Showing questions tagged: Show all questions

Need current beta channel profile on release channel Firefox

I am trying to keep a work (Windows 10) and home computer (Mac/Mojave) in sync for my Firefox settings. I have long been on beta update channel at home (now 80.0b3) but … (read more)

I am trying to keep a work (Windows 10) and home computer (Mac/Mojave) in sync for my Firefox settings. I have long been on beta update channel at home (now 80.0b3) but work machine is locked down to release version only (not sure which one that is).

I get the following error when I try to sync or open a release channel version of Firefox

"You've launched an older version of Firefox.

Using an older version of Firefox can corrupt bookmarks and browsing history already saved to an existing Firefox profile. To protect your information, create a new profile for this version of Firefox."

This error dialog offers no options for 'override'.

I need my current user profile to work across platforms and on release channel. I have customizations that I cannot recreate because FF made it too hard to find out how to recreated long-ago and necessary modifications (like killing that bleeping 'throbbing' tab slider that I cannot cope with....and others I don't even know how to describe.

I don't care about bookmarks and browsing history--I never save history and I know how to export, save, and reimport bookmarks.

I care only about my about:config, userchrome and prefs.js and the like.

How can I get around this BUG?

And: am I the only one who thinks the throbbing slider on the loading tabs is the creation of the devil? I can't avoid getting distracted by it--the visual noise is intolerable especially in a work environment.

Asked by Foxfree99 3 hours ago

Single URL sites are redirecting to Google Search

I use Firefox for my office, and there are several URLs internal to my company that work with a single word. For example: "xyz/12345" is the same as "http://xyz.company.c… (read more)

I use Firefox for my office, and there are several URLs internal to my company that work with a single word.

For example: "xyz/12345" is the same as "http://xyz.company.com/12345" which opens the resource 12345.

This used to work absolutely fine until the latest update.

Current: 78.0.1 (64-bit) on MAC OS 10.15.5

Now, xyz/12345 searches google instead of navigating to the website. I do still need google search on the browser bar, as I use it frequently as well.

Having to type out http://xyz/12345 is an overhead that I would like to avoid.

Please suggest if there are any workarounds that could be used to get this working again.

Asked by DetectiveShrek 3 weeks ago

Last reply by DetectiveShrek 4 hours ago

Can't update password for Synch

I received a FireFox update today and lost all of my bookmarks. I tried to sign into Firefox Sync using my work email and I couldn't remember my password. I tried to res… (read more)

I received a FireFox update today and lost all of my bookmarks. I tried to sign into Firefox Sync using my work email and I couldn't remember my password. I tried to reset it and when I get to the screen to enter the new password, I get a warning that says Undeliverable Email. I've tried multiple times to reset it and no luck. Any ideas on how this can be resolved?

Asked by mary_willis 7 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

Save as only saves to documents

When I use "save image as", format shows only documents and all files. I can't save as jpg...Firefox 79.0 I used to be able to right click on "Save image as" and JPG was… (read more)

When I use "save image as", format shows only documents and all files. I can't save as jpg...Firefox 79.0 I used to be able to right click on "Save image as" and JPG was an option. JPG is no longer shown, only "Documents or All files". How can I save images now?

Asked by Bud05437 1 day ago

Last reply by cor-el 7 hours ago

Devtools Network Params Tab is missing

Hi, I am on a MacOS Firefox v79.0 16 bit and I used to have the Params tab in the Network section of the Developer Tools that shows the GET/POST parameters. It suddenly w… (read more)

Hi,

I am on a MacOS Firefox v79.0 16 bit and I used to have the Params tab in the Network section of the Developer Tools that shows the GET/POST parameters.

It suddenly went missing after some update this year. May I know how can I get it back?

Asked by peekolo 2 days ago

Last reply by peekolo 7 hours ago

Accessing Google/Gmail

Im having issues logging on to google and gmail. I have found a loop hole to access gmail(I cant access directly on gmail.com). I cant get use google as a search engine a… (read more)

Im having issues logging on to google and gmail. I have found a loop hole to access gmail(I cant access directly on gmail.com). I cant get use google as a search engine at all. Anyone run into this?

Thanks

Asked by ptyrocc 14 hours ago

Firefox 79 with no connections establishes a connection

FF with no tabs, add-ons or browsers open establishes a connection to the following 104.16.248.249:https (ESTABLISHED) ec2-52-27-98-21.us-west-2.compute.amazonaws.com:htt… (read more)

FF with no tabs, add-ons or browsers open establishes a connection to the following

104.16.248.249:https (ESTABLISHED) ec2-52-27-98-21.us-west-2.compute.amazonaws.com:https (ESTABLISHED)

Why is this occurring?

Asked by Mace2 2 days ago

Last reply by Mace2 16 hours ago

Can't access my Wordpress site after logging in

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but w… (read more)

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but when I click over from reader to sites, it gets stuck saying "loading sites" forever. What on earth is going on?

Bek

Asked by bekkyb 19 hours ago

Firefox v79.0 Copy and Paste doesnt work with Avast Web Sheild enabled.

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox. My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only t… (read more)

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox.

My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only the 3 most fundamental core shields (email. web. and file)

Copy and paste is broken within Firefox when you have the Avast Web Shield enabled. While its enabled, other browsers do not have the same issue. Copy and paste in Safari and Chrome works fine. If you turn off the web sheild in Avast you must close and re-open the Firefox Browser and the issue is gone.

The Firefox reset/refresh that i tried, based on another post, only really disables the web shield for a small time, when avast refreshes it puts it back. So its not fixing the issue, its temporarily disabling it.

Its rather aggravating. Anyone solved it? Im posting on both FF and Avast forums.

Asked by tim109 2 days ago

Last reply by tim109 1 day ago

How can I copy a URL exactly without added material being put onto it, to post a pointer to a page?

I open a page and want to copy the URL to send it to someone or post it as a reference on another page. When I do, a whole lot of excess text gets added to the URL. Here,… (read more)

Asked by Hank 1 day ago

Last reply by Hank 1 day ago

  • Solved

pictures ot shown

Hi, Since updating to the latest Firefox for MacOs (79.0-64bit), the pictures on this website: (https://www.marktplaats.nl/) do not load. I tried with Safari: no problem.… (read more)

Hi,

Since updating to the latest Firefox for MacOs (79.0-64bit), the pictures on this website: (https://www.marktplaats.nl/) do not load.

I tried with Safari: no problem.

What's going on?

Dennis

Asked by daringeling 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

FireFox becomes slow; restarting Firefox fixes problem. Why?

I am just wondering why FireFox occasionally becomes slow to load web pages. On these occasions, restarting Firefox fixes the problem immediately. Example, I was just … (read more)

I am just wondering why FireFox occasionally becomes slow to load web pages. On these occasions, restarting Firefox fixes the problem immediately.

Example, I was just loading the same page repeatedly because of some work I am doing. After about 15 minutes of slow response times, I restarted FireFox and immediately, the page loaded very quickly as usual.

You can see the page where this was occurring at this url: https://legacy-systems.biz/demo/demo.html

Any information etc. would be appreciated immensely.

Asked by firefox195 1 week ago

Last reply by ritusgrin 1 day ago

Some links on LinkedIn not working

Hi... when in LinkedIn i am finding that some links aren't working or don't appear to be there -- such as a "read more" link to expand content. The links do work in Safar… (read more)

Hi... when in LinkedIn i am finding that some links aren't working or don't appear to be there -- such as a "read more" link to expand content. The links do work in Safari. Firefox v79 Mac OS Catalina: 10.15.5

Thanks in advance for the help.

Asked by Steve 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

  • Solved

How do you get images to display inline within questions and answers here on FireFox help?

I used to see a feature in a question/answer editor here at FireFox help that allowed images to be displayed inline instead of only as thumbnails at the end of an answer … (read more)

I used to see a feature in a question/answer editor here at FireFox help that allowed images to be displayed inline instead of only as thumbnails at the end of an answer or as links in the text of an answer. I saw answers with inline images today. How do you do that? Attached image shows what I mean. The attached image also is an example of an image not displaying inline.

Asked by firefox195 2 months ago

Answered by jscher2000 1 month ago

Firefox attempted to access a secure website

Hi I completely blocked google and facebook in MacOS Catalina 10.15.6 (19G73) using screen time and now this window keep popping up all the time. Why is firefox trying t… (read more)

Hi

I completely blocked google and facebook in MacOS Catalina 10.15.6 (19G73) using screen time and now this window keep popping up all the time.

Why is firefox trying to access google in background?

Thanks Carlos

Asked by carlos.duarte 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Pocket List

Hi Firefox Community! Earlier today, I updated to the latest version of Firefox (79.0). Now, everything I saved in Pocket (my entire list) is gone. Also, when I clicked o… (read more)

Hi Firefox Community!

Earlier today, I updated to the latest version of Firefox (79.0). Now, everything I saved in Pocket (my entire list) is gone. Also, when I clicked on "View Pocket List", I was prompted - for the first time ever - to sign in to access it.

I'm very confused, and upset, as I had a number of web pages and articles that were very important to me.

If anyone can help, I would be truly grateful.

Thanks, Lynda

Asked by lynda.mills1 1 day ago