Showing questions tagged: Show all questions

The menus are short, with a scroll bar, in dual monitor setup

I have just set up a second screen hooked up to my laptop, and the external monitor was set as my primary screen. But, I notice that whenever Firefox is on my in-built la… (read more)

I have just set up a second screen hooked up to my laptop, and the external monitor was set as my primary screen. But, I notice that whenever Firefox is on my in-built laptop (secondary) monitor, the firefox menu, as well as all the extension menus, are really short. The firefox menu at least has a scroll bar, but the others are unusable.

I tried disabling hardware acceleration (which seemed to fix certain other dual monitor weirdness around menus), but it did nothing. Any tips?

Thanks in advance.

Asked by theo.bendit 3 minutes ago

Firefox 90.0 update problems

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work n… (read more)

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work normal, but I can't open youtube and gmail now (google.com itself works heavily). When I type url and click enter, it takes so much time to load, often not loading the site or partially load. Other browsers installed on the same system works normally with the "problematic" websites. I tried hard reload (ctrl+f5), cleaning all browser data, and uninstalling and reinstalling. None of the mentioned actions helped. Please help me to identify and solve the issue.

Asked by cahangirove 1 week ago

Last reply by jonzn4SUSE 10 minutes ago

very slow loading of web site

I've noticed I've had a number of new Firefox updates recently. I've also noticed it takes much longer to load my initial web site when I log into Firefox. That web site… (read more)

I've noticed I've had a number of new Firefox updates recently. I've also noticed it takes much longer to load my initial web site when I log into Firefox. That web site is my head page, MSN. It now takes much longer to load that site than before. Is it possible these updates have caused the problem? How can I see what is causing the lengthy wait time for my head page to appear. It takes much longer than it used to. Appreciate input into the issue. Thank you.

Asked by sciencemagic 1 day ago

Last reply by sciencemagic 58 minutes ago

Website Error

Hi all, FF 90.0.2 (64 bit), Window 10 Version 21H1 Build 19043.110 Each time I initially go to this website ( https://www.bunnings.com.au/ ) I get an error message "Some … (read more)

Hi all,

FF 90.0.2 (64 bit), Window 10 Version 21H1 Build 19043.110

Each time I initially go to this website ( https://www.bunnings.com.au/ ) I get an error message "Some Error Occurred" in the top LHS on a white blank screen. If I refresh the page it displays correctly until I go to the site again in a new browser session.

I have disabled all extensions by going into Troubleshooting Mode but it is still there.

Anyone know of a solution?

TIA

EDIT: No Issues with Chrome or Edge.

Asked by ghines 1 day ago

Last reply by ghines 1 hour ago

I can't delete 137 KB of storage in my disk space.

I've used the "run" system and open the %temp% and deleted the temp files. It didn't delete the 137KB issue. I've used the "C:\WINDOWS\system32\cleanmgr.exe" to clean "wi… (read more)

I've used the "run" system and open the %temp% and deleted the temp files. It didn't delete the 137KB issue. I've used the "C:\WINDOWS\system32\cleanmgr.exe" to clean "windows C drive " and deleted more temp files. I've gone to "Settings" in Firefox and click on "Cookies and Site Data" and then click on "Clear Data" and that didn't delete the 137KB issue. Please help! ! ! Sincerely, Dan Yee email: cay6djy@yahoo.com

Asked by cay6djy 2 hours ago

Firefox browser version 90.0.2

I am no tech guru. Everything I have searched for help on firefox is completely foreign to me. the system crashes all the time., Settings do NOT work properly as I cannot… (read more)

I am no tech guru. Everything I have searched for help on firefox is completely foreign to me. the system crashes all the time., Settings do NOT work properly as I cannot deselect firefox as my default browser ever since it updated to 90. Now on 90.0.2, everything is a nightmare! I don't think anyone wants to spend 4-8+ hours trying to find out how to use the computer! So, if anyone can speak in plain English & not computer tech code which I do not understand, then help me please! As I look furhter down this page of questions, I have no idea how where to look & what I am supposed to be looking for. So, all I can say is I have a Windows 10 64-bit laptop with CCleaner free version, Malwarebytes free version, Smart defrag free version, Iobit uninstall without all the add-ons.

Asked by tjtjulien 3 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Videos freezing, Pages taking forever to open, what's up?

I am getting more & more frustrated and exasperated, as simple browsing has become tortuously slow, with many sites taking forever to load, or only partially load, or… (read more)

I am getting more & more frustrated and exasperated, as simple browsing has become tortuously slow, with many sites taking forever to load, or only partially load, or have to be refreshed a couple times, to finally get it to load. And videos constantly freezing up, despite lots of free RAM, and a very high-speed internet connection. I assumed whatever was causing this would've been addressed in the last update, or two, but no, it's only getting worse.

Asked by StevenCee 6 days ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

New update removed the delete cross on each tab

I just updated to 90. Suddenly all my tabs no longer show the delete cross. There is a 1 pixel spot that's hard to see. When I troubleshoot and restart with addons, them… (read more)

I just updated to 90.

Suddenly all my tabs no longer show the delete cross. There is a 1 pixel spot that's hard to see.

When I troubleshoot and restart with addons, themes, etc. turned off, they are back. When I try to test each addon, I get no results. All I can think of is the themes are screwing up. I've tried different themes with no results. Can I turn themes off to test this issue?

Any other ideas?

Asked by atsdon1 2 days ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Browser under Remote Control

I keep getting this: URL is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools). What… (read more)

I keep getting this: URL is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools).

What is it? how do I get rid of it?

Asked by klg61 1 week ago

Last reply by jscher2000 3 hours ago

Navy Federal Login Credentials Wrong

When I try to log into Navy Federal on Firefox, I get kicked out and the website tells me I entered the wrong credentials. When I use Chrome or Edge and log in using the … (read more)

When I try to log into Navy Federal on Firefox, I get kicked out and the website tells me I entered the wrong credentials. When I use Chrome or Edge and log in using the same credentials, I get into my account just fine. I've cleared all Navy Federal data from Firefox, turned on and off hardware acceleration, and toggled VPN on and off and it keeps happening.

Asked by namenew213 3 hours ago

Sponsored Shortcuts - Facebook

Hi all, i'm having an issue where everytime i start the browser, a facebook "tile" shows up in the first empty square in the main page shortcuts section, i disabled the s… (read more)

Hi all, i'm having an issue where everytime i start the browser, a facebook "tile" shows up in the first empty square in the main page shortcuts section, i disabled the sponsored shortcuts, and removed it, but it keeps coming back, no idea what to do.

Asked by careca 13 hours ago

Last reply by jscher2000 3 hours ago

my Wesite/blog

My website/blog is not loading correctly. Took off all addons, etc. It works fine in Edge. What else can I do? Wordpress site. Side widget loads at the bottom in Firefox.… (read more)

My website/blog is not loading correctly. Took off all addons, etc. It works fine in Edge. What else can I do? Wordpress site. Side widget loads at the bottom in Firefox.

Asked by kberman1976 6 hours ago

Last reply by Seburo 4 hours ago

Why isn't there a way to set the number of opened tabs after which the side scrolling option kicks in?

The side scrolling tabs feature is one of the best things about FF but why is this lacking? I should be able to determine myself after what number of tabs I want the opti… (read more)

The side scrolling tabs feature is one of the best things about FF but why is this lacking? I should be able to determine myself after what number of tabs I want the option to open.

Asked by a.niloy 7 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

Primary password reset on 90.0.2 goes intoo a loop

When I try to reset the primary password, I can get a new password - the only problem is that this new password is not accepted when I try set a new login into a web site… (read more)

When I try to reset the primary password, I can get a new password - the only problem is that this new password is not accepted when I try set a new login into a web site. It looks like there are two different passwords: one for "Firefox Accounts" and one for "Firefox Logins". How to reset the latter one when they differ. There is a kind of deadly embrace! Not to forget that the access to the support can be on the same email address with a totally different password.

Is a start from scratch with a completely new profile a possible solution?

Asked by phil.vrst 7 hours ago

Last reply by cor-el 7 hours ago

Chinese text on my outgoing emails

When I am on a site and wish to send a message, mail pops up from me to the contact address and then I have all this Chinese text in the body of the message. What is this… (read more)

When I am on a site and wish to send a message, mail pops up from me to the contact address and then I have all this Chinese text in the body of the message. What is this for? Is it a virus or malware or something else that has been planted in mail used via Firefox. I always use Yahoo mail, separately but this mail box pops up in firefox when I click on contact in many websites.

Asked by charma_craven 8 hours ago