Showing questions tagged: Show all questions

outlook.com email is not showing new emails

Hi I'm running FF 103.0.2 (64-bit), and since the last update i noticed that my emails at outlook.com and my work email running on Microsoft outlook server (using the … (read more)

Hi I'm running FF 103.0.2 (64-bit), and since the last update i noticed that my emails at outlook.com and my work email running on Microsoft outlook server (using the web base site) is not showing new emails , I'll get indicator that there is new email in my inbox ( inbox(1) ) , but i need t refresh the page to see the new email. not sure if this issue is just me and i need to reinstall FF or its a glitch FF need to fix please advice , thanks for all your help

Asked by Sam T 2 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 hour ago

your browser can't play this video

something is wrong with this browser. I can instantly watch any video on youtube in operas, but in firefox i keep getting this annoying error. I have put effort into it … (read more)

something is wrong with this browser. I can instantly watch any video on youtube in operas, but in firefox i keep getting this annoying error. I have put effort into it to try to fix it, i've downloaded every flash and ffmpeg plugin i could find and nothing works.

i don't mean to be annoying but i keep running into problems with this browser and i don't want to just give up and use opera. why do so many things need fixing? i'm definitely not used to this.

Asked by seikavx 2 hours ago

I cannot login to my account on a secured connection site

I cannot login to an important account on a secured connection site. The last time I logged-in successfully was in late May 2022. Later attempts, starting in July, all fa… (read more)

I cannot login to an important account on a secured connection site. The last time I logged-in successfully was in late May 2022. Later attempts, starting in July, all failed. I then proceeded to trouble shoot by clearing the History’s cookies, cache, Browsing and downloaded history, followed by deleting Site cookies and Site data. I ensured JavaScript, Cookies and third Party Cookies were enabled. The above steps did not fix the problem. I further checked that the CPU time & Zone was correct and I ran a Norton Security full system drive scan. I also Refreshed Firefox and reinstalled Firefox (I did not clear any Firefox related App Data profiles in Windows. Using the Edge Browser did not help. The Internet security options TLS 1.1 to TLS 1.3 boxes were all selected. There were no errors reported when accessing the site. The above steps did not fix the problem. To further investigate the problem, I clicked on the site lock icon next to the address field which showed the correct site information followed by another lock icon and the clause that the “Connection is secure. I then clicked on the adjacent > arrow, which opened a new dialog box displaying another lock icon followed by “You are securely connected to this site” and “Verified by: “Sample Ca2” certificate. I then clicked on the “More info” to open the “Page Info window” (Note: you can use the Firefox Browser Menu/Tools/Page info for the same results. At the top of the Page info window it displays the following four tabs: General, Media, Permission and the Security tabs. Clicking on the Security tab it displays the “View Certificate bar” amongst other things like Password etc., to view the site Certificate, which, in my case, was valid until 17 March 2023 23. 59. 59 GMT. Everything looked ok to me. I am using a desktop PC and the latest Firefox Version (103.0.2) and Windows 10 Home(x64) Version 21H2 (OS Build 1944.1899). I then called the site personnel and explained my problem of login-in. They told me that there were no problems with the account. They suggested I try to connect to the account using

a cell phone, which I did, and I had no problem connecting to the Account.

I deeply appreciate receiving anyone’s assistance. Thank you.

Danny 2022-08-14

Asked by DannyD 19 hours ago

Last reply by DannyD 5 hours ago

JXL images do not display 32-bit (HDR) content

Using the Nightly build with support for the JXL (JPEG XL) image format, I am able to open JXL images. However, the images are severely degraded if the source image is a … (read more)

Using the Nightly build with support for the JXL (JPEG XL) image format, I am able to open JXL images. However, the images are severely degraded if the source image is a 32-bit (HDR) image. The highlight values above SDR white are clipped. Effectively, the image is ruined.

So while I can view HDR videos just fine in Firefox using a properly configured HDR monitor (Apple Pro Display XDR), HDR photos do not work.

Does the roadmap for JXL support include plans to support HDR?

Asked by Brian S 2 days ago

Last reply by Brian S 6 hours ago

  • Solved

Google Image Previews look off center in vanilla Firefox

Starting yesterday, the preview images in GIS has been looking off center in Firefox (see attached). If I switch to protection mode the image looks fine. If I open up i… (read more)

Starting yesterday, the preview images in GIS has been looking off center in Firefox (see attached). If I switch to protection mode the image looks fine. If I open up in any other browser it looks fine as well. I have already cleared my web cache and cookies, refreshed Firefox and then reinstalled it, changed my screen resolution settings, and nothing seems to be fixing it. There's no apparent settings in Google itself to adjust the image...it just started doing that in Firefox out of nowhere.

Asked by spaceferret 3 days ago

Answered by spaceferret 18 hours ago

Unable to download files from Google drive

whenever I try to download any files from Google drive, it shows the cookie error, I have tried to make Google drive an exception, and to disble to real time protection f… (read more)

whenever I try to download any files from Google drive, it shows the cookie error, I have tried to make Google drive an exception, and to disble to real time protection fro that website, but I didn't helped, I want to download most of the files from Google drive only, so pls if anyone has solution, then pls help me !

Asked by namonrocks 18 hours ago

websites not loading

I upgraded my OS yesterday to Ubuntu 22.04.1 LTS. That upgrade included the newest Firefox, 103.0.2. Most of the websites I go to load just fine but some; Facebook, Nextd… (read more)

I upgraded my OS yesterday to Ubuntu 22.04.1 LTS. That upgrade included the newest Firefox, 103.0.2. Most of the websites I go to load just fine but some; Facebook, Nextdoor, Inkscape chat, do not load. The page will start to load and then just hang. What to do, what to do.

Asked by wichman3 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 19 hours ago

Unable to access www.shadowstats.com on Firefox. Microsft Edge allows full access

This is what I get whenever going to www.shadowstats.com on Firefox: Your PHP installation appears to be missing the MySQL which is required for WordPress. My operating s… (read more)

This is what I get whenever going to www.shadowstats.com on Firefox:

Your PHP installation appears to be missing the MySQL which is required for WordPress.

My operating system is Windows 11 64bit. Thanks for your help...

Asked by LKSky 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago

  • Solved

Popups not working

I am trying to open the chat for Notion support (Intercom) but it just does not work on Firefox. It works on Chromium browsers and I have tried turning the popup blocker … (read more)

I am trying to open the chat for Notion support (Intercom) but it just does not work on Firefox. It works on Chromium browsers and I have tried turning the popup blocker off from privacy settings, add Notion to exceptions but it still is not working.

Asked by Amay 1 day ago

Answered by RobertJ 1 day ago

Display driver crashes viewing rumble w/newley downloaded and installed 103.0.0

Yesterday I downloaded and installed 103.0.0 Went to a website to view a rumble video, display driver crashed, had to restart computer. Today I checked for new version sa… (read more)

Yesterday I downloaded and installed 103.0.0 Went to a website to view a rumble video, display driver crashed, had to restart computer. Today I checked for new version saw 103.0.1. Downloaded & installed it, tried same websites as yesterday, 3 in total, same problem.

Am using win7PRO, updated until Bill quit stopped supporting it. Have had NO problems with other vid platforms.......

Asked by gp952 2 weeks ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 days ago

Youtube videos stop playing in Macbook M1Pro

Youtube stops working after 2 to 3 days of every fresh reinstall on my Macbook Pro M1Pro device. The video just keeps loading forever, rest assured that it is not an inte… (read more)

Youtube stops working after 2 to 3 days of every fresh reinstall on my Macbook Pro M1Pro device. The video just keeps loading forever, rest assured that it is not an internet issue as i am able to play the same video in other browsers at the same time. A reinstall (removing Firefox System files) always works but is not a permanent solution. I am using Firefox since 10+ years and do not want to shift to any other browser. Please help.

Asked by subhojit.mallik 2 days ago

Audio streaming suddenly stopped from this source only - can someone please see if it works?

I've using FF since the beginning. I use it for 99.999% of my browsing. Very recently the audio streaming from a particular site stopped working while all others seem t… (read more)

I've using FF since the beginning. I use it for 99.999% of my browsing. Very recently the audio streaming from a particular site stopped working while all others seem to work. Other browsers appear to play this site just fine. If someone is aware of why this particular site had stopped working or better yet know of a setting I can change to resume function that would be greatly appreciated. The subject site is http://wplr.tunegenie.com/# then try to click on the play button (right arrow). I've searched and searched, tried and tried to no avail. The site owners only advise to use another browser but FF is my favorite and I am able to do literally everything else with it. Suggestions/ideas greatly appreciated. Thanks

Asked by R.Mariotti 3 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 days ago

Cross-site cookie protection SOMETIMES breaks tumblr

Hi, ever since cross-site cookie protection came in, all tumblr blogs I go to (as in when I type their url into the address bar, not when I visit them from my tumblr dash… (read more)

Hi, ever since cross-site cookie protection came in, all tumblr blogs I go to (as in when I type their url into the address bar, not when I visit them from my tumblr dash) sometimes break, treating me as if I'm logged out, except when I click to log in it takes me straight to the dashboard. Refreshing can sometimes fix it, making it that most dreaded of troubleshooting pains, an intermittent problem. Should be easier than most though, as this happens roughly about three times out of four, although sometimes I can have a bad run and refresh twenty times or more without being able to actually interact with anything as if I were logged in. And the occasional blog that the owner took advantage of advanced features to have a non-[user name].tumblr.com site, like for example this one simply refuse to see me as logged in at all. I PRESUME this is because the existing tumblr.com exceptions only cover some of the servers tumblr uses to authenticate logins, or something, but even when a blog is not letting me interact with stuff Firefox still says it detects 'no trackers known to Firefox'.

Asked by Matt 3 weeks ago

Last reply by Matt 2 days ago

Googles Sites constantly intermittent

Hello, For several weeks now I've been experiencing issues with accessing google sites. YouTube videos will constantly display the "Connect to the internet. You're offlin… (read more)

Hello,

For several weeks now I've been experiencing issues with accessing google sites. YouTube videos will constantly display the "Connect to the internet. You're offline. Check your connection." error page. Additionally gmail and google drive will constantly give the "OOPs" error message. Sometime the page will load w constant refreshes but this is not ideal.

I've done the following:

Clear history/cookies Opening in troubleshoot mode Disable hardware acceleration Refresh/Reinstall

Have even tried the following articles: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1377868 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1376015

Still getting the same results. Not having any issues with edge/chrome. Does anyone have anything else that could be done?

Firefox Browser 102.0.1 (64 bit) Windows 10 OS

Asked by p12om3th3us 3 weeks ago

Last reply by Matt 2 days ago

Spotify not working properly the longer you use it

Hi, I'm not sure if I'm the only one, but the more I use https://open.spotify.com/ the slower / laggier it gets. What I mean, is that it works ok if you remove the cache … (read more)

Hi,

I'm not sure if I'm the only one, but the more I use https://open.spotify.com/ the slower / laggier it gets. What I mean, is that it works ok if you remove the cache for that website, but starts to get worse as time goes on. Sometimes it doesn't work completely outright.

It does work properly in chrome - even after extented use. I have the same extensions applied on both firefox and chrome.

Is anyone else experiencing these slow / lag issues on spotify?

Thank you!

Asked by Ecks Dee 2 days ago

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome. I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrome… (read more)

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome.

I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrome & Drive) does not want competition? Is it because this inter-doc copy-and-paste requires code that Mozilla doesn't want to bake into Firefox?

Doing this on windows Firefox running the latest version as of yesterday (Aug 10 2022).

Asked by Mozilla cheese 4 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 days ago

Websites not displaying all elements

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in a… (read more)

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in as user scrolls down the page. The page will sometimes load fine, but other times elements don't display resulting in large blank areas and the hero video doesn't load.

It's behaving as if Javascript is disabled in browser settings, but it is enabled. Only happens in Firefox, no issues in Chrome. My developers can't figure out what's happening.

https://kmsc.ca/ and https://carbertwaite.com/

Asked by cgchang 3 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 days ago

  • Solved

Google Images search results are not working properly and I am not sure how to fix it

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA This happened suddenly. Everything … (read more)

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA

This happened suddenly. Everything was fine when I last used google image results, I was playing a game and when I alt+tabbed to search for something, this was happening. I have no idea what could have caused it since I didn't install any new extensions, CSS styles, programs in my PC nor any big changes that would give me an idea of where to start.

I already tried disabling all the extension and that didn't help at all. The only way I've managed to make this stop, was when I opened a private window. There the image search results were fine and I could zoom in, and out and no weird scrollbar issues were happening.

I went back to a normal window in Firefox, and noticed that if I log out from my Google account, this will also fix the issue. And when I logged back in, the issue was happening again.

Anyone have any idea why this would happen, and how I can fix it? Thank you!

Asked by NathanTheGraves 3 days ago

Answered by NathanTheGraves 3 days ago

Login pop up box not working in 103.0.2 (Mac)

https://www.puzzle-nonograms.com/ There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it ju… (read more)

https://www.puzzle-nonograms.com/

There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it just sits there. This is obviously something introduced in the new version so any help would be appreciated. Thank you

Asked by stuartgreaves 4 days ago

Last reply by stuartgreaves 3 days ago