• Solved

browser video

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but… (read more)

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but still nothing. I then installed chrome and the videos worked can you guys please give me an fix.

Asked by jannes3de 3 days ago

Answered by James 3 days ago

  • Solved

Scrambled test on certain websites

On certain websites I am getting scrambled text, mostly in headings and titles, not so much in body text. I have followed several tips from other posts like mine, i.e., i… (read more)

On certain websites I am getting scrambled text, mostly in headings and titles, not so much in body text. I have followed several tips from other posts like mine, i.e., installed Open Sans font, but that did not do it. I turned off hardware acceleration, and cleared the cache. The only thing that did work was to start Firefox in troubleshooting mode. I only have two add-ons running, Short URL and Dashlane, I doubt they're responsible for this. Any other ideas?

Asked by Ken D. 4 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

  • Solved

firefox keeps crashing on start

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop e… (read more)

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop environment (kde, xfce)

$ firefox [GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 12256 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

Here is crash report: AdapterDeviceID: 0x1b81 AdapterDriverVendor: nvidia/unknown AdapterDriverVersion: 520.61.5.0 AdapterVendorID: 0x10de AvailablePageFile: 17494933504 AvailablePhysicalMemory: 26002341888 AvailableSwapMemory: 11995705344 AvailableVirtualMemory: 29669888000 BackgroundTaskMode: 0 BuildID: 20221110173214 CrashTime: 1669989086 DesktopEnvironment: kde GraphicsCriticalError: |[0][GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. (t=0.396726) HeadlessMode: 0 InstallTime: 1669481249 IsWayland: 0 Notes: Debian GNU/Linux bookworm/sidFP(D00-L1000-W00000000-T000) ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 1 SecondsSinceLastCrash: 284 StartupCrash: 1 StartupTime: 1669989085 SubmittedFrom: Client Throttleable: 1 TotalPageFile: 45604323328 TotalPhysicalMemory: 33608617984 UptimeTS: .46475384 Vendor: Mozilla Version: 107.0

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Asked by paul 4 days ago

Answered by paul 4 days ago

  • Solved

How to transfer bookmarks from earlier version to new version of FF?

Hi, I've had Firefox 64 bit running on Windows for a while and recently was given a newer machine where I installed a newer version of the OS. I put the old HDD's as slav… (read more)

Hi, I've had Firefox 64 bit running on Windows for a while and recently was given a newer machine where I installed a newer version of the OS. I put the old HDD's as slaves in this new machine. So the old FF is in the slave machine.

I have also installed new Firefox on this new Win10 LTSC, but when I go looking in my now slave HDD I can see FF, but cannot see any bookmarks. Additionally, when I run the FF executable in the old HDD it still runs the new FF, without the old bookmarks.

So how can I extract the old bookmarks on the older FF? Without withdrawing the now slave HDD and making it a master again? As it's now missing most of the OS files too.

Thank you!

Asked by satyr37 4 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 days ago

  • Solved

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error mes… (read more)

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Asked by Jordan 4 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

  • Locked

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1398430] When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not … (read more)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1398430]
When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Asked by Jordan 4 days ago

  • Solved

Unseperate regular browsing and private browsing.

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were priv… (read more)

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were private browsing; it blended in.

In a recent update, Mozilla did something unthinkable and made private browsing an isolated instance from Firefox. This, of course, results in a purple flare in the taskbar in front of the entire world that you are private browsing.

I don't understand who thought this was a good idea. I want to know how to undo this horrible change.

See the screenshot where you can't see any information on all my open Firefox windows, except for my private browsing window.

Asked by M_Negev 4 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 days ago

  • Solved

(MacOS) Full Screen Removes Tabs even when hovering to the top of Browser

As Title, Whenever I try to go full screen and hover to the top of the browser, It originally showed all my tabs, but recently it has not been doing that. When I hover o… (read more)

As Title,

Whenever I try to go full screen and hover to the top of the browser, It originally showed all my tabs, but recently it has not been doing that. When I hover over and over, the tabs maybe appear 10% of the time, but whenever I click somewhere else other than the Tab Bar, it disappears.

I think this bug happened ever since I enabled "Hide bookmark toolbar". I have since reverted it back, but the error is still the same. Weird, since my tabs disappear since it has nothing to do with bookmarks.

Asked by Iha7 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Secure Connection Failed is blocking all sites including Mozilla Support

After restarting my mac, I receive a Secure Connection Failed error for all sites including Mozilla. Safari works without a problem but Firefox is completely blocked. Be… (read more)

After restarting my mac, I receive a Secure Connection Failed error for all sites including Mozilla. Safari works without a problem but Firefox is completely blocked. Besides restarting, I did not make any changes (unless a new version of Firefox auto installed). Running 107.0.1 on a mac with OS 12.6

Asked by David W 5 days ago

Answered by David W 5 days ago

  • Solved

Regenerating recovery key

I've gone down a rabbit hole of authentication in regards to Sync with Firefox. I'm wondering if I can regenerate a recovery key by removing the recovery key from my acc… (read more)

I've gone down a rabbit hole of authentication in regards to Sync with Firefox. I'm wondering if I can regenerate a recovery key by removing the recovery key from my account and then choosing to re-enable a recovery key on my account? I do have the password for my primary email on my account, but I can't find the recovery key value for it.

I also have a secondary email on my account that I don't have a password for, and need to reset a password for it, but one problem at a time...

Asked by EJ 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Nexus website

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when tryi… (read more)

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Asked by Mangekyo Sharringan 5 days ago

Answered by Terry 2 days ago

  • Locked

Email

duplicate of /questions/1398271 thread. I have 3 email addresses which are all the same address how do I get rid of the extra 2 and ruin the address I want to use Ed Rich… (read more)

duplicate of /questions/1398271 thread.

I have 3 email addresses which are all the same address how do I get rid of the extra 2 and ruin the address I want to use Ed Richards [removed phone# from public]

Asked by kingfrog 5 days ago

Last reply by Dropa 5 days ago

  • Solved

Cause of crash

Hello, please could you check, what might be causing crashes at start (even in safe mode). I have sent several reports: bp-3e1519f4-eb5f-4765-a3a3-461680221130.txt bp-b1a… (read more)

Hello, please could you check, what might be causing crashes at start (even in safe mode). I have sent several reports:

bp-3e1519f4-eb5f-4765-a3a3-461680221130.txt bp-b1ae42df-becb-495c-ab80-6c7700221130.txt bp-78b65c3e-594c-4559-9b3c-26ec60221130.txt bp-b734e6bc-80fb-4625-b745-b87970221130.txt bp-713358a8-a061-471d-8068-5a17d0221130.txt bp-bd826e9f-ec1b-4be5-b172-d0f590221130.txt bp-8b28f73f-82ee-41b4-92d0-85ab10221130.txt bp-6e7b6a49-c06b-4697-8d28-04f000221130.txt bp-485583da-9e1d-4afb-9158-7ef670221130.txt bp-f79bc6d3-bfa5-4466-a917-a1a6f0221130.txt bp-7e487525-cccb-4334-836c-617440221130.txt bp-4e6843b6-46a3-4d76-aee0-8a9f50221130.txt bp-14238cdd-97b8-4a88-8f16-180bc0221130.txt bp-082df4ff-e723-4e92-a886-539320221130.txt bp-a3ae7311-d82c-4517-9d8c-c0d190221130.txt bp-fb36e38d-b349-4ca7-b51b-c71fa0221130.txt bp-e1ba115b-b204-4d88-a664-3cbc20221130.txt bp-3b512ba0-3d36-4280-a2f5-9b87b0221130.txt bp-da26c265-f3e7-4a8c-982f-7bf370221130.txt

Asked by jan.prachar 6 days ago

Answered by jan.prachar 6 days ago

  • Solved

Change Mail

Hello, I have a firefox Account "accountA" which has the primary eMail-Address "mailA". I had an other Account "accountB" with primary eMail-Address "mailB" and secondary… (read more)

Hello,

I have a firefox Account "accountA" which has the primary eMail-Address "mailA". I had an other Account "accountB" with primary eMail-Address "mailB" and secondary eMail-Address "mailC". Sadly I lost access to "accountB" and it's primary Mail-Address "mailB" (which is ok) but want to change the Mail from "accountA" to "mailC".

However, this is not possible since "mailC" is locked to "accountB" which I can no longer access (since I need the primary Mail Address. This meens I can never again use "mailC" for my Firefox account, which is now my primary Mail-Address. Is there should be a way to disconnect a Mail-Address from an account, if one has ownership of this Mail-Address?

Sincerly Robin

Asked by Robin 6 days ago

Answered by Robin 6 days ago

  • Solved

XULRunner Error: Could not determine any profile running in backgroundtask mode!

I recently installed new pc with fresh Firefox Developer Edition. Then I transfered the profile folder from old pc to the new pc. All bookmarks, addons, etc is there. Jus… (read more)

I recently installed new pc with fresh Firefox Developer Edition. Then I transfered the profile folder from old pc to the new pc. All bookmarks, addons, etc is there. Just the XULRunner popup appears only on the new pc. I uninstalled firefox on the new pc again and reinstalled it with profile cleaning. After profile cleaning firefox got faster and addons got removed. But the XULRunner popup keeps appearing. When I go to taskscheduler and trigger the "Firefox Developer Edition Background Update CA9422711AE1A81C" again, the XULRunner popup appears. Removing this taskscheduler and Firefox keeps readding it and the XULRunner popup are back. Any idea how I can get rid of the XULRunner popup?

Asked by simonbergi9 6 days ago

Answered by simonbergi9 6 days ago

  • Solved

Cannot Login to SSA Website

I am using Firefox 107.0.1 on a Windows 10 machine. And, I am not able to login to the SSA website (US) using Firefox. I reviewed the answers in the post (https://suppo… (read more)

I am using Firefox 107.0.1 on a Windows 10 machine. And, I am not able to login to the SSA website (US) using Firefox. I reviewed the answers in the post (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1354403) and tried several of the possible solutions (safe mode, rename/delete profile, reboot computer, etc) without any luck. I've attached a screenshot of the error when trying to login using Firefox.

Strangely, I've used Firefox exclusively to login (latest, maybe 6 months ago) before with no problem. It appears it is only when I currently am using Firefox. This is because I am able to use MS Edge without a problem.

Any help or suggestions are appreciated.

Thank you, Chris

Asked by Chris 6 days ago

Answered by cor-el 5 days ago