Showing questions tagged: Show all questions

No sound in Firefox only with Arte.tv direct or replay

Lorsque je veux regarder une émission en direct sur Arte.tv ou une émission en replay, le son n'est pas activé automatiquement. Je dois aller dans les réglages du son de … (read more)

Lorsque je veux regarder une émission en direct sur Arte.tv ou une émission en replay, le son n'est pas activé automatiquement. Je dois aller dans les réglages du son de mon interface Manjaro Linux Cinnamon pour activer le volume sonore qui est à zéro sur ce site. Je ne rencontre pas ce problème avec les sites de France Télévision (France 2 ou France 3). J'utilise la dernière version de Firefox v 101.0.1 64 bits

Asked by Philippe F 1 day ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

How to Move Address Bar Down

I just need a way to rearrange tool bars, and in particular, move the address bar to the bottom. I am using: Name Firefox Version 91.8.0esr Build ID 20220330151638 Dis… (read more)

I just need a way to rearrange tool bars, and in particular, move the address bar to the bottom.

I am using: Name Firefox Version 91.8.0esr Build ID 20220330151638 Distribution ID User Agent Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:91.0) Gecko/20100101 Firefox/91.0 OS Linux 5.10.0-13-amd64 #1 SMP Debian 5.10.106-1 (2022-03-17) Debian 11 with Xfce 4.16

Asked by kitchm1 2 months ago

Last reply by cor-el 5 hours ago

YouTube super thanks cannot change message

When I try to change the message of a super thanks donation in Firefox on Linux it's not possible. On the other hand when I try the same thing on Chromium it's totally po… (read more)

When I try to change the message of a super thanks donation in Firefox on Linux it's not possible. On the other hand when I try the same thing on Chromium it's totally possible so I wonder why that is happening.

Asked by danieln.slr 9 hours ago

wxmaxima help that uses firefox cannot find the on disk html help files

I run wxmaxima on ubunbtu 20.04. The help menu option calls up firefox (v 101.0.1 (64 bit)) to find the local on disk html files. However this brings up the error message… (read more)

I run wxmaxima on ubunbtu 20.04. The help menu option calls up firefox (v 101.0.1 (64 bit)) to find the local on disk html files. However this brings up the error message:

File not found

Firefox can’t find the file at /usr/share/maxima/5.45.1/doc/html/maxima_singlepage.html#g_t_0025.

But this is a valid path with user access permissions and the file maxima_singlepage.html exists and has user read permissions.

So what is firefox doing in looking for this file?

I have used the ms windows 10 version of wxmaxima and the firefox help works perfectly.

Asked by stuartk54 15 hours ago

Firefox vers 91.10esr(64bit):-"cannot load M3U8:levelLoadTimeOut"

Hi!, recently i have been having this browsing problem whenever I open the news website at https://www.cgtn.com/channel/documentary. The site wont load and error is shown… (read more)

Hi!, recently i have been having this browsing problem whenever I open the news website at https://www.cgtn.com/channel/documentary. The site wont load and error is shown- "cannot load M3U8:levelLoadTimeOut". Have tried numerous times but failed to load. However other web sites have no problem and prior to this I am able to surf at all times. What must I do to get back the browsing? Any help is appreciated. Thanks

Asked by xxmanreturns 2 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 22 hours ago

After being offline, sometimes Firefox can't connect until restarted

Sometimes, if the computer is offline and Firefox is open, when the computer goes back online Firefox can't connect to any website, with the page "Hmm. We’re having troub… (read more)

Sometimes, if the computer is offline and Firefox is open, when the computer goes back online Firefox can't connect to any website, with the page "Hmm. We’re having trouble finding that site.". The only fix is to close Firefox and open it again. Going offline doesn't always do this, and while I'm not sure of what exactly causes this to happen, a way to easily reproduce it is:

  • Turn off the Wi-Fi;
  • Reboot the computer;
  • Open Firefox;
  • Turn on the Wi-Fi;

After the computer is connected, refreshing the page sends you to "Hmm. We’re having trouble finding that site.". You have to restart Firefox.

A way that doesn't 100% reproduce it, but works enough times, is to reboot the computer without turning off the Wi-Fi, and open Firefox as soon as possible (before the computer manages to connect to the router, which is the part that isn't always consistent). Rarely, it happens after suspending the computer, or after a disconnection due to an unstable connection. I can reproduce it in Firefox's safe mode. I have a hunch that maybe this is related to networking drivers.

I'm using a Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 (Network controller: Intel Corporation Wi-Fi 6 AX200 (rev 1a)), Linux NixOS 22.11 (I don't know about Windows).

Ask me for any log you might need.

This is kinda a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1078253, except that their solution does nothing to me.

Asked by Martino 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 23 hours ago

gnat sized mouse pointer Ubuntu Firefox

Same issue as [this poster] . I've seen no correlation between pixelsPerPx and cursor size, but have noticed this behavior doesn't occur in Manjaro's version of FireFox, … (read more)

Same issue as [this poster] . I've seen no correlation between pixelsPerPx and cursor size, but have noticed this behavior doesn't occur in Manjaro's version of FireFox, so I started asking myself, Self, "what might the differences be here?" Answer I got back: they (Ubuntu 22.04) have bowed to the god of SNAPpiness, and Manjaro still hasn't (gets updates from Mozilla rather than the snap store).

Am I on to something here? What else could be the difference between the two flavors of Linux? Any help would be greatly appreciated, my tired eyes have forced me to change default browser to Chrome or Edge, both of which don't seem to respect my privacy like Firefox. Interesting to note that Thunderbird doesn't have the "flea-size cursor" and it also is not using snap for updates.

Asked by mondalealex 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Tabs not visible

FFox 101.0.1 (64-bit) running in Linux Mint 20.3 Just installed the latest Mint (clean install) and the latest FFox. FFox tabs are arranged along the bottom of the window… (read more)

FFox 101.0.1 (64-bit) running in Linux Mint 20.3

Just installed the latest Mint (clean install) and the latest FFox.

FFox tabs are arranged along the bottom of the window! Tabs only appear below the bookmarks panel on the left. On the right, the browser panel is atop the tabs, so the tabs can't be seen. New tabs can't be seen. There appears to be no setting to control top/bottom tab placement -- of course, I want tabs across the top and visible, please. Help!

Also, above "Preferences" > "General" (about:preferences#general), there's an info box that says "Your browser is being managed by your organization". Help!


Regards, Mark.

Asked by Mark Filipak 2 days ago

Last reply by Paul 1 day ago

AddBlock Plus

Hello, I've used AddBlock successfully for years but now , to my utter dismay, It has stopped functioning. I tried unsuccessfully to reset Firefox . Have just gone throug… (read more)

Hello, I've used AddBlock successfully for years but now , to my utter dismay, It has stopped functioning. I tried unsuccessfully to reset Firefox . Have just gone through the latest StartPage privacy protocol added to Firefox, but I am still beset with beastly adds. Hope you can help, Cordially, Joy

Asked by joy.breeze 5 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 days ago

Can Sync end up out of sync?

I have a spare computer I don't use frequently, but which has a synced Firefox installation on it. I am concerned that as I add and remove bookmarks, it will get further … (read more)

I have a spare computer I don't use frequently, but which has a synced Firefox installation on it.

I am concerned that as I add and remove bookmarks, it will get further behind and, when it is reconnected, will cause deleted bookmarks to reappear or new bookmarks to disappear. Alternately I'm concerned that the change queue might exceed some size and cause sync to generally fail across my devices. My tablet got "stuck in the past" once and couldn't send or receive new bookmarks despite Sync seemingly working and connected, so I'm worried that perhaps that's what happened already.

On the other hand, if I were to remove that device from Sync, what happens if I were to add it back to Sync?

...If I deleted its bookmarks during or after disconnecting it? I feel like this might cause the bookmarks on my other devices to get deleted too.

...If I don't delete its bookmarks? I feel like this might cause any bookmarks I deleted in the interim to reappear.

Also, is there a maximum size to Sync? I have several thousand bookmarks.

Asked by CallMeSteve 2 days ago

Is there a way to get a list of all tabs open in all windows?

A long time ago, I saw a list of open tabs in all windows, not just in one window, as it is now. (By the way, Google has added such a feature to Chrome. Clicking on the a… (read more)

A long time ago, I saw a list of open tabs in all windows, not just in one window, as it is now. (By the way, Google has added such a feature to Chrome. Clicking on the arrow allows us to see any open tab and navigate to it.) I am currently using Tab Manager to search for a tab. But the tab manager is not the best option because it is too slow to open and requires too many resources. Can I restore the old behavior to see tabs in all windows?

Asked by YDUBINSKY 3 days ago

Last reply by cor-el 3 days ago

Mozilla VPN doesnt work on Kubuntu or Ubuntu 22.04 LTS

Unknown error code 100 Could not find the program '/snap/firefox/1154/usr/lib/firefox/firefox' Please send a full bug report at https://bugs.kde.org. … (read more)

Unknown error code 100 Could not find the program '/snap/firefox/1154/usr/lib/firefox/firefox' Please send a full bug report at https://bugs.kde.org.

Asked by montana.angelborisov 3 days ago

Last reply by Paul 3 days ago

MALWARE, TROJANS, VIRUSES IN THE .CACHE FOLDER OF FIREFOX FOR LINUX

I KEEP GETTING MALWARE, TROJANS, VIRUSES IN THE .CACHE FOLDER OF FIREFOX FOR LINUX IS THERE SOFTWARE OR ADD ON THAT WILL STOP THIS OR AN ANTIVIRUS ? I USE LINUX MINT 20.3… (read more)

I KEEP GETTING MALWARE, TROJANS, VIRUSES IN THE .CACHE FOLDER OF FIREFOX FOR LINUX

IS THERE SOFTWARE OR ADD ON THAT WILL STOP THIS OR AN ANTIVIRUS ?

I USE LINUX MINT 20.3 CINNAMON 64 BIT

NO MATER WHAT WEBSITE I USE I GET THEM, AND COMODO FOR LINUX WILL NOT INSTALL CORECTLY.

Asked by maurice639 3 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago

Other Bookmarks did not show up when I imported into Linux Parrot from Windows 8.1

I imported my bookmarks from a windows 8.1 computer to Parrot Linux Debian desktop (2 different computers). I am missing the everything from 'Other Bookmarks' after I imp… (read more)

I imported my bookmarks from a windows 8.1 computer to Parrot Linux Debian desktop (2 different computers). I am missing the everything from 'Other Bookmarks' after I imported it into the Linux computer, I can see all everything from 'Bookmarks Menu' though. The windows machine is not working anymore. But I have a saved copy of all the bookmarks from the windows 8.1 computer.

Is there a reason my import left out the Other Bookmarks but imported the Bookmarks Menu? How do get them into the linux firefox browser.

Firefox 78.15.0 oesr Linux Parrot home edition OS version 4.11

Thanks in advance

Asked by pocket123vpn 4 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago

Load temporary add-on button not displaying popup

I'm trying to load a temporary add-on on my browser, but when I click the button "Load temporary add-on", nothing show up. I tried to look for errors in the console or de… (read more)

I'm trying to load a temporary add-on on my browser, but when I click the button "Load temporary add-on", nothing show up.

I tried to look for errors in the console or debugging tool, but nothing. With snap, I removed with the purge option my Firefox and install it again, but the issue still appears.

Some technical details: Ubuntu 22.04 LTS Firefox version 101.0.1 (64-bit) Mozilla Firefox Snap for Ubuntu canonical-002 - 1.0

Asked by rothan.benjamin 3 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago

2FA generated code useless, kept getting pissed-off by email sent code

Hello Everyone. I've been using Firefox for the longest time I can remember. I loved it. And I also have found the Firefox Account function quite convenient and useful. A… (read more)

Hello Everyone.

I've been using Firefox for the longest time I can remember. I loved it. And I also have found the Firefox Account function quite convenient and useful. Also an avid fan. However, as of two months ago, I needed to re-install my Ubuntu OS on my laptop and of course Firefox as well. I enabled 2FA as I did before and it was a breeze. However, when I started using it (Account log-in/log-out) I keep getting asked to have the confirmation via my email and NOT via the 2FA app generated code I registered with it. At first, I still have the patience for it. But after several months, I am already pissed off. It's such an unbearable nuisance already, when I always have my 2FA app that I can always refer to in a snap. I really hate what's happening now. Can anybody please tell me what went wrong with Firefox 2FA account and why it keeps bugging me for email confirmation and not use the 2FA generated code? Makes me think all my efforts in setting the 2FA app useless and I've had enough already.

Thank you everyone for your help.

Asked by myzeroconf 3 days ago

Why are you so hard on people with disabilities? --Dark Mode

I was using Firefox and Owl (the addon). I just upgraded to Fedora 36. I treid installing Owl and an alternative called "Dark Reader" and both cause a message stating th… (read more)

I was using Firefox and Owl (the addon).

I just upgraded to Fedora 36. I treid installing Owl and an alternative called "Dark Reader" and both cause a message stating they are corrupted.

I enabled dark mode in the browser. Google immediately changed to a dark background which I can more easily see. This site ignores the setting and is forcing me to work with very limited ivsion

I can barely make out the UI. I found what might be a solution at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1356233 but after hours trying to read it I gave up and am wirting here.

It is very frustrating that other sites respond to firefox settings and your support site does not.

Asked by ThePowerTool 1 week ago

Last reply by Terry 4 days ago

Inconsistent behavior with date field in application on browser version 101.0.1

I have my web application built using angular v8.0. In one of the page, we construct a date field in the corresponding component.ts file as following. data: new Date(mod… (read more)

I have my web application built using angular v8.0. In one of the page, we construct a date field in the corresponding component.ts file as following.

data: new Date(modifiedAt).toLocaleDateString('en-US',
                          { weekday: 'long',
                             year: 'numeric', 
                             month: 'long',
                             day: 'numeric',
                             hour: '2-digit',
                             minute: '2-digit' }),

Here modifiedAt is variable of type Date. The data attribute is then passed to an HTML template in another component.ts file and using date pipe from angular framework, we format this value as shown in below code snippet to display it in UI.

<span class="table_data-wrapper" title="{{ data | date : 'dd LLLL yyyyy h:mm a' }}">
      {{ data | date : 'd LLLL yyyy h:mm a' }}
    </span>

Now in Firefox 101.0.1 when this page loads and tries to display this value, we are getting the following error in the browser console.

ERROR Error: InvalidPipeArgument: 'Unable to convert "Wednesday, April 13, 2022 at 09:08 PM" into a date' for pipe 'ht'.

The same piece of code with no change in the 2 code snippets mentioned above in bold works just fine with older versions of Firefox. For e.g. with v 100.0 it works just fine and renders the date value appropriately. This issue is causing other things to break on our application in production. Can some one please provide help on what might be going wrong here ?

Thanks, Maneesh Sharma

Asked by maneessh 4 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 4 days ago