Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox 122 Linux Tumbleweed

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the p… (read more)

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the problem still exists. This page never gave me problems before this latest Firefox.

Asked by mccfrank 5 months ago

Answered by jonzn4SUSE 5 months ago

  • Solved
  • Archived

why does google satellite view mirror diagonally in firefox??

It seems this is not a new problem. It just began today for me.... link text https://www.google.com/maps/@43.006904,-87.8956049,1023m/data=!3m1!1e3?hl=en&entry=ttu… (read more)

It seems this is not a new problem. It just began today for me....

link text

https://www.google.com/maps/@43.006904,-87.8956049,1023m/data=!3m1!1e3?hl=en&entry=ttu

How to fix?

If not fixable, will be forced to go to another browser :-(

Edition Windows 10 Pro Version 22H2 Installed on ‎11/‎8/‎2020 OS build 19045.3324 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.19041.1000.0

Firefox 116.0.02 (64 bit)

Asked by milwaukeewobbly 11 months ago

Answered by milwaukeewobbly 11 months ago

  • Solved

Blurry images on Google Images

Firefox 127.0.2 (64 bit), Windows 10, all extensions disabled. Tested also with a clean portable version (same Firefox version). In private mode, on Google Images, … (read more)

  • Firefox 127.0.2 (64 bit), Windows 10, all extensions disabled.
  • Tested also with a clean portable version (same Firefox version).

In private mode, on Google Images, large images (in the preview pane: if you click on an image in the search results) are sometimes (but not always) blurry. This is not the case in the "normal", nonprivate mode.

It works fine on Android, and other browsers also work fine. I have had this issue for a very long time now, but only now realized that it's a private-mode issue.

Example, which is reproducible for me: Search "site:linkedin.com new york" on Google Images and pick an image with a sufficiently large resolution.

Asked by shipman 2 weeks ago

Answered by MarkRH 2 weeks ago

  • Solved
  • Archived

Print Preview freezing/crashing tab with column layout

Hi, I'm developing a webapp that's designed for print. It uses a "pinterest style" layout to have a column grid of objects with variable heights, and the print styles avo… (read more)

Hi, I'm developing a webapp that's designed for print. It uses a "pinterest style" layout to have a column grid of objects with variable heights, and the print styles avoid breaking these items over the page barrier. (In fact, there are two grids on the page, one after the other). The website looks and works fine on screen, and both screen and print work great on Chromium browsers. But on Firefox, using ctrl+P or developer tools' print view causes the page to hang and the tab to ultimately crash.

I know it has something to do with handling the grid layout CSS as the print preview worked fine until I made the change from a traditional row-grid to a column-grid.

The site creates a variable amount of content based on user options at the top of the page. If the content generated is quite small (avoiding a page break?), the print preview works fine. In the link below, I've included some GET variables to guarantee a long amount of content to reliably reproduce the issue.

The site in question.

Asked by jb44 1 year ago

Answered by EGV 1 year ago

  • Solved

Firefox 125.0.3 block submit with Google Recaptcha

After updating Firefox to Firefox 125.0.3, Google ReCaptcha2 stopped working on my sites (I use the invisible version). Then I checked the version from the official websi… (read more)

After updating Firefox to Firefox 125.0.3, Google ReCaptcha2 stopped working on my sites (I use the invisible version). Then I checked the version from the official website and it doesn’t work either.

I read about self = this on stackoverflow, but this also does not help on my sites. After clicking, nothing happens, and there is an error in the console.

Has anyone encountered this?

The same behavior here https://www.google.com/recaptcha/api2/demo, an error is displayed and loading... loading... loading.

Error in console is like: UncaughtObject { stack: "z<@https://www.gstatic.com/recaptcha/releases/WQcDpAcHn0sjM6ZiVkU8JwNH/recaptcha__ru.js:470:201\nH<@https://www.gstatic.com/recaptcha/releases/WQcDpAcHn0sjM6ZiVkU8JwNH/recaptcha__ru.js:258:...

from https://www.gstatic.com/recaptcha/releases/WQcDpAcHn0sjM6ZiVkU8JwNH/recaptcha__ru.js line 448:1

Tested on absolutely clean Firefox without plugins, with security turned off, without cookies and account.

When i start browsing from Holland IP via VPN the problem are solving. In Chrome, Edge ReCaptcha2 working fine.

Asked by Федор 2 months ago

Answered by Paul 2 months ago

  • Solved
  • Archived

"Something went wrong" message

Hello. I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au… (read more)

Hello.

I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au/ The main page and some pages are fine but all product pages returns "Something went wrong". E.g. Office Supplies/Pencils https://www.officeworks.com.au/shop/officeworks/c/office-supplies/pencils?cm_sp=all:menu:office-supplies:::pencils I would like to know if this is Firefox's or the website's fault if so why.

Firefox 106.0.5 Windows 10 19045.2251

Regards,

Asked by qp 1 year ago

Answered by qp 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes while using Windows magnifier

Hello: I must use the magnifier that came with Windows or I cannot read the screen. All was fine until Firefox updated. Now, when I try to use the magnifier, Firefox and… (read more)

Hello:

I must use the magnifier that came with Windows or I cannot read the screen. All was fine until Firefox updated. Now, when I try to use the magnifier, Firefox and all the sites I am using freeze. The entire screen fades out, and an hour glass shows up. But nothing happens after that. I have to go to the task manager and close Firefox, then start it up again.

I checked for Windows updates and everything is current. I am using Windows 10.

How can I fix this?

Asked by Virginia Small 9 months ago

Answered by zeroknight 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Websites no longer allow navigation or refresh after an unknown number of pages on the domain

So this is an issue I've mainly noticed on my work computer, but it's really odd in how it breaks things. If I go to some websites (such as https://www.fandom.com/ or ht… (read more)

So this is an issue I've mainly noticed on my work computer, but it's really odd in how it breaks things.

If I go to some websites (such as https://www.fandom.com/ or https://forums.spacebattles.com/) and start browsing, the website will work perfectly until it hits an unseen limit at which point it refuses to change anything - even refreshing the page does nothing.

The only convenient work around I've found is to right click the link and press "Open in new container tab", where I can browse again before I hit the limit again - rinse and repeat.

Using Windows 10, latest update of firefox, cleared cache and cookies, and I'd like to find a method that doesn't involve me restarting the computer every time this happens. Thoughts??

Asked by faith_huff1 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Wordle on Firefox

Since Firefox for Windows upgraded to 105 the Wordle web site fails to work - it displays the grid at the bottom of the window with no scroll possibility & it display… (read more)

Since Firefox for Windows upgraded to 105 the Wordle web site fails to work - it displays the grid at the bottom of the window with no scroll possibility & it displays that even when a correctly working browser displays my statistics.

The website works correctly on other browser (Chrome & Edge), on Firefox for Android and on Firefox for Windows 104 (luckily I had a machine which hadn't been on for a few weeks and therefore was no up to date).

The attached images show the website as it should be (on Chrome) and as it appears on Firefox 105

Asked by jeff197 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

YouTube video not working,buffering?

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so i… (read more)

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so its definitely not my internet connection.

I've already tried clearing my cache, rebooting, clearing it again and refreshing Firefox and the issue remains. Disabled adblocker as well. I am currently on version 106.0.5

Asked by spaceferret 1 year ago

Answered by spaceferret 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Amazon via Firefox

When I go to Amazon.com in Firefox, the URL is changed to this: https://www.amazon.com/?smdm-noredirect=true I cannot change it back - it continues to apply ?smdm-no… (read more)

When I go to Amazon.com in Firefox, the URL is changed to this: https://www.amazon.com/?smdm-noredirect=true I cannot change it back - it continues to apply ?smdm-noredirect=true

When I try to log in via that path, I get this message:

Looking for Something? We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site Go to Amazon.com's Home Page

This does not happen on Chrome.

Asked by John Jacobs 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Cannot access a website from Windows 10 but can from Windows 2012 R2

https://www.centrecom.com.au This was one of our primary suppliers for technology. Contacted them they just said "suck it up, princess". Recently AWS started doing "hum… (read more)

https://www.centrecom.com.au

This was one of our primary suppliers for technology. Contacted them they just said "suck it up, princess".

Recently AWS started doing "human verification" on all VPN traffic to websites they host on their CDN(s). This results in all our Windows 10 PCs running Firefox ESR 102.13.0 going into an endless "Human verification" loop, never able to access the website.

On the Windows 2012 R2 server we have access to the above website works. We see "human verification" for a second or two and then the website is displayed.

So, copied my profile from a Windows 10 PC that doesn't work to the server and it works.

I've tried with tracking protection off. Turned off all adblockers, run in safe mode with all addons disabled, cleared my cache, deleted all cookies Created a new profile and still no go. Turned off Windows firewall, moved hosts file out of the way. Still no go. Also deleted prefs.js to run firefox as completely vanilla without any changed preferences.

I'm not inclined to install malware, so chrome based browsers are not an option. They are actually blocked so I couldn't install them even if I wanted to.

All PCs are on 21H2 3208. Upgrading is not an option at this time. PCs will be upgraded mid-late 2024.

All PCs are required to be connected to VPN at all times as we work from home. Being on call late into the night also means we can't just disconnect. We use NordVPN. Yes I know there is a lot of paranoia about VPNs being the source of all online crime. I just think that's an over-generalization. A convenient excuse.

https://www.scorptec.com.au did a similar thing earlier this year, but at least with them we get a captcha and can get to their site.

Could this be a browser issue, or is this more likely to be a Windows 10 issue? Also updated Windows 10 to latest patch each month and it's been the same for three months.

Asked by citizen1138x 11 months ago

Answered by citizen1138x 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Google Docs: Alt+/ shortcut not working in Firefox, works in Chrome

On Google Docs, the very useful shortcut "Alt+/" for executing menu actions by name exists, similar M-x in Emacs or Ctrl+Shift+A in PyCharm or Ctrl+Shift+P in VS Code. O… (read more)

On Google Docs, the very useful shortcut "Alt+/" for executing menu actions by name exists, similar M-x in Emacs or Ctrl+Shift+A in PyCharm or Ctrl+Shift+P in VS Code.

On a German keyboard, there is no "/" key. In Chrome the hotkey "Alt+#" works instead. In Firefox, it does not.

This hotkey is particularly important, because it gives quick access to menu actions, that have no hotkey assigned, or for which the hotkey does not work on the current layout.

Is there something I can do to make it work?

Note. Based on what I know, I cannot tell if this is an issue with Firefox not sending the Alt+# key correctly, a special feature of Chrome that isn't present in Firefox, or a cross-browser compatibility issue of Google Docs, that should be blamed on Google Docs and not Firefox.

Firefox 114.0.2 (64-bit), running on Open Suse 15.3, 64 bit.

Asked by kb 11 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 11 months ago

  • Solved

Youtube services restricted?

Hello, For whatever reason, I can't view Youtube livestreams or movies, and the quality on regular videos is limited to 360p only (with some offering the upgrade to 720p … (read more)

Hello, For whatever reason, I can't view Youtube livestreams or movies, and the quality on regular videos is limited to 360p only (with some offering the upgrade to 720p - though this often causes the video player to freeze). I've tried disabling my adblocker, my other various plugins, even opening the blocked content in a private window or troubleshooting mode - still no dice. Is this yet another one of Youtube's anti-firefox tricks? is there any way to fix/bypass this?

Asked by bb98baitv2 5 months ago

Answered by bb98baitv2 5 months ago

  • Solved
  • Archived

Unable to view charge station icons or site menu on Chargehub.com

When I load Chargehub.com into Firefox I should be able to see icons for electric vehicle charging stations plus a menu for such things as plug filters. However, althoug… (read more)

When I load Chargehub.com into Firefox I should be able to see icons for electric vehicle charging stations plus a menu for such things as plug filters.

However, although the chargehub site loads with a Google map (after selecting Map) I don't get the EV charging station icons or menu. I do get POI icons such as for airfields, cemeteries, parks, churches, etc only when fully zoomed in. The Google zoom symbols and street map view options are also available.

I have not experienced this issue on any other WEB site including Plugshare or Chargemap. Further, when I open Google maps in Firefox and do the search, "ev charging stations in ontario canada", i do see the icons for charging stations.

I am running Windows 7 with Firefox version 107.01 on a desktop computer. Adblock and uBlock origin are installed. However I have the same results when running Firefox in safemode.

I do understand that Microsoft no longer supports Windows 7. However, my son is also running Windows 7 on his desktop computer, yet chargehub opens properly on his computer when using Firefox as his browser.

I've tried searching the WEB for an answer but no success so far.

Thank you in advance for any help.

Asked by t9rfbb 1 year ago

Answered by t9rfbb 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox not sending original Authorization header when fetch follows a redirect in 112.0

We've noticed that in Firefox 112.0 (maybe in 111.0? haven't tested yet...) when a `fetch` request with an `Authorization` header gets a `302` (or `307`, and probably any… (read more)

We've noticed that in Firefox 112.0 (maybe in 111.0? haven't tested yet...) when a `fetch` request with an `Authorization` header gets a `302` (or `307`, and probably any other redirect response code) and `redirect` is set to `follow`, the second request is made _without_ an `Authorization` header, which breaks our website.

In 110.0 this isn't an issue, and no warning is logged to tell us it's about to change.

I'm guessing this is a security change - could someone point me at the discussion that led to it being made? My feeling is that if the redirect is to the same origin as the original request sending the same `Authorization` header should be secure enough.

I'm wondering what the right mitigation is; we could follow redirects manually of course, but it's a pain.

Asked by rob204 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Trying to sign into Google/YouTube/etc. always leads to my old university log in page?

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in… (read more)

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in. This only happens on Firefox, if I switch to another browser then there's no problem.

So far I've tried:

  • Deleting all of my history including my cache and cookies.
  • Once I'm at the site I'm rerouted to, going into History, right-clicking on the url, and clicking "Forget this site."

Neither have worked. Any suggestions appreciated!

Asked by jonesjulia31 2 years ago

Answered by jonzn4SUSE 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Website soundcloud.com stopped working on firefox

Hey! Thank for being here I hope you can help me because firefox was always my favorite browser One of my favorite sites is soundcloud.com Recently, when i try to go the… (read more)

Hey!

Thank for being here I hope you can help me because firefox was always my favorite browser One of my favorite sites is soundcloud.com Recently, when i try to go there i get after a minute try to content a massage from the site, with their logo and everything- "oh no! Sorry! Something went wrong Is your network connection unstable or browser outdated?"

When i try in safari, everything works ok there

I'm with the latest 105.0.1 version on mac os 13

I hope you can help me Thank you!!

Daniel

Asked by daniel.gordover 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago