Showing questions tagged: Show all questions

Loading home page

It takes a lot longer than it should to load my home page, MSN. This problem is more pronounced with Firefox than other browsers. What can be done to load the home page f… (read more)

It takes a lot longer than it should to load my home page, MSN. This problem is more pronounced with Firefox than other browsers. What can be done to load the home page faster? And, in general to load websites? Can someone help? Thank you.

Asked by sciencemagic 4 days ago

Last reply by sciencemagic 14 minutes ago

After resume from suspend graphics are broken (Linux, Nvidia)

This has been a problem for a while, currently on Firefox 126.0 and Nvidia 550.78. I can work around the problem by forcing webrender to use software mode. When using HW… (read more)

This has been a problem for a while, currently on Firefox 126.0 and Nvidia 550.78. I can work around the problem by forcing webrender to use software mode.

When using HW accelerated webrender with my Nvidia graphics card everything works fine until the PC wakes from sleep, then graphics are broken and Firefox needs restarting. Most noticeable for me is when looking at Grafana graphs they will look like random lines, and my Frigate NVR snapshots only display some of the time.

Is there anywhere in Firefox that will show a log of any error messages to do with the graphics card? I would like to try and fix the problem rather than disabling HW acceleration, but with no logs to look at that is impossible. No other programs seem to have a problem with resuming from sleep, and no error messages are shown in any of the system logs.

Asked by Adam 4 days ago

Last reply by Adam 23 minutes ago

translation does not work

I have installed the German language extension . I can go to a sight written in German and it translates fine . THE SECOND I USE ANY SUB MENU WITHIN THE SIGHT IT DOES NOT… (read more)

I have installed the German language extension . I can go to a sight written in German and it translates fine . THE SECOND I USE ANY SUB MENU WITHIN THE SIGHT IT DOES NOT TRANSLATE . right clicking and "translate" does not work since "translate" does not exist on the tab .

The firefox translate feature only works on the initial screen !

I can find no setting to fix this

Asked by ronaldchampagne49 33 minutes ago

YouTube Issue

YouTube content doesn't load. Same with NYTimes.com articles. Up to date, no extensions, no add-ons. Running Sonoma 14.4.1 Safari and Chrome work as expected. … (read more)

YouTube content doesn't load. Same with NYTimes.com articles.

Up to date, no extensions, no add-ons.

Running Sonoma 14.4.1

Safari and Chrome work as expected.

Asked by johnedwardlow 1 day ago

Last reply by johnedwardlow 1 hour ago

move plus sign in tab bar to far right

The plus sign in the tab bar has always been on the far right side. I reloaded Firefox yesterday and now the plus sign is directly after the tab. How do I get the plus … (read more)

The plus sign in the tab bar has always been on the far right side. I reloaded Firefox yesterday and now the plus sign is directly after the tab. How do I get the plus sign back to where I like it?

Asked by hankone225 1 hour ago

Changed primary account email, removed old primary. Now can't reuse for another Mozilla account

So Firefox doesn't do profiles. I have been syncing my work purpose laptop with my personal email, I now also want to sync my home desktop Firefox but don't want to merge… (read more)

So Firefox doesn't do profiles. I have been syncing my work purpose laptop with my personal email, I now also want to sync my home desktop Firefox but don't want to merge the data.

I added a secondary email, my work email to the Mozilla account, made it the primary, then unlinked the secondary email.

Why is it not letting my reclaim or create a new account using my unlinked former primary and personal email so that I can use on my home computer.

Thanks, and when I try to create a support ticket it just auto generates a ticket closed notification.

Asked by alexmtam 1 hour ago

Avast One is continually issuing threats from Firefox itself

I have attached a screenshot of this error which keeps appearing when Firefox is running. It is pointing to a contamination in Firefox itself, not a particular website, t… (read more)

I have attached a screenshot of this error which keeps appearing when Firefox is running. It is pointing to a contamination in Firefox itself, not a particular website, though the latest Firefox also will not load X.com even with Tracking Protection turned off for the site. I ran a scan and found nothing. I also cleared browsing objects from Firefox, and I still get this popup threat warning. It appears to be triggered by something in Firefox code. It says it is from https://services.disconnect.me/disconnect-plaintext.json from the process /Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox. This began when I updated Firefox to 126.0 (64-bit) on MacOS Sonoma 14.5.

Asked by stevegoldfield 2 hours ago

Facebook time & date info missing using latest Firefox

Recently Firefox stopped displaying the time/date stamp on Facebook posts. Works fine in other browsers. Doing some research, it seems like this was an issue previously. … (read more)

Recently Firefox stopped displaying the time/date stamp on Facebook posts. Works fine in other browsers. Doing some research, it seems like this was an issue previously. Wish Firefox could fix this on their end. What to do in the meantime?

Asked by Denise 2 hours ago

Message that my iPhone was hacked

Hello, when I open my firefox browser on my iPhone SE (2nd. Gen.) I receive the attached message. Since I do not want to click on ok, I cannot use firefox anymore. The me… (read more)

Hello, when I open my firefox browser on my iPhone SE (2nd. Gen.) I receive the attached message. Since I do not want to click on ok, I cannot use firefox anymore. The message does not appear when I use firefox on my computer.

Do you know this message and what can I do? Thanks for you support

Best regards Helmut Kluger

Asked by archiesmart 2 hours ago

Translate Icon and Menu Item do not appear?

I was browsing a webpage that turned out to be in Portuguese, and I was looking for how to translate it, but the internet indicated that Firefox has built in transation! … (read more)

I was browsing a webpage that turned out to be in Portuguese, and I was looking for how to translate it, but the internet indicated that Firefox has built in transation! However, neither the Translate Toolbar Icon nor the Translate menu option appear, even if I visit a site that absolutely should be translatable (https://fr.wikipedia.org/wiki/Mozilla_Firefox)

Additionally, if I go to Settings -> General, there is a Translations section, but if I click the Settings button, there are no languages in any of the boxes and no option to add any.

I am on Firefox 126.0 for Windows.

Here are the things I have tried:

  • Restarting Firefox
  • Rebooting my PC
  • Disabling all my extensions
  • Running Firefox in Troubleshooting Mode
  • Clearing my Startup Cache
  • Performing a "Refresh Firefox"
  • Toggling and Untoggling browser.translations.enable and browser.translations.automaticallyPopup

Does anyone have any suggestions of something I could have missed?

Asked by Mike Pureka 15 hours ago

Last reply by Mike Pureka 2 hours ago

FireFox sends wrong user agent for a specific website

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Bo… (read more)

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Both env are running identical code and similar network stack the only difference we have noticed so far is for our Integration env Firefox is sending the different user-agent string than for production.

Steps to reproduce: 1. Open https://integration4-view.publitas.com/automation-int4/reader-happy-path/page/1

2. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

    "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:126.0) Gecko/20100101 Firefox/126.0" 

3. Now open the same content on production -> https://view.publitas.com/automation-prod/reader-happy-path/page/1

4. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

   "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) FxQuantum/126.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.5060.71 Safari/537.36" 

Our website changes behaviour based on which browser it is and based on second string our backend interprets the browser as chrome instead of Firefox.

If I change privacy.resistFingerprinting to True then the user-agent string is sent correctly.

Can you please help us identify what changed in the latest version that is causing this behaviour.

Version: 126 (64 bit) Test on Windows 11 and Mac OSX

Asked by Umer Khan 4 hours ago

Last reply by Umer Khan 2 hours ago

wNT TO GET RID OF NORTON

HELLO. I WANT TO GET RID OF NORTON. Must be my own fault ?? But Norton took over the normal usw of mu pc/desktop and now I cant use Googlw or Firefox nomore. Everyt… (read more)

HELLO. I WANT TO GET RID OF NORTON. Must be my own fault ?? But Norton took over the normal usw of mu pc/desktop and now I cant use Googlw or Firefox nomore. Everything else seems to be blocked too. Sorry but I am 88years of ahe and have no idea (nor help available) to makw an end at this trrible thing. I am also almost blind so forgive me misTakes in this writing. hope you can help me Thank you. and please asa possible.

Asked by rita.raithel 2 hours ago

can't access product site promoted by google due to googleadservices 'unable to connect'

Tell me why google says this: Unable to connect An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. The site could be temporarily unavailable or too … (read more)

Tell me why google says this:

Unable to connect

An error occurred during a connection to www.googleadservices.com.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the web.

when I click on an advert for a product provided (I assume) by google at the top of search results. I have cleared the cache and cookies. Latest firefox on ubuntu 22.

Asked by geoff07 3 hours ago

after restarting computer bookmarks and log-ins are set back to an old version

Hi, thank you for being there. I have a strange problem that started a while ago. Every time I restart the computer to refresh it, all my bookmarks and log-ins change. I… (read more)

Hi, thank you for being there. I have a strange problem that started a while ago. Every time I restart the computer to refresh it, all my bookmarks and log-ins change. It seems as if they are set back to an old version, but I can't even remember ever having a setting like this. A lot of bookmarks folder are gone all together and others only have a few bookmarks left in them. I suddenly have to enter passwords to get into my email accounts. Even stranger, after a while it all goes back to my current setting without me changing anything. This can take days or weeks. All this makes me nervous about restarting my computer. Please understand that I am not a computer wiz, so if you send me complicated instructions on how to fix this, I probably won't understand them. I hope there is a simple explanation for this. Thanks, Monika

Asked by monikawengler 3 hours ago

Firefox no longer displays comment threads or some login boxes

Running Firefox 126.0, which Firefox' About link says is current. Dell laptop running (current) Win10 Pro. As recently as last Wednesday (15 May 24), everything was norm… (read more)

Running Firefox 126.0, which Firefox' About link says is current. Dell laptop running (current) Win10 Pro.

As recently as last Wednesday (15 May 24), everything was normal. Since yesterday (16 May), on the Wall Street Journal site, after I have logged in, I no longer have access to articles' comment threads. The Show Conversation button shows 0 comments (which is erroneous), and when I click the button, it changes to Hide Conversation (which is normal), but nothing else happens--just white space and no comments or comment text entry field.

On Fox News, the comment thread doesn't display, and there's not even displayed a link to a comment thread. Until yesterday, the thread normally displayed, but required login to comment. Since yesterday, logging in changes nothing: the comment thread still doesn't display at all.

On X (nee Twitter), when I click the login icon, I get the usual login box--but it's solid black with only a rotating arrow signifying "loading." It never finishes loading. An added fillip: X, as recently as last Wednesday, displayed in its usual black text on a white background. Now it displays as white text on a black background. I can click on X links sent to me and get that particular X post to display, but I cannot log in.

When I go to those sites in Edge, everything behaves normally: I have access to comment threads, and I can log in to X. One exception: X displays as white text on a black background on Edge, also. This doesn't seem to be an X thing, though; on my wife's laptop (Firefox 126.0), running WIn11Pro, her X display is the "normal" black text on white background.

I haven't changed any settings in Firefox. I do have a couple of ad blockers, and I've turned those off, one at a time and both together; that had no effect.

How can I get things back to normal in Firefox?

Thanks

Eric Hines

Asked by eehines 5 days ago

Last reply by eehines 3 hours ago

Developer tools > Persist logs not working

In release 126.0 (64-bit) in Windows, persist logs in developer tools is not working for me. I've tried selecting and deselecting all the combinations in both settings ar… (read more)

In release 126.0 (64-bit) in Windows, persist logs in developer tools is not working for me. I've tried selecting and deselecting all the combinations in both settings areas in the split console, quitting the browser in between. Is there a new place to set this?

Asked by Carol Ido 3 hours ago

Lost Password for Firefox

Hello, I have an odd situation. I have a new job, and want to sign into Firefox at work to sync my bookmarks and settings. The problem is that I seem to have saved the … (read more)

Hello, I have an odd situation. I have a new job, and want to sign into Firefox at work to sync my bookmarks and settings. The problem is that I seem to have saved the password wrong. My home laptop is working great as long as I don't sign out, but the system won't let me change my password without the old one. Is there any way to reset the password without having all my stuff wiped? Or can I do a backup on my home PC first, then do a reset/wipe, then restore? Thanks.

Asked by grant39 4 hours ago