Showing questions tagged: Show all questions

The bookmarks menu in Firefox stopped scrolling

After the 90.0.2 update, the bookmarks menu no longer scrolls with the center wheel of my mouse. The center wheel scrolls properly in my emails, on webpages, everywhere e… (read more)

After the 90.0.2 update, the bookmarks menu no longer scrolls with the center wheel of my mouse. The center wheel scrolls properly in my emails, on webpages, everywhere else but the in the bookmarks. I have to use the up or down arrows to scroll through them, and it's a royal pain because I have so many bookmarks.

Asked by zx9r170 2 months ago

Last reply by zx9r170 1 month ago

  • Solved

Can´t paste in http://forum.worldoftanks.eu

Hello there, since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not … (read more)

Hello there,

since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not work. The only chance that I can paste is in the mobile version from the used IP.Board. I can´t even see the paste/einfügen option in the posting section.

I have some other members inside the community that reported the same issue to me.

It would be nice to get some help/ideas.

With best regards.

Dragokar

Asked by Dragokar 3 months ago

Answered by Nemac 3 months ago

Youtube videos stutter, lag, or freeze when putting them on 1080p/720 60fps.

Hello there to anyone who can help me with this problem that I'm having right now. Yesterday while watching and going through the videos on youtube, while watching a vide… (read more)

Hello there to anyone who can help me with this problem that I'm having right now. Yesterday while watching and going through the videos on youtube, while watching a video, it suddenly started to lag and not move as smoothly much as before when I have on a higher quality like in 1080p 60fps or 720p60fps.

This has happen to me a couple times before when I couldn't find a way to fix it like when my my laptop was acting stupid and was resetting itself and showing a blue screen when it happen and had someone help me take it to the store and have it fixed and the reset my laptop or something and had to go redownload Firefox and I think the problem stopped working.


Yesterday and today I tried searching and looking up how to fix this and find answers that tell me to go to the about:config and change somethings to false or true whatever and it still has this problem. I hope changing it to whatever doesn't mess it up anything even more.

I thought I had to go update Windows or something since recently a couple of times the youtube videos get stuttery and not move as smoothly at times. I can't remember much this one but I either just close Firefox to hopefully that it goes back to normal or I have to update Windows to restart my laptop and it works and it goes back to normal.

But this time when I did all that and I try to update Windows from my laptop it was doing what it does updating installing or downloading yesterday. The problem is still there and the videos on youtube are still stuttering. And I try to see if there were more things to update there was nothing there and says its up to date.

I linked a video that has a 60fps option on a another browser Microsoft Edge to see if it works from there and video when putting it on 60fps works fine there. So this must be a Firefox problem or something.

So if anyone can help me with this problem. Please tell if there's anything else I can do to get these videos on youtube to work on Firefox in 60fps and hopefully can try to easily fix this and hope its nothing complicated to do. Or if there is a bug or something that's making these videos stuttering and everything please try to fix this problem that's going with me right now. Cause i don't want to have to deal with problem I had before again forever and/or if its permanent.

Hopefully maybe the next update for Firefox might fix this problem I have from these youtube videos, but I don't know. Whenever an update for Firefox happens sometimes, the videos on youtube start to stutter and not move as smoothly with putting it on 60fps and have this problem again.

Thank you if anyone has the time to look at this and hopefully someone can get me the answer to finally fix these videos that are freezing stuttering and stuff there.

Asked by buggasep17 2 months ago

Last reply by Chris Ilias 1 month ago

  • Solved

Repeated crash on quit

iMac macOS 11.5 Firefox 90.0.2 Firefox pretty much crashed every time I quit. Doesn't matter if I'm looking at a web page or close all windows before quitting. Restarting… (read more)

iMac macOS 11.5 Firefox 90.0.2

Firefox pretty much crashed every time I quit. Doesn't matter if I'm looking at a web page or close all windows before quitting.

Restarting in Trouble Shoot mode doesn't help either.

The cause seems to be synchronisation - if I sign out of my account and no longer synchronise, the problem goes away and I can quit without Firefox crashing.

Asked by UKLarry 3 months ago

Answered by UKLarry 2 months ago

  • Solved

Video Speed Control Not Working Anymore

Hi, I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the sp… (read more)

Hi,

I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the speed of a video I was watching, and it wouldn't work no matter what. Clicking to increase the video speed doesn't make the video go faster, as it should.

I uninstalled it and installed many other video speed controller addons, one by one, but none of them work at all either!

The video speed control had been working perfectly well up until now, and I hadn't modified any settings or anything else, that might cause it to stop working.

So how can I get this video speed control addon: [|https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-speed-control/] to work for me again? Help! I don't want to switch web browsers.

Thank you very much for your time and help, I really appreciate it!

Asked by Clara Klein 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

Videos freezing, Pages taking forever to open, what's up?

I am getting more & more frustrated and exasperated, as simple browsing has become tortuously slow, with many sites taking forever to load, or only partially load, or… (read more)

I am getting more & more frustrated and exasperated, as simple browsing has become tortuously slow, with many sites taking forever to load, or only partially load, or have to be refreshed a couple times, to finally get it to load. And videos constantly freezing up, despite lots of free RAM, and a very high-speed internet connection. I assumed whatever was causing this would've been addressed in the last update, or two, but no, it's only getting worse.

Asked by StevenCee 3 months ago

Last reply by FredMcD 2 months ago

  • Solved

Radars and Bing maps will not load anymore

Local TV Station Radars and Bing maps will not load anymore. However, the weather channel radar does work. Weird. Running Firefox 90.0.0(64bit) on Win 10. Tried deletin… (read more)

Local TV Station Radars and Bing maps will not load anymore. However, the weather channel radar does work. Weird. Running Firefox 90.0.0(64bit) on Win 10. Tried deleting all cookies and cache- no joy. Tried safe mode- no joy. All Radars and Maps work in Edge, but not Firefox. What else can I do?

Thanks!! Jon Abel

Asked by tigerjonabel 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

Instagram crashes on firefox

Instagram crashes on firefox every few days, happens when reading posts or watching stories (no new content is loading during crash). Happens only on firefox, never on ot… (read more)

Instagram crashes on firefox every few days, happens when reading posts or watching stories (no new content is loading during crash). Happens only on firefox, never on other websites. Happen every few days, when I press reload the website after crash, it works temporarily, but it may happen after some days. My network is good enough.

using 91.0 (64bit) firefox, macOS Big Sur 11.5.1, both latest version

tried delete cookies and history, turn off hardware acceleration. I didn't install any extra extensions.

feel angry everytime crash, didn't manage to submit crash report, just do it now, not sure how it could help though

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/a2005fd4-b2b7-4a01-b23d-aa5620210813 https://crash-stats.mozilla.org/report/index/4bcc784f-60a1-443d-8eae-2e7390210813 https://crash-stats.mozilla.org/report/index/9e2a3f31-43c9-4121-9d4e-1786b0210813 https://crash-stats.mozilla.org/report/index/373d5c78-66fc-4fbb-937b-d81780210813

feel sad because i know it would crash again after some days. What can I do?

Asked by ls3x1wqvl5 2 months ago

Last reply by FredMcD 2 months ago

SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP when trying to visit my own website

Whenever I visit my [[website|https://alotofyoumaybeaskingwhyareyouavirginisaytothemiampoggersgfisnot.international/]] I get an error saying Cannot communicate securely w… (read more)

Whenever I visit my [[website|https://alotofyoumaybeaskingwhyareyouavirginisaytothemiampoggersgfisnot.international/]] I get an error saying Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). And the error code is SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP. I am running Firefox 90.0.2 on Windows 10. The website is hosted on a nginx vps and I am using Cloudflare for SSL. On cloudflare I am using a single A record to the IP of my VPS and I have enabled proxy. SSL/TLS encryption mode is Flexible.

Asked by ibbysaleemi 3 months ago

Last reply by jscher2000 3 months ago

  • Solved

Facebook Messenger not loading complete page Firefox 90.0.2 (64-bit) Windows 10

The Messenger page loads partially and stops. Same page works fine in New Microsoft Edge (Chromium). Problem seemed to start with last upgrade to 90.0.2. https://www.fa… (read more)

The Messenger page loads partially and stops. Same page works fine in New Microsoft Edge (Chromium). Problem seemed to start with last upgrade to 90.0.2. https://www.facebook.com/messages/t/1234... I tried disabling uBlock Origin, Privacy Possum, Privacy badger, page still won't load completely, just partially and "locks up".

Asked by Craiga 3 months ago

Answered by FredMcD 3 months ago

Can't make new bookmark database in Linux

My OS got updated to Gnome 40.3 after that the configuration got mess up, when checking the about:support page the page was blank so I refreshed Firefox. After that the p… (read more)

My OS got updated to Gnome 40.3 after that the configuration got mess up, when checking the about:support page the page was blank so I refreshed Firefox. After that the problem persist so I erased the "places.sqlite" and "favicons.sqlite" as instructed in the troubleshoot page but then I got the following problem and uninstalling, erasing the program files and reinstalling Firefox in the OS didn't solve it


Task: checkIntegrity - Unable to check favicons.sqlite integrity: [Exception... "Could not open connection to /home/IndianaRoy/.mozilla/firefox/x23t4bki.default-release/favicons.sqlite: 2153971714" nsresult: "0x80630002 (NS_ERROR_STORAGE_IOERR)" location: "JS frame :: resource://gre/modules/Sqlite.jsm :: openConnection/</<&nbsp;:: line 1110" data: no] > Task: invalidateCaches - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: checkCoherence - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: expire - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: originFrecencyStats - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: vacuum - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: stats - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: _refreshUI - The task queue was cleared by an error in another task.

Asked by IndianaRoy 2 months ago

Last reply by IndianaRoy 2 months ago

some black screem pop up

It's my fast day in Firefox browser but I am little bit unsatisfied as sometime a small black screen pop up by which I cannot interact with the product properly. I have s… (read more)

It's my fast day in Firefox browser but I am little bit unsatisfied as sometime a small black screen pop up by which I cannot interact with the product properly. I have share one screenshot of a YouTube video, you can clearly see that two small black box is there in the video. You may check the video here- https://www.youtube.com/watch?v=T9A_KkNyxh8. I really become very angry when it happen, for that I cannot even sign in into my google account properly.

Asked by karanadhikary811720 2 months ago

Last reply by FredMcD 2 months ago

  • Solved

Firefox 92.0.2 keeps crashing since upgrade.

Firefox has crashed intermittently since update to 92.0.2. I never had a crash before and have been using it for years. Adapter Device ID CoffeeLake-S GT2 [UHD Graphics 6… (read more)

Firefox has crashed intermittently since update to 92.0.2. I never had a crash before and have been using it for years.

Adapter Device ID CoffeeLake-S GT2 [UHD Graphics 630] (0x3e91)

I have updated the Intel Drivers from Intel.

Here are the last 5 crashes.

bp-4fb2010a-ff3c-4046-80ce-3ba000210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-c55f0c55-730e-4767-9cbd-b6def0210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-ec4f4c9b-2b58-4450-9b41-af5a70210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-391d7abf-68dc-497c-9762-6cfed0210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-4fff08a3-aaa0-45e6-81d2-2befa0210804 8/3/2021, 9:43 PM View

Asked by sotackd 2 months ago

Answered by FredMcD 2 months ago

  • Solved

Website problem with citi.com, asked for multiple logins

I am having a new problem with < https://www.citi.com/ > I have used this website for years with Ffox with noo problem. What I experience now is that I can login a… (read more)

I am having a new problem with < https://www.citi.com/ > I have used this website for years with Ffox with noo problem. What I experience now is that I can login and use it just fine, i.e. access any of its links, except if I try to use the Virtual Credit Card (VCC) feature. To use that feature you login, select VCC, which takes you to a new page, on which you launch a popup that generates the VC. My issue is that I login, select he VCC page, but instead it takes me back to the main screen to login again. This circular problem can continue as many times as I try it. Below I list my equipment and trouble shooting steps.

I am using a win10 PC running 21H1 and the current version of FFox. I have a Malwarebytes Browser Guard installed (MB).

1. I tried the login on my Surface GO running win10 Home Edition and no MB installed. It worked fine. 2. I tried to login with Chrome and Edge on my PC, neither with the MB browser guard, and they work fine. 3. I have had the MB installed for quite some time and the Citi site always worked fine. Nevertheless I disabled it. That made no difference. 4. Next I clicked the FFox shield and disabled the Enhance Tracking protection. No difference. 5. I deleted all cookies and cache info related to citi, amounting to 10 entries. That made no difference. 6. I deleted all cookies and cache totally. Now I was able to log in and go to the VCC page. 7. I closed out of the citi site and tried to re login. The problem reappeared. 8. I deleted all cookies and cache yet again, closed FFox, launched it again, tried the Citi site and it worked fine. 9. I logged out of citi, tried to log in again, and once more it did not work.

Any ideas?

Asked by eberger5 2 months ago

Answered by eberger5 1 month ago

Firefox Browser

I can no longer log into my vudu.com account using my Firefox Browser, can this be fixed, or do I have to use Edge now? There are other websites that I could never log in… (read more)

I can no longer log into my vudu.com account using my Firefox Browser, can this be fixed, or do I have to use Edge now? There are other websites that I could never log into with Firefox, but I consider those sites that I don't have to use, but I have a movie library on vudu.com, I pretty much have to use vudu.com. I never had a problem logging into vudu.com before, it has to be one of the last couple of Firefox updates.

Asked by Roxey56 3 months ago

Last reply by FredMcD 2 months ago

Bookmarks slow to open on first load

When I start Firefox for the first time, and click Bookmarks, it takes a little while to respond and populate the bookmarks list. I've created a video to show the problem… (read more)

When I start Firefox for the first time, and click Bookmarks, it takes a little while to respond and populate the bookmarks list.

I've created a video to show the problem. You'll see that when I clicked Bookmarks, it becomes unresponsive for a sec or so before slowly populating the list.

I'm not sure when it started, but it was recently. What can I try to troubleshoot it? It behaves the same way in Firefox Safe Mode.

Asked by anton.vantonder 2 months ago

Last reply by TyDraniu 2 months ago

Following Google search links results in blank tab with nothing at all in Inspector

I have this strange issue that cropped up within the past couple of months, without any known configuration or behaviour change. When I have Google set as the search eng… (read more)

I have this strange issue that cropped up within the past couple of months, without any known configuration or behaviour change. When I have Google set as the search engine in Firefox (FF) for macOS (various versions, including the latest 90.0.2 at time of writing), at a certain point after FF has been running (ie not immediately, but say within the hour) clicking on Google search results link results in a blank tab with literally nothing at all in the Inspector > Network or > Console etc for that tab. Copying the Google URI from the address bar and pasting it into another fresh tab in FF also results in the same problem. Copying the same Google URI into Chrome or any other browser, on the same OS at the same time, does not result in any problem (page loads fine).

I have tried all of the following, and none have made any immediate or long term difference:

  • Disabling all addons at the time of the problem
  • Performing a FF reset
  • Uninstalling and re-installing FF
  • Logging into Google in FF
  • Logging our of Google in FF
  • Logging into FF with a FF account
  • Logging out of any FF account
  • Tweaking a couple of about:config settings relating to FF domain stove-piping, since the problem started roughly around the time that was released
  • Building an entirely new PC (previous was macOS 11.4.x and 11.5 on Intel; current is macOS 11.5 on Apple Silicon) and building an entire new user profile from scratch, with all apps incl FF freshly installed
  • Using a different search engine (DuckDuckGo works fine, consistently, but when I change it back to Google the same problem starts up again after a while - eg within the hour)

This just feels like a bug (like nothing at all displayed in any part of the Inspector after a new tab is loaded with a Google link) but if that's true then

  1. I can't be the only person in the world seeing this; and
  2. It's surprising that it has persisted across a number of FF versions over a couple of months

I'm really keen to see this resolved because I do need to be able to use Google for search, and I do *want* to be able to continue to use FF (although this is unfortunately a significant head-wind to actually being able to continue doing so).

Asked by paul375 2 months ago

Last reply by FredMcD 1 month ago

  • Solved

Firefox Crash on Program Startup - WIndows 7

Hello there - hoping for a hand to fix this. Several months ago Firefox crashed while it was in use - void of any update process. Upon reopening, the main window would l… (read more)

Hello there - hoping for a hand to fix this. Several months ago Firefox crashed while it was in use - void of any update process. Upon reopening, the main window would launch and before any tabs could load it would crash again. I attempted to open in troubleshoot mode with the identical result. I gave it a break and used Chrome but in returning to this issue today the same has occurred. This time after the troubleshoot mode crash, I uninstalled Firefox and re-installed fresh (this was an upgrade from v89 to v92). Upon opening post update the browser crashed again. Each time this happens I have received a crash report screen which I accepted and it was reported as successfully submitted. However, when I open the crash report folder only two appear to have been saved - one old from the first occurrence (6/2021) and one from today(8/10/21). Both of these are linked below for review.

This is on an older Windows 7 machine that honestly I know should be updated but this is only used for light gaming and web surfing and I am not interested in an OS upgrade as I disagree with with the business practices of Microsoft - I find their policies are rather intrusive as a consumer.

I hope I've given enough information about the issue here and my system, thanks in advance for any help!

-J

System Info Intel I7 4770K 16gb RAM Geforce GT1060 Gigabyte Z97 Motherboard

Early instance of crash report in June 2021: Crash ID: bp-1fce2514-da15-4ff1-9e4c-7d0510210622 Most recent crash report from earlier today (8/10/21): Crash ID: bp-e888ef81-491c-42ae-9878-124970210810

Asked by jalbyx 1 month ago

Answered by FredMcD 1 month ago

Firefox stops responding and sometimes turns itself off

I have two problems with Firefox 90.0.2 (64-bit). 1. Sometimes the program stops responding; sometimes it restarts on its own but sometimes I have to close it. 2. Somet… (read more)

I have two problems with Firefox 90.0.2 (64-bit).

1. Sometimes the program stops responding; sometimes it restarts on its own but sometimes I have to close it.

2. Sometimes when I switch from Firefox to another open program Firefox closes on its own.

Thanks.

Asked by crl4242 3 months ago

Last reply by FredMcD 3 months ago