Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

I'm trying to disable the Firefox Library completely

Hi guys, I'm working on locking down Firefox for some of our corporate machines, and in at least one of our configurations, I need to completely remove access to the Libr… (read more)

Hi guys, I'm working on locking down Firefox for some of our corporate machines, and in at least one of our configurations, I need to completely remove access to the Library and all it's components for security reasons, as it could be abused to browse local drives, and these are supposed to be kiosks.

Is there a way to either disable the UI element of the Library (what's the CSS ID, and then I can try to put it in CCK2 to disable that UI element) or to completely disable the Library window/functions/feature itself?

Asked by RDshift 3 years ago

Last reply by RDshift 3 years ago

  • Solved
  • Archived

Website formatting issue

Hey team, I hope you are doing great, I'm facing an issue with a table on my page, no matter what I do the image isn't sized correctly. They get compressed and look odd. … (read more)

Hey team,

I hope you are doing great, I'm facing an issue with a table on my page, no matter what I do the image isn't sized correctly. They get compressed and look odd.

I'm not getting this issue on Chrome, can you please have a look at the table on this page and let me know what could be the issue.

I'll be really thankful as I have tried everything that I could think of. The image is also attached for your reference.

Thanks in advance

Asked by webbjason3 9 months ago

Answered by FredMcD 9 months ago

  • Archived

Error code: SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE

please refer to www.pufftuff.net I use the plugin wp encrypt and recently renewed the certificate. The site shows up in chrome but not firefox, please help. Error code: S… (read more)

please refer to www.pufftuff.net I use the plugin wp encrypt and recently renewed the certificate. The site shows up in chrome but not firefox, please help.

Error code: SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE

Asked by mulligan101 4 years ago

Last reply by philipp 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 39 not downloading files in one particular server

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me. My company has many individual servers, all running the same Java program with same enviro… (read more)

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me.

My company has many individual servers, all running the same Java program with same environment. We have a download button to download some data. However, the download link "DOES NOT POINT DIRECTLY TO THE FILE LOCATION". Instead we take the request, process it, write the data to a file in server, then read that file to the requesting browser.

In ONE of our servers, after our firefox upgraded, we are experiencing the issue that the download is not happening anymore for versions >=39. Previous versions are able to download the file correctly. Same behavior is seen in IE-11.

What's more confusing is that other servers are behaving normally even with firefox 39 and beyond. Only with this one server I am getting this issue.

Based on FF39 changelogs, can this bug-fix have some role to play in the observed behavior ? "Fix incomplete downloads being marked as complete by detecting broken HTTP1.1 transfers"

Attached are 3 images: Image 1: When download clicked, received the popup immediately though expecting some delay because of data processing. This possibly indicates that FF39 is not receiving any data from the server.

Image 2: When FF39 is not able to download the file it gives the warning shown.

Image 3: Trying to re-download the file using download manager downloads the underlying XHTML file instead which is EXPECTED BEHAVIOR because download is not a direct link to the file as mentioned before.

PS: I understand I am not giving enough information because I don't know how to reproduce this issue. Any pointer in some direction is appreciated. Thank you for your time.

Asked by rchaudhary 6 years ago

Answered by rchaudhary 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Browser Console

Trying to debug very simple javascript in a small web page. I turned on the chrome javascript console when I run my file and then ctrl-shift-j I get an error report o… (read more)

Trying to debug very simple javascript in a small web page. I turned on the chrome javascript console when I run my file and then ctrl-shift-j I get an error report on code that is not mine -- lots of references to recipebox -- and dont get any help with my own page.

Asked by jean01 3 years ago

Answered by Shadow110 3 years ago

Website layout is showing different than original

Hello, I'm using Firefox to manage my website but when I open my blog in Firefox my site's layout is not showing like the original one with header menu but showing mobile… (read more)

Hello, I'm using Firefox to manage my website but when I open my blog in Firefox my site's layout is not showing like the original one with header menu but showing mobile toggle menu on Desktop, in Chrome it's showing with header menu, I don't know what's the reason behind it, my users also complained about that, can someone open my site in Mozilla to confirm if they are also experiencing it or only me? Screenshot of Mozilla and Chrome is also attached below. Thanks! Here is my blog: https://writions.com/

Asked by kovise1121 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

  • Archived

Word wrap no longer works in text boxes.

I see others noting this problem beginning in March 2015, but no solutions. Just updated to 39.0, still the problem. No word wrap within a text posting box on a website, … (read more)

I see others noting this problem beginning in March 2015, but no solutions.

Just updated to 39.0, still the problem.

No word wrap within a text posting box on a website, instead the sentence just continues scrolling horizontally.

Apparently Firefox began doing this with 36.0.1.

Was hoping it would be fixed in the newest version, but no.


A search found this post with an illustration of the problem, in case anything is unclear:

http://www.cadillacforums.com/forums/help-desk-site-news-site-problems/676425-word-wrap-text-entry-boxes-not.html

How could this not have been fixed between March and July?

How do I get word wrap within a text box?

Thanks.

Asked by zzyzzk 6 years ago

Last reply by cor-el 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Is there a tutorial for using Firefox for Developers?

I'm used to using Visual Studio 2015 so I'm used to using an IDE but I can't for the life of me able to type anything. Its like I'm just using a browser instead of using … (read more)

I'm used to using Visual Studio 2015 so I'm used to using an IDE but I can't for the life of me able to type anything. Its like I'm just using a browser instead of using something I can develop web pages with (please don't ask if I'm familiar with VS2015, why don't I just keep using it? It's a sore subject with me.) I probably going to feel like a fool when you tell me how I can access the text editing function, but I can't do any editing. I'm typing this in the 32bit Firefox I've been using for years. instead of the Developer's Edition.

Asked by migraineman 4 years ago

Answered by jscher2000 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Closing tabs creates a gap between tabs.

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css. I almost got it, but there is one problem which i can't resolve. After closing a tab … (read more)

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css.

I almost got it, but there is one problem which i can't resolve.

After closing a tab with a number greater that 40 ,there are always unfilled place left between tabs. Pls. see the image.

This is what i added to userChrome.css. Please help me to resolve the issue.

  DISABLE FIREFOX DEFAULT BACKGROUND  

#TabsToolbar:not(:-moz-lwtheme)::after {
	display: none;
}


/*===============================================
  INACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab {
	text-align: left!important;
	-moz-border-top-colors: none !important;
	-moz-border-left-colors: none !important;
	-moz-border-right-colors: none !important;
	-moz-border-bottom-colors: none !important;
	background: #BAB9A8 !important;
	border-top: 1px solid #4F4E47!important;
	border-bottom: 1px solid #4F4E47!important;
	border-left: 1px solid #4F4E47!important;
	border-right: 1px solid #4F4E47!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	color: #000000 !important;
	/*margin: 0px 3px 0px 2px !important;*/
	font-family: "Ubuntu",Helvetica,Arial,sans-serif;
	font-size: 11px;
        max-width: 43px !important;
        min-width: 40px !important;
}

/*===============================================
  ACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab[selected] {
	font-weight: normal !important;
	border-top: 1px solid #000!important;
	border-left: 1px solid #000!important;
	border-right: 1px solid #000!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	background: #F0E68C !important;
	color: #000000 !important;
}

/*===============================================
  DISABLE AUSTRALIS TAB  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tab-background {
	margin: 0;
	background: transparent;
}

#TabsToolbar .tab-background-start,  #TabsToolbar .tab-background-end {
	display: none !important;
}

#TabsToolbar .tab-background-middle {
	background: transparent !important;
}

#TabsToolbar .tabbrowser-tab:after,  #TabsToolbar .tabbrowser-tab:before {
	display: none !important;
}

Asked by snoRNA 6 years ago

Answered by cor-el 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Page links are fine in Safari, but only show up as numbers in Firefox. Help?

Links to pages of my website are not showing up in Firefox. Well, they show up, but as black numbers and not blue links...except for 5 of 59 numbers. Everything is fine w… (read more)

Links to pages of my website are not showing up in Firefox. Well, they show up, but as black numbers and not blue links...except for 5 of 59 numbers. Everything is fine when viewing in Safari. See here: martybucella.com/biz5.html.

Asked by Stumped54 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Archived

SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER with self-signed cert

Greetings, I'm setting a staging server on a VM, and issued a self-signed certificate. When accessing https://staging.my.site firefox is giving me the following error: " … (read more)

Greetings,

I'm setting a staging server on a VM, and issued a self-signed certificate.

When accessing https://staging.my.site firefox is giving me the following error:

" The owner of staging.my.site has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox may only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate. "

Clicking on Advanced shows:

" staging.my.site uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because it is self-signed. Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER "

There is no way to add an exception.

I went into Preferences-Certificates-View Certificates / Servers-Add Exception. Typed "https://staging.my.site", clicked on Get Certificate-Confirm Security Exception. But I got the same message

Restarted FF. Same message. Checked in SecurityPreloadState.txt but cannot see mention of "staging.my.site"

Kindly indicate me how to add an exception for my staging site.

Regards

Asked by randoum 2 years ago

Last reply by kede81 2 years ago

  • Archived

authentication required prompt

Hey guys, I need some help with the "authentication required prompt" box. I need to disable it for one of my cpanel login pages but, I can't find an answer anywhere that… (read more)

Hey guys,

I need some help with the "authentication required prompt" box. I need to disable it for one of my cpanel login pages but, I can't find an answer anywhere that works. As you can see from the attached images the box doesn't always show up. But as guessed it only shows up on the one login page that I do not want it to.

Any help will be greatly appreciated

Cheers David

Asked by dakar485 6 years ago

Last reply by dakar485 6 years ago

  • Solved

Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg but it gives me the following erro… (read more)

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg

but it gives me the following error. Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

What can I do?

Yes, I own all the rights for that video.

Asked by Markis 1 month ago

Answered by Markis 1 month ago

  • Archived

Firefox unable to get session cookies

I'm writing a program that use firefox's cookies in order to send requests to websites. Right now, I'm trying to get firefox's cookies. I was able to get most of the coo… (read more)

I'm writing a program that use firefox's cookies in order to send requests to websites.

Right now, I'm trying to get firefox's cookies. I was able to get most of the cookies from cookies.sqlite file, but session cookies do not appear there. The internet says that while Firefox is running, session cookies are stored on sessionstore.js file. For some reason this file won't update at all. seems like Firefox ignoring sessionstore.js file

I'll really appreciate any answer

Asked by alonkle 3 years ago

Last reply by alonkle 3 years ago

FF auto-updated to 89.0.1, now a site won't work, would like to RESTORE deleted/cleared cookies for that site to see if it will help cuz deleted the cookie for it MADE THINGS WORSE! Doesn't work under PRIVATE SESSION either!!

FF auto-updated to 89.0.1, now a site won't work, would like to RESTORE deleted/cleared COOKIES (?!?!) for that site to see if it will help cuz deleted the cookie for it … (read more)

FF auto-updated to 89.0.1, now a site won't work, would like to RESTORE deleted/cleared COOKIES (?!?!) for that site to see if it will help cuz deleted the cookie for it made things worse! Doesn't work under Private FF session either!!

Specifics: I am the Webmaster of (we use WIX to create/manage it) 12cdrc.org and it is working fine using Edge, Chrome, Brave, but no longer works correctly (since 89.0.1, I think happened late last night early this morning on my system) update. Most of the page loads, but the Calendar and display tweets sub-windows will not load! It will be obvious to all where they should be displaying but are not!

So, I tried removing 12cdrc.org cookies. Things got worse! Now the Login won't work either, where I was logged in as my user for the site prior to that.

I tried a Private window/session, and the Login function does work, the Calendar does show, but the tweets sub-section/window still does not display/function.

Background: This is not the first website to malfunction using Firefox... Previous version updates broke the rescuemichigan.com website (none of the pull-down menu functions work, but work fine on/with Brave, Chrome, Edge)! Also mewe.com acts up using FF at times, but a clear of the mewe.com related cookies and relogin at mewe via FF clears up the issues of things not wanting to display correctly or fully on mewe using FF - which is why I thought clearing 12cdrc.org cookies would help in this case (but did not, again, made the malfunctioning worse)!

This makes little sense. I even tried doing D/L of full 89.0.1 install, didn't help.

I'd like to try and RESTORE COOKIES (last thing I want to do is clear all data/cookies for FF) for 12cdrc.org from manual offload of all my userid appdata folder/sub-folders to an external drive (or perhaps appdata backup to Norton cloud backup done a few weeks ago)! But I do not know where to look. Was about to go to my external drive and do complete file search of "12cdrc*.*" to see what would return when I thought I could search Mozilla/FF Help on "Restore Cookies" but only very old question for very old version of FF showed up and it said "IF STILL NEED HELP ASK NEW QUESTION" so here I am doing so!!!

Again, all sites (12CDRC.org, MeWe.com, and RescueMichigan.com) ALL WORK 100% error/issues free using Brave, Chrome, Edge, so this is FIREFOX SPECIFIC and all these issues have started under/after recent FF updates and/or gotten worse, not fixed/better, under updates/upgrades!!!!

Appreciate any Help... 1) like I said, where the Cookies are hidden that I might then recover them from previous save 2) other suggestions?!?!?!

Asked by JLenardDetroit 4 months ago

Last reply by JLenardDetroit 3 months ago

  • Archived

web page works in IE, Chrome, Edge but not Firefox

I have some web pages that embed a PDF document. This worked fine in all major browsers until a couple weeks ago (late December 2018 / early January 2019). It still wor… (read more)

I have some web pages that embed a PDF document. This worked fine in all major browsers until a couple weeks ago (late December 2018 / early January 2019). It still works fine in IE, Chrome and Edge but not Firefox. It's like Firefox is completely ignoring the <object> tag. I verified I have the latest version of Firefox. I'm on a Windows 10 machine.

I created a small/simple web page to display the issue (it's only 15 lines of html code):

http://missilecommand.org/control_panels/test.html

I tried installing the Firefox add-on for PDF, but that did not help.

Can anyone please help me get this working in Firefox? Thanks,

Joe (joemagiera at ameritech dot net) joemagiera@ameritech.net

Asked by joemagiera 2 years ago

Last reply by joemagiera 2 years ago

  • Archived

My website has been slow since Vr. 52

I've been building a website for the last 5 month for myself and it's quite intensive in code, especially with SVG animations and such. I started coding in December of l… (read more)

I've been building a website for the last 5 month for myself and it's quite intensive in code, especially with SVG animations and such.

I started coding in December of last year, and was using firefox as my base browser and everything was going smoothly. Until however March 13th when V52 of Firefox was released and my browser updated automatically. The site became extremely sluggish (Still functional) but nothing would animate on time. On average there would be 15-20 seconds delays on functions running.

I've had to switch to Chrome to continue my development of the website, but I am still determined to understand why my site no longer works in Firefox. I downloaded Firefox Version 51.0.1 to make sure the site works, and it runs smooth and as it suppose to.

Is it possible to send a link to one of your team developers to look into this further?

I would appreciate any help I can get.

Asked by vridaw 4 years ago

Last reply by philipp 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Shopify login locks up Firefox developer edition on MacOS

I am running 59.0b13 (64-bit) on a MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015) with MacOS 10.13.3 I develop a Shopify app and anytime I try to login to a Shopify stores admin… (read more)

I am running 59.0b13 (64-bit) on a MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015) with MacOS 10.13.3

I develop a Shopify app and anytime I try to login to a Shopify stores admin panel. Firefox locks up and spins the CPU all the way up. I then have to force quit.

To replicate go to any Shopify store and add "/admin" to the domain.

Asked by corbinu 3 years ago

Answered by corbinu 3 years ago

  • Archived

Forcing SSL is DRIVING ME CRAZY as a developer. Needs a disable option.

Dear community, I would like to bring up a topic that is DRIVING ME CRAZY. I am developer and frequently access my own services on unsecured http servers for testing. Spi… (read more)

Dear community,

I would like to bring up a topic that is DRIVING ME CRAZY. I am developer and frequently access my own services on unsecured http servers for testing. Spin up a new docker container, test it, tear it down. No SSL required, no time to mess with encryption.

But if you type in https just a single time for your http server, you are f*#&ed. Sorry for the wording, but this is how it is. You think "OH NO, WHAT DID I DO? NOT AGAIN!!!" Because it is just impossible to access the service with http in the future, Firefox has it locked to SSL (Domain and Port). But of course there is no SSL so it will NEVER work.

Latest example: JetBrains TeamCity. They have a simple Docker container I want to access with Firefox. I spin it up, connect with Firefox with http and it immediately tells me "Secure Connection Failed". WHAT? WHY? I typed http. Why secure? Why can't I simply connect? Using curl on CLI just gives me a beautiful HTML response.

I understand that for the majority of users SSL is a good thing. But shouldn't there at least be an OPTION to disable all this enforced SSL usage? My beloved Firefox is my everyday productivity killer. It makes me sad.

Asked by mib77 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Web page display well on all browsers except Firefox

I created a page with few dynamic widgets. The page renders well on all browsers except Firefox. Here are the results: Win 7: IE, Chrome - fine (Firefox not fine) Win10… (read more)

I created a page with few dynamic widgets. The page renders well on all browsers except Firefox. Here are the results:

Win 7: IE, Chrome - fine (Firefox not fine)

Win10: Edge, Chrome - Fine (Firefox not fine)

iPhone: Chrome, Safari fine.

I am using jquery 2.11 and modernizr for one of those widgets.

Asked by Bobafett777 3 years ago

Last reply by Shadow110 3 years ago