Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Problem with a GIS website

Until the most recent update of Firefox, I was able to access atrribute data of a GIS map feature on the GIS Open Data, State of Michigan website: https://gis-michigan.op… (read more)

Until the most recent update of Firefox, I was able to access atrribute data of a GIS map feature on the GIS Open Data, State of Michigan website:

https://gis-michigan.opendata.arcgis.com/datasets/2020-voting-precincts/explore?location=44.909859%2C-86.310800%2C6.97

Now, I can not click on any feature. I can do this, however, using Chrome. What is the issue, here?

Asked by FireFoxFan1 7 months ago

Last reply by FireFoxFan1 4 months ago

usps tracking and informed delivery does not work on firefox, but works on edge!

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from … (read more)

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from usps and that did not work, and neither did turning off ad block plus. im at a loss here.

Asked by 09grizzly550 5 days ago

Last reply by 09grizzly550 1 day ago

  • Archived

Unable to access Microsoft One Drive without first Refreshing Firefox each time

Recent issue, last few days. Unable to access Microsoft One Drive online without first having to Refresh Firefox each time. It is then accessible for a short period of ti… (read more)

Recent issue, last few days. Unable to access Microsoft One Drive online without first having to Refresh Firefox each time. It is then accessible for a short period of time before the address link again breaks down into an incomplete address that does not open One Drive. I've repeated this process a number of times and each and every time the only means of access to One Drive is by Refreshing Firefox. Access to One Drive is fine on other browsers. I've cleared the cache, and run Firefox in Troubleshoot mode, but the only thing that works, and does so consistently, is to first Refresh Firefox. It will then go to the correct address for One Drive for a short period of time, before again breaking down into an incomplete forwarding address. I prefer using Firefox, but regular access to One Drive, without all these unnecessary steps, is a requirement

Asked by anastasiaanthony8 6 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 4 months ago

  • Locked
  • Archived

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (read more)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Asked by Mary 6 months ago

Last reply by adnanfarooq5183 1 week ago

Firefox browser issues

When I first launch firefox, I see all the images on my Yahoo homepage (Yahoo is set to my homepage on firefox). But, when I clear history, and re-launch firefox, not all… (read more)

When I first launch firefox, I see all the images on my Yahoo homepage (Yahoo is set to my homepage on firefox).

But, when I clear history, and re-launch firefox, not all the images are there. Sometime very distorted pages come up.

I have a Dell inspiron laptop, and I spoke with the Dell technician, who refreshed firefox--that didn't work.

Then he re-installed firefox.

That didn't work either.

He checked all firefox settings, and they are correct.

In addition, when I use firefox, and search by sender I receive a message indicating "an error occurred.. retry"

Again this does not happen in Chrome. I DON'T with to use Chrome as my default browswer; I have always used firefox.

When I "retry", the list from the senders I have searched does come up. But this was never an issue. I contacted Yahoo Mail help, and they suggested contacting you.

When I first launch firefox, I get all the images. But if I clear history and re-launch, may images are not there on my Yahoo homepage--just empty boxes.

My husband has an Acer desktop, and he does not have this problem. I don't know what the difference is.

I do not know what is going on--I would like to know what to do. Or will it resolve itself eventually (perhaps with the next firefox update?)

This is issue does not appear to happen with Chrome, but I use firefox as my main browser.

Please assist as soon as possible, as I indicated, I use firefox as my main browser.

I have attached some images.

Asked by selena_vella 5 months ago

Last reply by selena_vella 5 months ago

  • Solved
  • Archived

OneDrive photos not loading

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank.… (read more)

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank. Screenshot attached.

This is working fine on Google Chrome, but I would prefer not to use chrome for privacy reasons.

Can anyone help me with this?

Regards, Harrison

Asked by h.bade93 6 months ago

Answered by h.bade93 5 months ago

  • Solved

Gmail site doesn't open despite Youtube and Translator sites are ok, even on Chrome Browser

em pt-br: Olá Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Supor… (read more)

em pt-br:

Olá

Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Suporte deles não ter resolvido o problema, eu decidi mudar para o Firefox apesar de não ser o mais legal nem prático e intuitivo para se navegar como o Opera e o Vivaldi, mas sim por popularidade.

-O problema: Desde ontem, a página do Gmail não abre, isto é, mostra uma página totalmente em branco conforme anexo, apesar do link estar correto e, na verdade, eu utilizar os links dos Favoritos para diminuir a digitação e aumentar a agilidade.

-Minhas tentativas de solução: Eu desabilitei todas as extensões do Firefox (eu eu já utilizava mesmo antes do problema ocorrer); Eu executei uma limpeza geral utilizando o CCleaner; Eu abri o Chrome e, para variar, me loguei (por causa do problema mencionado acima) e a página do Gmail é exibida corretamente com todos os e-mails de hoje; Eu copiei este link do Gmail, no Chrome, para utilizar no Firefox porque estavam diferentes mas mesmo assim o problema persiste.

Acabaram as ideias

Obrigado

PS: Como inserir mais imagens porque só uma é permitida?

english: Hello

Due to Chrome not keeping my credentials and every time I started this browser I had to provide my login and password in addition to the fact that their Support didn't solve the problem, I decided to switch to Firefox despite not being the coolest not practical and intuitive to navigate like Opera and Vivaldi, but by popularity.

-The problem: Since yesterday, the Gmail page does not open, that is, it shows a completely blank page as attached, although the link is correct and, in fact, I use the Favorites links to reduce typing and increase agility.

-My solution attempts: I disabled all Firefox extensions (I was using them even before the problem occurred for the first time); I performed a general cleanup using CCleaner; I opened Chrome and for a change I logged in (because of the problem mentioned above) and the Gmail page displays correctly with all of today's emails; I copied this link from Gmail, in Chrome, to use in Firefox because they were different but the problem still persists.

the ideas finished

TY

PS: how to insert more images because only one is allowed? (joined printscreens)

Asked by Theosz 5 months ago

Answered by Theosz 4 months ago

Extra Pane With Emain Secure Login And Firefox v102

GCI.com is a service provider in my area. I have only an Email account with them. At the Login of my Email account,the Firefox Browser 'displays an extra old w98 pane .' … (read more)

GCI.com is a service provider in my area. I have only an Email account with them. At the Login of my Email account,the Firefox Browser 'displays an extra old w98 pane .' This is at the Secure Log In where you enter your Web Mail Pass Word. If the Password has been saved with Firefox - the 'Mouse click selection of the Account (User Name)_ drifts horizontally along this Panes edge.

I contacted GCI support,and they simply suggested that I use 'Chrome,or Microsofts Edge Browser. I cannot prevent high band Videos with those Browsers on this Windows 10 computer. I simply do not know what is being 'Allowed with them,and what is not. Typically I utilize a 'Hot Spot with this Internet Connection,and do not have Data Band in a months allotment. So my Browsing is conservative. My phone is a non-contract ATT paygo phone. Do with this most itenarant is out of the way for Troubleshooting.

I have Photos of the GCI.com Web Site interaction,and I have the 'HTML code from the GCI.Com secure sign on Web Page. As it looks while loaded and interacting. Which I will add here.

 - I have loaded the Web Site from different machines W10. 
       [ ]Same result occured
- I have considered reinstalling the Firefox Browser (until above).
- Right now I am considering a Code Problem. And what approach to take.

[ ] It would be simple for the Firefox support to simply load the Firefox Browser,while visiting the GCI.com Website,Email Login. And view if at your Location,the situation occurs for the Firefox Troubleshooting Team. If this does not occur at other persons Frequent with their own Firefox Browser. I do not know what I will do.Or reason this would occur only on my Firefox instalation.Or my location .

Upload A PDF File To Firefox Troubleshooting

[ ] Im aware of all the Security Problems with todays Internet. I was certain I could see the HTML 'frame within the Web Site Code,But cannot see a way to Upload the PDF File at this writing.

[ ] I'll note that upon Entry Of a Saved Password,this Window will Drift the Entry on the Vertical Bar. Im discussing. I have not selected this Drifting password,along this Vertical axis bar at this Extra Pane.

..mike.. [edited email from public] @gci.net ..

Asked by Mike 5 months ago

Last reply by Mike 4 months ago

  • Solved

Image Size starting with Firefox 103

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg Others having resolutions other than 1920 x 10… (read more)

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg

This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg

Others having resolutions other than 1920 x 1080 are having the same problem. Any help would be appreciated

Asked by Gary77 4 months ago

Answered by AliceWyman 4 months ago

Twitch Error with Version 105.0.1

Recently updated to version 105.0.1 and I've started to have problems with Twitch. I'm unable to login and keep getting the message: "Something went wrong. Please try aga… (read more)

Recently updated to version 105.0.1 and I've started to have problems with Twitch. I'm unable to login and keep getting the message: "Something went wrong. Please try again." so I cleared the cookies/site data. Still unable to login. I know this isn't an error with my account as I can login via Chrome with no issues. Then I tried downgrading to the previous version 104.0.2 and had no issues with Twitch. Most likely, this new version is creating an error with the Twitch site. Hopefully new updates will address this issue - in the meantime, hoping someone has a solution.

Asked by Tychris 2 months ago

Last reply by Tychris 2 months ago

Can't click "copy song link" in Spotify

I suddenly can't click the "copy song link" item in Spotify anymore. It worked fine last week and works normally in Chrome. It also fails in Troubleshoot Mode and after c… (read more)

I suddenly can't click the "copy song link" item in Spotify anymore. It worked fine last week and works normally in Chrome.

It also fails in Troubleshoot Mode and after clearing Startup Cache.

Firefox 102.0 (64 bit) on Windows 10

Asked by CortJstr 5 months ago

Last reply by rajveerwolf24 4 months ago

  • Solved

Firefox v102 doesn't work with Amazon Music

I tried to access my Amazon Music account with Firefox v102. I received a message from Amazon that says "Update Firefox - We have upgraded and this browser version is no… (read more)

I tried to access my Amazon Music account with Firefox v102. I received a message from Amazon that says "Update Firefox - We have upgraded and this browser version is no longer supported. Please update your browser or download our desktop player." when I try to access. I've deleted all cookies and history. I've tried with no add-ons (safe mode). Nothing seems to help. I'm running Windows 10 (64bit) build 19044 on a Thinkpad with 16GB RAM and 1TB SSD.

Amazon music works fine with any chromium browser. Is this another big-tech effort to clear out their competitors? I'm not going to download any application from these big-tech overloards!

Thanks,

Asked by Bill 4 months ago

Answered by Bill 4 months ago

Website not displaying.

The www.nzherald.co.nz website pages wont display using Firefox MacOS. Just comes up blank. The website works fine on other browsers and ios Firefox. Have tried deleting … (read more)

The www.nzherald.co.nz website pages wont display using Firefox MacOS. Just comes up blank. The website works fine on other browsers and ios Firefox. Have tried deleting the cache.

Asked by info7723 4 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 months ago

  • Solved

Metro PCS

So for the longest time I've had issues trying to load, "https://www.metrobyt-mobile.com" and all I get is: The page isn’t redirecting properly An error occurred during a… (read more)

So for the longest time I've had issues trying to load, "https://www.metrobyt-mobile.com" and all I get is:

The page isn’t redirecting properly

An error occurred during a connection to www.metrobyt-mobile.com.

   This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.

Works fine is all other browser, but Firefox. Even on a brand new laptop I bought I tried to load Metro site through Desktop Firefox and it always comes back with this issue. I've tried disabling everything that is recommended on the forum, but nothing helps, but as I stated, "Brand New Laptop." Which has a clean install of Windows with a clean install of Firefox in Incognito, no sign in, no extension, and still this is the only site that refuses to load for me. I've tried friends and family members Desktop to Laptops as well and same error.

So either Mozilla Firefox has an issue on all Desktops or I am seriously mission something. If it was a software conflict or something a clean Windows install shouldn't have this issue, but it does. I'm putting this out there to Mozilla to look into as to find out if it's an issue on my side, their side, or Metro PCS's side. Funny enough it works fine on the Mozilla Firefox App. I can run the app through Bluestacks and that loads fine on my desktop through an android emulator. It just seems to be Firefox on the Desktop side.

If I click on the little (i) Icon in the address bar it says, "Connection Failure." Clicking on that, "You are not securely connected to this site." If I clear the cookies I get a secure connection, but the just loads blank, no text or anything.

Asked by wristan 3 months ago

Answered by wristan 3 months ago

  • Solved

Text overlapping on table content

I got this issue when tried to read some API document provided by a marketplace that i have project with. I tried on another browser and it shown normal, not a single tex… (read more)

I got this issue when tried to read some API document provided by a marketplace that i have project with. I tried on another browser and it shown normal, not a single text is overlapping. I've tried some suggestion on another topic to pick No Style on Page Style menu (View -> Page Style -> No Style) but it got more messed up and tried changing font size but still got no improvement. Helpp me pls~

Asked by Gwick 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

Outlook does not open when I use Firefox

Hello, When I try to open Outlook by using Firefox it does not. (Installed MS Office 365). When I use Microsoft Edge it does open so I can read the messages. I cleared th… (read more)

Hello,

When I try to open Outlook by using Firefox it does not. (Installed MS Office 365). When I use Microsoft Edge it does open so I can read the messages. I cleared the cache and it works the first time but when I try to access it again, it does not work. It just not upload the message.

Thank you, Dorina Grossu

Asked by dgrossu 5 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 months ago

Disable element on website

I want to permanently and repeatedly disable part of a website that messes up the layout. I get a VEEERY long slider at the bottom when the element is present with a neve… (read more)

I want to permanently and repeatedly disable part of a website that messes up the layout. I get a VEEERY long slider at the bottom when the element is present with a never ending page.

I found out using the inspector which element of the page was doing it and if I "delete the node" the website appears completely normal.

The line in blue is what I want to delete permanently. And it is gone on the second upload.

Asked by Rad1o 3 months ago

Last reply by Rad1o 3 months ago

  • Solved

YouTube aspect ratio off

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in … (read more)

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in standard mode. Refreshing hasn't fixed the issue, neither has restarting or shutting down my laptop, as it was turned off for 12+ hours and I still had the issue when using YouTube today. It's even an issue in incognito mode, but not an issue if I use a completely different browser. I can't find anything else that has been affected by whatever button I must have pushed. Laptop is a Dell G15, if that's relevant. Would love any tips to fix this.

Asked by rgold96306 2 weeks ago

Answered by rgold96306 2 weeks ago

  • Solved
  • Archived

file downloads

The problem is : Some of the time FF just records 0 bytes file and says nothing. I suspect that FF inspect the URL of the links and discard ( perhaps for security reaso… (read more)

The problem is : Some of the time FF just records 0 bytes file and says nothing. I suspect that FF inspect the URL of the links and discard ( perhaps for security reason ) ones that do not begin with HTTP.

The bypass is : One has to copy the link and insert in in the new page of FF.

The solution would be to change FF code.

Thank you.

Asked by Webmaistre sur Alcatel 5041C 6 months ago

Answered by Webmaistre sur Alcatel 5041C 6 months ago