Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Secure Connection Failed

Started getting this error today on the current version of Nightly 85 when I go to my bank (URL below). Safe-mode using Nightly produces the same error. The release ver… (read more)

Started getting this error today on the current version of Nightly 85 when I go to my bank (URL below). Safe-mode using Nightly produces the same error. The release version of Fx works fine as do other browsers. Seems like something has changed in the current Nightly. Any ideas?

https://rolb.santanderbank.com/OnlineBanking/accounts/account-overview

Asked by streetwolf 1 week ago

Answered by streetwolf 1 week ago

  • Solved

disposing of Outlook rubbish

Just before I got the message We've upgraded Firefox in the background, causing me to have to close and reopen Firefox, Firefox , which I use to get mail from Outlook ove… (read more)

Just before I got the message We've upgraded Firefox in the background, causing me to have to close and reopen Firefox, Firefox , which I use to get mail from Outlook over my objections, dumped into the folder I had open at the time a folder called 'Mail'. Its contents are a huge number of files with the extension js, 25Mb worth. I have put this in the trash. But before I knew it was there I backed up my files on a second laptop. There the folder and its contents do not respond to -- do not allow-- the command to put in trash. The file names are grey so that they cannot even be selected to trash them. How do I get rid of this stuff? If I don't get rid of it, I daren't back up the files of that computer onto mine because I'd get it all back. So there is some urgency to the question. Sample file listed: Mail - Robert Thomas - Outlook_files/profilephotopicker_without-react_0497945b6204f57b88e6.js

Asked by robert.thomas 1 week ago

Answered by robert.thomas 1 week ago

  • Solved

Youtube: Your browser does not currently recognise any of the video formats available.

I have recently updated my Windows 10 OS to OS build 19041.630 (png attached). Since then I have been getting error messages on some (not all) Youtube videos, saying "Yo… (read more)

I have recently updated my Windows 10 OS to OS build 19041.630 (png attached). Since then I have been getting error messages on some (not all) Youtube videos, saying

"Your browser does not currently recognise any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video."

Clicking the link brings me to a youtube page saying "Your browser is up to date. You can use YouTube's latest features!". Same goes for when I check my browser's settings-page and-about page. Firefox is up-to-date. I have also uninstalled and reinstalled Firefox with a freshly downloaded, latest version 82.0.3 (64-bit). Furthermore I have set all booelans on the "about:config/media.mediasource*" section to true (png attached).

Starting the browser in safe mode with all add-ons disabled does not remedy the problem either. I am a bit lost here, since by now I have gone through every approach I could find on the web.

I also tried downloading the windows Media Feature - Version 1903 (May 2019), but - strangely enough - it says my system is not compatible (now that's a new one; png attached). Also went for the Windows Web Media Extensions from the Microsoft store, yet to no avail either: https://www.microsoft.com/en-us/p/web-media-extensions/9n5tdp8vcmhs?activetab=pivot:overviewtab

The issue seems to only apply to newer Youtube videos. And not all of them either. Here's an example of one that fails (beware, this is in german. Ye have been warned): https://www.youtube.com/watch?v=pcy3N3tZlk0

Above video plays without any problems on the affected machine using chrome, as well as on my work's Mac using Firefox.

Also, here is another, newer video for comparison (just 1h old as of this writing), that plays back smoothly: https://www.youtube.com/watch?v=EzlCOg-37hI

Given the problematic video being german and funded by german public broadcast, I have considered local restrictions, but upon checking my IP address I am located firmly in germany (png attached). So there's no odd shadow VPN running.

Please help :'( anyone got any ideas?

Asked by sellget 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

buggy

The browser is buggy. Reinstalling and checking for viruses doesn't help. Only works correctly in safe mode. What to do? Video https://cloud.mail.ru/public/uTpa/3z7wWVRbq… (read more)

The browser is buggy. Reinstalling and checking for viruses doesn't help. Only works correctly in safe mode. What to do? Video https://cloud.mail.ru/public/uTpa/3z7wWVRbq

Asked by ma4vvv 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Youtube doesnt open

Hey! If I open Youtube, there is this error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG I searched for steps to fix it, but they all didnt work. Every other task works fine. … (read more)

Hey! If I open Youtube, there is this error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG I searched for steps to fix it, but they all didnt work. Every other task works fine.

Asked by komba2024 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

When i click on "email link" firefox freezes!

Hi, When i click on "email link" firefox freezes! The only way i was able to close the window was through the taskbar or the task manager. Once i reopened firefox un-froz… (read more)

Hi, When i click on "email link" firefox freezes! The only way i was able to close the window was through the taskbar or the task manager. Once i reopened firefox un-froze . . until i tried to email the link again. I tried from the "..." menu and from the button i put in the bar. I tried uninstalling and reinstalling firefox. I tried the developer edition. I tried making a new profile without any addons. Nothing helped. I love the email link option; its one of the reasons i use firefox. Can anyone help me?

Asked by lionhuda 1 week ago

Answered by lionhuda 1 week ago

  • Solved

Site block

Hello there, my trouble is: sometimes and very often opening a site page it will be redirected to this (see pict) and does not permit to go forward. The redirecting is ca… (read more)

Hello there, my trouble is: sometimes and very often opening a site page it will be redirected to this (see pict) and does not permit to go forward. The redirecting is casual, it blocks visiting sites in Firefox but it may open in other browsers... What is it? Thank you

Asked by linttisari 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Crash Reporter not working anymore

Recent versions of Firefox have started crashing more and more often for me. As of version 80.0, it happens around 1–2 times a day on average, usually when the session ha… (read more)

Recent versions of Firefox have started crashing more and more often for me. As of version 80.0, it happens around 1–2 times a day on average, usually when the session has been running for a while. In the middle of work, Firefox window(s) will just disappear and the process is no longer running. This will happen both on my Windows 10 and my Windows 7 system.

I recently realised that I hadn't been seeing the Mozilla Crash Reporter window in a long time, on either system. I just assumed my crash reports were being sent in order to help fix these bugs, but today I decided to check, and saw that crash reports are not even generated anymore. When I oben about:crashes, I see that the last crash report is from May. I'm sure I've had Firefox crash many dozens of times since then, but the crash reporting facility seems to no longer work.

I tried running Firefox in Safe Mode as well. The result is the same: it will crash usually after a few hours of work, without any error, no crash reporter window, and no crash report showing up in about:crashes afterwards.

What could have broken my Crash Reporter functionality (and on both of my systems, too)? And how can I get it back to generating and submitting these reports?

Asked by daniel139 2 months ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Firefox 82.0.3 64 bit does not work on Americas Test Kitchen

I can open the Americas Test Kitchen web site with Firefox 82.0.3 64 bit but the search function on the web page returns a blank page so recipes cannot be found. When tr… (read more)

I can open the Americas Test Kitchen web site with Firefox 82.0.3 64 bit but the search function on the web page returns a blank page so recipes cannot be found.

When trying to find a particular episode the search episodes and load additional episodes do not work.

The additional information found at the bottom of pages is not displayed.

Microsoft Edge does work.

Asked by David Stuhr 1 week ago

Answered by David Stuhr 1 week ago

  • Solved

Display problem: some boxes appear inside the firefox window

Hello, Inside of my Firefox window, some boxes appear that make reading and filling the fields difficult or impossible. I refreshed Firefox, but my issue hasn't been reso… (read more)

Hello, Inside of my Firefox window, some boxes appear that make reading and filling the fields difficult or impossible. I refreshed Firefox, but my issue hasn't been resolved.

Please see attached screenshot.

Asked by mrkhezri 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Firefox not rendering Roboto font properly on macOS Big Sur

Hi everyone, I updated to macOS Big Sur yesterday and now I got display issue on websites that use the Roboto font (like Youtube, Trello, Google Translate, etc.) As you… (read more)

Hi everyone,

I updated to macOS Big Sur yesterday and now I got display issue on websites that use the Roboto font (like Youtube, Trello, Google Translate, etc.)

As you can see on the attached screenshot, the font is now always displayed BOLD and in a weird way.

I reinstalled the Roboto font on my mac but it did nothing. Everything is working fine with other web-browsers.

Can someone help me ?

Thanks by advance.

Best regards. Adrian

Asked by adrian.urso 1 week ago

Answered by adrian.urso 1 week ago

  • Solved

Characters disappear from text on page

I've been having this problem recently (firefox build 82.0.3 and a few older versions) where characters randomly disappear from the text being displayed. In addition to w… (read more)

I've been having this problem recently (firefox build 82.0.3 and a few older versions) where characters randomly disappear from the text being displayed. In addition to webpage body text, the address bar and tab titles also disappear sometimes.

As I'm typing this text characters are randomly being replaced with blank spaces. Firefox is the only application on my computer that seems to have this problem. I have restarted it, reset the user profile, and disable all extensions/add-ons in an attempt to debug but it hasn't seemed to help.

Attached are two screen captures, one where the text has disappeared on me and one after I highlighted the text to bring it back. Note: the address bar and tab titles are blank in both since I didn't highlight/click on them.

Asked by ALongtimeFirefoxUser 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Firefox Browser Window shakes horizontally, uncontrollably, when I click on links in websites.

My Firefox for MAC 78.4.0esr (64-bit) Browser Window shakes horizontally, uncontrollably, when I click on links in websites. This began just before the last update, and h… (read more)

My Firefox for MAC 78.4.0esr (64-bit) Browser Window shakes horizontally, uncontrollably, when I click on links in websites. This began just before the last update, and happens more frequently than not, forcing me to abandon the application because I can't close the shaking window. I can't see a specific pattern to which links will cause this to happen, but if I restart Firefox and try the same link, it will repeat the error. My device is a MacBook Pro (15-inch, 2.53GHz, Mid 2009), OSX El Capitan V 10.11.6, 2.53 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB 1067 MHz DDR3, NVIDIA GeForce 9400M 256 MB. This error does not occur in Safari. Firefox is my preferred browser.

Asked by X-ray Guy 1 month ago

Answered by X-ray Guy 1 week ago

  • Solved

Firefox Profile - Import from Backup - Works only for next start

Hello, I've switched to another computer and would obviously like to re-use my old firefox profile, so I backuped it. I tried a lot of versions, delete the old Mozilla/Fi… (read more)

Hello,

I've switched to another computer and would obviously like to re-use my old firefox profile, so I backuped it.

I tried a lot of versions, delete the old Mozilla/Firefox folder and copy the whole thing over, delete all profiles, create a new one and copy the content of my old profile into the new one, etc.

The result is pretty much always the same: It works. For ONE Firefox start. All addons are there, the bookmarks are there, everything seems fine (and also works).

But... As soon as I close Firefox and start it again, the whole browser is basically dead... corrupted. It does not display anything, the single tab that is there has no text on it, all addons are gone, the menu has no entries (or it has entries, but they have no labels) and the browser does not even react to the close button but has to be killed via right click on the task bar and select "quit" there.

Btw, the same thing happens for Thunderbird, too. Restoring the old profile works for one start, two, if I'm lucky and then it's dead in the water with the same symptoms as firefox (totally empty, menus without entry labels, etc.).

Any idea what the problem here could be?

Asked by firefox1087 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago

  • Solved

"New" Firefox Search Result Hijacker

Hi, I recently downloaded and installed some Android emulator named "Andy". Unfortunately, the .exe also installed all kinds of other Software on my Windows 7 system. I … (read more)

Hi,

I recently downloaded and installed some Android emulator named "Andy". Unfortunately, the .exe also installed all kinds of other Software on my Windows 7 system.

I removed most of the unwanted Software but one problem remained: A search result hijacker was part of the package. It replaces the top 4 results with some cryptic redirect links that are luckily displayed in a different font, otherwise I wouldn't have noticed at all.

I tracked the issue down to a addon in Firefox (see attached screenshot) that I cannot remove, no matter what I try.

What I tried to remove it: - I tried to remove the addon via about:config - I tried to run Firefox in safe mode and uninstall it - I tried to factory reset Firefox - I Installed Avira and made a system scan - I installed MalwareBytes and made a system scan - I check all the extension folders for addons that I do not know but can't find anything - I checked my whole system for any xpi-files but couldn't find any.

I am out of ideas. I can disable the addon but thats about it. After a while Firefox will shut itself down and the next time I start it, the addon is on again. When I resinstall FIrefox, the same thing happens. The addon is always back.

When I inspect the element it loads some invisible icon file that is supposedly located in "src="jar:file:///C:/Windows/Installer/%7BB28AF4A4-C997-4A5B-A111-FD1E65138A8D%7D/%7B02E337C0-4D70-452D-AA64-92D0A8C5D953%7D.xpi!/icon48.png"", if that helps. But the location doesn't exist on my system.

Can anyone here help me? I alread sent a problem report via the official tool.

Sincerely Florian

Asked by flau 2 weeks ago

Answered by flau 1 week ago

  • Solved

parse error blocking part of youtube videos

firefox recently crashed, and upon restarting it, nothing had changed, except for the fact that a parsing error now pops up whenever i open a youtube video. this parsing … (read more)

firefox recently crashed, and upon restarting it, nothing had changed, except for the fact that a parsing error now pops up whenever i open a youtube video. this parsing error blocks part of the video, and i couldn't find anything about this anywhere else! i can't figure out how to remove this, i've tried entirely disabling picture-in-picture mode (assuming that's what's causing the issue, as it's mentioned in the error) but it didn't work.

Asked by leon.3124 1 week ago

Answered by leon.3124 1 week ago

  • Solved

Firefox 82.0.3 (64 bit) for Windows 10 ignoring hosts file

Hi, it looks like Firefox 82.0.3 (64 bit) for Windows 10 is ignoring hosts file. This did not happen with previous versions of FF. I tried adding a domain to hosts file a… (read more)

Hi, it looks like Firefox 82.0.3 (64 bit) for Windows 10 is ignoring hosts file. This did not happen with previous versions of FF.

I tried adding a domain to hosts file and tested it with Chrome and Opera, they both open the IP configured in hosts file whilst FF doesn't.

I also disabled all addons, but no joy.

Any help?

Thank you Ale

Asked by Ale 1 week ago

Answered by Ale 1 week ago

  • Solved

unable to connect to Google

Just updated to Firefox 82.03. Everything seems ok, but I am unable to connect to www.google.com and I get an error message SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER. Only this site and o… (read more)

Just updated to Firefox 82.03. Everything seems ok, but I am unable to connect to www.google.com and I get an error message SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER. Only this site and only with this browser. I've looked at similar questions online but no real help. Can I get a suggestion as to ho to correct this problem? Thanks

Asked by Dr J 2 weeks ago

Answered by Dr J 1 week ago

  • Solved

Specific webpage not displaying in Firefox 81.0, and auto update without permission

I just noticed a weird problem. First, I had my browser set to tell me about updates but let me decide. However, today when I went to my credit card account, the page … (read more)

I just noticed a weird problem. First, I had my browser set to tell me about updates but let me decide. However, today when I went to my credit card account, the page would not display properly. In checking the situation I found that I had Firefox 81.0 installed. However, I keep a record of all updates, and the last one I made manually was to 78.0.2 on 7/9/2020. Somehow the setting to do updates automatically was changed. Apparently, I was updated to 81.0 and perhaps other versions without my knowledge. So I don't know when this last update was made.

The problem occurs when I go to chase.com to enter my account. The basic Chase page shows fine. However, when I enter my login credentials, it takes me to a page where I see only a white screen with a blue bar. (see image attached) The rest of the information on that page is missing. I tried disabling all my plugins, and it makes no difference. I called Chase support, and they said they have no known issues on their site. I tried uninstalling 81.0 and reinstalling 78.0.2. However, when I started it, it reported that the profile format had changed, so I could not use that old version without starting over. My profile must have been updated with one of the background updates. I upgraded again to 81.0. All the other financial sites I have tried, and every other website so far, works fine. There seems to be something about the Chase account pages and Firefox 81.0. I know that I accessed these pages over the weekend with no problem, so the update must have occurred after that. The site works fine in Chrome, but I prefer Firefox.

I am concerned both about the automatic updating without my permission, and the seeming display problem with the chase pages and Firefox 81.0. Any help will be appreciated. Thanks.

Asked by Mark Lang 1 month ago

Answered by Mark Lang 1 month ago