Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

YouTube videos refuse to play now

So I have never had a problem with YouTube up until yesterday, anytime I try to watch a video and click play or anywhere on the video it just has a circle that spins in t… (read more)

So I have never had a problem with YouTube up until yesterday, anytime I try to watch a video and click play or anywhere on the video it just has a circle that spins in the middle around a youtube button, or sometimes just a black screen.

I have tried clearing Cookies & Cache, tried in safe mode, tried with a new profile, disabled hardware acceleration, I even uninstalled and re-installed Firefox.

Still for some reason I am unable to watch videos and only on Firefox, it works fine in Chrome and Edge browsers.

I am at a loss on how to fix this, and I really don't want to have to use two browsers for watching videos and navigating the internet.

Any Ideas?

Also my Internet is not the problem, I have Gigabit Fiber.

Asked by omglulzfunny 1 year ago

Answered by omglulzfunny 1 year ago

  • Archived

youtube doesn't play

Hi! For the past month or so, some youtube clips keeps on loading and do not play. When I switch to another video, it either plays or keeps loading again. Refreshing … (read more)

Hi!

For the past month or so, some youtube clips keeps on loading and do not play.

When I switch to another video, it either plays or keeps loading again. Refreshing the page doesn't help. Clearing data (cookies, site data, and cache) do not help either. The only solution is to close the window which I'd rather not have to do every time. There doesn't seem to be any rule to the types of clips that plays or doesn't. Any ideas?

I'm using windows 10. Firefox is the latest 103.0.2 (64-bit). Thank you!

Asked by avo 1 year ago

Last reply by avo 1 year ago

  • Archived

Some videos on YouTube will not run !!

Some videos on YouTube wil not run - shows just that circling arrow ! I'm running a fully updated Windows 10 - F5 don't cure the problem Restart PV, router or modem… (read more)

Some videos on YouTube wil not run - shows just that circling arrow !

I'm running a fully updated Windows 10 - F5 don't cure the problem Restart PV, router or modem don't Reset FireFox work but only just after reset - if I try show the same vidoe again - same problem is back ! I have tried running is safe mode - no help ! I've tried to shut down AddBlocker - no help !

It's NOT all videos and not all videos from the same creator !

The problem started 4-5 days ago and is worsening !

What is there to do ?

Asked by keld.soerensens 2 years ago

Last reply by keld.soerensens 1 year ago

  • Archived

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (read more)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 1 year ago

Last reply by niketgada 1 year ago

  • Archived

YouTube

I am almost about to stop using Firefox. Why is it so hard to gain access to YouTube? Never have a problem with Microsoft Edge. If a fix cannot be made without jumping… (read more)

I am almost about to stop using Firefox. Why is it so hard to gain access to YouTube? Never have a problem with Microsoft Edge. If a fix cannot be made without jumping through a lot of hoops and steps, I will have to stop using Firefox. Fix this mess. This problem has been around now for some time. Get it fix or accept other users switching to other browsers that seem to have no problem at all getting to and using YouTube. Very Frustrating.

Asked by mike.keller517 1 year ago

Last reply by Kiki 1 year ago

  • Archived

Youtube Video is buffering but not playing, even ads

Every website is working, even other browsers are working. Edge. Chrome. And even a forked version of Chrome. Every god damn thing works with YouTube but not Firefox. Why… (read more)

Every website is working, even other browsers are working. Edge. Chrome. And even a forked version of Chrome. Every god damn thing works with YouTube but not Firefox. Why?

I've tried everything. Disabling extensions, themes. I've even uninstalled Firefox. I even run troubleshoot. I even used iobit uninstaller to clear out the registry keys. Still, error is there.

I've even clear the DNS cache. I released the IP. I tried everything i could find. I even tried to roll back to old version. But still. Error is there.

Anything else before i leave the Firefox behind thinking it's a piece of crap?

Regards

Asked by homeusage7 1 year ago

Last reply by MaxLen 1 year ago