Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

How to disable plugin check on Firefox? I updated all my plugins but there are some showing as gray "Research?"

I have been using Firefox for some time now. I love the browser. I really really hate this plugin check page that opens every time I open Firefox. It is just annoying. I … (read more)

I have been using Firefox for some time now. I love the browser. I really really hate this plugin check page that opens every time I open Firefox. It is just annoying.

I updated all the plugins that were vulnerable, but there are some other plugins that it doesn't seem to recognize or whatever, and it asks me to research those. Is this the reason why the plugin check continuously pops up?

I don't know why Mozilla designed this page to be so annoying. I know it's as simple as closing out of it, but it is just buggy to me and a constant reminder that I don't know something about these plugins LOL it drives me crazy...

Please help. Thanks.

Asked by cynkittie 8 years ago

Last reply by Wesley Branton 8 years ago

  • Solved
  • Archived

How did Yontoo Extension get added without my knowledge

I noticed several domains, mysupercheap.com and ndsvc.com, always showing up in the NoScript block list. I traced it to an extension called Yontoo. I never installed th… (read more)

I noticed several domains, mysupercheap.com and ndsvc.com, always showing up in the NoScript block list. I traced it to an extension called Yontoo. I never installed this. How was it added without my knowledge? How can I block the adding of extensions without my permission?

Asked by balpgm55 9 years ago

Answered by Mike Won 9 years ago

  • Archived

Redirected to http://developer.yahoo.com/yql/console/ when I type www.google.com in address bar, how do I disable this?

When I type in "www.google.com" in the address bar, or try to access my gmail account from recent history, I am directed to YQL Console or a Yahoo error page. This same … (read more)

When I type in "www.google.com" in the address bar, or try to access my gmail account from recent history, I am directed to YQL Console or a Yahoo error page. This same thing happens when I try to use the google search bar in the upper right corner of my browser. I am using a Mac.

Asked by jcarruth 8 years ago

Last reply by ivani5075 8 years ago

  • Solved
  • Archived

MUST remove Claro-search from Mozilla..... have tried many ways..

Have Mozilla as my home page.. tower.. xp and this continues to interrupt Everything.. re-downloaded Firefox, but this Claro continues to reappear.. Other than annoy… (read more)

Have Mozilla as my home page.. tower.. xp and this continues to interrupt Everything.. re-downloaded Firefox, but this Claro continues to reappear.. Other than annoying, I believe it to be intrusive and maybe a threat.. Do you have any suggestions about how to remove it..? I've exhausted all internet 'solutions', none of which work.. When I open the home page.. Mozilla.. I get this Claro Search.. I don't want Claro involved, I trust Mozilla. Many thanks Neal

Asked by noweigel 9 years ago

Answered by course61486 8 years ago

  • Archived

HOW DO I GET RID OF YAHOO DEFAULT SEARCH ENGINE? NOT THE TOOL BAR.

I have done everything I have seen in these forums I have deleted everything yahoo in the C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins all that's left is google search.… (read more)

I have done everything I have seen in these forums I have deleted everything yahoo in the C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins all that's left is google search. I have gone onto my plugins in firefox and removed everything in there that isn't google at least I got rid of the yahoo search bar that's easy, so how the heck does one get rid of the yahoo default search engine?

Asked by dilyn 8 years ago

Last reply by dilyn 8 years ago

  • Archived

Website autocomplete WILL NOT delete.

Ok. So I have been reading and reading on here. There is a website that autocompeltes in my awesome bar. It will NOT GO AWAY no matter how many times I clear ALL history,… (read more)

Ok. So I have been reading and reading on here. There is a website that autocompeltes in my awesome bar. It will NOT GO AWAY no matter how many times I clear ALL history, delete ALL cookies, etc. There is no bookmark saved with said website. (www.axlscloset.com).

The moment I type the letter "a" in my awesome bat, FF suggests www.axlscloset.com. I have also tried the SHIFT + DELETE on my mac. It is absolutely driving me crazy. What can I do short of resetting FF?

To update, this is happening with all letters of the keyboard. For example, "w" yield www.whitehouse.gov even though I have not visited it in months. "C" yield cbsnews.com.

Again, please note no bookmarks or the like are saved. All history and cookies have been cleared.

Thanks in advance.

Asked by maxcap 9 years ago

Last reply by jscher2000 8 years ago

  • Archived

YouTube videos load so slow compared to other browsers

YouTube videos are completely downloading in memory from the start, slowing down the PC a great deal. So if I try to watch a 20-min 1080p video, I have to wait ~20-30 se… (read more)

YouTube videos are completely downloading in memory from the start, slowing down the PC a great deal. So if I try to watch a 20-min 1080p video, I have to wait ~20-30 secs to load completely in the memory. Only after that can I watch it without the PC freezing completely.

How can I get back to the original functionality, where the videos were downloaded incrementally as you watched them?

My setup is: Intel Core2Duo 2.2, 3.2 GB RAM 800MHz, ATI Radeon HD 5670 w/1GB memory, 100Mbit broadband (~8-10 MB/s with youtube servers) However, Chrome for example loads flawlessly with almost no lag. But I love Firefox and don't want to switch to anything else...

Please let me know if you have any ideas.

Thanks in advance, Nicolae

Asked by nicolaes 8 years ago

Last reply by nicolaes 8 years ago

  • Archived

Can not click buttons in youtube videos

I can not click on the buttons within youtube videos. The video itself plays fine. Audio is fine. It's just the buttons. I can't click play/pause, can't control the volum… (read more)

I can not click on the buttons within youtube videos. The video itself plays fine. Audio is fine. It's just the buttons. I can't click play/pause, can't control the volume, can't scroll to different points in the video, or use any of the buttons in the bottom right corner. I've reinstalled Firefox and Adobe and it still won't work. Please help!!

Asked by martellia1 9 years ago

Last reply by martellia1 8 years ago

  • Archived

how to fix time warner hijacking the address bar search

On all other computers that I use Firefox on, when I type something into the address bar it will search google and give me the results, EXCEPT my own. My ISP is Time Warn… (read more)

On all other computers that I use Firefox on, when I type something into the address bar it will search google and give me the results, EXCEPT my own.

My ISP is Time Warner Cable, and they hijack my address bar searches to using a ton of yahoo's sponsored results and it is highly annoying.

I have went to the about:config, pulled up the keyword.url string and put in "http://www.google.com.my/search?q=" however this still does not fix my problem. I have even went to help>troubleshooting information> and then reset Firefox back to default, and then even did about:config and put in google for my keyword.url again. This still didn't work and Time Warner still hijacks my searches and uses yahoo... HELP PLEASE! Thanks

Asked by mmierek 9 years ago

Last reply by the-edmeister 9 years ago

  • Archived

Firefox going to gophoto.it after update

After the latest update, when I access some image sites by clicking on a link to the image, Firefox will go to a gophoto.it page that is blank. Here is an example: http:… (read more)

After the latest update, when I access some image sites by clicking on a link to the image, Firefox will go to a gophoto.it page that is blank. Here is an example:

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://i.imgur.com/XG68F.png

If I get rid of everything to the left of the = then I can get to my image. I did not add on any new add ons and things worked perfectly prior to this update. I want this disabled/uninstalled.

Asked by MiffedMollusk 9 years ago

Last reply by jscher2000 9 years ago

  • Archived

Why don't my downloads on Firefox complete? They get stuck at 98%.

I used to use Firefox 13.0 on my MacBook Pro 13 2010 model. Everything used to work fine. Now, I have a Sager laptop with Windows 7 and Ubuntu 12.04 installed and firefox… (read more)

I used to use Firefox 13.0 on my MacBook Pro 13 2010 model. Everything used to work fine. Now, I have a Sager laptop with Windows 7 and Ubuntu 12.04 installed and firefox does not complete downloads on Windows 7. It works fine till it reaches about 98%, and then gets stuck. If I pause and continue the installation, the file gets corrupt. If I restart the download, the same deal happens. Till now, I have had to download using the Ubuntu partition and transfer to my windows 7 partition. This is getting annoying. I would very much appreciate a solution.

Asked by kvnstv1 9 years ago

Last reply by kvnstv1 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Facebook with FF : "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can."

Performing any facebook actions (post, like, comment, ...) is redirected to the webpage https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php "Sorry, something went wrong. We're w… (read more)

Performing any facebook actions (post, like, comment, ...) is redirected to the webpage https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can. Go Back"

The big problem is that it is wrong since more than 2 months. And i have to use back IE only for fb.

Occurency : always Firefox version : up to date, now v15 Extension and plugins : default ones Conditions : brand new PC at work

For info, i have the same issue on my home PC since 3 months, since FF12 release, in this case with plugins protecting privacy. But even desactivated, it is not working. As a first contact, i posted related bug report in fb process, but i never had any reply since, neither one email to confirm bug report.


How to do, please?

Asked by kokoro 9 years ago

Answered by cor-el 9 years ago

  • Archived

Something happend, and I ended up with a folder called Old firefox data.. none of my ad ons work now.

I was online here.. and something happened.. next thing I know Fire fox is saving its setup in a folder on my desktop (windblows xppro), into a file called old firefox da… (read more)

I was online here.. and something happened.. next thing I know Fire fox is saving its setup in a folder on my desktop (windblows xppro), into a file called old firefox data.

Can anyone tell me what happened, and how do I get my old setup back? That setup had all my ad ons working correctly and I don't remember them all.. (only about 5).

Thanks.

Asked by Mac Wildstar 8 years ago

Last reply by ideato 8 years ago

  • Archived

Having trouble getting an .ogg video file to play in firefox. No video with supported format and MIME type found?

Hello, I'm trying to get a video to play in firefox. I've tested it in all other browsers and on iPad and mobile and have had no issues with getting it to play, except i… (read more)

Hello, I'm trying to get a video to play in firefox. I've tested it in all other browsers and on iPad and mobile and have had no issues with getting it to play, except in firefox. I get this error: No video with supported format and MIME type found? I'm a front end guy and I'm not sure what to do here. Here is the site: www.manhattanphysicalmedicine.com.

I've contacted the host (GoDaddy) and they said to include a web.config file that re directs the browser to pull up the .ogg file. They are hosting on a windows server so i was told that an .htaccess file would not work. Here is the code in the web.config file:

<configuration>
  <system.webServer>
    <staticContent>
      <remove fileExtension=".mp4" />
      <mimeMap fileExtension=".mp4" mimeType="video/mp4" />
      <mimeMap fileExtension=".ogg"  mimeType="video/ogg" />
    </staticContent>
  </system.webServer>
</configuration>

Here is the HTML:

 <video width="560" height="300" controls autoplay>
 <source src="images/flashintro.mp4" type="video/mp4"/>
 <source src="images/flashintro.ogg" type="video/ogg"/>
 <object id="FlashID" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="560" height="300">
 <param name="movie" value="images/flashintro.swf">

Don't know why the code above is not showing?

I placed the web.config file on the root folder with no success. This seems harder than it should be. Maybe I'm missing something obvious? Is it worth bothering with .ogg files? Is there another option?

Any help would be MUCH appreciated!

Thanks,

Gerry

Asked by GerTonti 8 years ago

Last reply by GerTonti 8 years ago