Showing questions tagged: Show all questions

Problem closiing Firefox

This is not a big issue but I have to double touch the “X” to close Firefox on my touch screen Dell XPS 13. If I use the cursor and click on the “X” Firefox closes fine.… (read more)

This is not a big issue but I have to double touch the “X” to close Firefox on my touch screen Dell XPS 13. If I use the cursor and click on the “X” Firefox closes fine. Chrome, Edge, etc. close with a single touch so this appears to be unique to Firefox. I opened Firefox in safe mode but it still required a double touch. I have uninstalled and reinstalled Firefox a couple times. I have tried this on a similar laptop with the same results (i.e., required a double touch). Any suggestions would be appreciated.

Asked by skipping8638 3 days ago

Firefox tab crashes during test run with Smartbears TestComplete

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the … (read more)

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the dmp here. The attached pictures shows that the current tab of firefox has crashed.

Asked by m.hesse 3 days ago

Your system has run out of application memory

I am using the latest version of Firefox with Mojave on a Mac. Lately I have experienced slowness despite the fact that I didn't add any software and I have Norton checki… (read more)

I am using the latest version of Firefox with Mojave on a Mac.

Lately I have experienced slowness despite the fact that I didn't add any software and I have Norton checking for viruses. Recently I got a message "Your system has run out of application memory" when I had 5 tabs open in Firefox. I checked Activity Monitor and it showed Firefox using 1.16 GB. 7 other apps were open, the next one with the highest memory usage was Mail (465 MB). Activity Monitor showed 30 instances of FirefoxCP Isolated Web Content entries.

I attached a screen capture showing what Firefox was using in one of these instances. Is this "normal" with 5 tabs open?

I closed the open tabs and quit Firefox. Memory usage by Firefox went down, but after a short time the problem happened again.

A search on the internet showed lots of similar complaints about FirefoxCP Isolated Web Content. Is this a known bug? Any way to avoid this problem?

Thanks.

Asked by Sue 1 month ago

Last reply by Sue 4 days ago

Google Docs open in wrong container

Containers are useful for using multiple accounts/logins in one browser instance. However, Google Docs does not work correctly. Every time I open a Google Docs/Sheets/et… (read more)

Containers are useful for using multiple accounts/logins in one browser instance. However, Google Docs does not work correctly. Every time I open a Google Docs/Sheets/etc. file in one container, it loads in a new tab in another container. It does this even if I copy the link into a tab with the correct container. I need to keep my Google accounts separated: one is personal, the other is for work. I like Firefox, and use it to get away from Google in other ways. But I can't escape Google because of work and sharing files with certain people. I hope there is a fix for this. Thanks in advance.

Asked by matthew.n.millar 5 days ago

Last reply by matthew.n.millar 4 days ago

Encrypted HTTPS websites always ask if I want to trust the certificate

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issue… (read more)

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issued by themselves. Before it was always enough to say "I trust this website" once. Now the question comes again and again, whenever I connect. What could be the cause of this?

Asked by Andreas Fendt 1 week ago

Last reply by Andreas Fendt 4 days ago

"audio uncaught error: timeout" via Foundryvtt port

greetings, I use foundryvtt through a Firefox port. for awhile now, i get a timeout error on some, but not all, songs in all Playlists from songs in the same File Folders… (read more)

greetings,

I use foundryvtt through a Firefox port. for awhile now, i get a timeout error on some, but not all, songs in all Playlists from songs in the same File Folders.

on the screen, the timestamp reads 00:00 and hangs. It appeared to be the same songs, so i created another Playlist with different music on my PC and problem persists. I do not get this problem when i play music through the Foundryvtt app.

any help would be much appreciated.

Asked by randall.schweiker 5 days ago

history sidebar in Date and Time mode, arrows before each date is missing, cannot access history for each date

Today when I go to my history sidebar in time and date mode, I get four dates: Today, Yesterday, Last 7 days, and This month, but there is no arrow before each selection … (read more)

Today when I go to my history sidebar in time and date mode, I get four dates: Today, Yesterday, Last 7 days, and This month, but there is no arrow before each selection and I can't open any of them.

The only category that works in sidebar history is the Last Opened category.

How can I restore the link to these dates?

See included screencap.

Asked by p.spoot 5 days ago

Picture-in-picture not showing

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only vis… (read more)

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only visible in the windows taskbar) which is invisible.

If I try to hover the (empty) preview in windows, it should hide everything else and show the window, but nothing happens as if the popup create a window but stops in the middle.

I tried with Firefox (v107.0 64-bit) and Firefox dev edition (v108.0b6 64-bit), same problem. I tried disabling every addon/theme, same problem. I tried disabling hardware acceleration, same problem. I tried Troubleshoot mode, works correctly.

Before re-installing Windows it worked normally. What could be the problem ?

Asked by EdgelordMcTeabag 1 week ago

Last reply by EdgelordMcTeabag 6 days ago