Showing questions tagged: Show all questions

Can't use Google Authenticator (Android) for Firefox Account's 2FA

Hi, As in the topic. When I scan the QR code with Google Authenticator, the account is added and new codes start spinning (labeled Firefox ($email)). However, when I ente… (read more)

Hi,

As in the topic. When I scan the QR code with Google Authenticator, the account is added and new codes start spinning (labeled Firefox ($email)). However, when I enter the visible code into the Enter security code input, I get "Incorrect security code" error (tooltip).

I can see Google Authenticator listed as a supported application, is this no longer valid?

I also tried typing the secret key into the app directly with the same results.

Thanks for help in advance.

Asked by Rafal 1 week ago

Last reply by PhredE 1 week ago

  • Solved

Youtube CORS error

Hi, I faced the problem with Youtube recommendations on a video page. When I watch a video I can't see recommendations, comments and video title (see the image). In conso… (read more)

Hi, I faced the problem with Youtube recommendations on a video page. When I watch a video I can't see recommendations, comments and video title (see the image). In console i get an error: Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/id. (Reason: CORS request did not succeed).

I am on arch linux system.

I've tried to: 1. Update all ca-certificate* packages 2. Disable and delete ad-block 3. Use another browser (there is no problem, only in firefox)

This problem is only actual on Youtube for me.

Asked by Yuudai 4 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

Weird font rendering issues on some websites

Hi everyone, There seems to be a some kind of issue when it comes to rendering Vietnamese characters on Google Translate. Vietnamese characters look weird when it comes t… (read more)

Hi everyone,

There seems to be a some kind of issue when it comes to rendering Vietnamese characters on Google Translate. Vietnamese characters look weird when it comes to diacritical marks, when I inspect the text there is Arial out of nowhere.

I tried clearing the cache and start Firefox in safe mode but both didn't work. I also tried to re-install Roboto font on my machine, but that didn't work either. This problem appeared in both Linux and Windows 10.

It looks normal on Chrome and other Chromium-based browser, but not in Firefox.

In the image below, the one on left is Firefox, the one on the right is Chrome.

Anyone have any idea how to resolve or further investigate this problem?

Thank you in advance.

Asked by Nguyễn Phúc Khang 6 days ago

Last reply by Nguyễn Phúc Khang 6 days ago

  • Solved

Login on some websites causes errors and pictures are not displayed

The web pages of https://www.heise.de serve as an example of the error. The publisher's main page shows the article images, while the article itself is without an image. … (read more)

The web pages of https://www.heise.de serve as an example of the error. The publisher's main page shows the article images, while the article itself is without an image. In other browsers, Chrome and Opera, the images are visible in the articles. The error has been occurring for a few days, the time cannot be specified exactly. I have already turned off the ad blocker for heise.de without success. An update to FF86 was unsuccessful. A check of the FF settings did not bring any results either. Websites from other publishers e.g. www.techstage.de are not affected as far as I know.

In addition, the title bar always shows the context Login, although I am logged in. On some websites, e.g. http://www.ebay-kleinanzeigen.de, the login generates an error.


Operating system Linux openSuse Leap 15.2

Asked by Roland Reutlinger 6 days ago

Answered by Roland Reutlinger 2 days ago

Search queries form address bar being cut off

Often when I do a search from the address bar, the search query is cut off at some point. Say I want to search for "tofu quiche recipe", so I write "tofu quiche recipe" i… (read more)

Often when I do a search from the address bar, the search query is cut off at some point.

Say I want to search for "tofu quiche recipe", so I write "tofu quiche recipe" in the address bar and press Enter. This will often cause Firefox to search for "tofu quiche reci" or just "tofu qui". Even if the entered query, "tofu quiche recipe", is displayed in the address bar itself, it seems that the primary option in the drop down will have a certain delay in updating and say "tofu qui — Search with DuckDuckGo", and thus when Enter is pressed, Firefox will drop the last part of the query.

The issue doesn't happen when searching from the new tab page or directly from a search engine site, only from the address bar.

Asked by hjek 5 days ago

Last reply by hjek 5 days ago

title bar checkbox dissapeared

i updated firefox and my titlebar appeared (ive previously had no titlebar) how to i remove it now? there isnt a checkbox that used to be in customize could anyone help … (read more)

i updated firefox and my titlebar appeared (ive previously had no titlebar) how to i remove it now?

there isnt a checkbox that used to be in customize

could anyone help me remove the titlebar? im on Linux

Asked by mcdnvs 5 days ago

Last reply by mcdnvs 2 days ago

  • Solved

Firefox 86 crashes in Debian Buster x86_64

After updating to Firefox 86 it always crashes at launch: ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 14439 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue sign… (read more)

After updating to Firefox 86 it always crashes at launch:

ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 14439 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

And Crash Report dialog appears. This is the "Details" dialog content:

AdapterDeviceID: 0x0126 AdapterDriverVendor: mesa/i965 AdapterDriverVersion: 18.3.6.0 AdapterVendorID: 0x8086 AvailablePageFile: 0 AvailablePhysicalMemory: 127062016 AvailableSwapMemory: 4183494656 AvailableVirtualMemory: 2200952832 BuildID: 20210222142601 CrashTime: 1614250267 DesktopEnvironment: unknown EMCheckCompatibility: true FramePoisonBase: 9223372036600930304 FramePoisonSize: 4096 InstallTime: 1614249624 IsWayland: 0 IsWaylandDRM: 0 MozCrashReason: OOB Notes: Debian GNU/Linux 10 (buster)FP(D00-L1000-W00000000-T000) WR? WR- OMTP? OMTP- ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 1 SecondsSinceLastCrash: 641 StartupCrash: 1 StartupTime: 1614250265 ThreadIdNameMapping: 14784:"IPC I/O Parent",14785:"Timer",14786:"Netlink Monitor",14787:"Socket Thread",14788:"Permission",14793:"JS Watchdog",14794:"JS Helper",14795:"JS Helper",14796:"JS Helper",14797:"JS Helper",14799:"Cache2 I/O",14800:"Cookie",14802:"DOM Worker",14803:"IPDL Background",14807:"BackgroundThreadPool #2",14808:"QuotaManager IO",14809:"IndexedDB #1",14811:"StreamTrans #5",14815:"StreamTrans #9",14817:"StreamTrans #11",14819:"StreamTrans #13",14821:"StreamTrans #15",14822:"Worker Launcher",14823:"SoftwareVsyncThread",14824:"Compositor", Throttleable: 1 TotalPageFile: 8249114624 TotalPhysicalMemory: 4046426112 UptimeTS: 1.8864044 Vendor: Mozilla Version: 86.0

Safe mode also crashes. Headless mode is the only way I found to make it not to crash.


Thanks in advance!!

Asked by ociu 6 days ago

Answered by ociu 4 days ago

FF 78.8.0ESR can't load NYT homepage

Hi! Updated FF on my Linux box today & now the NYT homepage can't be loaded. Altho' the WaPo homepage seems to load faster, the NYT just times out in mid-render, prob… (read more)

Hi!

Updated FF on my Linux box today & now the NYT homepage can't be loaded. Altho' the WaPo homepage seems to load faster, the NYT just times out in mid-render, probably due to the site's heavy javascript. FF doesn't pop up any error messages, alas.

I'm assuming the new FF is simply allergic to the NYT's clunky code. But still. . .any tips, tricks, workarounds or hints to fix?

Ty!

Asked by frelkins 5 days ago

claiming they belong to priemna@mvr.bg, organised 24/7 group broke the add-on.

relate "claiming they belong to priemna@mvr.bg, organised 24/7 group broke the add-on." to - 1/ Igor Petrovich 2/ Igor Markovski 3/ Stela from Geo Milev 4/ ff-bg.net 5/ a… (read more)

relate "claiming they belong to priemna@mvr.bg, organised 24/7 group broke the add-on." to -

1/ Igor Petrovich 2/ Igor Markovski 3/ Stela from Geo Milev 4/ ff-bg.net 5/ add-ons 6/ 8211046345 7/ 200428387 8/ slusham 9/ .org 10/ Cherni vrah 1, abv.bg, testuser22 11/ Belneyski, secretary@dps.bg and Cherni vrah to Black Sea

Asked by testuser23 4 days ago

  • Solved

Search Engine support is not free.

I front what you promise. Here's a quote: "Firefox - the independent browser, supported by the non-profit Mozilla". I am going to set up a default search engine with the… (read more)

I front what you promise. Here's a quote: "Firefox - the independent browser, supported by the non-profit Mozilla".

I am going to set up a default search engine with the URL myself.

Please explain me how to set http://blackle.com/ as default search engine. Without using the home button or an existing bookmark every time.

Asked by Lucky Number Slevin 4 days ago

Answered by tjn21 4 days ago

'*' Bookmarks shortcut shows non-bookmark result first

Hello, Recently I observed following behavior: Ctrl+L to select addres bar. "* " to trigger bookmark shortcuts. I type few letters of my query. The seeked bookmark i… (read more)

Hello,

Recently I observed following behavior:

  1. Ctrl+L to select addres bar.
  2. "* " to trigger bookmark shortcuts.
  3. I type few letters of my query.
  4. The seeked bookmark is shown second on the list. The first results is a nonbookmarked history item.

See attached image for an example.

The issue is this: Why on earth would I bother with the "* " prefix if I wanted a non-bookmark result?

This seems be a recent change. Can this be disabled somehow? Thanks!

Asked by extremegf 4 days ago

NFS mounted home directory caused a hang condition in firefox. Repeatable when creating ebay listing

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system. In general firefox works fine in th… (read more)

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system.

In general firefox works fine in this configuration. However, when I get on Ebay and try creating a listing, firefox will hang when adding photos and/or moving the photo order. My NFS server will then start complaining about 'failed to contact remote rpcbind.

I try to close firefox and it doesn't It then will ask about a script running to long and offer to close. It won't I wait quite some time and it doesn't close About now the whole system is locked up and I may be able to get to the reboot menu I reboot and it won't because the process is hung. I usually have to power cycle to get things back.

I think if I waited for the automounter to time-out firefox may close at that time.

So the questions are: Is this supposed to work in an NFS environment? What is going on to cause the hang? Are there environment variables to move "some directory" to the local disk drive if that is the problem?

I sure hope someone can answer this for me. Thanks Warren

Asked by warrendodge 4 days ago

Print

in the new version of Firefox 86.0 the " print preview " has been removed = WHY??? I now have to install an additional add-on again! I don't understand why this was done… (read more)

in the new version of Firefox 86.0 the " print preview " has been removed = WHY???

I now have to install an additional add-on again!

I don't understand why this was done, what sense or logic does it make? And can't even Firefox run for a few months without a change?

What advice could you give me on how to get back to the old "print preview"?

The logic that remains for me is to change the browser soon.

With kind regards

anton

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Asked by tofox 4 days ago

Last reply by Jonathan Watt 4 days ago