Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

I cannot see saved credit cards in Privacy & Security Firefox 99.01

I cannot see saved credit cards in Privacy & Security Firefox 99.01. I moved from a mac to Windows, and sync'd everything. I have no option to see saved credit cards… (read more)

I cannot see saved credit cards in Privacy & Security Firefox 99.01.

I moved from a mac to Windows, and sync'd everything. I have no option to see saved credit cards in Firefox Privacy & Security.

Please help?

Asked by Neil 7 months ago

Answered by Neil 6 months ago

  • Solved

Image Size starting with Firefox 103

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg Others having resolutions other than 1920 x 10… (read more)

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg

This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg

Others having resolutions other than 1920 x 1080 are having the same problem. Any help would be appreciated

Asked by Gary77 4 months ago

Answered by AliceWyman 4 months ago

  • Solved
  • Archived

Consistent "Trouble find that site" Errors on Windows 11

Recently I upgraded my Windows 10 to Windows 11 and since doing so, I've had consistent errors while browsing the web on Firefox. Most notably the "Humm. We're having tro… (read more)

Recently I upgraded my Windows 10 to Windows 11 and since doing so, I've had consistent errors while browsing the web on Firefox. Most notably the "Humm. We're having trouble finding that site." error message.

For example, when visiting, say Verizon.com, the tab will display the aforementioned error to which I press Try Again and the website loads correctly every-time. No hiccups on the refresh.

I've tried the following:

  1. I've performed a completely clean uninstall of Firefox and then reinstall
  2. Cleared all browser history/cache
  3. Removed all extensions
  4. Disabled IPv6, HTTPS Over DNS, No Proxy
  5. Ran through Firefox's troubleshooting
  6. Used Firefox Troubleshooting Mode in the Browser
  7. Tested that the problem does not happen while using Edge

I've never had a single problem on Windows 10 with Firefox. Curious if others are experiencing the same issues and if there are any fixes. Nothing else on the PC has changed.

  • Windows 11 21H2 2200.348
  • Network driver is the latest Win11 edition
  • Firefox 95

Asked by Justin 11 months ago

Answered by Justin 11 months ago

  • Solved

Your browser is being managed by your organization problem

I installed mozilla today and I looked in to my settings and found this message "Your browser is being managed by your organization." I am not part of any organization si… (read more)

I installed mozilla today and I looked in to my settings and found this message "Your browser is being managed by your organization."

I am not part of any organization since this is my home pc.

I checked the forums but i couldn't solve this.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Mozilla\Firefox and HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Mozilla\Firefox doesn't exist for me and i don't use avast.

On about:policies it shows "Certificates-ImportEnterpriseRoots-true"

What is this ImportEnterpriseRoots thing?

I'm using a laptop with windows 11.

Can anyone help?

Asked by tiagoherdade2 1 month ago

Answered by jonzn4SUSE 1 month ago

  • Solved
  • Archived

firefox not opening since 2022-01 Cumulative Update for Windows 11 for x64-based Systems (KB5008353)

firefox not opening since 2022-01 Cumulative Update for Windows 11 for x64-based Systems (KB5008353). I reloaded Firefox. Google Chrome and Microsoft edge work OK. Task m… (read more)

firefox not opening since 2022-01 Cumulative Update for Windows 11 for x64-based Systems (KB5008353). I reloaded Firefox. Google Chrome and Microsoft edge work OK. Task manager shows running but stats never change 0% CPU/0.2MB Memory

Asked by anew_phase 10 months ago

Answered by anew_phase 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 96 not loading pages, or even home page

Submitting using Chrome, which may have to become my default browser. Firefox 96.0. Windows 11 Pro Version 10.0.22000 Build 22000 Since installing FF 96, the program has … (read more)

Submitting using Chrome, which may have to become my default browser.

Firefox 96.0. Windows 11 Pro Version 10.0.22000 Build 22000

Since installing FF 96, the program has stopped loading pages. Will not even load home page. Starting in troubleshooting mode sometimes works, but sometimes does not.

No extensions are installed.` I have tried Refreshing. I have uninstalled and reinstalled. Neither helps. Multiple instances of FF are started with every launch, even when the launch results in a blank page.

Any advice would be helpful.

Thank you,

Steven Sacks

Asked by steven.sacks 9 months ago

Answered by steven.sacks 9 months ago

  • Solved

ALL extensions appear to be corrupt.

I'm using freshly-downloaded Firefox version 102.2 on a brand new laptop (Windows 11 Pro version 21H2), and every single extension is showing a "Installation aborted beca… (read more)

I'm using freshly-downloaded Firefox version 102.2 on a brand new laptop (Windows 11 Pro version 21H2), and every single extension is showing a "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt" message when I try to install. I have tried checking for updates, quitting and reopening firefox, restarting my computer, refreshing firefox, uninstalling and reinstalling firefox, as well as any and all combinations of those. I've scoured these message boards and nothing is working for me. Please help!

Asked by Jupiter 4 months ago

Answered by Jupiter 4 months ago

  • Solved

YouTube videos refuse to play now

So I have never had a problem with YouTube up until yesterday, anytime I try to watch a video and click play or anywhere on the video it just has a circle that spins in t… (read more)

So I have never had a problem with YouTube up until yesterday, anytime I try to watch a video and click play or anywhere on the video it just has a circle that spins in the middle around a youtube button, or sometimes just a black screen.

I have tried clearing Cookies & Cache, tried in safe mode, tried with a new profile, disabled hardware acceleration, I even uninstalled and re-installed Firefox.

Still for some reason I am unable to watch videos and only on Firefox, it works fine in Chrome and Edge browsers.

I am at a loss on how to fix this, and I really don't want to have to use two browsers for watching videos and navigating the internet.

Any Ideas?

Also my Internet is not the problem, I have Gigabit Fiber.

Asked by omglulzfunny 4 months ago

Answered by omglulzfunny 4 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube loading delayed, skipping video delayed load

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that. Wh… (read more)

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that.

When I load a new youtube video, the video will buffer as normal, and then buffering stops. Then there is a delay of about 10 seconds. You can see from my screenshot that the buffer is filled just fine, and playback begins about 10 seconds later. This also happens if I skip ahead/back or to any position in the video. This firefox install is on a new install of Windows 11, with a new xps 13. The previous xps 13 with windows 11 didn't have this problem, and I don't have this problem on my desktop setup with windows 10.

I use a few addons: decentraleyes, ublock, duckduckgo and I have privacy protections set to strict. I have tried a few troubleshooting steps and the problem persists. Things I have tried:

  • safe-mode
  • fresh install
  • installed additional codecs
  • used user-agent workarounds to show as a chromium based browser
  • turned off hardware acceleration

The problem doesn't happen on chrome, but it does happen on Edge, which is strange. Because of this, I'm wondering if there is something going on with codecs. In the firefox screenshot posted, the codec used is vp09, same with Edge. But in Chrome the codec is av01.

Asked by dwarren 11 months ago

Answered by dwarren 10 months ago

  • Solved

Text overlapping on table content

I got this issue when tried to read some API document provided by a marketplace that i have project with. I tried on another browser and it shown normal, not a single tex… (read more)

I got this issue when tried to read some API document provided by a marketplace that i have project with. I tried on another browser and it shown normal, not a single text is overlapping. I've tried some suggestion on another topic to pick No Style on Page Style menu (View -> Page Style -> No Style) but it got more messed up and tried changing font size but still got no improvement. Helpp me pls~

Asked by Gwick 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

youtube video quality not going over 480p

i just last night switched to Firefox and i am loving it! the only issue i have is that YouTube does not seem to be able to go over 480p no other website has this issue (… (read more)

i just last night switched to Firefox and i am loving it! the only issue i have is that YouTube does not seem to be able to go over 480p no other website has this issue (for ex twitch) and if this could be fixed i would never go back to chrome

Asked by biqxed 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

  • Solved

YouTube aspect ratio off

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in … (read more)

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in standard mode. Refreshing hasn't fixed the issue, neither has restarting or shutting down my laptop, as it was turned off for 12+ hours and I still had the issue when using YouTube today. It's even an issue in incognito mode, but not an issue if I use a completely different browser. I can't find anything else that has been affected by whatever button I must have pushed. Laptop is a Dell G15, if that's relevant. Would love any tips to fix this.

Asked by rgold96306 1 week ago

Answered by rgold96306 5 days ago

  • Solved

How do you sync multiple profiles across multiple devices?

I'm really confused about how profiles and sync work together for what I assume is a pretty common use case, especially now will all the WFH. I have two devices: 1. Perso… (read more)

I'm really confused about how profiles and sync work together for what I assume is a pretty common use case, especially now will all the WFH. I have two devices:

1. Personal laptop 2. Work laptop

I'd like to keep my bookmarks, history, addons etc separate, but be able to access my work environment when working from home on my personal laptop. I've read a lot about profiles and sync and multi-account container but I'm still confused as to how I achieve what I'm trying to do.

Having multiple profiles on one device is straightforward. But AFAIK if I attach two profiles to the same sync account, and try to sync both between two devices, it will only sync one of the profiles (and then merge everything if I try to sync the other). And if I have two separate sync accounts (work and personal), each with a single profile, I can't switch between them without also merging everything. How does one achieve this then?

Asked by tom.saunders90 5 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 5 months ago

  • Solved

Videos Will Not Play

I used to watch the TED videos using the links in their email. Then some time ago they stopped playing. It accesses the website and video but there is a circle going arou… (read more)

I used to watch the TED videos using the links in their email. Then some time ago they stopped playing. It accesses the website and video but there is a circle going around and nothing happens. I tested the same on Microsoft Edge and it works. I do not like Edge and hopefully, you can solve this issue because it is important. I have looked at all the solutions online but they do not fix the problem. I use Windows 11 and everything is up to date.

Asked by lance24 4 months ago

Answered by lance24 4 months ago

  • Solved
  • Archived

When fullscreen, only showing bookmarks bar in new tab

Hello. Since I use the bookmark bar and fullscreen mode a lot, I would like to be able to see the bookmark bar in fullscreen, not on every tab, but only in a new (empty) … (read more)

Hello. Since I use the bookmark bar and fullscreen mode a lot, I would like to be able to see the bookmark bar in fullscreen, not on every tab, but only in a new (empty) tab, so that I can avoid disabling fullscreen to access the bookmark bar and at the same time not having any part of the interface visible unless I'm in a new tab. Thanks in advance for any reply!

Asked by Matteo 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Developer Edition - Windows 11 Issue

Ever since upgrading to windows 11 firefox developer edition will not work for me at all. I have reinstalled it multiple times now and every single time its the same thi… (read more)

Ever since upgrading to windows 11 firefox developer edition will not work for me at all.

I have reinstalled it multiple times now and every single time its the same thing, after a fresh install I can open the browser, use it once, close the browser and then it breaks and I am unable to use it again - sometimes i cant even open it up again it creates a background process in the task manager but never appears.

  • - None of the tabs will load anything at all including any of the settings pages or debug/troubleshooting page (about:<page>) - its like it doesnt even attempt to load anything its completely unresponsive
  • - Clicking on any buttons in firefox/options menu do nothing
  • - If i close it i see between 2-10 firefox processes appear in my task manager which i have to go through and end each task before i am able to open the browser up again and even then that doesnt always work.
  • - Because it opens a bunch of processes when you close the browser and this prevents it from re-opening it is not possible to put it into troubleshooting mode
  • - Even after a fresh install (described below) after re-installing the browser it always opens for the first time with a message saying that 'I have reinstalled firefox would i like to refresh the browser' with a button to refresh - If i click this refresh button it instantly breaks it

In order to fix this I have to completely remove firefox from my machine including:

  • - Everything in my users folder
  • - Everything in program files/programdata
  • - Search my C:\ drive and remove all traces of mozilla/firefox i can find
  • - Clear all temp files
  • - Run a disk cleanup
  • - Restart my machine

Before i can attempt to install firefox again. If i dont do this after i reinstall it opens firefox up in exactly the same state it was in before i uninstalled it, same tabs open & completely unresponsive.

Asked by Web Passion 10 months ago

Answered by Web Passion 10 months ago