Showing questions tagged: Show all questions

Color PDFs viewing as black and white – This is a brand new problem!

I noticed today that all my color PDFs are viewing as black and white. For years they were fine, presenting as color. This is a serious problem, as I am a graphic designe… (read more)

I noticed today that all my color PDFs are viewing as black and white. For years they were fine, presenting as color. This is a serious problem, as I am a graphic designer and have many PDFs on my portfolio. I am also seeing the same problem with PDFs linked to my clients' sites.

Images on PDFs are still in color. It's the flat color graphics created in InDesign exported to PDF. Oddly enough, gradients (originally created in InDesign as well) are still presenting as color, but only the gradients.

I do not have this problem in Safari, nor in other browsers, but Firefox has been my go-to browser for years. I never had a problem until I noticed today. Firefox updated two days ago. I'm on a Mac and I now have Firefox version 102.01, as it updates automatically.

Thank you for attending to this issue.

Asked by pinkjaykitty 1 month ago

Last reply by cor-el 2 weeks ago

OneDrive photos not loading

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank.… (read more)

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank. Screenshot attached.

This is working fine on Google Chrome, but I would prefer not to use chrome for privacy reasons.

Can anyone help me with this?

Regards, Harrison

Asked by h.bade93 2 months ago

Last reply by rajveerwolf24 1 month ago

Printed page date (foot note) incorrect.

Date: 10 May 2022 AusEST Firefox 100.0 (64-bit) Mac desktop: Apple Silicon Mac mini (M1, 2020) - macOS Monterey v12.3.1 (problem occurred prior years using In… (read more)

Date: 10 May 2022 AusEST

Firefox 100.0 (64-bit) Mac desktop: Apple Silicon Mac mini (M1, 2020) - macOS Monterey v12.3.1 (problem occurred prior years using Intel/iMac 2015; and previous macOS) Extensions: DuckDuckGo Privacy Essentials; HTTPS Everywhere; NoScript Plugins: OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems,Inc. Location: Australia EST


I am wondering if the following is a known problem. If so, I haven’t been able to find the solution online.

I keep copies of home rental online payments as proof of payment should there be a discrepancy with the real estate agency.

This problem can also apply in other situations, for example payment of online purchases, or movement of large amounts of money to varying institutions.

Sometimes the bank payment is delayed and I would like to ensure that not only the date of payment is accurate but also that the time of payment is relatively close. I am finding that the file printed when banking via Firefox is not time dated relatively close to the time of payment. I use Firefox solely for banking as a secure method.

Upon payment I am presented with a bank receipt and an option to print it, all within Firefox’s desktop application. After pressing the PRINT button I choose to print as PDF and save to the computer. The resulting file is what I am referring to.

The pdf receipt is shown with default details at the top and bottom of the page, the bottom being where the date and time of pdf printing occurred. The discrepancy is between that time shown and the actual time of payment. The difference can be sometimes up to 12 hours!

Can someone please assist me to rectify the situation?

Kind regards, Harauld

Asked by Harauld 3 months ago

Last reply by Printers Shop 3 months ago

Problem with NY Times loading

The New York Times is only partially loading with white space on the bottom. The same with article links. The ad blocker is off. I deleted the cookies. This just started … (read more)

The New York Times is only partially loading with white space on the bottom. The same with article links. The ad blocker is off. I deleted the cookies. This just started happening a few days ago. Can go back from article to home page either. Other sites are working. NY Times works on Chrome.

Asked by msljy 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Website not displaying.

The www.nzherald.co.nz website pages wont display using Firefox MacOS. Just comes up blank. The website works fine on other browsers and ios Firefox. Have tried deleting … (read more)

The www.nzherald.co.nz website pages wont display using Firefox MacOS. Just comes up blank. The website works fine on other browsers and ios Firefox. Have tried deleting the cache.

Asked by info7723 3 weeks ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 weeks ago

Printing Problem: Print preview looks fine. Image not scaled when printed

I am trying to print shipping labels from Amazon and a third-party web app running Firefox 103.0 64-bit. Text prints just fine but images (barcodes, etc) that need to be… (read more)

I am trying to print shipping labels from Amazon and a third-party web app running Firefox 103.0 64-bit.

Text prints just fine but images (barcodes, etc) that need to be scaled down do not do so causing them to be truncated on the page.

I have cleared print settings and tried two different printers to no avail. The documents/images print correctly from Chrome. I have tried using the system dialog to print but this also does not correct the issue.

Any help is greatly appreciated as I currently cannot use Firefox for the essential daily task of printing packing slip / mailing labels.

Asked by gschertz 2 weeks ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 week ago

Searches apparantly redirected to searchbaron.com from google

I recently changed the Privacy & Security settings in Firefox v100.0.2 (Mac) to "Enable HTTPS-Only Mode in all Windows". Since that change, even though Google is my d… (read more)

I recently changed the Privacy & Security settings in Firefox v100.0.2 (Mac) to "Enable HTTPS-Only Mode in all Windows". Since that change, even though Google is my default search engine, all searches take me to a window that says: "You’ve enabled HTTPS-Only Mode for enhanced security, and a HTTPS version of www.searchbaron.com is not available." I did a google search and the recommendation was to delete the searchbaron extension in Extensions but there isn't one there. I like the security of only going to https sites and if possible would like to keep that setting.

Does anyone know what is going on and how I can fix this? Thanks.

Asked by mnfriedman1 2 months ago

Last reply by Chris Ilias 2 months ago

Firefox won't play videos on MacOS 12.4 with unsupported Macbook Pro (2012)

Hi, I have a very special problem. I have a Macbook Pro (2012) with MacOS 12.4. The old MacBook Pro is not supported by Apple. Since the update a few days ago, Firefox wo… (read more)

Hi,

I have a very special problem. I have a Macbook Pro (2012) with MacOS 12.4. The old MacBook Pro is not supported by Apple.

Since the update a few days ago, Firefox won't play all videos (for example vimeo.com, youtube.com (not always)). Some videos will be played.

I tried it with deleted cache and website data, with no luck. I tried it with disabled hardware acceleration also with no luck. It also won't work with a new und empty profile (without any extensions).

The sides are loading the video but the playback won't start. Sometimes I get a spinning loading wheel. I suspect the advertising before the videos. Or it is a problem with graphic-libraries from macos, that do not work propper with my MacBook Pro.

With other browser (Chrome, Safari etc.) all videos will be played.

I now, it was my decision to switch to an unsupported OS on my old computer, but everything works (except for Firefox) and I get two more years security updates. I don't want to switch to another browser. :-(

Best regards Kay

Asked by Kay 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

File extension removed during download

I noticed during a firmware download with the file extension .DAT that Firefox removed the extension. The file was not recognizable during an attempted firmware upgrade a… (read more)

I noticed during a firmware download with the file extension .DAT that Firefox removed the extension. The file was not recognizable during an attempted firmware upgrade afterward. This is a new issue occurring sometime in the past several months, since last firmware update. Firefox preferences are set to download .DAT files. No other settings are listed for that file extension. I verified the issue points toward Firefox by checking the download with another web browser which completed the download with the extension.

Asked by jacco237 1 month ago

Last reply by denitroid 1 month ago

Firefox downloads in Monterey

Firefox is not able to perform any download. It allways get a message saying that the download has failed. I´m completely out of solutions to solve this issue. Francisco … (read more)

Firefox is not able to perform any download. It allways get a message saying that the download has failed. I´m completely out of solutions to solve this issue. Francisco

Asked by Francisco Ribeiro Filipe 3 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 months ago

Session Restore is once again greyed-out/unclickable, and I had a huge amount of tabs open. It will take forever to figure out what even a fraction of them were, is it possible to try to restore them some other way.

Any way to try to restore or at least get a list of what my suddenly unrestorable tabs were? I mean, aside from looking through every single item in my entire history and… (read more)

Any way to try to restore or at least get a list of what my suddenly unrestorable tabs were? I mean, aside from looking through every single item in my entire history and then trying to figure out whether I had already finished that project or not?

(I'll get old and die before I complete that.)

I had many many tabs open, in many many windows, and I discovered long ago (this is not necessarily a good thing:) that if you have the internet on your device shut off while you start firefox up, and while you session restore, though all the urls and the tabs and the windows reappear, none of the are actually loaded, they are just sitting there, and you need to reload each page/tab before the computer seems to use any ram (if that's the word) to run the page. This unfortunately allows a distractable procrastinator like me to accumulate literally thousands of unfinished tabs, which I was of course going through one by one and closing, but I had tons and tons of them open still.

When session restore suddenly no longer is an option, (it is greyed out, and not for the first time,) are there any other options?

I hear mumblings from the web that imply there may be.

such as this?

https://www.jeffersonscher.com/ffu/scrounger.html?fbclid=IwAR172UESrZ1OHwugYV0KB-4lP0etZG7IyIx1IUCNn3kFLTWgN6EuL8RWLOc

anything else? or do I have to just give up and start over? (and ON that note, how can I avoid this in the future, there must be some way in lieu of me actually finishing one thing before starting 100 more,) to avoid this?

p.s. getting them back, somehow, would be what I desire, first.

Asked by Robbins_in_California 3 weeks ago

Last reply by cor-el 3 weeks ago

Label Print Problem since last update 7/26/22

I'm have a problem with the setting for label printing since the last update. I know it's firefox because I went on safari and it worked fine. I have tried to go to firef… (read more)

I'm have a problem with the setting for label printing since the last update. I know it's firefox because I went on safari and it worked fine. I have tried to go to firefox print setting, it is marked correct, but it's printing label's 10 times the size. on labels and even on letter size paper. I've tried to restart firefox and my computer. I also checked my computer settings, but firefox is overriding any settings. So what is going on firefox????

Asked by witchbeme 2 weeks ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 weeks ago

FIREFOX v 103.00 - MAC OS v10.15.7 - printing PDF directly from Vendor website, the HEADER is messed up

I installed the update for version 103.00. I already followed all the suggested steps of clearing CACHE and cookies and rebooting the system. Did not fix the problem. … (read more)

I installed the update for version 103.00. I already followed all the suggested steps of clearing CACHE and cookies and rebooting the system. Did not fix the problem.

I have several Vendors that I connect to their site, login, and print out my Invoice from them. It directly calls the Firefox printer dialogue box and when it is printing directly to any of my HP Printers (as I tried 3 here officejet 8600, Offuce /het Pro 8025e, and HPLaserJet P3100, all did the same thing after applying the 103.00 update.

The 1st page of the document has a different HEADER the remaining pages. It appears that Firefox is not reading interpreting the information about the 1st PAGE Header FONT size or something else correctly on this 1st page, but ONLY on the HEADER. If there is a logo that would normally print, it is completely unrecognizable and not the right size, like it cuts part of it off.

As a workaround, I have had to choose SAVE TO PDF from the Printer Dialog box, and once it is saved as a PDF on my desktop and opened in either Adobe or Preview, it prints correctly.

I have attached a Picture of just the part that is messed up, sorry the rest of the page has account numbers and personal information, and this is more than enough information for you to work with.

This just started happening since I applied the version 103.00. This is definitely a BUG.

Asked by cathysusanwelsh 2 weeks ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 weeks ago

Gmail "open message in new window" redirect fails since updating to FF 100.0.1

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0… (read more)

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0.1, when I try to open an email thread in a new window (pops out the message into a separate window), there is a "cannot properly re-direct error" that appears.

Only way to resolve this appears to be clearing the cache for mail.google.com and signing in again to both accounts. However, this solution only appears to work for a day or two before the "redirect error in a new window" occurs again.

This error does not occur in Private Browsing mode, and Google Workspace support has confirmed it is not an issue with Gmail/ Workspace.

Any thoughts on how this can be fixed? I have disable all "enhanced tracking protection"

Thank you for your time and help,

Asked by muzzle 2 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 months ago

Firefox Autofilling Form

Whenever I go to fill out a specific form on a specific website for my job, when I load the page, the form is already filled out with a previous (and the same) form I had… (read more)

Whenever I go to fill out a specific form on a specific website for my job, when I load the page, the form is already filled out with a previous (and the same) form I had done last week. I have tried logging out of my Firefox account but that did not solve it. I have messed with every possible browser history, auto-fill, and saved addresses option possible. It is literally just this one form. I have no idea why it keeps pulling up one person's information and no one else. It's getting really annoying to have to go through and delete the information so I can put in new information. Using the forced reload command does not work wither. If anyone has any ideas as to how I can fix this, I would really appreciate it.

(My work computer runs Windows 10 if that is important to know).

Asked by Lidija Nyman 2 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

Compatibility issue?

The site unter https://www.wetter.de/deutschland/wetter-bremen-18220609.html won't be displayed correctly. I get errors like this: please see the image! Anyone able to he… (read more)

The site unter https://www.wetter.de/deutschland/wetter-bremen-18220609.html won't be displayed correctly. I get errors like this: please see the image!

Anyone able to help out?

Asked by plausibel 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 weeks ago