Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox doesn't load any websites at all

my browser has suddenly stopped loading anything whatsoever. unable to even go to options, as nothing happens when i try to press it. clicking on bookmarks lead to nothin… (read more)

my browser has suddenly stopped loading anything whatsoever. unable to even go to options, as nothing happens when i try to press it. clicking on bookmarks lead to nothing happening.

i am connected and can use chrome all fine.

tried using safe mode/refreshing, made no difference

heres a YT video showing what happens (essentially nothing when i use firefox), and how chrome performs

https://www.youtube.com/watch?v=MPL1msExLLs&feature=youtu.be

never had this issue before

thanks

Asked by goalie3777 16 hours ago

Answered by goalie3777 16 hours ago

  • Solved

Backup profile from a PC and restore to a MAC

Hello I would like to backup my whole Firefox profile a PC and restore to a MAC. I know it works from PC to PC but I want to knoz how to do it from PC to MAC. Thanks a… (read more)

Hello

I would like to backup my whole Firefox profile a PC and restore to a MAC.

I know it works from PC to PC but I want to knoz how to do it from PC to MAC. Thanks a lot

Didier

Asked by didier9 20 hours ago

Answered by cor-el 15 hours ago

  • Solved

Address bar search and suggestions not working

I updated firefox with the Update Manager in Linux Mint to version "82.0+linuxmint4+ulyana". The address bar doesn't give any suggestions (for example when partially typ… (read more)

I updated firefox with the Update Manager in Linux Mint to version "82.0+linuxmint4+ulyana".

The address bar doesn't give any suggestions (for example when partially typing "you", "youtube.com" used to show up) and search doesn't go to google search anymore. If I enter just one word as the search term and press enter, it takes 5-6 seconds and I am taken to that website (for example searching "facebook" takes me to facebook.com). Searching something gibberish like "asdasd" takes me to a page to buy that domain). Searching something with a space in it like "asd asd" and pressing enter doesn't do anything. Even clicking the "Go" arrow doesnt do anything.

My history is there in the histroy tab and all the suggestions options in preferences are already set.

Asked by prateek.saini.1999 1 day ago

Answered by prateek.saini.1999 15 hours ago

  • Solved

Browser url drop down

With the latest update to 77.0.1 the the little urlbar drop down is gone again. I use this all the time and there are usually 20 or sites I go to that it was nice to have… (read more)

With the latest update to 77.0.1 the the little urlbar drop down is gone again. I use this all the time and there are usually 20 or sites I go to that it was nice to have quick access to those urls. How can I restore it with the latest version of Firefox, the previous fixes that were posted do not work any more.

Thanks, Alan

Asked by apsphoto 4 months ago

Answered by jscher2000 4 months ago

  • Solved

New Tab Pocket Settings Missing

I had accidentally refreshed my Firefox, and after adding back all my old data, I found that the pocket stories were missing form my new tab. I manged to fix this issue, … (read more)

I had accidentally refreshed my Firefox, and after adding back all my old data, I found that the pocket stories were missing form my new tab. I manged to fix this issue, but when I go into new tab settings to make it show more than 3 stories, there are no options for them. It just gives me options for search, top sites, highlights, and snippets. How do I get these settings back?

Asked by K00lman 2 days ago

Answered by K00lman 1 day ago

  • Solved

Unable to access some of the pdfs in latest version of firefox in windows10

I am currently using Firefox version 77.0 in windows 10. I noticed few things that when I try to open some of the PDFs it shows "This PDF document might not be displayed … (read more)

I am currently using Firefox version 77.0 in windows 10. I noticed few things that when I try to open some of the PDFs it shows "This PDF document might not be displayed correctly" and just blank white page shows up (image included).

I use few extensions which I disabled them completely when I read PDF but still I am unable to access PDF. While same PDFs are easily readable by other browsers like Chrome or Edge.

Please let me know is it a bug or there is some settings to tweak. Thanks in advance.

Asked by Ishan Pandey 4 months ago

Answered by ARMAN KHAN 4 months ago

  • Solved

Specific webpage not displaying in Firefox 81.0, and auto update without permission

I just noticed a weird problem. First, I had my browser set to tell me about updates but let me decide. However, today when I went to my credit card account, the page … (read more)

I just noticed a weird problem. First, I had my browser set to tell me about updates but let me decide. However, today when I went to my credit card account, the page would not display properly. In checking the situation I found that I had Firefox 81.0 installed. However, I keep a record of all updates, and the last one I made manually was to 78.0.2 on 7/9/2020. Somehow the setting to do updates automatically was changed. Apparently, I was updated to 81.0 and perhaps other versions without my knowledge. So I don't know when this last update was made.

The problem occurs when I go to chase.com to enter my account. The basic Chase page shows fine. However, when I enter my login credentials, it takes me to a page where I see only a white screen with a blue bar. (see image attached) The rest of the information on that page is missing. I tried disabling all my plugins, and it makes no difference. I called Chase support, and they said they have no known issues on their site. I tried uninstalling 81.0 and reinstalling 78.0.2. However, when I started it, it reported that the profile format had changed, so I could not use that old version without starting over. My profile must have been updated with one of the background updates. I upgraded again to 81.0. All the other financial sites I have tried, and every other website so far, works fine. There seems to be something about the Chase account pages and Firefox 81.0. I know that I accessed these pages over the weekend with no problem, so the update must have occurred after that. The site works fine in Chrome, but I prefer Firefox.

I am concerned both about the automatic updating without my permission, and the seeming display problem with the chase pages and Firefox 81.0. Any help will be appreciated. Thanks.

Asked by Mark Lang 3 weeks ago

Answered by Mark Lang 3 weeks ago

  • Solved

missing credentials

I had to restart my computer after upgrading ESET AntiVirus and I now have no saved passwords in FireFox. I have located the logins.json file which is inside my current p… (read more)

I had to restart my computer after upgrading ESET AntiVirus and I now have no saved passwords in FireFox.

I have located the logins.json file which is inside my current profile and can open it with FireFox. It contains over 100 records but the username/password fields are encrypted.

I understand that the logins.json file works with a file called key*.db to unencrypt the information. I can see key4.db and key3.db inside my FireFox profile folder but I'm not sure why it's not working.

Can anyone offer any advice on how I can get my passwords back?

Asked by mark.phillips 3 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

  • Solved

Lost access to my email

Oops! I must have clicked something by mistake. Suddenly email is hidden. Start Firefox, see string of icons = top sites Click Mail.Yahoo icon (should see ATT.net email l… (read more)

Oops! I must have clicked something by mistake. Suddenly email is hidden.

Start Firefox, see string of icons = top sites Click Mail.Yahoo icon (should see ATT.net email list) Left panel shows "Inbox" count 770; other entries also show counts. Clicking "Inbox" causes a thin blue line to appear above main panel, then vanish. Main panel shows just "Today" with no entries. Can compose and send email.

I'd certainly appreciate any help on this situation -- I'm in deep water here.

   Wes Nelson

Asked by wesnel 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • Solved

Firefox displays strange characters when the font is italics

For example, this page mostly displays: https://en.wikipedia.org/wiki/Canada_lynx But items like the latin name does not (attached pic). Switching off the italics on t… (read more)

For example, this page mostly displays: https://en.wikipedia.org/wiki/Canada_lynx But items like the latin name does not (attached pic). Switching off the italics on the latin name causes it to display correctly.

Bolding text doesn't cause any issues.

My problem seems similar to this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/774797

However I can see Helvetica fonts just fine. I can cause the error when I switch it to italics. data:text/html,Helvetica Neue
''abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Any ideas on how to fix this? Thanks!

Asked by liamklub 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Random tabs are crashing. Always with the "EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ" warning.

I installed Firefox 6 days ago and since the 1st day, firefox had random tabs that crashed. Today, it happened several times. Even my browser closed itself. I have no ide… (read more)

I installed Firefox 6 days ago and since the 1st day, firefox had random tabs that crashed. Today, it happened several times. Even my browser closed itself.

I have no idea what's causing it.

I've added a screenshot of all the crash reports that I've send over the past 6 days. Hope this helps.

Kind Regards, Gunther.

Asked by arensgunther 6 days ago

Answered by arensgunther 4 days ago

  • Solved

Different Youtube-Layouts in normal and private Mode (Window)

Hello everyone, Since a few days I have a problem with the layout Firefox gives me displaying “youtube.com”. The layout and a lot of functions (like play, full screen etc… (read more)

Hello everyone,

Since a few days I have a problem with the layout Firefox gives me displaying “youtube.com”. The layout and a lot of functions (like play, full screen etc.) have changed or disappeared. The changes don’t apply in Firefox’s private Mode (and neither in Google Chrome nor on Firefox of my girlfriend’s laptop). I deactivated every single Addon and searched on google - unfortunately, I could not find any solution. Does somebody have an idea?

I have added two pictures where you can see the comparison between normal and private mode.

I have the latest version for Firefox and Adobe Shockwave Flash.

Thanks a lot in advance and enjoy your day, Simon

Asked by nils_goldi 4 days ago

Answered by Václav Trpišovský 4 days ago

  • Solved

Twitter won't open

Twitter won't open on my browser. I've made a clean profile and tried it on there and it's worked, but i'd like to continue using this profile. I can't access the site at… (read more)

Twitter won't open on my browser. I've made a clean profile and tried it on there and it's worked, but i'd like to continue using this profile. I can't access the site at all, almost like the browser's denying me access. It'll try to load but it'll stop loading and keep me on the same url.

Asked by wangeugene214214 5 days ago

Answered by TyDraniu 5 days ago

  • Solved

What website is slowing my browser down?

Every morning a website slows my browser down. Can take 10-15 minutes to get up to speed, things 'not responding' all over. I have Windows 10, Eset NOD32 anti virus, Ad … (read more)

Every morning a website slows my browser down. Can take 10-15 minutes to get up to speed, things 'not responding' all over. I have Windows 10, Eset NOD32 anti virus, Ad blocker plus, Facebonk Container, all that - but I'm just a grunt not a techy..

How do I find out which website it is, so I can nuke their server?

Asked by rupadarshin 5 days ago

Answered by leehooi1997 5 days ago

  • Solved

youtube does not load

recently you tube had started taking SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO much time to load and i don't know why i open a video and it starts loading and i wait 5 whole minutes for t… (read more)

recently you tube had started taking SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO much time to load and i don't know why

i open a video and it starts loading and i wait 5 whole minutes for the video to load... i tried disabling ad blocker and using you tube enhancer but it still does not work can you please help?

for example in the first image i will place i waited 5 min for the vid to load

i WILL NEVER change browsers cause this is the best one but i do need help

Asked by popiomondayz 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Fieldset printing bug

I use Firefox v81.0.1 running on x64 Windows 10 Pro. It appears the old fieldset printing bug has shown up again. I've put together a sample page to show the problem, … (read more)

I use Firefox v81.0.1 running on x64 Windows 10 Pro. It appears the old fieldset printing bug has shown up again. I've put together a sample page to show the problem, must be loaded in computer browser to show both columns. I will try to attach it.

Once the page is loaded you should see 2 columns (fieldsets) side by side. Now do a print preview, adjust margins so both columns show in the preview. Go to page 2 and you will see the last few rows of Column 2 are not seen. Go to the last page and you will see the missing Column 2 rows under Column 1. I tested this page in current versions of IE11, MS Edge and Comodo Dragon. Only Firefox fails to print correctly. Both CSS and HTML have been validated with no errors.

The upload seems to only allow images. How do I upload a html file?

Asked by CharlesEF 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago

  • Solved

Bad upgrade to Firefox 81.0.2

I've just upgraded to FIrefox 81.0.2. Now, everything on the page is the width of the screen, and it all looks like it does on a mobile device. I can't hover over any L… (read more)

I've just upgraded to FIrefox 81.0.2. Now, everything on the page is the width of the screen, and it all looks like it does on a mobile device. I can't hover over any Like link and get any of the other options to click on. Why doesn't FIrefox have a simple option to revert back to the previous version that worked?

Asked by shoeless.photographer 6 days ago

Answered by shoeless.photographer 6 days ago

  • Solved

Firefox does not start, switches to safe mode, crashes.

Running Windows 10. Starting Firefox results in a dialog: Firefox closed unexpectedly while starting. ..... If I select "Start in Safe Mode", I then get a crash dialog.… (read more)

Running Windows 10. Starting Firefox results in a dialog: Firefox closed unexpectedly while starting. ..... If I select "Start in Safe Mode", I then get a crash dialog. Submitted the crash to Mozilla.

Here are some of the crash IDs that got submitted: Crash ID: bp-06614331-6a2d-4fa4-a399-0efb90201015 Crash ID: bp-06614331-6a2d-4fa4-a399-0efb90201015 Crash ID: bp-06614331-6a2d-4fa4-a399-0efb90201015

I am loathe to scrub it and start over - I will lose my bookmarks, my tab setup, and also my saved passwords.

Asked by gotthide 6 days ago

Answered by gotthide 6 days ago