Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Allow us to "lock" picture in picture?

Picture in Picture is an awesome feature and i love that Firefox comes with it by default. However I do wish for one thing. So we can lock and "click through" the pictur… (read more)

Picture in Picture is an awesome feature and i love that Firefox comes with it by default.

However I do wish for one thing. So we can lock and "click through" the picture in picture, instead of our mice being able to click it by mistake when doing other things (such as grinding on an MMO or something.)

Is there any way to get these options in the near future? It'd be great to play some games when watching a video during slow times! Thank you!

Asked by leyzr 19 hours ago

Answered by Paul 18 hours ago

  • Solved

Hiding the scroll bar?

Im currently reading books (pdfs) in firefox and I would like to hide the scroll bar. Im using full screen mode and especially the bar the the bottom is annoying while r… (read more)

Im currently reading books (pdfs) in firefox and I would like to hide the scroll bar. Im using full screen mode and especially the bar the the bottom is annoying while reading. I've seen a few topics posted about this issue but they are from a few years back and the solution posted doesn't seem to work anymore. (creating profile/chrome/userChrome.css with some code) But maybe the code is just outdated or I did something wrong. Im not too sure.

The best solution to me would be to just hide the bottom scroll bar. I didnt find any option in about:config except for making them (bottom and right) both thinner.

I would greatly appreciate any help.

Asked by Mabo719 2 days ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

Youtube Live streaming issue

I just started having an issue while watching Live Streams on Youtube with FireFox. I'll load the live stream and it will run for about a minute then it will switch to t… (read more)

I just started having an issue while watching Live Streams on Youtube with FireFox. I'll load the live stream and it will run for about a minute then it will switch to the streamers previous recorded stream. I opened Youtube on my iPad and on Edge browser and the Live stream keeps playing the live stream but on FireFox it only lets it run for about a minute before flipping the playback to the previous recorded video of that streamer. I tried clearing my cache for Youtube and I have no extensions running. I have Youtube Premium and run no adblockers. I have also tried safe mode but the problem persists.

Any idea what could be happening?

Asked by JohnD212 2 days ago

Answered by jonzn4SUSE 2 days ago

  • Solved

Opening Firefox on Debian 12 stable forces the home directory to remount as read-only

I woke up this morning to my home directory having been remounted as read-only (it has its own dedicated hard drive at /dev/sdd1). I ran e2fsck and things looked good, so… (read more)

I woke up this morning to my home directory having been remounted as read-only (it has its own dedicated hard drive at /dev/sdd1). I ran e2fsck and things looked good, so I restarted and things were fine again.

However, whenever I open Firefox, it hangs for about 1 full minute before it goes haywire and renders the entire system essentially unusable since being able to access my home directory is vital. The following is visible in dmesg:

[ 2710.362946] Aborting journal on device sdd1-8. [ 2710.363000] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_end_bio:343: I/O error 5 writing to inode 10520593 starting block 44134769) [ 2710.363008] Buffer I/O error on device sdd1, logical block 44134513 [ 2710.363041] EXT4-fs error (device sdd1): ext4_journal_check_start:84: comm glean.dispatche: Detected aborted journal [ 2710.363048] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dx_find_entry:1795: inode #9718667: lblock 2: comm Renderer: error -5 reading directory block [ 2710.363076] EXT4-fs warning (device sdd1): htree_dirblock_to_tree:1082: inode #9701223: lblock 1: comm Cache2 I/O: error -5 reading directory block [ 2710.800016] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm BgIOThr~ool #12: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.812447] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm Backgro~Pool #1: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.884557] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm Backgro~Pool #1: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.980923] EXT4-fs (sdd1): Remounting filesystem read-only [ 2711.049635] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2711.152739] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2711.152757] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D.

All other programs that I use daily do not cause this issue. No clue what to do here. LibreWolf works fine - that's what I'm using now that Firefox breaks everything and basically forces me to restart if I want to use my computer normally.

Asked by noah 1 week ago

Answered by noah 2 days ago

  • Solved

Folder that my "profiles.ini" points to doesn't exist

My computer (Windows 11) crashed while I was using Firefox--for the first time that I've seen, it did a full disk check. When booting back up, I was unable to use Firefox… (read more)

My computer (Windows 11) crashed while I was using Firefox--for the first time that I've seen, it did a full disk check. When booting back up, I was unable to use Firefox, since it said that my profiles.ini file was lost/corrupted.

After renaming the old file, I went back to the folder. It was easy enough to reinstall the add-ons that I needed, but I'm trying to get my bookmarks back. However, I can't seem to find them--the "bookmarkbackups" folders that come up are too new, and only one (the current one) has a file in it.

Any help will be appreciated! I'm not sure what I can do.

Asked by John Reaves 3 days ago

Answered by John Reaves 2 days ago

  • Solved

When trying to signin on Facebook I get the message:Update Your Browser You’re using a web browser that isn’t supported by Facebook.

As of 2024 06 20 there are many websites that I cannot login anymore one being Facebook with this message:Update Your Browser You’re using a web browser that isn’t suppor… (read more)

As of 2024 06 20 there are many websites that I cannot login anymore one being Facebook with this message:Update Your Browser You’re using a web browser that isn’t supported by Facebook.

Asked by lilijifu 3 days ago

Answered by lilijifu 3 days ago

  • Solved

White border around all icons on websites

Websites look extremely ugly because of the white borders surrounding icons. I've tried using CSS code I found on Reddit from posts that - I think - are related to my iss… (read more)

Websites look extremely ugly because of the white borders surrounding icons. I've tried using CSS code I found on Reddit from posts that - I think - are related to my issue, but they proved fruitless.

What CSS/Setting do I have to disable to get rid of this?

Asked by Lesser_Sample 3 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

  • Solved

White boxes appearing on browser and screen

Hello! Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different ar… (read more)

Hello!

Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different articles on my home pages, extension and theme information in my settings, and different tabs (see pictures 1 and 2). The text is also white, making it almost impossible for me to see what I'm typing or selecting in the search bar (picture 3).

I've already tried some tips that I found on the forums such as changing the hardware accelerator, making sure my extensions and add-ons were up to date, etc. When I go into troubleshooting mode, the boxes disappear and Firefox functions normally, but when I tried turning off all my add-ons and themes on the regular browser, the problem still wasn't fixed. I did a full refresh of the browser, hoping that would help to reset whatever was causing the issue, but that didn't help either.

Any advice or troubleshooting tips would be greatly appreciated!

Asked by jayd8kit 4 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

  • Solved

Youtube playback performance has gone down June 2024

Over the past week or so, Youtube videos take a while to start, and will at times just stop and buffer. I turned off uBlock Origin for Youtube, and I have Youtube Premium… (read more)

Over the past week or so, Youtube videos take a while to start, and will at times just stop and buffer. I turned off uBlock Origin for Youtube, and I have Youtube Premium, but this issue is still happening. Ookla speed test is 569.32 Mbps download, and 23.50 Mbps upload. My Firefox is set to automatically update. Current version is 127.0.1

Asked by mikeyvsaul 3 days ago

Answered by mikeyvsaul 3 days ago

  • Solved

trr domains

Hi, I would like to know which version of Mozilla used this setting of network.trr.excluded-domains: 'sbl-xbl[.]spamhaus[.]org, localhost.that.never.exists'. The default … (read more)

Hi, I would like to know which version of Mozilla used this setting of network.trr.excluded-domains: 'sbl-xbl[.]spamhaus[.]org, localhost.that.never.exists'. The default is 'undefined' as I checked in 127.0.1 and the older 124. I also contacted support of extensions that I used, no evidence of both excluded domains. Can anyone help me? Thanks a lot \!o!/

Asked by \!o!/ 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Missing cookies

I have an issue with Firefox 127 not accepting a session cookie that I use for user authentication. I have an ASP.NET application with a login form that includes fields f… (read more)

I have an issue with Firefox 127 not accepting a session cookie that I use for user authentication. I have an ASP.NET application with a login form that includes fields for login and password, and a submit button. When the button is clicked, an HTTPS/POST request is sent to the server. The server responds and sends back a session cookie named .Cookie.Name with the parameter httpOnly set to true.

When I check in Firefox's Developer Tools under the Network tab, I can see .Cookie.Name in the server response. However, in the Developer Tools under the Storage tab, .Cookie.Name is missing, which prevents the user from logging in. This problem does not occur in other browsers like Chrome or Edge, nor does it occur in Firefox version 126. The configurations for Firefox 126 and 127 are identical.

Could you please assist with this issue?

Asked by LukaszRoki 1 week ago

Answered by LukaszRoki 6 days ago

  • Solved

IFRAME is not displayed

Dear friends, I have Firefox Browser 127.0 (64-bit) installed. IFRAME is not displayed on some websites. Example: https://www.rollerfreunde-untermain.de/gaeste.htm Att… (read more)

Dear friends,

I have Firefox Browser 127.0 (64-bit) installed. IFRAME is not displayed on some websites.

Example: https://www.rollerfreunde-untermain.de/gaeste.htm

Attached you will find a screen shot.

Can anyone say why this is the case?

Kind regards Uwe

Asked by haller-mtl 4 days ago

Answered by TyDraniu 4 days ago

  • Solved

How to disable Private Browsing Mode with Firefox Flatpak version

I'm trying to get my Firefox installation to permanently disable private browsing mode, however, all information I can find is for the Snap version of Firefox, and not fo… (read more)

I'm trying to get my Firefox installation to permanently disable private browsing mode, however, all information I can find is for the Snap version of Firefox, and not for the Flatpak version. How do I disable private browsing on my installation?

Asked by TGM 5 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

  • Solved

Where to ask a question about att not downloading to my thunderbird?

I just asked a question about email not downloading to thunderbird and got an answer which I think meant that this was not the place to ask. I cannot find an open quest… (read more)

I just asked a question about email not downloading to thunderbird and got an answer which I think meant that this was not the place to ask. I cannot find an open question place in Thunderbird. Where can I get support?

Asked by mskinsey 5 days ago

Answered by James 4 days ago

  • Solved

FIREFOX STOPPED WORKING

Firefox on Windows 10 desk top suddenly stopped working with error message XUL Runner Error. platform version 127.0.1 not compatible with Min version >= 127.0 Max ve… (read more)

Firefox on Windows 10 desk top suddenly stopped working with error message

XUL Runner Error. platform version 127.0.1 not compatible with Min version >= 127.0 Max version <=127.0

N.B. This is another machine - not this lap top

Please advise

Asked by tt1868tda 5 days ago

Answered by tt1868tda 5 days ago