Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Unable to play video on numerous websites

When I try to play video embedded in many websites, I just get a spinning wheel, and no videos will play. I've cleared my cache, and followed numerous other tips that I … (read more)

When I try to play video embedded in many websites, I just get a spinning wheel, and no videos will play. I've cleared my cache, and followed numerous other tips that I found when searching on this problem, but nothing has helped thus far. Any additional advice would be much appreciated! Thanks!

Asked by js_nols 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Address bar no longer shows recent sites, history is continously blank, no longer linked to other instances

Hi, A few days ago Firefox on my Mac laptop (macOS Catalina) suddenly stopped suggesting sites I'd visited in the drop down on the address bar and is no longer auto-compl… (read more)

Hi,

A few days ago Firefox on my Mac laptop (macOS Catalina) suddenly stopped suggesting sites I'd visited in the drop down on the address bar and is no longer auto-completing as I type into the address bar. It is set to auto-suggest based on pages from history (I unset and re-set that in settings), and to remember history. However, I noticed today that the history is near blank (it has 3 tabs from a local network page I visited but nothing from outside my local network).

I also noticed today that the copy on my laptop is no sharing with my other instances (work computer, phone). I can send tabs to it, but the tabs that are showing as being "current" when I look at other machines are from before this happened.

I've tried rebooting and restarting Firefox, but I can't seem to find any fixes for it.

Asked by kate37 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Archived

wrong web address in my mailto email selection

in my mailto emails my my main email has a bad url in the application details. Click on my email and it shows the wrong link and won't let me edit it. The right url is ht… (read more)

in my mailto emails my my main email has a bad url in the application details. Click on my email and it shows the wrong link and won't let me edit it. The right url is https://wowway.net. Any Ideas? Tom Szaller

Asked by Tom 1 year ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Locked
  • Archived

White bar on second screen

So I just switched to Firefox. But when I maximize the Firefox window (not f11 fullscreen) there is a white small bar on my second monitor. I got my second one above my m… (read more)

So I just switched to Firefox. But when I maximize the Firefox window (not f11 fullscreen) there is a white small bar on my second monitor. I got my second one above my main monitor where Firefox is. The white bar is all the way from the left to the right side at the bottom of the upper monitor.

Current version 95.0.2 (64-Bit)

Anyone knows how to fix this?

Asked by tobik1 1 year ago

Last reply by SLEEPY 10 months ago

  • Archived

Firefox is not responding

For some reason, randomly, and now this is occurring more and more frequently, Firefox will just hang and say that "Firefox is not responding," and I have to wait ~30 sec… (read more)

For some reason, randomly, and now this is occurring more and more frequently, Firefox will just hang and say that "Firefox is not responding," and I have to wait ~30 seconds for it to unfreeze and continue using Firefox. I have tried every potential solution that I could find on the Internet, such as disabling hardware acceleration, creating a new places database, etc., and I still keep getting these 30 second freezes on a pretty frequent basis. Do you guys know what might be going on?

Asked by Lee150 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Can't get Location Services to work

Hello Friends, Like other people in the forum, I'm also unable to use Location Services with Firefox. I'm running Firefox for Intel Mac version 95.0.2 and when I try to… (read more)

Hello Friends,

Like other people in the forum, I'm also unable to use Location Services with Firefox. I'm running Firefox for Intel Mac version 95.0.2 and when I try to use Google Maps (or other location based services) for directions based on my current location, I'm seeing a message saying: "Google Maps does not have permission to use your location", although I did give it location access.

I tried to follow the explanation in the following post regarding the same issue: [|https://support.mozilla.org/en-US/questions/1293707 ] but changing geo.provider.network.url from Google to Mozilla didn't solve my problem and I'm still unable to use location services.

Does anyone know of a solution that works?

Asked by mjeshurun 1 year ago

Last reply by mjeshurun 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I want the Google search from the default new tabs to actually work

I'm setting up a new computer. I have Firefox set up to have new tabs be the default Firefox home page. Those new pages display a Google search section but when I type … (read more)

I'm setting up a new computer. I have Firefox set up to have new tabs be the default Firefox home page. Those new pages display a Google search section but when I type in that section, the text switches to the address bar for the search. How can I make the search happen on the page, not the address bar? Under Settings/Search, it has a search setting section with only 2 choices - Use the address bar for search and navigation & Add search bar in toolbar. I've tried it both ways, and the same thing happens. My previous computer (both are Windows 10) did not have this problem. I could type/search in the Google search section. Thoughts?

Asked by judydevore 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Imported bookmarks beign overwritten by old bookmarks

[This happens on both PC (Win 8.1) and Mac (Mojave 10.14.6) with the current version of Firefox (95.0.2).] I backed up my bokmarks on both PC and Mac as .json files due t… (read more)

[This happens on both PC (Win 8.1) and Mac (Mojave 10.14.6) with the current version of Firefox (95.0.2).]

I backed up my bokmarks on both PC and Mac as .json files due to switching laptops for my holiday (PC is personal, Mac is work). When I imported the personal .json file on the Mac, the bookmarks did get imported but all jumbled up - the folders were still there but empty and all the bookmarks were just dumped in random order in the Bookmarks Menu root folder. So I tried synchronising profiles instead which didn't work either.

Now I'm back home and of course the synch has messed up the bookmarks on my PC as well. I deleted everything, restored the bookmarks from the personal .json again, and it does restore them properly for about 2 seconds and then all of the neatly sorted bookmarks in their folders get overwritten again by the jumbled mess. The same thing happens when I restore from the automatic restore point instead (from a day before my holiday).

I have disconnected the snych, restarted and updated several times, and tried this on both PC and Mac with both the personal and work .json files, with the same result every time. I have about 1200 bookmarks in total so I would love to be able to fix this without going through all of them to put them back into their respective folders manually. Any idea how I can fix this?

Asked by seppukuu 1 year ago

Answered by seppukuu 1 year ago

  • Archived

Vanguard website and Firefox

Hi I have been having trouble using Firefox with the Vanguard website. I can log in to Vanguard just fine on Firefox. But when I try to open certain sections of the Van… (read more)

Hi I have been having trouble using Firefox with the Vanguard website. I can log in to Vanguard just fine on Firefox. But when I try to open certain sections of the Vanguard site i get a blank page. For example: --a few weeks ago I went to the "Security" section of my Vanguard profile to see if Vanguard accepts security keys. I clicked on the "Security Keys" icon and got a blank page instead of a description. When I tried Chrome I got a the Vanguard description of how Vanguard works with security keys. --today I got a an email from Vanguard telling me to retrieve a message in my Vanguard message center. I logged onto Vanguard and went to the message center, clicked on the message and a blank page came up instead of my message. I could read the message when I used Chrome. I spoke to Vanguard and was told that they are "aware of the issue. with the Firefox browser and suggested using Chrome" It didn't sound like adjusting to Firefox was a priority for them. I would much prefer to use Firefox rather than Chrome but don't know how to proceed. I read through the solutions in the Firefox Help section relating to Vanguard but none of the questions/solutions appear to be on point. Any help or suggestions would be appreciated. Thank you.

Asked by peggywarner 1 year ago

Last reply by jrlind55 11 months ago

  • Archived

Can I save more than six month browsing history?

History > Show All History maximum is "Older than 6 months" but the last site visited dates back to 06/29/2021. How do I allow Firefox to save more than six months his… (read more)

History > Show All History maximum is "Older than 6 months" but the last site visited dates back to 06/29/2021. How do I allow Firefox to save more than six months history?

Asked by Max 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Unable to Capture Network traffic of Firefox browser using browsermob proxy Java

Before i could capture network traffic of firefox browser with browsermob proxy. Suddenly unable to do it. Please find the error logs while using Firefox Driver with Sele… (read more)

Before i could capture network traffic of firefox browser with browsermob proxy. Suddenly unable to do it. Please find the error logs while using Firefox Driver with Selenium Java.

Need help to capture firefox network traffic using browsermob proxy.

Selenium:3.141.59 Firefox Version: 95.0.2 GeckoDriver: 0.30.0 OS: Windows 10 JDK: 11

Logs: [RemoteTestNG] detected TestNG version 7.4.0 SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder". SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details. WARNING: An illegal reflective access operation has occurred WARNING: Illegal reflective access by org.bouncycastle.jcajce.provider.drbg.DRBG (file:/C:/Users/username/.m2/repository/org/bouncycastle/bcprov-jdk15on/1.58/bcprov-jdk15on-1.58.jar) to constructor sun.security.provider.Sun() WARNING: Please consider reporting this to the maintainers of org.bouncycastle.jcajce.provider.drbg.DRBG WARNING: Use --illegal-access=warn to enable warnings of further illegal reflective access operations WARNING: All illegal access operations will be denied in a future release 2021-12-21 16:13:31 [INFO] [BrowserSetup] - Base.BrowserMob Proxy running on port: 51990 1640083411509 geckodriver INFO Listening on 127.0.0.1:35137 1640083412119 mozrunner::runner INFO Running command: "C:\\Program Files (x86)\\Mozilla Firefox\\firefox.exe" "--marionette" "-no-remote" "-profile" "C:\\Users\\username\\AppData\\Local\\Temp\\rust_mozprofileQYBjuz" 1640083412767 Marionette INFO Marionette enabled console.warn: SearchSettings: "get: No settings file exists, new profile?" (new NotFoundError("Could not open the file at C:\\Users\\username\\AppData\\Local\\Temp\\rust_mozprofileQYBjuz\\search.json.mozlz4", (void 0))) 1640083416104 Marionette INFO Listening on port 51994 1640083416274 RemoteAgent WARN TLS certificate errors will be ignored for this session 1640083416277 RemoteAgent INFO Proxy settings initialised: {"proxyType":"manual","httpProxy":"10.166.110.42:51990","sslProxy":"10.166.110.42:51990"} Dec 21, 2021 4:13:36 PM org.openqa.selenium.remote.ProtocolHandshake createSession INFO: Detected dialect: W3C 2021-12-21 16:13:36 [INFO] [T6LinearPageTest] - Capabilities {acceptInsecureCerts: true, browserName: firefox, browserVersion: 95.0, javascriptEnabled: true, moz:accessibilityChecks: false, moz:buildID: 20211129150630, moz:geckodriverVersion: 0.30.0, moz:headless: false, moz:processID: 2356, moz:profile: C:\Users\username\AppData\..., moz:shutdownTimeout: 60000, moz:useNonSpecCompliantPointerOrigin: false, moz:webdriverClick: true, pageLoadStrategy: normal, platform: WINDOWS, platformName: WINDOWS, platformVersion: 10.0, proxy: Proxy(manual, http=10.166.1..., setWindowRect: true, strictFileInteractability: false, timeouts: {implicit: 0, pageLoad: 300000, script: 30000}, unhandledPromptBehavior: dismiss and notify} console.error: Region.jsm: "Error fetching region" (new Error("TIMEOUT", "resource://gre/modules/Region.jsm", 772)) console.error: Region.jsm: "Failed to fetch region" (new Error("TIMEOUT", "resource://gre/modules/Region.jsm", 419)) JavaScript warning: https://assets.adobedtm.com/launch-EN19b2b2616dae464bb03c0afd94653b19-development.min.js, line 8: WEBGL_debug_renderer_info is deprecated in Firefox and will be removed. Please use RENDERER. 1640083540607 Marionette INFO Stopped listening on port 51994

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x39007A,name=PContent::Msg_DestroyBrowsingContextGroup) Closed channel: cannot send/recv


      1. !!! [Child][MessageChannel] Error: (msgtype=0x390147,name=PContent::Msg_ScriptError) Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost


      1. !!! [Child][RunMessage] Error: Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost


      1. !!! [Child][MessageChannel] Error: (msgtype=0xAA0006,name=PWebSocket::Msg_DeleteSelf) Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost


      1. !!! [Child][RunMessage] Error: Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost


      1. !!! [Child][MessageChannel] Error: (msgtype=0x390147,name=PContent::Msg_ScriptError) Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost


      1. !!! [Child][MessageChannel] Error: (msgtype=0xAA0006,name=PWebSocket::Msg_DeleteSelf) Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost


      1. !!! [Parent][RunMessage] Error: Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost

Asked by priyayokesh2000 1 year ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

downloading file

I downloaded several files and I can see them when I click on the little arrow, but when I look for them in my computer downloaded file , they aren't there. I go back up… (read more)

I downloaded several files and I can see them when I click on the little arrow, but when I look for them in my computer downloaded file , they aren't there. I go back up to the little arrow and it shows the file was downloaded, but it's not in my computer . So when I went back up to the little arrow and right clicked on it to open --it worked, the file opened, but it never showed up on my computer. The next day I tried to find the file in my computer but no success. I went to Firefox drop down and under downloads the file showed up, but I couldn't do anything with it. So now I can't find it on my computer and it doesn't work when I use it from Firefox's drop down selection. I have downloaded several other files with no problem. Here is the file. https://www.benefits.va.gov/HOMELOANS/documents/docs/VA_Buyers_Guide.pdf HELP Ron

Asked by coganra 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Bookmark Restore ignoring order and location in folders

Following an incident with Firefox Sync, I needed to restore my bookmarks. I have a little over 700 bookmarks across 15-25+ folders at mostly 2-3 levels deep but up to 5 … (read more)

Following an incident with Firefox Sync, I needed to restore my bookmarks. I have a little over 700 bookmarks across 15-25+ folders at mostly 2-3 levels deep but up to 5 levels. All but a handfull of these are all in the bookmarks toolbar.

I have a backup json of everything for restoration. However, when I do restore, everything is messed up: all the bookmarks are there, and all the folders are there with their structure preserved (subfolders in the right folders), but every bookmark has been pulled out of the folder structure and into the toolbar, so all folders are empty of actual bookmarks. This includes taking bookmarks from folders in the bookmark menu. Folders seem to be in the right order, and some bookmarks are, but most bookmarks are in the wrong place and order. Since most of my bookmarks were in folders, I really do not have it in me to put them all back unless I absolutely have to (assuming I can even remember what goes where).

Opening the json in Firefox, selecting "Raw Data" and "Pretty Print", it is clear the json file correctly preserved folder structure and bookmark placement exactly as it was before. Thus, something must be going wrong in how it is being read.

I have tried different restore points with the same outcome. I have sync disabled and have tried removing existing bookmarks first, clearing data, and deleting places.sqlite (as per related help threads) to no avail. Integrity check runs without error. I have also tried on a different OS (Windows 10 and Manjaro KDE) with the same results. I have not seen any other posts with this specific issue.

Would it only work correctly if the export was an html file? Is there anything I can do, like trying to modify the json? Is this expected behavior or a bug to fix? Please advise.

Asked by thefallinglink 1 year ago

Answered by thefallinglink 1 year ago

  • Archived

Firefox initially has no sound for videos, fixes don't stick

Hi, this is on FF 95 with Win11. Used to have no problems until upgrading to Win11, so something sort of broke with the interplay between the two. --First noticed on YouT… (read more)

Hi, this is on FF 95 with Win11. Used to have no problems until upgrading to Win11, so something sort of broke with the interplay between the two.

--First noticed on YouTube, no audio for videos. --Then, lots of other places too. My audio device works fine, plays computer system sounds, local mp3s, etc., it's a bluetooth Bose. But internet vids have no sound.

In some threads I researched,the solution seemed to be to go through the sound mixer and check output settings. I did that to no avail. Everything seemed fine, although it calls the bluetooth speaker "headphones." And then to make sure the browser had the right to use the mic (but the bluetooth speaker has no mic). I did that to no avail. Then, what seemed to work was autoplay settings. Changing the autoplay setting for videos to "on" for FF, fixed the problem after rebooting the browser.

Or, so I thought. In fact, every time I come back, I have to do it again. Or, I have to pretend to do it again. The setting to allow autoplay remains correct, as I left it. Oddly, just going back into that portion of settings seems to have some effect. I guess I'm giving it a dirty look. ;) Then, reboot browser, works again, as before.

I have to do this for every session (or, actually, I'm just loading Edge; it's faster) to get audio fro internet videos.

Any suggestions on how to make this fix permanent? Again, the setting stays where I leave it. But it is as if it has to be changed again.

Asked by monsieurms 1 year ago

Last reply by monsieurms 1 year ago

  • Archived

Firefox manage bookmarks x 2

I have just bought a new laptop, downloaded Firefox, signed in, and now for some reason in my bookmarks menu I have two sub menu's of "Manage Bookmarks" One of them is in… (read more)

I have just bought a new laptop, downloaded Firefox, signed in, and now for some reason in my bookmarks menu I have two sub menu's of "Manage Bookmarks" One of them is in the normal location, the other one is at the bottom of my bookmarks menu.

Please help. Thank you.

Asked by Nate 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Hi - am now encountering IRRESOLVABLE difficulties DOWNLOADING files after Firefox would just NOT close not matter what I did.....

(SECOND occurrence of this problem; not sure HOW previous instance resolved - my short-term memory ISN'T the best at present!) Have taken all recommended steps short of … (read more)

(SECOND occurrence of this problem; not sure HOW previous instance resolved - my short-term memory ISN'T the best at present!)

Have taken all recommended steps short of completely refreshing (renamed a file titled 'config.json.old' as it was the ONLY one with a 'json' filepath suffix) because I don't want to have to relocate (another) existing session / configured profile by trial & error if avoidable - 'cookies' were removed along with history / cache cleared; reset / deleted related browser registry entries as directed, activated ' Troubleshooting / Safe Mode' contingency and STILL can't download anything (additionally, tried to do so with and without limited-time Malwarebytes web protections).....want to CONTINUE using Version 95 because by ALL indications and from what I'm seeing in Comments, my instincts about newer ones - were sound, WELL-informed.....please advise ASAP? Thanks!

Asked by ogam5 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Sometimes I get an ERROR on some videos and can not find a fix.

Some videos get an error: error code 224003. This has happened for a long time as still exists. The Internet has some solution but None of the Work. They suggest to cha… (read more)

Some videos get an error: error code 224003.

This has happened for a long time as still exists. The Internet has some solution but None of the Work. They suggest to change in settings: For Firefox:

   "Click the menu button on the top-right corner and select Options. Select “Options” in the Menu.

   Select General panel and scroll down to Performance. ...
   Uncheck ”Use recommended performance settings” and then uncheck “Use hardware acceleration when available”

Some other Browsers get the same errors.

Asked by jagman55 1 year ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago