Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Locked
  • Archived

"PRINT PREVIEW" is gone !!!

The "PRINT PREVIEW" option I have found under the "FILE" drop down is GONE!!! I Please tell me HOW to get it back (or at least find it somewhere else)! I absolutely DEPE… (read more)

The "PRINT PREVIEW" option I have found under the "FILE" drop down is GONE!!! I Please tell me HOW to get it back (or at least find it somewhere else)! I absolutely DEPEND on this function for processing orders and printing packing slips !!!!

This is NOT an improvement for me!!! This is absolutely horrible!

Asked by timestreasures 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved

Background turned black after 95.0 update

I just updated to 95.0. I use default Firefox home page with the Search bar. The background turned to black with this update. The background has also turned to black f… (read more)

I just updated to 95.0. I use default Firefox home page with the Search bar. The background turned to black with this update. The background has also turned to black for some of my bookmarks or sites I go to. Settings, Language and Appearance, Colors, Text is Black and Background is White. I have never changed that. How do I get the background back to White?

Asked by JudEric 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Other Bookmarks popped up in Toolbar

On 1/5/21 at about 1200 PST, Other Bookmarks popped up in my Toolbar. I am trying to remove it but have had no success. I deleted the one website that was in Other Book… (read more)

On 1/5/21 at about 1200 PST, Other Bookmarks popped up in my Toolbar. I am trying to remove it but have had no success. I deleted the one website that was in Other Bookmarks but it is still in my Toolbar. How do I remove, Other Bookmarks from my Toolbar?

Asked by BigMetalWally 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Getting 404 error on my banking site

I've been using my banking site for many years on my desktop computer. Today the site comes up but when I try to log in I get a "404" error message. I tried logging in wi… (read more)

I've been using my banking site for many years on my desktop computer. Today the site comes up but when I try to log in I get a "404" error message. I tried logging in with Edge and there was no problem. I have deleted all my banking cookies on Mozilla and the result is the same. This is a major problem and I would appreciate any suggestions.

Asked by pdlc1204 8 months ago

Answered by TNorth 8 months ago

  • Solved
  • Archived

SOLVED: Firefox does not display web interface from LAN printer correctly

Firefox fails to display the web UI from my Canon printer properly. It should display as a GUI, but Firefox displays it as a text page. I tried "safe mode" but that did n… (read more)

Firefox fails to display the web UI from my Canon printer properly. It should display as a GUI, but Firefox displays it as a text page. I tried "safe mode" but that did not change anything. The page displays properly in other browsers. Screen shot samples showing a page in Firefox and the same page in Edge is attached.

Asked by Sky 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Search engine hijacked, add-on page is empty

My search engine, set to be Google in Settings, is Yahoo every time I try to search. I went to your "solutions" page and followed all instructions, to no avail. When I … (read more)

My search engine, set to be Google in Settings, is Yahoo every time I try to search. I went to your "solutions" page and followed all instructions, to no avail. When I open "add-ons" I get nothing but a blank page. I deleted and reinstalled Firefox, and that did nothing either. I've been forced to change to Chrome as my default browser, and there I can use Google. Please help!

Asked by kraussmichaeli 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

All webpages show up as garbage text

I was using Firefox and my system was low on resources so it killed the process using the most memory which was Firefox. When it restarted every page showed up as garbage… (read more)

I was using Firefox and my system was low on resources so it killed the process using the most memory which was Firefox. When it restarted every page showed up as garbage. I've cleared cache. I've refreshed Firefox. I've reinstalled. I've rebooted. Nothing seems to work. mozilla.org appears to work but every other site I try looks like the attached image. When I view the source of a page that looks like garbage, the source looks perfectly fine. I'm running 77.0.1 64 bit on Windows 7. Any ideas?

Asked by Brian 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Close Multiple Tabs sub-menu in context menu

In the new version of the Developer Edition the options "close tabs to the right" and "close other tabs" are in a sub-menu named "Close Multiple Tabs" inside the context … (read more)

In the new version of the Developer Edition the options "close tabs to the right" and "close other tabs" are in a sub-menu named "Close Multiple Tabs" inside the context menu. Is there's a way to change this so that they will appear directly in the main context menu? I use "close tabs to the right" often and I find this very annoying.

Asked by gershonido 1 year ago

Answered by gershonido 1 year ago

  • Solved
  • Archived

'i' in a circle logo (Sits Beside padlock) For Drag And Drop website Link To Screen Icon Missing From Address Bar.

Don't like bookmarks. I drag and drop the website as an icon to my screen from the i logo on the address bar beside padlock. This logo has now vanished. How do I restore … (read more)

Don't like bookmarks. I drag and drop the website as an icon to my screen from the i logo on the address bar beside padlock. This logo has now vanished. How do I restore it? Thank you.

Asked by blenkarnie 2 years ago

Answered by philipp 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Problem loading Google Drive

Hi there, We use GMail/ Calendar/ Drive for our business. On the official account, I am seeing a continuous - multi-day - situation where my Google Drive won't load when… (read more)

Hi there,

We use GMail/ Calendar/ Drive for our business. On the official account, I am seeing a continuous - multi-day - situation where my Google Drive won't load when I point my browser to it unless I do at least one refresh after getting to Drive and waiting for my list of folders and documents to show up.

In the mean time, the following error shows upon on the bottom left of my screen - "The server encountered an error. Please try again later." - this has persisted for over 2 weeks when I restarted using Fiefox earlier this month. I do not get this error when using Chrome or Safari.

Today, I am also not able to see the user who last modified a document or a folder last, as you can see in the image below.

Please tell me what I can do to fix this issue.

Thanks, Mahesh

Asked by Mahesh Singh 9 months ago

Answered by cor-el 9 months ago

  • Solved
  • Archived

After Firefox update, when opening an ebay item from the search list all photos & text go to the left side, layout not normal

A day ago I did the Firefox update to 75.0. Since then I have had trouble viewing ebay items. After you do a ebay search a list of items show up. When you open an item… (read more)

A day ago I did the Firefox update to 75.0. Since then I have had trouble viewing ebay items. After you do a ebay search a list of items show up. When you open an item from a search list, you get a photo of the item usually on the left side and a description below the photo item. However, below and after the description everything including other seller photos and text are on the left side of the page. Normally they are across the page from the left side to right side. But now the layout is all on the left side. Everything is against the left side only and very hard to read. For many years I have never run into this problem before. I signed off and restarted Ebay with same problem. Looked at my son's computer and the ebay layout looked correct like like mine use to. I also opened up my google chrome browser and signed onto ebay. The ebay photos and text were correctly located on the page. So it appears that the recent update to firefox will not display the correct layout format in ebay. Can I download to the previous version of firefox? I 'm using latest Firefox browser 75.0 and running Windows 10. I attached a screen shot photo.

Asked by glennsaddress 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

hoe kan ik mijn bladwijzers (rechts boven in) ordenen ??

Heb natuurlijk via alle bladwijzers tonen mijn bladwijzers kunnen ordenen, maar als ik daarna mijn bladwijzer menu (rechts boven in ) open staat ze nog steeds ongeordend,… (read more)

Heb natuurlijk via alle bladwijzers tonen mijn bladwijzers kunnen ordenen, maar als ik daarna mijn bladwijzer menu (rechts boven in ) open staat ze nog steeds ongeordend, hoe kan deze blijven ordenen ?

Asked by Cees1941 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (read more)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

Asked by WaffleToaster 1 year ago

Answered by WaffleToaster 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Attempting to seach for a bookmark (in Firefox Library) causes "not responding" message, altho search is completed in 8 minutes. Help?

Hi...Every time I attempt to search for a bookmark by clicking "show your bookmarks" (or Ctrl/shift/b), then selecting "all bookmarks", then attempting to type something … (read more)

Hi...Every time I attempt to search for a bookmark by clicking "show your bookmarks" (or Ctrl/shift/b), then selecting "all bookmarks", then attempting to type something in the search box, it freezes...and just allows me to press enter, it then turns the "x" in the top right red, and gives a "Not responding" message next to Library(in the top left)..I can still click the red x to cancel the search.

I say attempting to do a search, as it only allows me to type up to 4 (is the most) letters in the search box...its often just one letter before it freezes, and the curser turns into a spinning blue circle....If i just leave it for around 8 minutes,(after pressing enter) it then lists my bookmarks with the search criteria I had used, and the "Not responding" message disappears....and the machine goes back to normal

I have tried removing all my addons and extensions, tried renaming my prefs.js file, but it still hangs and takes 8 minutes.

I havent as yet done a reinstall of Firefox without any of my personal data, or tried a refresh.

The laptop is an HP i7 16gb ram, Win 10 Pro 64bit 1909, Firefox 76.0.1...with all updates present.

Asked by Bob 1 year ago

Answered by Bob 1 year ago

  • Solved
  • Archived

address bar dropdown arrow and menu of sites gone with recent update of firefox

"question: says it all. I have gone to "Options' and checked all the boxes and still I get only an abbreviated list of sites that I visit or have visited and this does no… (read more)

"question: says it all. I have gone to "Options' and checked all the boxes and still I get only an abbreviated list of sites that I visit or have visited and this does not change with time. I have been using Firefox for years and this has never happened after an upgrade. For instance every time i want to go to my Hotmail account, I have to type in the URL in the address bar where as I used to be able to hit the drop down arrow in the address bar, a menu would drop down and i could click on Hotmail or Bank of America, etc and be taken to the site.

Asked by casale 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

upgraded to 70.0 and now there is a 6 second delay on loading first site

I have upgraded to 70.0 and now there is a 6 second delay on loading first site. I have firefox starting in private mode and without a home page. this loads at its usual … (read more)

I have upgraded to 70.0 and now there is a 6 second delay on loading first site. I have firefox starting in private mode and without a home page. this loads at its usual speed. However, when I click on a bookmark the system hangs for 6 seconds before the site is presented. Subsequent sites load rapidly as usual. I have tested with other browsers and sites and the problem is specific to Firefox and not specific to the site being load. Once loaded, if I open an additional Firefox window this loads sites rapidly. I have been using Firefox for many years and the problem has only occurred since I upgraded to 70.0.

Can anyone help please.

Asked by jarchibald42 2 years ago

Answered by jarchibald42 2 years ago

  • Solved

Firefox reports a secure connection without existing certificate

When i click on the lock icon in the address bar, nothing happens (I would expect to see the encryption and certificate, but no widget opens). When I right-click into the… (read more)

When i click on the lock icon in the address bar, nothing happens (I would expect to see the encryption and certificate, but no widget opens). When I right-click into the page and select "View Page Info", "Security", "View Certificate", no certificate exists. Only generic info is shown (Servers+Authorities). Also an error is reported in the system log, confirming that no certificate exists: JavaScript error: chrome://browser/content/browser-siteIdentity.js, line 642: TypeError: issuerCert is undefined

Questions:

  • Why does Firefox show the lock icon while no certificate exists?
  • How does Firefox establish a secure connection without having a certificate? (From my understanding a certificate is needed for TLS to work.)

Version used: Firefox 78.12.0esr ('Mozilla/5.0 (X11; FreeBSD amd64; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0'), no add-ons or plugins.

Asked by pmc1 4 months ago

Answered by jscher2000 3 months ago

  • Solved
  • Archived

remove Search with Amazon from address bar suggestions

Everytime I open the suggestions in the address bar Search with Google or Search with Amazon appear at the top. You cannot remove them by using the 'forget about this sit… (read more)

Everytime I open the suggestions in the address bar Search with Google or Search with Amazon appear at the top. You cannot remove them by using the 'forget about this site' feature and if you change the browser.urlbar.openViewOnFocus to 'False' you don't get the suggestions. Can you tell me how to permanently remove Search with Google or Search with Amazon from the suggestions. Thank you.

Asked by gspotts 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago