Showing questions tagged: Show all questions

Can't sing into Sling

Anyone have any suggestions on how to log into Sling? I get a "A webpage is slowing down your browser. What would you like to do?" message and then the URL goes to "abo… (read more)

Anyone have any suggestions on how to log into Sling? I get a "A webpage is slowing down your browser. What would you like to do?" message and then the URL goes to "about:blank." I have no problem signing in on Edge, but I really don't want to go there. Ran CCleaner, made sure to clear all sling cookies, whitelisted sling for uBlock origin. (Running FB Container - does that have any effect?) Help?

Win10 Pro 20H2, FF 84.0.2

Asked by Justaservant 13 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 12 hours ago

Themes not applying consistently (screenshot included)

Hi all, I'd be grateful for some help with themes. I've been using Firefox and this specific feature for years and never had any issues with it. On my new PC, themes are … (read more)

Hi all, I'd be grateful for some help with themes. I've been using Firefox and this specific feature for years and never had any issues with it. On my new PC, themes are suddenly looking like they have only been partially applied. Every theme so far has done this, I've checked all the regular customization settings and I'm stumped. As you can see in the screenshot, the theme applies to the tab and search bar levels, but not to the top level that shows the page title and system buttons. I know it's a cosmetic issue but it is driving me mad. Is this a "feature" in a new version of Firefox to make themes look like this? It looks more like a bug to me :(

I'm on Windows 10, brand new install on a new machine, I've only synced my Firefox tabs/bookmarks etc but it already looked like this before I did that or added my usual extensions. Any help or explanation why it's like this now would be appreciated!

Asked by Alex 19 hours ago

Last reply by cor-el 13 hours ago

Managing bookmarks is confusing, so is Firefox Help

When I try to manage bookmarks, I get a confusing hierarchy of bookmark folders that shows the same folder in multiple places, and I can't open it to see the subfolders. … (read more)

When I try to manage bookmarks, I get a confusing hierarchy of bookmark folders that shows the same folder in multiple places, and I can't open it to see the subfolders. It totally confuses me. Naturally, I tried Firefox Help.

When I go to Firefox Help, I don't know how to enter search strings to narrow searches. Anything I enter gets me hundreds of topics, including strings attempting to find out how to narrow searches. Encasing strings in quotes does nothing.

Right now, I need help managing bookmarks. For the future, I need to know how to use Firefox Help correctly. Thanks.

Asked by dcorner1953 19 hours ago

Last reply by cor-el 13 hours ago

Firefox will not load Zynga.com Farmville 2 on W10

I have two laptops..both W10 64 bit both Firefox version 84.0.2. On works fine the other just will not complete the loading of Farmville-Two on Zynga . I have tried to … (read more)

I have two laptops..both W10 64 bit both Firefox version 84.0.2. On works fine the other just will not complete the loading of Farmville-Two on Zynga . I have tried to go page by page and make sure the two laptops have identical settings and they do as best as I can find. By any chance does anyone have any suggestions I can try. I have done all the suggestions From Zynga..cleared cache, deleted web content, rebooted, reinstsalled their Launcher+ program so you dont need Flash and flash is disabled, I did virus and Malwarebytes scans, even did a sfc/ scannnow, I changed the Firefox settings to allow pop ups and set to privacy to standard. It starts to load but the page stops and locks up and I am left with a white window on the left where the farm should load ...the laptop to a point sometimes I have to reboot to close the window. It used to work just fine. I know my way around a bit but not an expert..just cant play on one of the laptops..frustrating. It started about a week ago. All other programs seem to work ok. Appreciate any help..Thank you.

Asked by oldbob2 2 days ago

Last reply by oldbob2 2 days ago

  • Solved

Website always opens in container, "Reopen in Container" => "No Container" doesn't work

Desktop FireFox browser v. 84.0.2 (64-bit) I made the mistake of asking to always open a site in a container and for it to remember my choice. Now I can't get it to open … (read more)

Desktop FireFox browser v. 84.0.2 (64-bit)

I made the mistake of asking to always open a site in a container and for it to remember my choice. Now I can't get it to open in no container. The context menu choice to "Reopen in Container" => "No Container" seems to ignored.

The issue: I have to different logins for a site (dev.azure.com). I open one in the work container and the other in no container. I didn't realize the open in container would operate only on the domain, which makes sense in hindsight. However, now the site is broken for one of the sites, and I can't find where to reset this choice. How do I do that?

Asked by nancy.folsom 14 hours ago

Answered by nancy.folsom 14 hours ago

  • Solved

Speed tests shows normal uploads on Firefox and Edge but on Firefox only downloads show 0.0

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spe… (read more)

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spectrum speed test on Edge registers Spectrum Syracuse as the optimum server and download is 236.2 and upload 11.6. Both are using my Spectrum server in Syracuse, NY.

When I run Ookla through Firefox I got 227.17 down and 11.63 up. Spectrum's speed test through Firerefox's Syracuse server 231.8 up and 11.5 down.

However for a while earler this evening when I ran both programs on both browsers and both through Syracuse's servers I was getting downs of 0.0 to 0.7. I reset the modem and router and still had low speeds but shortly after I got the readings I wrote in the first two paragraphs.

What would be the reason for this? Anything particular with Firefox? Something I should look out for in the future? Partially a curiosity while the other part being proactive.

Thanks for anybody who can take time to answer.

Asked by Figureguy 1 week ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Firefox search field does not pass search argument to eBay

I am on Firefox 84.0.2 (64-bit) under Win 10 If I enter an argument in the Firefox search field and click on the eBay symbol in the drop-down menu, Firefox brings up eBay… (read more)

I am on Firefox 84.0.2 (64-bit) under Win 10

If I enter an argument in the Firefox search field and click on the eBay symbol in the drop-down menu, Firefox brings up eBay in the current tab but the argument I entered is not in the eBay search field so I have to re-enter it into eBay and click "Search". Firefox did not used to work that way, it used to bring up eBay with the search argument results.

The search works for my other search symbols (Amazon, Bing, Wikipedia, etc)

Asked by car-nuts 16 hours ago

Answered by cor-el 15 hours ago

I cannot access a specific address of my network

I cannot access the 192.168.1.5 address of my network. It applies to a PLC and i get the message "connection not secured" and doesn't let me enter the configuring page of… (read more)

I cannot access the 192.168.1.5 address of my network. It applies to a PLC and i get the message "connection not secured" and doesn't let me enter the configuring page of the plc

Asked by armaosb 16 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 15 hours ago

  • Solved

Some webpage images do not show

I find that images generally show on webpages such as the front page of a news site. However, when I click into a specific article, the image which is usually near the s… (read more)

I find that images generally show on webpages such as the front page of a news site. However, when I click into a specific article, the image which is usually near the start of an article in a lot of cases does not show (so it's not a "always never shown" situation); it's as if it's been removed from the webpage syntax i.e. there's no white space section showing something is missing. One example (of many I could include!) is https://www.nzherald.co.nz/nz/phonics-revolution-the-new-sound-of-reading-in-the-nations-schools/7A5UVZ55NAOJEQACLKELCNEU6U/ I verified there are images there by restarting Firefox with Add-ons disabled (which starts Firefox in Safe Mode), and also by opening in another browser. So I went thru and disabled *all* add-ons and restarted Firefox. Images still don't show! These missing images only show when I run Firefox in Safe Mode.

In the back of my mind, there is/used-to-be an option to limit the size of images on a page(?) but I can't find any option now. I have also refreshed Firefox (a number of times; including a total de-install, reboot, re-install) but the problem remains. .. What am I missing? I'd like to be able to see these images.

Thanks.

Asked by LudwigWN 2 days ago

Answered by LudwigWN 15 hours ago

Scrollbar

Currently testing an application in Mozilla Firefox and other browsers, but having difficulty customizing the scrollbar in Mozilla Firefox. The application scrollbar work… (read more)

Currently testing an application in Mozilla Firefox and other browsers, but having difficulty customizing the scrollbar in Mozilla Firefox. The application scrollbar works fine in Chrome, Edge, Opera, except for Mozilla Firefox where I get a different behavior and I can't seem to understand. Two screenshots of the application are added to this message: 1. yes_scrollbar.jpeg 2. no_scrollbar.jpeg

The yes_scrollbar.jpeg is what I'm trying to achieve in Mozilla Firefox, however, I'm getting the no_scrollbar.jpeg as a final result.

Could you provide a guide regarding how to customize the scrollbar in Mozilla Firefox?

Asked by iusc13 17 hours ago

Last reply by TyDraniu 15 hours ago

Search within an entire web site

Assume I have loaded the home page of a particular web site. Is there any way I can use Firefox browser to search within the entire web site for a particular word or "tex… (read more)

Assume I have loaded the home page of a particular web site. Is there any way I can use Firefox browser to search within the entire web site for a particular word or "text string"?

Asked by elmark101 22 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 15 hours ago

Not displaying areas within websites

Frequently when I go some websites Firefox will take me there but then when I click on an area within that website it will just go to a blank page. I can do the same wit… (read more)

Frequently when I go some websites Firefox will take me there but then when I click on an area within that website it will just go to a blank page. I can do the same withMS Edge and everything does fine. (example: I open my brokerage account at Vanguard then click on "Statements" and it goes to a blank Page) This just started within the last few months. This same problem occurs no mater what computer I use. My email is xxxxxxxx@xxxxxxx.xxx. Any help would be much appreciated.


(email address removed by moderator; please do not post personal information on a public website; Forum rules and guidelines)

Asked by Larry Armstrong 17 hours ago

Last reply by jscher2000 16 hours ago

uninstall flash player plugin

I recently uninstalled Flash Player from my operating system using the FP uninstall tool-it is gone from the OS system, however, the plugin still remains in the extension… (read more)

I recently uninstalled Flash Player from my operating system using the FP uninstall tool-it is gone from the OS system, however, the plugin still remains in the extension screen. I enabled "never activate". How do I completely remove the FP extension? Thanks

Asked by arejfour 18 hours ago

Last reply by arejfour 18 hours ago

Bookmarks Toolbar option for opening on "Only on new tab" NOT working

There is a new option to display the Bookmarks toolbar only on new tabs. When I enable this (Right click toolbar -> Bookmarks Toolbar -> Only on new tab), the bookm… (read more)

There is a new option to display the Bookmarks toolbar only on new tabs. When I enable this (Right click toolbar -> Bookmarks Toolbar -> Only on new tab), the bookmarks toolbar does not display at all. It only displays when I select Always, which was regular default behavior for enabling the bookmarks toolbar. I am on the latest version of Firefox, version 84.0.2, on the Windows 10 platform.

I shared my troubleshooting data in the option below, but I do not know if this contains information on my setup with the extensions I use. Please let me know if there is a way to show this.

Asked by Sabir 18 hours ago

Last reply by Sabir 18 hours ago

YouTube playback speed issue (audio)

I usually watch YouTube video's at 1.25x speed, and I noticed recently that it seem to make some audio distorted. So far I've only noticed it on lower notes, but it caus… (read more)

I usually watch YouTube video's at 1.25x speed, and I noticed recently that it seem to make some audio distorted. So far I've only noticed it on lower notes, but it causes to sound a bit distorted and warbled.

I noticed it on this video: https://youtu.be/IubSudelVmw?t=429 at the tagged time, and also on a channel called The 8-bit Guy on his intro theme. https://youtu.be/d3NIe1jTZMc

Again, this is all at 1.25x speed (or faster), and this only seems to happen in firefox. I made sure to check and see if it was my speakers, which it isn't because I can also hear the distortion through headphones.

I'm not sure there's much to be done to correct the issue, but I thought I'd post about this in hopes it might get checked in a future update.

Asked by daveyb1337 2 days ago

Last reply by daveyb1337 19 hours ago

Server not found

I was led to believe that I had to update my Windows program several days ago. After multiple messages that an update needed installed and I needed to restart my compute… (read more)

I was led to believe that I had to update my Windows program several days ago. After multiple messages that an update needed installed and I needed to restart my computer, I finally did that and haven't been able to click on the icon for Firefox, or any other browser for that matter, ever since. I get the same error message if I try to use Microsoft Edge and Google Chrome. I already followed your steps to make Firefox my default browser. Comcast technical support was of no help at all. I also uninstalled and reinstalled Firefox and that didn't help either. Also, once I click on the "home" icon on my toolbar my homepage eventually comes up. I have also found that when I am trying to print from "File" on the toolbar there is no longer a Print Preview which I used all the time and that area gave me the option to change the % so that I wasn't wasting as much paper. What happened to that option?

Asked by georgeiamnot 22 hours ago

Last reply by FredMcD 18 hours ago

Can't log into TD Bank accounts

Firefox will open TD Bank's website but when I try to log in to my accounts I get a message telling me this: "For a better online banking experience and full site functio… (read more)

Firefox will open TD Bank's website but when I try to log in to my accounts I get a message telling me this: "For a better online banking experience and full site functionality, please download the latest version of your favorite internet browser." I selected the Firefox icon, downloaded the newest version (even though I get automatic updates) and I still have the problem. Also, when I get the update message shown above the address line shows: https://onlinebanking.tdbank.com/unsupported/unsupported.html

None of the articles in the help center have helped me solve this problem and TD Bank staff know nothing about it.

Carolyn Lettieri

Asked by cal19 18 hours ago

Last reply by FredMcD 18 hours ago