Showing questions tagged: Show all questions

Lost all Firefox Bookmarks after Mac restart fro Safe Mode

Hello All, I recently had to start up my brand new MacBook Pro up in "Safe Mode" to verify an unrelated problem. When I restarted my computer from safe mode, my Bookmarks… (read more)

Hello All, I recently had to start up my brand new MacBook Pro up in "Safe Mode" to verify an unrelated problem. When I restarted my computer from safe mode, my Bookmarks were either gone completely or "empty" and I was apparently in a newer version of Firefox. I then trashed my Firefox application and tried to restore an older version via Time Machine and after I copy it to my Applications folder I get the message that I am trying to open an older version of firefox and then doesn't allow me to do that. When I followed the option to their extents, only the new version with NO bookmarks shows up.

How can I get my old bookmarks back?

Thanks bc

Asked by bradleychase 5 days ago

Last reply by bradleychase 4 days ago

Bookmark

Hi, I tried to bookmark a page but I was not successful in Firefox (am also using Chrome and I was able to do it there). I tried using Ctrl + D and using a mouse by click… (read more)

Hi,

I tried to bookmark a page but I was not successful in Firefox (am also using Chrome and I was able to do it there). I tried using Ctrl + D and using a mouse by clicking the star, both were unsuccessful. There was no error message.

Can you help? Thanks.

Regards, Eddie Choy

Asked by kwchoy 4 days ago

Bookmarks mouse hover not working properly in normal mode

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I a… (read more)

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I am using Windows 7 and the current Firefox 107.0. It appears to be a Windows 7 issue, because I have the same problem on my Win 7 desktop and Win 7 laptop, but a laptop with Windows 11 is OK.

The really odd part is this. If I run Firefox in troubleshooting mode in either Win 7 machine, the problem goes away, and the drop down box works fine, and displays the URL info. If I manually disable my add-ons in normal mode on either machine however, the problem does NOT go away.

One last odd point. On my desktop, when I am in normal Firefox mode, and look at Bookmarks in the History tab from the menu bar, the last (bottom most) bookmark, and ONLY the last bookmark WILL display the box info correctly. On my Win 7 laptop the same effect occurs, but the last (bottom most), bookmark will sometimes work properly in other folders, such as Other bookmarks for instance.

Also; the URL box does work properly with the ‘Show your bookmarks’ button, and the bookmarks menu if I use the “Open application menu”. These options produce too much ‘white space’ however, and are not as convenient to use. The drop down box works fine with other browsers, but Firefox is my favorite browser. I have searched the Internet and the forum, and not found a similar problem.

Attached are two photos showing the result in normal and troubleshooting mode. Thank you in advance.

Asked by kolchak 18 hours ago

Last reply by kolchak 9 hours ago

Storing the Firefox user-profile on a SMB-share not working

Hi, I have a problem with Firefox 102.5esr on MacOS 10.13 and storing the user-profile on a SMB-share in the intranet. On startup I get the error "The bookmarks and histo… (read more)

Hi,

I have a problem with Firefox 102.5esr on MacOS 10.13 and storing the user-profile on a SMB-share in the intranet.

On startup I get the error "The bookmarks and history system will not be functional" and as expected, bookmarks and history are not working. Access etc. in the network are correct, I tried it with two different clients on two different servers (Linux-Server and NAS), the profile is a fresh created, deleting and recreating does not help.

If I copy the created profile on the local disk, Firefox starts without an error, bookmarks/history are working, if I copy this profile back to the SMB-share, I get back the error-message.

In the past (I don't remember when it was and which version) this was working with Firefox and today it still works with the current Thunderbird.

Any ideas?

PS: The described solutions in the KB are not working: https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-bookmarks-and-history-will-not-be-functional

Thanks, kind regards, tg

Asked by pre4tg 8 hours ago

How to set homepage favicon for my site?

The bookmark and tabs show my favicon but the firefox empty landing page does not show my favicon. Instead it shows a generated icon... What do I need to do to make favic… (read more)

The bookmark and tabs show my favicon but the firefox empty landing page does not show my favicon. Instead it shows a generated icon...

What do I need to do to make favicon show?

I have this in my head

``` <link rel="icon" href="/static/favicon.png" /> <link rel="apple-touch-icon" sizes="128x128" href="/static/favicon.png" /> <link rel="manifest" href="/static/manifest.json" crossorigin="use-credentials" /> <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="https://fuckedweb3.com/static/favicon.png" /> <link rel="icon" type="image/png" sizes="32x32" href="/static/favicon.png" /> <link rel="image/x-icon" size="32x32" type="image/x-icon" href="/favicon.ico" /> ```

Asked by anthony85 33 minutes ago