Showing questions tagged: Show all questions

youtube video not showing in website article

Hi i was checking the article of my website in Firefox and for some reason embedded YouTube video is not showing on Firefox browser. I've checked its working fine on chr… (read more)

Hi i was checking the article of my website in Firefox and for some reason embedded YouTube video is not showing on Firefox browser.

I've checked its working fine on chrome, opera and Windows default browser.

Asked by Best Chairs Reviews 6 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

Cannot access the log in page on banking website

I love firefox and I swear by it, but recently it has given me an issue continuously when trying to go to www.tdbank.com When I click on log in to online banking, a blan… (read more)

I love firefox and I swear by it, but recently it has given me an issue continuously when trying to go to www.tdbank.com When I click on log in to online banking, a blank screen appears with the message:

'''''Hmm. Looks like your browser's a bit out of date. Hum... parece que su navegador está un poco desactualizado. For a better online banking experience and full site functionality, please download the latest version of your favorite internet browser. Para lograr una mejor experiencia con Online Banking, le recomendamos descargar la versión más reciente de su navegador de Internet favorito. ''''

II will send an attachment with what I see. Please help me. No one seems to have any idea what to do.

Asked by cheezyelyah930 10 hours ago

Last reply by cor-el 7 hours ago

Access code required by my banks every time I log on their website.

Since about two weeks ago, every time I try to log on to my banks or brokerage account, I am required to answer security questions or request an access code via email or … (read more)

Since about two weeks ago, every time I try to log on to my banks or brokerage account, I am required to answer security questions or request an access code via email or text. What setting(s) can I change to remedy this situation?

Asked by r.garan49 10 hours ago

Last reply by cor-el 9 hours ago

You don't have permission to access on this server. Reference #18.1e7fcd17.1618750961.1067fc89

Ever since the last update when I try to go to certain websites I get message I'm denied. I've tried clearing my history, and running in Safe Mode, but neither has fixed … (read more)

Ever since the last update when I try to go to certain websites I get message I'm denied. I've tried clearing my history, and running in Safe Mode, but neither has fixed the problem. When I use other browsers I can go to those sites with no problem.

Asked by Suzie 18 hours ago

Last reply by FredMcD 15 hours ago

Can't use facebook on firefox

Hello, when I try to comment on facebook there is no "Press enter to post" and if after entering a text I press Enter on my keyboard the cursor goes to the line bellow wi… (read more)

Hello,

when I try to comment on facebook there is no "Press enter to post" and if after entering a text I press Enter on my keyboard the cursor goes to the line bellow without posting the text inputted. Second, if I want to chat with somebody inside the facebook page, after inputting the text, if I press Enter on my keyboard the text won't show inside the chat, it will just make the cursor to go to the line bellow. On the videos, the active buttons are only play and enable or disable sound. If I want to put sound at 10% is not possible. Also, if I want to unroll is not possible, if I want to go to specific time on the video is not possible. Al the buttons are available but I just can't use them all

Asked by Nicolae Florin Putura 22 hours ago

Last reply by FredMcD 20 hours ago

Unable to access most sites

Hi, I'm new to firefox, I'm trying on this new linux based config to change from chrome to firefox, and I've got an error on most of the different website I'm trying to j… (read more)

Hi,

I'm new to firefox, I'm trying on this new linux based config to change from chrome to firefox, and I've got an error on most of the different website I'm trying to join : "Hmm. We’re having trouble finding that site." For short it's the server not found error, but I can access thoses websites from an other browser.

I'd like to solve this problem, I already tried ipv6 disabling, and dns prefetching enabling from this help page : https://support.mozilla.org/en-US/kb/server-not-found-connection-problem and it still not resolve my problem.

It often resolve alone half an hour after I started firefox, but it is way too long...

Thanks a lot for helping me !

Matthieu

PS : domains I can't access : github, my school website, youtube sometimes...

Asked by matthieu.escande 22 hours ago

Last reply by FredMcD 20 hours ago

can't sign in to one of my google accounts, but I can on another

one of my google accounts, which I have been able to sign in through firefox for years, suddenly started giving me an error message after entering my email address on the… (read more)

one of my google accounts, which I have been able to sign in through firefox for years, suddenly started giving me an error message after entering my email address on the google sign in page. I have another google account and I'm able to sign i using firefox just fine. The error message given is:

This browser or app may not be secure. Learn more Try using a different browser. If you’re already using a supported browser, you can refresh your screen and try again to sign in.

I'm using a windows 7 box and Firefox 85.0.2.

I'm able to sign in just fine when I use google chrome. I've cleared cache and data in the browser. I'm not sure what else to try. Any suggestions? Any other information I can provide to help identify the problem?

Asked by vseavello 1 week ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago

Firefox won't open links in duckduckgo

Hello everyone, I'm an avid user of Firefox latest on Manjaro, up to date. Since yesterday, when I updated from Firefox 87.0-1 to 87.0-2, I have a strange bug using Duckd… (read more)

Hello everyone,

I'm an avid user of Firefox latest on Manjaro, up to date.

Since yesterday, when I updated from Firefox 87.0-1 to 87.0-2, I have a strange bug using DuckduckGo.

What happens ?

  • When on DuckduckGo result page, clicking a link won't open when using the "Open in another tab" setting
  • I will open the link if that setting is not used
  • I can open it in a new tab with the right-click menu, or by ctrl-clicking it.
  • When hovering above a link, the bottom-left tooltip does show up and the cursor does become a hand, suggesting the link should work. Alas, it doesn't.

What did I try ?

  • I did restart in "safe mode", with all addons disabled.
  • I did reset the cache.
  • I tried testing the same behavior on Google, and it did work as expected.
  • I tried DDG in another browser (Gnome Web/Epiphany), and it worked as expected.

I have yet to notice the same issue with any other website. Any Idea where I should report this minor, but annoying but ?

Thanks & Cheers, -- JAB

Asked by Jacques-Alexandre Bossu 4 days ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

My ISP is Plusnet. When I try to access their website using Firefox browser I get the following error: ===== Secure Connection Failed An error occurred during a connecti… (read more)

My ISP is Plusnet. When I try to access their website using Firefox browser I get the following error:

=====

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to webmail.plus.net. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).

Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the web site owners to inform them of this problem.
=======

I have reported the problem to Plusnet but they say 'not our problem'. Their reason being that the problem does not occur using Google Chrome.

Can you help please?

Asked by scm999 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

Firefox won't allow connect to my centurylink.net email

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email acc… (read more)

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email account through centurylink.net. I tried the suggested fixes through confirming DNS and changing TLS, and I still cannot access my email account. I get an error "redir.peridot.synacor.com/?to=zmail&u_d..." Are there any other suggestions to resolve this issue?

Asked by b_blakes 3 days ago

Last reply by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 1 day ago

Website 2nd page not opening

there is some issue in opening the web page which is designed to open in new tab when clicked. the link for the same is this https://newtrade.sharekhan.com/eodweb2017/log… (read more)

there is some issue in opening the web page which is designed to open in new tab when clicked.

the link for the same is this https://newtrade.sharekhan.com/eodweb2017/login.do?caller=executeLoginValidation#/equity/107

the middle pat of login do is failing to do the auto login to the main page & showing no data.

Can any one help in the reagrds?

Asked by jhaveri_shaman 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago

Secure Connection Failure to EPA Pesticide Labels (Every Time)

Hi, I'm wondering if anyone knows anything about what is going on with this issue. I am using Firefox 78.9.0esr (64-bit), with the latest Acrobat reader. I've had no prob… (read more)

Hi, I'm wondering if anyone knows anything about what is going on with this issue. I am using Firefox 78.9.0esr (64-bit), with the latest Acrobat reader. I've had no problems with any sites or links other than those at the Environmental Protection Agency. For many weeks, actually months now, I have been unable to access any (I've tried more than 40 different ones) Pesticide Labels. Every time, no matter the route - typed address, Ag. Ext. program link, directly from the EPA's pesticide label search page, I receive this error message: "An error occurred during a connection to www3.epa.gov. The OCSP server suggests trying again later. Error code: SEC_ERROR_OCSP_TRY_SERVER_LATER The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem." For instance Lorsban 75WG, as I attempt on the page https://iaspub.epa.gov/apex/pesticides/f?p=113:8:::NO::P8_PUID,P8_RINUM:38268,62719-301 to open the label pdf by clicking on "November 19, 2013 (PDF)," which should then open the label at https://www3.epa.gov/pesticides/chem_search/ppls/062719-00301-20131119.pdf . Instead, I receive the above error message. I have, of course, contacted the EPA about this, several times. Thanks.

Asked by jcwell11 2 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago