Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Interactive I frame is non-responsive and often blurred out on Firefox Browser

Indigo Slate has created an interactive site for our client but on Firefox browsers on both Windows and Mac the interactive I i frames are non-responsive and often blurre… (read more)

Indigo Slate has created an interactive site for our client but on Firefox browsers on both Windows and Mac the interactive I i frames are non-responsive and often blurred out: https://exploresurface.com/#/en-us/touchscreen-display is one example of many on the site we have created. This issue does not occur with Chrome, Opera, or Microsoft Edge.

Asked by bill.jensen 2 years ago

Last reply by bill.jensen 2 years ago

  • Archived

Microsoft login with MFA

Hi, Trying to login to access microsoft products and this works with all browsers except Firefox. I'm reduced to using Edge or Chrome... Well Chromium. I believe this i… (read more)

Hi,

Trying to login to access microsoft products and this works with all browsers except Firefox. I'm reduced to using Edge or Chrome... Well Chromium.

I believe this is due to MFA and it going in a loop, see the screen shot, it keeps taking me back to this page.

I know the username and password are correct, but it still loops endlessly no matter how many times i put my password in.

I've also ticked allow single sign on for MS account, i've cleared history, caches, cookies etc, even reinstalled FF thinking maybe I had ticked something somewhere but to no avail.

Please note, I am working for a business so I may not be able to provide info sensitive to the business. however this is the page it keeps redirecting to.

Any help would be appreciated.

Asked by r.flannery 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox won't open https://www.metrobyt-mobile.com/

I am running Firefox 100.0.2 64 bit and now after literally years of visiting https://www.metrobyt-mobile.com/ to pay my mobile bill every month, it won't open the page. … (read more)

I am running Firefox 100.0.2 64 bit and now after literally years of visiting https://www.metrobyt-mobile.com/ to pay my mobile bill every month, it won't open the page. [See image of error]. I have gone into settings | browser privacy and tried turning off blocking for cookies, tracking content, cryptominers, and fingerprinters. No difference. I have gone into Enhanced Tracking Protection and clicked on Manage Exceptions and it won't give me an option to add the website. The site opens normally in Chrome. I find the instructions for "What to do if a site seems broken", but there is no shield or broken shield next to the web site address to click on. [See second image].

Asked by panchorob 2 years ago

Answered by user104147805413306348376805769878442569366 2 years ago

  • Archived

UPS tracking stopped working on Firefox 100.0.x (works on Chrome & Edge)

Up until the latest updates a week or two ago, UPS tracking worked fine. However, with version 100.x, UPS stopped working. All is get is the error message, "We are unable… (read more)

Up until the latest updates a week or two ago, UPS tracking worked fine. However, with version 100.x, UPS stopped working. All is get is the error message, "We are unable to complete your tracking request at this time. Please try again later.". I tried other older tracking numbers that I know are good, and the same error. However, UPS tracking using Chrome or Explorer/Edge works fine.

I could blame UPS, but both Chrome and Explorer/Edge does work.

Apparently, Firefox is sending a (buggy) request that UPS doesn't like.

Thanks, Bill

Asked by willy6560 2 years ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Sites applevacations.com/cheapcaribbean.com, ipfire firewall console don't work in FF 101.0 (64-bit).

1. Sites www.applevacations.com / www.cheapcaribbean.com fail to display a city. 2. in the ipfire firewall console, FF doesn't render graphs correctly. I'm not sure w… (read more)

1. Sites www.applevacations.com / www.cheapcaribbean.com fail to display a city.

2. in the ipfire firewall console, FF doesn't render graphs correctly.

I'm not sure when these broke.

FF 101.0 (64-bit).

Pictures are of FF vs Chrome chrome and MS Edge also work correctly. the 2 pics with more graphs are the same pages @ %50 size.

Asked by RV 2 years ago

Last reply by RV 2 years ago

  • Archived

I get graphical issues trying to browse the web

Recently, i believe after i was forced to updated my firefox version, i started having graphical issues with Firefox. At first i thought it was maybe a GPU driver issue s… (read more)

Recently, i believe after i was forced to updated my firefox version, i started having graphical issues with Firefox. At first i thought it was maybe a GPU driver issue so i DDU'd all drivers on my PC and reinstalled them. Did not fix the issue. Tried rolling back Firefox, since thats a pain i only fought with it begging about corrupted bookmarks for a bit before giving up on that, Firefox 99 still did the same thing. Tried the same websites on Chrome and Edge, no issues. deleted all the data i could find for mozella and still the same issues with a fresh install of Firefox 100.0.2. Even trying to load this page drops text, adds colours to places and just overall a pain. I'm unsure if Firefox is kind of like Norton and when you ask it to uninstall it doesn't but are there anymore files to delete besides formatting this PC to get firefox working again? If i have to format the PC i may as well switch back to Chrome or try Edge since again this seems focused on Firefox on this PC.

I'll try to list what i've tried again to be clear: - Updated Graphics Drivers - did not fix - DDU'd graphics drivers and reinstalled - did not fix - Rolled FF to version 100 same issues - Rolled back FF to version 99, did not fix - uninstalled FF and deleted all traces of mozella in all directories, did no fix - Go to same websites in Chrome and Edge, no issues.

Unsure of what to try next besides formatting the PC.

Asked by disczero22 2 years ago

Last reply by disczero22 2 years ago

  • Archived

Secure Connection Failed

How can I override the Secure Connection Failed issue? I just lost a connection *I am sure* is secure enough to browse safely. I have been using this site for many years.… (read more)

How can I override the Secure Connection Failed issue? I just lost a connection *I am sure* is secure enough to browse safely. I have been using this site for many years. Mozilla is the only browser that does this and it's my favorite browser, but it's getting to the point of uselessness.

Mike Trahar

Asked by Mike 2 years ago

Last reply by Mike 2 years ago

  • Archived

Error code: SSL_ERROR_BAD_MAC_READ

I get this message: Error code: SSL_ERROR_BAD_MAC_READ or other similar messages. This is a relatively new problem. This happens when I open multiple web pages all at … (read more)

I get this message: Error code: SSL_ERROR_BAD_MAC_READ

or other similar messages. This is a relatively new problem.

This happens when I open multiple web pages all at the same time (open all bookmarks withing a folder). Some open, some get the message. Seems kind of random as to which is which.

Re-reading the rejected page always clears up the problem. Opening any individually is never a problem.

These are mostly major news sites - NY Times, Wall Street Journal, Wash. Post,, etc.... About a dozen.

I presume this is some type of timing issue, based on a number of pages all being opened at the same time. Is there a timer I can loosen up a bit?? thx,

MH

.

Asked by markeh 2 years ago

Last reply by markeh 2 years ago

  • Archived

Logging onto Easy Jet not working

I am unable to log onto easy jet in firefox, the site freezes. when i use opera i have had no problems. this has occurred since your last update. Can you help? Alan … (read more)

I am unable to log onto easy jet in firefox, the site freezes. when i use opera i have had no problems. this has occurred since your last update. Can you help? Alan

Asked by Alan 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Archived

Website is displayed properly in private browsing mode, but not in regular Firefox mode

Fifefox wont display webapage https://developer.mozilla.org/en-US/ If I keep F5 i briefly get page content. Page is displayed ok in private window. This is under a fresh… (read more)

Fifefox wont display webapage https://developer.mozilla.org/en-US/ If I keep F5 i briefly get page content. Page is displayed ok in private window.

This is under a fresh and up to date windows 10 and nvidia drivers, fresh clean install of Firefox 101 with new (clean) profile.

Also sync feature doesnt woek due to some "cookies or local storage error", standard option for cookies and cache.

Asked by MarianG 2 years ago

Last reply by MarianG 2 years ago

  • Archived

drop-down menu for date cuts off at cibc.com and online.simplii.com

Both online.simplii.com and cibc.com display the same behaviour when selecting a date from a drop-down menu. When the date is 2 digits, the second digit is cut off. (Note… (read more)

Both online.simplii.com and cibc.com display the same behaviour when selecting a date from a drop-down menu. When the date is 2 digits, the second digit is cut off. (Note: Simplii Financial is owned by CIBC, so I wonder if they use the same code...)

See attached image. In the first line "May 31" has been selected, but it displays "May 3". (Though the form sends the correct "May 31" data.)

Asked by shimrah 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406 This is the site https://one.walmart.com/content/usone/… (read more)

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 15199799165570062406

This is the site https://one.walmart.com/content/usone/en_us/company.html this site I connect to for work related issues, I can use private browsing, but not the regular browsing.

Asked by Seekerkiller 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Archived

pop up window from FAA website disables Firefox browser?

When I login to the FAA AMCS application if there is a message to be read, clicking on the "View" button causes a pop up window to appear greyed out that disables Firefox… (read more)

When I login to the FAA AMCS application if there is a message to be read, clicking on the "View" button causes a pop up window to appear greyed out that disables Firefox browser? I should be able to click a button on the window that says "Confirm" to indicate I've seen the notice, but I have to actually close Firefox, login from a different browser to be able to click on that message in order to return to Firefox in order to login again to their site.

Asked by mlbrownmd 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Archived

Gmail stopping working in Firefox (NS_BINDING_ABORTED)

Hello, this did not happen in past. Tonight Gmail again says "not connected" with a countdown. When looking at the Network tool I can see that each POST request ends with… (read more)

Hello, this did not happen in past. Tonight Gmail again says "not connected" with a countdown. When looking at the Network tool I can see that each POST request ends with NS_BINDING_ABORTED error code. It seems that those requests are aborted before a single packet is sent over network. Is there any permanent solution? Last time I got around the problem by restarting the browser. But I am not happy to do that over and over again because the Firefox is bugged.

Asked by pavel.lastovicka 2 years ago

Last reply by pavel.lastovicka 1 year ago

  • Archived

Cannot load website

I have been trying to load a particular website. https://metrobyt-mobile.com I can get it on other browsers. The funny thing about it is any other website comes in on Fi… (read more)

I have been trying to load a particular website. https://metrobyt-mobile.com I can get it on other browsers. The funny thing about it is any other website comes in on Firefox. There is no problem with getting to any other website with Firefox. It is this specific website!! I can guess but I don't know that maybe that server is not responding when the translation from words to numbers is not working or is broken in some other way and does not respond.

Asked by nbcla 2 years ago

Last reply by Terry 2 years ago

  • Archived

Youtube functionality bugs

A couple days ago Youtube started displaying all threaded comments twice, and when scrolling through video thumbnails many are displayed twice. This happens even when sta… (read more)

A couple days ago Youtube started displaying all threaded comments twice, and when scrolling through video thumbnails many are displayed twice. This happens even when starting up Firefox in troubleshooting mode. This does not happen when visiting Youtube with the Google Chrome browser. I'm using version 101.0 (64-bit) in Windows 10 Home. How can I get it to stop displaying duplicates of things on the Youtube site?

Asked by Mailleweaver 2 years ago

Last reply by Mailleweaver 2 years ago

  • Locked
  • Archived

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (read more)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Asked by Mary 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Archived

Back button no longer works in sites like gmail and azure devops

03-29-2022 06:12 PM i have only noticed this happening the past week or so. i can see the URL changing when pressing Back, but the content pane doesn't do anything. Ex… (read more)

03-29-2022 06:12 PM

i have only noticed this happening the past week or so.

i can see the URL changing when pressing Back, but the content pane doesn't do anything.

Example: Azure DevOps Pull Request

  1. open a pull request
  2. go to Updates tab
  3. click on an update
  4. click on a file to maximise it
  5. press back multiple times
  6. press forward multiple times
  7. url is changing
  8. window content does not change

=

i just updated to 99.0 64bit now, and it is still occurring.

For example:

  1. open gmail
  2. open an email
  3. navigate Back
  4. the URL bar changes, but the window content does NOT
  5. Navigate Forward
  6. URL is updated again to the individual message link, but content did not change at all
  7. click on Inbox menu option
  8. Navigation Backwards and Forwards now work properly between Inbox and message
  9. However, if we go Back to the message, we still cannot navigate all the way Back to the original starting point in the Inbox (before we opened the message). URL updates but content does NOT change.


=

V100.0 64bit Windows.

still happening...

=

V100.1 64bit Windows.

still happening.

very much breaks gmail search. cannot even click into a search result, then click back to the results list.

have to refresh the page every time. useless.

=

V101.0 64bit Windows.

still happening

Asked by jasonzuvela 2 years ago

Last reply by Alexander Batishchev 1 year ago