Showing questions tagged: Show all questions

All my PCs have lost settings/ history/ shortcuts on Firefox today.

Hi, we have 4 PCs (3 running Win 10 and one Win 7) which updated themselves today and lost everything. Settings, add-ons, bookmarks, shortcuts all gone; looks like a new … (read more)

Hi, we have 4 PCs (3 running Win 10 and one Win 7) which updated themselves today and lost everything. Settings, add-ons, bookmarks, shortcuts all gone; looks like a new install. I checked the other threads and the profiles; there is only one profile and no backup. How to get my stuff back?

Asked by uspec 14 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 11 minutes ago

Unable to download jpg file complete since latest update

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. C… (read more)

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. Can download ok if I right click image to show in new tab. Cannot find adblocker to disable which was DDG Team suggested was happening. I can download from file view in MS browser. Problem started after latest update.

Asked by Cowgirl_in_the_Sand 1 hour ago

Last reply by jonzn4SUSE 12 minutes ago

Wordpress login failure (500 internal server error) only on Firefox

Dear Sirs, Since mid-November 2022 I encounter a login failure issue with my Wordpress website. I get a "500 Internal Server Error" when I try to login. This happens only… (read more)

Dear Sirs,

Since mid-November 2022 I encounter a login failure issue with my Wordpress website. I get a "500 Internal Server Error" when I try to login. This happens only on the Firefox browser. All systems components are up-to-date.

I tried: - cleaning cookies and cache, - logging in private windows, - logging in the Firefox Troubleshoot mode.

I spoke with my web hosting service. They had the same issue with my website. They said that recently this issue was brought up not only by me. No solution so far.

Are you aware of such an issue? What more could I do do eliminate the issue?

I would prefer to continue editing my website using the Firefox, as always.

Best regards, Mike

Asked by Mike 23 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 14 minutes ago

New look after update today (11/25/2022)

So now there is a grey opaque screen laying over my Gmail theme background. I don't like it! Is there any way to get back to how the look was before? This all happened… (read more)

So now there is a grey opaque screen laying over my Gmail theme background. I don't like it! Is there any way to get back to how the look was before? This all happened after I updated Firefox today. Thank you, -Tom

Asked by Dog Boy 20 hours ago

Last reply by cor-el 27 minutes ago

Download/Save location always "Documents"

I want all downloads and files to save to a specific folder on an external hard drive. It used to go there. But now, even when I change the location in "settings" and "ab… (read more)

I want all downloads and files to save to a specific folder on an external hard drive. It used to go there. But now, even when I change the location in "settings" and "about:config", when I save it goes to "Documents". Right now, but say it's set to my desired location, but when I do a "save as" it goes right to "Documents", as if "settings" isn't even there.

How to I get the save location to stay where I want it to be every time?

Asked by vkk4 3 hours ago

Last reply by James 34 minutes ago

Router is blocking Firefox update

I have a surface PC that is trying to do a Firefox software update from inside Firefox browser settings. My router Threat Prevention is blocking it. It says that surfac… (read more)

I have a surface PC that is trying to do a Firefox software update from inside Firefox browser settings. My router Threat Prevention is blocking it. It says that surface pc is doing "JA3 Hash - Possible Malware - Fake Firefox Font Update" and the pc is SENDING something to 20.42.73.27 (which looks like a Microsoft IP).

Is this normal? That the firefox update is sending packet to Microsoft during that process? Shall I tell the router to allow this traffic?

Asked by mtiede36 6 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 hour ago

Yahoo mail in Firefox browser just displays symbols instead of text after installing Mac OS 13.0.1 Ventura on iMac

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using… (read more)

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using Firefox for many years but I'm so frustrated I launched Safari this PM and Yahoo Mail opened fine. Hate to make the switch, but...

Any thoughts?

Thanks, [removed email from public]

Asked by larrybarsky 19 hours ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

Devices aren't really synced

I have a new mobile device. I already reinstalled firefox twice,and even though it says the sync has been successful,I cannot send links to it from the desktop browser. I… (read more)

I have a new mobile device. I already reinstalled firefox twice,and even though it says the sync has been successful,I cannot send links to it from the desktop browser. In firefox view (attached screenshot),it says that I'm only 33% through getting sync,even though both the mobile browser and desktop browser say that I'm synced.

Asked by st.nikiforov.07 3 hours ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

To get Bookmark Toolbar - use import, or use Sync?

I have had to create a new Firefox on one of my computers. I have imported my bookmarks, but there appears to be no way to import the Bookmark Toolbar. This is tiresome… (read more)

I have had to create a new Firefox on one of my computers. I have imported my bookmarks, but there appears to be no way to import the Bookmark Toolbar. This is tiresome. So I wonder if I can use Sync to do the job? My Bookmark Toolbar exists on my other PC. Is it safe simply to use Sync to do the job of importing the Bookmark Toolbar to my new Firefox? I use Windows 10.

Asked by Matthew Montagu-Pollock 10 hours ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

Unable to save credit card details for autofill

I'm trying to add a credit card for the "autofill credit cards" feature, but it doesn't seem to work. I fill out the form, and click save, and absolutely nothing happens.… (read more)

I'm trying to add a credit card for the "autofill credit cards" feature, but it doesn't seem to work. I fill out the form, and click save, and absolutely nothing happens. I can cancel the form, but of course the data is lost.

Any ideas?

Asked by Rich vdH 6 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 hours ago

Dowload GeoGebra files

I have some GeoGebra files with extension .ggb on a website. FireFox will download those files, while other browsers (Safari, Google Chrome) do. How can I make Firefox do… (read more)

I have some GeoGebra files with extension .ggb on a website. FireFox will download those files, while other browsers (Safari, Google Chrome) do. How can I make Firefox download these files?

Asked by ncm.bakker 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 hours ago

UNABLE to login to Macys, buy on Costco and other sites

Hello, I have been using Firefox on several platforms since FF was launched many years ago -- have always loved it. NOW IT IS NOT supported on several KEY websites like M… (read more)

Hello, I have been using Firefox on several platforms since FF was launched many years ago -- have always loved it.

NOW IT IS NOT supported on several KEY websites like Macys.com, Costco.com, etc. I am using the LATEST version on Mac OS.

I can use Safari at those sites WITHOUT problems. Thanks -Shad

Asked by shadahmad 4 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 hours ago

Credit card numbers repeatedly stop working

I've been dealing with this same problem repeatedly for over 2 years now. It appears to be what a number of threads appear to address, but their solutions don't really w… (read more)

I've been dealing with this same problem repeatedly for over 2 years now. It appears to be what a number of threads appear to address, but their solutions don't really work. For example, this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1360287

Problem: I enter a credit card number I'd like Firefox to remember. It works once--the first time after I enter it. Then in the future, I try to use it again. I get the option to use it from a dropdown autofill menu (it shows the cards I've used in the past, including the card's number as x's except the final number: like xxxx xxxx xxxx 1837. I select one, but it doesn't fill in the box with the number. I can try to select it with the mouse, the tab key, etc. but nothing results in it filling the box, despite the fact that it appears to have the number there (as evidenced by the xxxx 1837 number, the address, my name, the expiration, etc.).

I decide to reenter it. It works again that time, but then stops working shortly there after (a few weeks later).

My system is firefox for Linux 107.0 (64-bit) " Firefox Release November 15, 2022.

I can also confirm that I've followed the support suggestions to double check the about:config info: extensions.formautofill.creditCards.available extensions.formautofill.creditCards.enabled

(Some of the "solutions" I've used in the past have focused on other options.) Most recently I double checked that one, but all the about:config options I can find on credit cards have the options selected that it would appear they would need to work correctly. (See image below)


None of this seems to work; it's pretty annoying to see people "think" they solve the problem, but their "fix" only works for one use.

So I have some questions: -Could this be specific to the Linux version of Firefox? -Could it be that since I run Arch Linux (with frequent updates) something that updates repeatedly 'resets' some portion of the credit card info? (Would it still show "xxxx xxxx xxxx 1837" and the right expiration, address, etc. if it were reset by something?) -Could it have something to do with Firefox's sync? I use this same firefox account on 3 devices, even though 90% of my time is on my desktop Linux system

Asked by rabarrettbus 6 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 hours ago

youtube livestreams bloated RAM usage, max CPU usage, even at 144p

incoming streams are unusable, bloats RAM to max, pegs CPU at 100% even when stream is at 144p. ongoing issue for over a year. Tried different cache settings or no cache.… (read more)

incoming streams are unusable, bloats RAM to max, pegs CPU at 100% even when stream is at 144p. ongoing issue for over a year. Tried different cache settings or no cache. No fix

FF v107.0 MX Linux

[code] System: Kernel: 4.19.0-22-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.3.0

          parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.19.0-22-amd64 
          root=UUID=<filter> ro libata.force=noncq 
          libata.force=3.0G libata.force=noncq libata.force=3.0G 
          Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.5 info: xfce4-panel wm: xfwm 4.14.0 vt: 7 
          dm: LightDM 1.26.0 Distro: MX-19.4_x64 patito feo May 31  2020 
          base: Debian GNU/Linux 10 (buster) 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785-M v: Rev X.0x serial: <filter>

          BIOS: American Megatrends v: 1101 date: 11/20/2012 

CPU: Info: Dual Core model: AMD Athlon II X2 B26 bits: 64 type: MCP arch: K10

          family: 10 (16) model-id: 6 stepping: 3 microcode: 10000C8 cache: L2: 2 MiB 
          flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm bogomips: 12857 
          Speed: 800 MHz min/max: 800/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 1900 
          Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
          Type: l1tf status: Not affected 
          Type: mds status: Not affected 
          Type: meltdown status: Not affected 
          Type: mmio_stale_data status: Not affected 
          Type: spec_store_bypass status: Not affected 
          Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
          Type: spectre_v2 
          mitigation: Retpolines, STIBP: disabled, RSB filling, PBRSB-eIBRS: Not affected 
          Type: srbds status: Not affected 
          Type: tsx_async_abort status: Not affected 

Graphics: Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] vendor: eVga.com. driver: nvidia

          v: 340.108 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:10c3 class-ID: 0300 
          Device-2: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:3 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.4 compositor: xfwm4 v: 4.14.0 driver: loaded: nvidia 
          display-ID: :0.0 screens: 1 
          Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x286mm (20.0x11.3") 
          s-diag: 583mm (23") 
          Monitor-1: VGA-0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 102 size: 476x268mm (18.7x10.6") 
          diag: 546mm (21.5") 
          OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.108 direct render: Yes 

Audio: Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: snd_hda_intel v: kernel

          bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1002:4383 class-ID: 0403 
          Device-2: NVIDIA High Definition Audio vendor: eVga.com. driver: snd_hda_intel 
          v: kernel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0be3 class-ID: 0403 
          Device-3: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:3 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Sound Server-1: ALSA v: k4.19.0-22-amd64 running: yes 
          Sound Server-2: JACK v: 1.9.12 running: no 
          Sound Server-3: PulseAudio v: 12.2 running: yes 

Network: Device-1: Ralink RT5392 PCIe Wireless Network Adapter driver: rt2800pci v: 2.3.0

          modules: wl port: dc00 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 1814:5392 class-ID: 0280 
          IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
          Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
          vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: r8169 v: kernel port: e800 bus-ID: 03:00.0 
          chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
          IF: eth0 state: down mac: <filter> 

Drives: Local Storage: total: 126.71 GiB used: 103.07 GiB (81.3%)

          SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
          ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Crucial model: CT120BX500SSD1 size: 111.79 GiB 
          block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: <unknown> type: SSD 
          serial: <filter> rev: R013 scheme: MBR 
          ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 type: USB vendor: Lexar model: USB Flash Drive 
          size: 14.92 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B type: SSD serial: <filter> 
          rev: 8.07 scheme: MBR 
          SMART Message: Unknown USB bridge. Flash drive/Unsupported enclosure? 

Partition: ID-1: / raw-size: 18.55 GiB size: 18.09 GiB (97.52%) used: 12.98 GiB (71.7%) fs: ext4

          dev: /dev/sda4 maj-min: 8:4 
          ID-2: /home raw-size: 87.38 GiB size: 85.45 GiB (97.80%) used: 80.84 GiB (94.6%) 
          fs: ext4 dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3 

Swap: Kernel: swappiness: 15 (default 60) cache-pressure: 100 (default)

          ID-1: swap-1 type: partition size: 2.93 GiB used: 524 KiB (0.0%) priority: -2 
          dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2 

Sensors: System Temperatures: cpu: 37.0 C mobo: 48.0 C gpu: nvidia temp: 49 C

          Fan Speeds (RPM): cpu: 3229 case-1: 2327 gpu: nvidia fan: 40% 
          Power: 12v: 12.52 5v: N/A 3.3v: 3.31 vbat: N/A 

Repos: Packages: note: see --pkg apt: 2981 lib: 1586 flatpak: 0

          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/airvpn-stable.list 
          1: deb http://eddie.website/repository/apt/ stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-updates main contrib non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free
          2: deb http://deb.debian.org/debian-security/ buster/updates non-free contrib main
          3: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-backports non-free contrib main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/megasync.list 
          1: deb [signed-by=/usr/share/keyrings/meganz-archive-keyring.gpg] https://mega.nz/linux/repo/Debian_10.0/ ./
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
          1: deb http://mirror.its.dal.ca/mxlinux/mx/repo/ buster main non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/skype-stable.list 
          1: deb [arch=amd64] https://repo.skype.com/deb stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/slack.list 
          1: deb https://packagecloud.io/slacktechnologies/slack/debian/ jessie main
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/spotify.list 
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 

Info: Processes: 244 Uptime: 23h 27m wakeups: 2 Memory: 7.79 GiB used: 3.82 GiB (49.0%)

          Init: SysVinit v: 2.93 runlevel: 5 default: 5 tool: systemctl Compilers: gcc: 8.3.0 
          alt: 8 Shell: quick-system-in default: Bash v: 5.0.3 running-in: quick-system-in 
          inxi: 3.3.06 

/code

Asked by Galen Thurber 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 hours ago

Master password mozilla firefox browser

Hello, I would like to point out that the window or the password for accessing the mozilla firefox browser can be circumvented simply by selecting the "Cancel" button or … (read more)

Hello, I would like to point out that the window or the password for accessing the mozilla firefox browser can be circumvented simply by selecting the "Cancel" button or by clicking on the red cross.

In other words it is useless, whereas before it worked perfectly.

Hope you fix this problem soon.

Best Regards

Asked by Pihkal 12 hours ago

Last reply by Dropa 12 hours ago

Which version of Firefox do I keep? My PC has two different versions

Is this version of Firefox (see attached screen shot) X64 or X86? My add/remove program shows that I have two Firefox programs on my PC (Win 10). I’d like to know which… (read more)

Is this version of Firefox (see attached screen shot) X64 or X86? My add/remove program shows that I have two Firefox programs on my PC (Win 10). I’d like to know which one is the program that is open below, so I can keep it – and delete the other. I assume I do not need both of them. Correct? Thanks.

Asked by frankwhite2468 16 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 14 hours ago

How can I search the History for websites I visited b/t Feb. 8-16, 2022 (older than 6 months)? Thank you.

How can I search my History for websites I visited using Firefox b/t Feb. 8-16, 2022 (older than 6 months)? I'm trying desperately to retrace my steps on these days to r… (read more)

How can I search my History for websites I visited using Firefox b/t Feb. 8-16, 2022 (older than 6 months)? I'm trying desperately to retrace my steps on these days to resolve an issue at work.

Please let me know if anyone has any questions.

Thank you for any advice or assistance anyone can offer.

Al

Asked by dcarea101 16 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 14 hours ago

Websites are not loading

Any fix for this bug? The basic function of the web browser is to load a webpage and Firefox is failing that. This happens several times a day. This also happens in Troub… (read more)

Any fix for this bug? The basic function of the web browser is to load a webpage and Firefox is failing that. This happens several times a day. This also happens in Troubleshooting mode so no add-ons are responsible. The Webroot anti-virus and Malwarebytes have Firefox.exe allowed.

I click on a link and the webpage never loads. I copy the web address and paste it into a new tab and it loads. I do not have this issue with Chrome or Vivaldi. I currently have Firefox version 106.0 and use Windows

Asked by smithjohny039 2 weeks ago

Last reply by jonzn4SUSE 20 hours ago