Showing questions tagged: Show all questions

update config

its obvious that the last version of FF has setting issues. Something new in the config settings is preventing css mods from taking place. I know about the toolkit css it… (read more)

its obvious that the last version of FF has setting issues. Something new in the config settings is preventing css mods from taking place. I know about the toolkit css item etc.... but there is something else that is not right. Maybe you should check with Apple before you release updates. Please find out what is is..you might have to talk to Apple and try different things on a Mac ....to confirm that css works.. I am running the latest.. I think its definitely a FF thing because it worked before and other fonts controlled by Mac are not having the problems that the bookmarks toolbar is having regarding css to enlarge the microscopic font that in on a Mac toolbar. If you cant find anything then I guess its time to go to Brave.

Asked by paul smith 2 months ago

Last reply by TyDraniu 2 months ago

  • Solved
  • Archived

css not working on some sites

I had this problem for a bit now and most sites work but some DO NOT render the CSS properly. At first I though it was a Firefox problem, but it turns out when I use IE I… (read more)

I had this problem for a bit now and most sites work but some DO NOT render the CSS properly. At first I though it was a Firefox problem, but it turns out when I use IE I have the same results on some sites.

This is on my main computer with Win7 Ultimate. On my slow old netbook running Win7 Ultimate, everything works fine.

FYI I have cleared, deleted, scanned everything. Safe mode, same thing. What in underlying system is running CSS rendering?

Any help appreciated.

Asked by kidzrback 1 year ago

Answered by kidzrback 1 year ago

  • Archived

FF keeps rendering text in BOLD instead of the font-weight set in CSS. Anyone else having this issue?

I'm having this issue in Firefox where it's rendering all of the Google fonts on two websites I've created as BOLD instead of THIN or REGULAR or whatever else they're set… (read more)

I'm having this issue in Firefox where it's rendering all of the Google fonts on two websites I've created as BOLD instead of THIN or REGULAR or whatever else they're set to in the CSS. I've found many instances online of users reporting this and similar issues over the past few years and have tried a number of solutions. Adding the following code as "extra CSS" to the Wordpress theme is the only thing that fixes it:

html { -moz-osx-font-smoothing: grayscale; -webkit-font-smoothing: antialiased; font-smoothing: antialiased; }

Yet adding this code has caused other rendering issues on the site. Both sites I'm having this issue on look fine in Chrome and Safari btw. I've troubleshooted by clearing my caches, disabling the few plugins I have installed and switched to different WP themes by different developers but the problem persists. I tried changing FF settings too... disabling plugins and add-ons, switched themes and turned off hardware acceleration to no avail. It should be noted I don't notice this on random sites I visit, just these that I've created using Wordpress. Checking another site I created by hand coding the Google fonts render fine.

Attached are two examples of the issue. First is the correct rendering, second is the incorrect BOLD rendering of the same text. Any thoughts anyone?

Asked by o-o--LOKI--o-o 1 year ago

Last reply by jscher2000 1 year ago

  • Archived

FF 63.0: Rendering a site fails after dynamically changing the css property "display" via jquery

Hello community, after updating my FF from 62.03 to 63.0, I experience a strange behaviour. I use the css properties "display:none" and "display:table-cell" to dynamical… (read more)

Hello community, after updating my FF from 62.03 to 63.0, I experience a strange behaviour. I use the css properties "display:none" and "display:table-cell" to dynamically show and hide table columns. Prior to FF 63.0 everything worked excellent. But now, after hiding columns (by altering the css property form "display:table-cell" to "display:none"), the table and its content is displayed properly but some of the cells are missing their defined background colour. As soon as doing some action which forces a redraw of the window (e.g. resize the window or scroll the window), the complete table is diplayed properly . In order to give an impression feel free to have a look at the attached images Pre-Collapsed-Table.png, Collapsed-Table.png and Expected-Collapsed-Table.png. Meanwhile I have been playing with the "visibility" attribute in order to get the desired result. Unfortunately this is not suitable because hidden elements take up space on the page.

Is it a bug in FF 63.0? What can I do to get the previous and expected behaviour? Any ideas? Thanks in advance.

Asked by FFContributor 1 year ago

Last reply by FFContributor 1 year ago

  • Archived

Firefox replaces style="height:164px;" with "height:0px;" - unlike Chrome, Safari, Vivaldi - why?

Of all browsers I have tried, only Firefox replaces 'style="height:164px;" with "style="height:0px;". ' The code is <li style="padding: 0px 10px 10px 10px; margin-t… (read more)

Of all browsers I have tried, only Firefox replaces 'style="height:164px;" with "style="height:0px;". '

The code is

<li style="padding: 0px 10px 10px 10px; margin-top: 25px;margin-bottom: 10px;position: relative;display: inline-block;"><img src="https://indelight.co.uk/wp-content/uploads/2018/09/photography_trans_full.png" style="height: 164px; width: auto; background-color: rgb(52, 226, 224);" ratio="4x4"></li>

However in Firefox this is replaced with

<li style="padding: 0px 10px 10px 10px; margin-top: 25px;margin-bottom: 10px;position: relative;display: inline-block;"><img src="https://indelight.co.uk/wp-content/uploads/2018/09/onlinesales_trans_full.png" style="height: 0px; width: auto; background-color: rgb(227, 114, 49);" ratio="4x4"></li>

This is not happening in other browsers.

Asked by malcmellon 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Firefox, unlike other browsers, has wrapping problem

List of cities with borders around individual city names is wrapping incorrectly. See screenshot and forum thread trying to resolve it. https://community.wikia.com/wiki/… (read more)

List of cities with borders around individual city names is wrapping incorrectly. See screenshot and forum thread trying to resolve it.

The wrapping problem does not occur in the other browsers I have tried. I also looked at the page in Explorer and Edge. No problems there. I do not have Chrome installed. Look at these examples:

Narrow your browser window until you see the problem in Firefox.

Asked by firelight 1 year ago

Last reply by firelight 1 year ago

  • Archived

SVG animation issue

Hi, the css animation of the svg:circle looks weird. It seems that the size of the bbox does not follow the size of the circle itself. As a result the circle from time to… (read more)

Hi,

the css animation of the svg:circle looks weird. It seems that the size of the bbox does not follow the size of the circle itself. As a result the circle from time to time is cut at borders. I have not faced this problem with other browsers. The problems seems to appear on Windows 7/10 only. On Mac this looks better.

https://jsfiddle.net/j974Lkq8/

https://jsfiddle.net/dnvaw7to/

When I use SVG animation all is fine. https://jsfiddle.net/gex5rL3o/

Regards, Maciej

Asked by maciejo 1 year ago

Last reply by WestEnd 1 year ago

  • Archived

Firebox is loading old css

I am updating some css code on my Wordpress website. When I update the code I see the change on all internet browsers EXCEPT for Firefox. I know all about emptying cache … (read more)

I am updating some css code on my Wordpress website. When I update the code I see the change on all internet browsers EXCEPT for Firefox. I know all about emptying cache and cookies and history and that is not it. I have opened the website on computers that have never even been to the site and it is still pulling my old css code! Now, I was making some changes last night and Firefix wasn't updating the ocde, but when I looked at it this morning the changes were there. Does the changes take longer to reach FIrefox browsers or something? I am not the MOST savvy web designer, hence the Wordpress website, but I have changed my css code a thousand times and I always see the updates on other browsers. Please let me know if it is a "delay" thing with changes to Firefox or if I need to add some sort of special Firefox code to the css.

Appreciate the help and I apologize if I am just a missing something easy.

Asked by believememoore 1 year ago

Last reply by jscher2000 1 year ago

  • Archived

Firefox crashing all the item (via multiple ways)

Hello all, I am using the latest Firefox on a Windows 7 32 bit machine. Unfortunately Firefox has been running very unstable for the last couple of weeks. Below I descri… (read more)

Hello all,

I am using the latest Firefox on a Windows 7 32 bit machine.

Unfortunately Firefox has been running very unstable for the last couple of weeks. Below I describe some of the problems:-

-Hanging momentarily ie. cannot click on links - Getting black patches on pages - Pages suddenly started to flash quickly

Things I have done to alleviate the problem

- Have refreshed and reset to default settings. - Have disable hardware acceleration in options - Have uninstalled graphics card driver (ATI), removed card completely and been running with embedded Intel graphics.

Unfortunately none of the above have solved the problem. Please also note I have a couple of addons installed but been running the same configuration on a 64 bit Windows 7 machine and everything works ok.

Willing to send crash reports, I would greatly appreciate it if someone could help.

Kind regards,

Kyprianos

Asked by akis73 2 years ago

Last reply by davidspriggs 2 years ago

  • Archived

browser issue

Hello Sir/mam in your browser my css not working properly in crome and your browser old version its working fine so please help me witsitsolutions.co.in/chatalyze/envelo… (read more)

Hello Sir/mam

in your browser my css not working properly in crome and your browser old version its working fine so please help me

witsitsolutions.co.in/chatalyze/envelope/regular/14

Asked by surender0007 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Archived

My last Firefox 58.0.1 keeps downloading most of the visited pages with a blue small moving dot displaying in a tab, and does not finish.

My last Firefox 58.0.1 keeps downloading most of the visited pages with a blue small moving dot displaying in a tab, and does not finish. Some pages are finished download… (read more)

My last Firefox 58.0.1 keeps downloading most of the visited pages with a blue small moving dot displaying in a tab, and does not finish. Some pages are finished downloading only after a few minutes. How do I fixed it? Max

Asked by max2 2 years ago

Last reply by max2 2 years ago

  • Solved
  • Archived

change default image style

I used the add-on "Old Default Image Style" for years to display image files in Firefox so that they would not be automatically centred on a black background which is the… (read more)

I used the add-on "Old Default Image Style" for years to display image files in Firefox so that they would not be automatically centred on a black background which is the default. After upgrading to Quantum, the add-on is no longer supported. Is there any way modify the default image display to turn off the default centering and black background?

This is my only issue with the upgrade so far.

Thanks!

Asked by brennr_rose 2 years ago

Answered by jscher2000 2 years ago