Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Firefox disconnect from the internet- wont load pages

This is my second problem with Firefox, like my first, only happens on this computer and its driving me insane. Every now and again, in a seemingly random time, Firefox w… (read more)

This is my second problem with Firefox, like my first, only happens on this computer and its driving me insane. Every now and again, in a seemingly random time, Firefox will stop loading all web pages. It simply acts as though I am not connected to the internet. Everything else on my computer is connected to the internet but not Firefox. Restarting the browser fixes this until the next time it happens but it simply should not be happening in the first place.

My compute specs are: Windows 8.1 Pro x64

Intel i7-4500U

8GB of DDR3 @ 1600Mhz

Nvidia GeForce GT 745M

WD 750GB 7200RPM Scorpio Black

Asked by DeathShot 4 years ago

Last reply by DeathShot 4 years ago

  • Archived

"A copy of Firefox is already open. Only one copy of Firefox can be open at a time." using mulitple logins

We use some dumb terminals to log multiple users onto a Windows Server machine. All the terminals login using the same account (and profile). However only one of the lo… (read more)

We use some dumb terminals to log multiple users onto a Windows Server machine. All the terminals login using the same account (and profile). However only one of the logins is able to use Firefox, everyone else gets the message saying its already open. We don't have any issues with IE, but... its IE... ugh.

Is there a way around this? I understand a lock file is created in the profile (which would then apply to all users logged in on that account). Is there a way to make them unique in some way? Please don't suggest we have to change browsers :(

Asked by SubaruImpreza 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

companyweb pulls up with a blank screen

The company that I work with uses a company web that is hosted by a SBS 2008 Server. I can access the companyweb with chrome or safari, but Firefox does not work. The oth… (read more)

The company that I work with uses a company web that is hosted by a SBS 2008 Server. I can access the companyweb with chrome or safari, but Firefox does not work. The other two come up with a white screen and then a authentication box comes down to ask for your credentials. Firefox does not do this. It just has a white screen. It is not just my computer that is doing this. It seems to be all Macs that have Firefox. What is also weird is that Firefox for Windows works fine.

Asked by jessebrownarrow 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Archived

If I whitelist this URL my proxy "download-installer.cdn.mozilla.net".

I have users trying to download firefox updates, but they are being blocked by the proxy. If I whitelist download-installer.cdn.mozilla.net. Will that give users the ab… (read more)

I have users trying to download firefox updates, but they are being blocked by the proxy. If I whitelist download-installer.cdn.mozilla.net. Will that give users the ability to download other installs like add-ons?

Asked by lisser7 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

I upgraded my computer to windows 8.1 and now the user accounts can't access https sites on forefox

I am using firefox 39, and I have tried the "netsh winsock reset" fix. It works fine on my admin account, but the user accounts cannot reach https sites. It also works i… (read more)

I am using firefox 39, and I have tried the "netsh winsock reset" fix. It works fine on my admin account, but the user accounts cannot reach https sites. It also works in IE.

Asked by david84 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Internet connection is unstable

Hi, For a week now my Firefox internet connection has been unstable. Typically after opening a new tab I need to click the "Try again" button on the "Server not found"-pa… (read more)

Hi, For a week now my Firefox internet connection has been unstable. Typically after opening a new tab I need to click the "Try again" button on the "Server not found"-page several times (5-10) to finally create a connection.

I am running Firefox 39.0 on Win XP Pro SP3. Firewall settings look ok. Browsing and virus protection is by F-Secure (up-to-date). Unfortunately the problem appears not to be affecting Firefox alone (Chrome and Outlook email access are similarly unstable).

I am using a shared wifi connection via a Windowsphone, and can connect with the phone's browser without issues (so I don't think the problem is ISP related).

I performed a full virus scan without issues reported.

Any advice would be welcome. Thanks!

Asked by Sakke 4 years ago

Answered by Sakke 4 years ago

  • Archived

FireFox is soooooooooooooo slow displaying pages on any and all websites

Basically it takes minutes to display a single page on any and all websites . Even Google Most of the time even after minutes of waiting , the page will display without i… (read more)

Basically it takes minutes to display a single page on any and all websites . Even Google Most of the time even after minutes of waiting , the page will display without images. I have to close and reopen FF to view that page and even that doesn't resolve the issue

Asked by mark7773 4 years ago

Last reply by mark7773 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 40.0.3 is a disaster. I constantly, constantly get error 404, even visiting sites that used to present no problems. What's up?

Ever since I installed 40.0.3, Firefox has been problematic, constantly giving me 404 errors as I search the web or visit sites that used to post no problem. It got to t… (read more)

Ever since I installed 40.0.3, Firefox has been problematic, constantly giving me 404 errors as I search the web or visit sites that used to post no problem. It got to the point where I switched to OmniWeb, although that's just as buggy, if not more. Yet, I can at least visit most of the problematic sites on Omniweb after getting the 404 on Firefox. Firefox has always been a memory hog, but I could live with that. These 404 errors are driving me nuts.

An example is the Washington Post's game site. When I try to play the Daily Crossword and click on 'Play Now', I always get the 404.

Asked by jshaw 4 years ago

Answered by jshaw 4 years ago

  • Archived

We have difficulty trying to connect to our server using a browser. Google Chrome can connect, but Mozilla Firefox cannot.

Problem: # We have difficulty trying to connect to our server using a browser. Google Chrome can connect, but Mozilla Firefox cannot. This problem is related to the "We… (read more)

  1. Problem: #

We have difficulty trying to connect to our server using a browser. Google Chrome can connect, but Mozilla Firefox cannot. This problem is related to the "Weak Diffie-Hellman and the Logjam Attack" (https://weakdh.org/)


  1. Activity log, sequence of actions we have conducted to try and fix the problem, and things we already know: #
1. Everything was fine
2. Firefox complained about the Weak Diffie-Hellman ephemeral key
3. Firefox can no longer access our server
4. But, Google Chrome CAN STILL access
5. Found out about "Weak Diffie-Hellman and the Logjam Attack"
   (https://weakdh.org/)
6. Tested Firefox using their website, and responded "Good News! Your browser is safe against the Logjam attack."
7. Tested Chrome using their website, and it responded that Chrome was vulnerable.
8. This explained why we could still access our server using Chrome
9. Updated Chrome to the latest version.
10. Tested Chrome using weakdh.org, and responded "Good News! Your
    browser is safe against the Logjam attack."
11. Tried accessing our site using Chrome, and it has the same error
    with Firefox.
12. Both Chrome and Firefox can no longer access the site at this
    point.
13. We followed the instruction located at
    https://weakdh.org/sysadmin.html for Apache Tomcat servers.

`ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_DHE_DSS_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_SHA256,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_SHA,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_SHA,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_SHA384,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_SHA384,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_SHA,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_SHA,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_SHA256,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_SHA,TLS_DHE_DSS_WITH_AES_128_SHA256,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_256_SHA256,TLS_DHE_DSS_WITH_AES_256_SHA,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_256_SHA"`

14. Fix did not work both for Chrome and Firefox, still the same error.
15. We followed the instruction at
    http://stackoverflow.com/questions/30931692/diffie-hellman-public-key-error-with-tomcat-7

`ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA384,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA"`

16. Fix WORKED for Chrome BUT NOT for Firefox.
17. Firefox has error code: ssl_error_bad_cert_alert
18. We experimented on lesser number of ciphers but none worked
19. `ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA"`
20. Same error for Firefox, still OK for Chrome.


  1. **TECHNICAL DETAILS** #
    1. Certificate: ##
   Signature algorithm: sha256RSA
   Signature hash algorithm: sha256
   Public key: RSA (2048 Bits)
   Thumbprint algorithm: sha1
    1. Environment: ##
   Apache Tomcat 6.0
   Java 1.6.0_34
    1. Current server configuration: ##
   <Connector port="443" SSLEnabled="true" maxThreads="150" scheme="https" 
   secure="true" clientAuth="true" sslProtocol="TLS" 
   keystoreFile="********.pfx" 
   keystoreType="PKCS12" 
   keystorePass="********" 
   ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA"/>

Asked by VicCebedo 4 years ago

Last reply by jscher2000 4 years ago

  • Archived

Can't mail a pdf document

Hi all, I have a little bit annoying problem which occurred in a couple of days. What is the problem: we have an internal web site where people upload some pdf files and … (read more)

Hi all, I have a little bit annoying problem which occurred in a couple of days. What is the problem: we have an internal web site where people upload some pdf files and other users work on them. One user has the following problem: when he opens a pdf from the web site using Mozilla it opens his Acrobat XI Standard. He modified the file the try to send it. Unfortunately it hanged. I've tried to change the option for pdf document to be opened with Adobe Acrobat (in Firefox) but it didn't work. When I made a test on another workstation with 35.0.1 version and Acrobat XI Pro the default option is Adobe Acrobat (in Firefox) but when you open the file there is no "send to mail" option only print or save. To be sure I've saved the file to the desktop, opened again with Acrobat XI Standard and send to mail option worked like a charm. That's why i decided to ask here for a help. If you have any idea please share with me. Thanks in advance

Asked by KiroP 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Firefox keeps going into offline mode

Firefox goes into offline mode on a regular basis - not always, but usually several times per day. I've already set network.manage-offline-status to false (actually, it w… (read more)

Firefox goes into offline mode on a regular basis - not always, but usually several times per day. I've already set network.manage-offline-status to false (actually, it was already set that way when I checked it). It appears to happen more when I move off of a tab and then come back to it. I've uninstalled and wiped all traces for Firefox and re-installed - same result.

How can this mode be completely disabled?

Asked by delerium 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

can't connect to the internet, after running refresh program last week

Last Friday, July 3rd, I ran the refresh program hoping to fix problems with connecting to the internet. After running it, I can no longer connect to the internet. I chec… (read more)

Last Friday, July 3rd, I ran the refresh program hoping to fix problems with connecting to the internet. After running it, I can no longer connect to the internet. I checked on the Mozilla site, it said my version of Firefox was up to date, so I don't quite know where to turn next?? Any help or suggestions would be greatly appreciated. Thanks Gary S.

Asked by Gary_Schelvan 4 years ago

Last reply by cor-el 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Tried all of your suggestions and still receive "Unable to connect" when using ANY search engine.

Cannot use any search engine in FF 40.0.3 on Macbook Pro model 9,2 with OS 10.8.5. Receive "Unable to connect" message when attempting to use a search engine. Websites o… (read more)

Cannot use any search engine in FF 40.0.3 on Macbook Pro model 9,2 with OS 10.8.5. Receive "Unable to connect" message when attempting to use a search engine. Websites other than Mozilla and search engines connect fine. FireFox 40.0.3 on a different Mac works fine with no problems.

In addition, I cannot access the FF "Get Add-Ons" page or the Mozilla home page. Search engines will not connect from either the search bar or their home page. Problem just started. I had previously updated to, and have been using, FF 40.0.3 without problem when it was issued. Attempted solutions have included FF refresh, run FF in safe mode, run with all plug-ins disabled, disabled hardware graphics acceleration. None of these corrected the problem.

Asked by txp99ff 4 years ago

Answered by txp99ff 4 years ago

  • Archived

Why connection to internet stops all of a sudden, I can ping to any website address but cannot access webpages with mozilla. I have to restart the browser..

Seems like reachability to any website stops with mozilla with latest update. It requires a restart of the browser to start connectivity again. I have started using chrom… (read more)

Seems like reachability to any website stops with mozilla with latest update. It requires a restart of the browser to start connectivity again.

I have started using chrome for now as it is irritating that this problem happens regularly (say for eg., after 5 minutes of using mozilla after a restart.. I again have to restart it)

Asked by mgprasad 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago

  • Archived

How to I set up Firefox to work with At&t u-verse high speed internet?

I just moved to At&t u-verse high speed internet service ... 48 Mbps. I've gone to the At&t web site and check the speed for download and upload, which are match… (read more)

I just moved to At&t u-verse high speed internet service ... 48 Mbps. I've gone to the At&t web site and check the speed for download and upload, which are matching or exceeding the 48 Mbps. I couldn't find any recommendations for setting up Firefox to work with at&t. However, web pages seem to load really slow for 48 Mbps. The Samsung web site is terrible ... it always times out before a page loads. Is there some preference settings I need to change under Advance > Network settings? I'm using an iMac with Mavericks 10.9.5, 64 GB memory and 1TB HD. Oh, At&t site did recommend not having two firewalls on at the same time. My at&t modem/router defaults to firewall on, so I turned of my max fire wall.

Thanks for your help in advance!

Dennis

Asked by zeetoe25 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

I want to install and extension globally

I am an it admin and want to install an extension globally, but placing the .xpi file in C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\extensions\ or C:\Program Files (… (read more)

I am an it admin and want to install an extension globally, but placing the .xpi file in C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\extensions\ or C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins and restarting the browser does not prompt to install the plugin. I noticed that the cli tags have been depreciated so i did not give that a shot. The computers are windows 7 64 bit and firefox version is 35.

Asked by xnukemx47 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Installing and managing firefox in an enterprise environment using a third party desktop managment system (Novell ZEN)

We want to deploy Firefox in our enterprise environment and need to figure out a way to have the install run silently, no user interaction. We use Novell's ZEN to central… (read more)

We want to deploy Firefox in our enterprise environment and need to figure out a way to have the install run silently, no user interaction. We use Novell's ZEN to centrally manage our desktops and how we've done this with other installs is to create a response file, but I guess Firefox will not use response files. So, how would we accomplish this?

Any help would be greatly appreciated.

Ken

Asked by kenwmax 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

Install with pinned tab for all users

I would like to silently install Firefox to a lab full of computers, and I want to provide a pinned tab for everyone by default. I can't find anything in the Registry, so… (read more)

I would like to silently install Firefox to a lab full of computers, and I want to provide a pinned tab for everyone by default. I can't find anything in the Registry, so I assume this info is saved in the Profile folder, but I have not been able to grok where and in what format the data would be stored. Any help would be greatly appreciated.

Thanks! Gordon

Asked by PragmaticPraxis 4 years ago

Last reply by guigs 4 years ago

  • Archived

Since downloading WIndows 10, my Internet connection has slowed from 30 mbps, which is what I pay for, down to 1 mbps

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date,… (read more)

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date, updated and performed a full scan with my anti-spyware/anti-malware software, and performed all the disconnections of sharing that I can think of. Is there some way to restore my Internet speed? This is regarding Wi-fi speed, and all other devices in our home on Wi-fi (which are still on Windows 8) are performing at full Internet speed.

Asked by bigjake9160 4 years ago

Last reply by guigs 4 years ago

  • Archived

Firefox browser won't open and doesn't show in task manager

All of my browsers will not open, but Firefox is my main browser. I've tried pretty much everything to get it to work (re-install, start in safe mode, entered ping 4.2.2… (read more)

All of my browsers will not open, but Firefox is my main browser. I've tried pretty much everything to get it to work (re-install, start in safe mode, entered ping 4.2.2.2 then www.firefox.com into the command box thing - did this with all the browsers- but they all come back with not recognised as an internal or external command, operable program or batch file) . It just won't launch, and does not appear in task manager at all. I'm at a loss for what to do. Please help!

Asked by clobi89 4 years ago

Last reply by jscher2000 4 years ago