots of places, though. It is not per se a YouTube problem or just a problem at NBCSports. I shell out to MS Edge, and it seems to handle everything fine, so I'm assuming at this point it is a browser issue.

One last point: after this happen the screen display is degraded even after I manage to shut down the offending tab or video. It takes a Log off/log back in or reboot to fix everything. The degradation takes the form of making the screen look a bit like a pointilist painting, although that's an exaggeration.

FF 109.0.1 64 bit Windows 11 NVidia GeFORCE RTX 3060 running studio driver 526.98 (I have switched periodically from / to their gaming driver, which doesn't seem to matter)

Any help, appreciated.

Asked by monsieurms 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Google Drive file details error

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also … (read more)

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also the troubleshoot mode doesn't resolve the problem.

Asked by happysurf 1 year ago

Answered by happysurf 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Login not possible anymore on Letterboxd.com and other websites since update to FF 104

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anym… (read more)

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anymore on Letterboxd since the update. It's not a problem of username or password. When I click "Sign in", nothing happens except a page refresh, but I'm still not logged in. Other strange behaviour on that site since the update: most of the images don't appear. For example on this page : https://letterboxd.com/films/# all the movie covers are just blank.

The website does work properly when using Firefox in private mode though (both login and images work fine), so this makes me think it's related to my other issue mentioned above.

OS: Ubuntu 22.04 Firefox 104.0.2

EDIT after posting this question: I just found out that I can't login on Google either. I enter my username, password, then it asks me to validate on another apparel that it's really me, which I do, and nothing happens so I can't login. It works normally in private mode.

Asked by vanecx 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved

Spotify webplayer on Firefox is unuseable after updating to latest version

Majority of the songs do not play and I'm given with a pop-up, "Spotify can't play this right now. If you have the file on your computer you can import it." I will play … (read more)

Majority of the songs do not play and I'm given with a pop-up, "Spotify can't play this right now. If you have the file on your computer you can import it."

I will play a song from a playlist and is given that pop-up, it will continue skipping to the next song until it plays, but only for 9-10 seconds until the song mutes, to specify, the dot (when hovered on the progress bar) will still move, indicating that "it's playing".

Some clarifications: 1. I use Spotify Desktop app (windows), Spotify App (android), and Spotify Webplayer on Chrome and Firefox. Everything works just as fine on all of these, except for Spotify Webplayer on Firefox. 2. Skipping to a later timestamp does not unmute the song. 2. I have Spotify Premium 3. I have no VPN 4. I am running Firefox with an ad blocker 5. I am running Chrome with an ad blocker (same ad blocker in Fifefox) 6. I am running Firefox to the latest version (Firefox 119.0.1 (20231106151204))

What I've done so far: 1. Cleared caches and data. 2. Updated my Windows to the latest update available - Win10 v.22H2 3. Signed-out of Spotify for all my devices, then logging-in first on Spotify Desktop (this automatically redirects to Firefox webplayer) 4. Ran Firefox on "Troubleshoot Mode" 5. Un-checked and re-checked "Play DRM content" setting. 6. Disabled and re-enabled the plug-in "Widevine Content Decryption Module by Google Inc". (this plug-in is last udpated on November 17, 4.10.2710.0

I'm including this link from Spotify's Community page.. where two other users, who commented it is only with Firefox (webplayer), are experiencing the same problem as I am. https://community.spotify.com/t5/Desktop-Windows/Spotify-can-t-play-this-right-now-If-you-have-the-file-on-your/m-p/5679914#M123192

Asked by kit 4 months ago

Answered by zeroknight 4 months ago

  • Solved
  • Archived

Cloudflare hosted site complains about Firefox but works with Chrome

This site, Costco Instacart, worked perfectly with Firefox as recently as April 15, 2023 but today fails (see attached image): https://sameday.costco.com/store/costco/sto… (read more)

This site, Costco Instacart, worked perfectly with Firefox as recently as April 15, 2023 but today fails (see attached image): https://sameday.costco.com/store/costco/storefront?zipcode=11021

Cloudflare believes it is protecting itself from online attacks when accessed by Firefox. The same site worked perfectly today, on the same computer, using Google Chrome.

Cloudflare is a major CDN and many important commercial sites, like Costco Instacart, have their content delivered by Cloudflare so this is a major issue with Firefox. For the moment there is a work-around, use Chrome instead, but it would be better to have Firefox address issues with Cloudflare.

Asked by em2jacks 11 months ago

Answered by em2jacks 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Expired cookie breaks Azure AD B2C auth (with Blazor and MSAL)

Hi all, is expired cookies management changed lately? Authentication doesn't work anymore in following use case. Question is all about FF for windows, while usually I'm o… (read more)

Hi all, is expired cookies management changed lately? Authentication doesn't work anymore in following use case. Question is all about FF for windows, while usually I'm on FF Android, Edge and Chrome for Windows and all these browsers are working correctly.

My working web app (static blazor wasm standalone) is interactively authenticating in Azure AD B2C using Microsoft.Authentication.WebAssembly.Msal library (like MSAL.js), API is an Azure Function protected through AAD B2C.

Login request successfully invokes Signin/Signup B2C flow with popup to myb2ctenant.b2clogin.com but breaks navigating to auth protected pages or backend apis.

From DevTools I see that every request to following b2c endpoints sets an expired cookie (expired 10 years before, year is now 2012):

When user clicks login: GET /myb2ctenant.onmicrosoft.com/b2c_1_sinsup/v2.0/.well-known/openid-configuration

Returning from login confirmation: GET /myb2ctenant.onmicrosoft.com/B2C_1_SInSUp/api/CombinedSigninAndSignup/confirmed?rememberMe=false&csrf_token=xxx

for example: Set-Cookie: x-ms-cpim-trans=; domain=myb2ctenant.b2clogin.com; expires=Fri, 14-Sep-2012 12:46:46 GMT; path=/; SameSite=None; secure; HttpOnly

FF registers this warning in console:

Cookie “x-ms-cpim-trans” has been rejected because it is already expired

Following when MSAL execute a request to /myb2ctenant.onmicrosoft.com/b2c_1_sinsup/oauth2/v2.0/authorize?xxxx

Response always contains:

Location: https://blazorapp.xx.web.core.windows.net/authentication/login-callback#error= interaction_required&error_description=AADB2C90077%3a+User+does+not+have+an+existing+session+and+request+prompt+parameter+has+a+value+of+%27None%27.%0d%0a

All other browsers are working... Thanks in advance for any help

Asked by croma 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox logging me out of all sites when I "delete history"

Hello, this problem started happening around 3 or 4 days ago. Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today"… (read more)

Hello,

this problem started happening around 3 or 4 days ago.

Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today" history. I know it's a weird habit (lol), but at least it logs me out of all recent browsing while keeping my sessions with older websites active (typically these older websites include stuff that I use frequently like Outlook, Google/Youtube, Twitter & other social media, Spotify, and a few other sites).

The other reason I do this is that I like my "recent history" to be ordered the way I like, so I can use it kind of like a "bookmark list".

The problem: Since about 4 days ago, each time I "delete history", ALL my accounts are signed out. Note that I don't have the option to delete cookies upon closing checked, and whenever I close Firefox without deleting history the sessions appear to be active.

I think 3 or 4 days ago there was a Firefox update? I remember at the time I was shown the extra tab with the release notes, but I didn't pay much attention. However when I noticed the issue, which was the day after, I assumed it was a new feature of the update that caused all these websites not to recognise my browser and thus ask me to log in again.

So just before going to bed, I tried 1) clearing my history for the day as I usually do, except 2) instead of closing directly after, I would go to the sites I want to remain logged in (in this case I just did Outlook, Youtube, Twitter, Facebook, Tiktok and Spotify), log into my accounts, and then close the browser.

So the following day, it worked "as usual"... almost... that is because when I deleted my history of the day, it logged me out of everything again. But in the "recent history" list, it showed the updated list (with the websites I re-logged into the day before).

So I can't guess what is happening, other that something is messing with my cookies each time I delete history. I even went to check manually to see if I still had the session cookies stored in Firefox and it appears to be the case.

Yesterday I also tried logging into a Google, waiting a few hours, and only deleting the history of the past hour, but the same thing happens, I instantly get logged out.

Additional info: when I "delete history" I only check the first five options (those under history) and not the lower two (under data).

Thanks for your help, and sorry for my English !

Asked by Mooray 1 year ago

Answered by AliceWyman 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Unicode Missing Characters

Expected: Firefox displaying all known Unicode characters. Result: Many characters missing. Failure page as an example: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_and_poli… (read more)

Expected: Firefox displaying all known Unicode characters.

Result: Many characters missing.

Failure page as an example: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_and_political_symbols_in_Unicode

Description: I tried going through a Unicode list Unicode list and the extensive set of characters displayed correctly. However, when reaching further into character sets as shown in the failure page page, many are missing which are not new.

  • "Repair encoding. . ." button was not active.
  • An encoding switch extension was not able to resolve the issue.
  • Troubleshooting mode did not show changes.
  • Switched fronts available such as Noto Sans and Roboto Sans without success. Possibly a font failure?

Asked by mistry01 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox doesn't display the font Helvetica correctly

The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and a… (read more)

  • The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and all Chromium based web browsers seem to render it as it should.
  • I've tried to look into (about:preferences#general) and the option that says (Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above) is ticked.
  • I've also tried reinstalling the browser, clearing the website cache and also, removing my profile from it. None of these seemed to fix the issue.
  • It's been persistent for quite some time now, however I didn't really find any articles regarding this issue.
  Any help would be greatly appreciated!

Asked by CircuitMoon 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Error 3000 in twitch

Hello guys, I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error me… (read more)

Hello guys,

I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error message on all twitch streams: "Your browser encountered an error while decoding the video. (Error #3000):. Keep in mind I have tried most if not every "fix" I've found. I've disabled the hardware acceleration, cleared cookies and cache, I've disabled the extensions, I've tried Incognito mode, I do not have a third-party anti-virus and I do not have a VPN. This works on all other browsers and it used to work on Firefox before I wiped my PC, so that I can install Windows again. I really do not want to use a different browser, I love everything about Firefox right now.

Any suggestions will do, thank you very much.

Asked by ae.dimitar 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Discord media not working

media like .gif files and .mp4 files are used very frequently in the Discord servers I'm in and for some reason whenever those specific file types are used won't load/fun… (read more)

media like .gif files and .mp4 files are used very frequently in the Discord servers I'm in and for some reason whenever those specific file types are used won't load/function. I noticed that while the DRM icon was present in the discord tab, that those two file types worked just fine; but I have no clue how to set it to always turn on for specific sites.

Asked by Fleur 8 months ago

Answered by Paul 8 months ago