Showing questions tagged: Show all questions

Issues with Youtube when using Firefox

Hi. This issue started a few months ago and I have posted this problem in other forums but with no help at all so let´s try here. When I go to Youtube and start scrolling… (read more)

Hi. This issue started a few months ago and I have posted this problem in other forums but with no help at all so let´s try here. When I go to Youtube and start scrolling down, the page refresh itself, and when I scroll up again to the top, the fourth video on the first row is gone, it´s just a white field. I have used Firefox for many years and this have never happened. Youtube is the only page I have problems with. This is what I have done/ tried so far:

Sign out from Google and Youtube, did not help. Erased all cookies and browser data, did not help. Disabled all extensions (add-ons), did not help. Removed all extensions and add-ons, did not help. Uninstalled Firefox and installed it again, did not help. Tried MS Edge, much smoother browsing and no issues at all. Tried Opera, the page (Youtube) is refreshing sometimes but no more issues than that. Tried Vivaldi browser, no really issues but that´s not for me. Tried Tor browser, no issues. And the last one I´ve tried, Brave, when I open Youtube the fourth video is already missing but it does not refresh the page when I scroll down.

Firefox version 95.0.2 64Bit. Windows 10 Home 21H1.

With all that said, I really hope there is someone here that can and will help med with this, I would appreciate so much.

Asked by Rexxo 3 weeks ago

  • Archived

How do I fix Youtube An error occurred. Please try again later. (Playback ID: fIIZN8wa1qCxSJXf) errors?

I'm using the latest version of Firefox and windows 10 pc. I am having a hard time with Youtube. I keep getting this error. I have to load some videos a few times to g… (read more)

I'm using the latest version of Firefox and windows 10 pc. I am having a hard time with Youtube. I keep getting this error. I have to load some videos a few times to get them to play and sometimes a video just plays with no trouble.

What can I do to fix this?

Asked by happyskunky 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Firefox 73.0.1 and fairly consistant Youtube playback back screen with error message (Kubuntu 19.10 & Windows 10)

When I click on a Youtube video to watch, I usually (but not quite always) get an error message and a black screen where the video should be. Happens in Linux... and in… (read more)

When I click on a Youtube video to watch, I usually (but not quite always) get an error message and a black screen where the video should be. Happens in Linux... and in Windows 10. All systems have Kubuntu 19.10 (the HTPC does not have Windows 10), and that's the more pressing OS for a fix in (at least it is for me). A simple F5 press (refresh) usually clears the problem and the video will play, but occasionally it needs a 2nd hit. A couple times the error message and black video do get replaced by the video if I let it sit for a short period (??).

I have an assortment of hardware combinations: 8th Gen Intel based notebook (i5-8250U with iGPU and MX150), an all AMD based gaming system (Ryzen 3600 + RX Vega 56), and my current HTPC (Ryzen 1600 with GT 1030). Does not occur with any other streaming website I use (Primevideo, Crave, Netflix, & Twitch).

The Win10 installs are fully up to date and have the newest MS Feature Media Pack. Kubuntu 19.10 installs are also fully up to date. I do make use of Oibaf's Mesa PPA for more updated Mesa Packages then whats in the *buntu repos (on the notebook and gaming PC, not the HTPC).

I have tried safe mode, I have tried disabling Recommended Performance Settings, disabled plugins, deleted the cache, and performed a browser refresh (because I do like to perform some warranty voiding tweaks like disabling Push notifications), etc, etc, etc.

Asked by areginato 1 year ago

Last reply by TyDraniu 1 year ago

  • Archived

Microsoft Surface YouTube playback choppy in Firefox

Hi, I just bought a Surface Go. It's got quite modest specs, Pentium dual core and 4 gb of ram. However, I'm noticing playback of video, especially Youtube, is incredibly… (read more)

Hi, I just bought a Surface Go. It's got quite modest specs, Pentium dual core and 4 gb of ram.

However, I'm noticing playback of video, especially Youtube, is incredibly choppy, with lost frames and cuts. It's unwatchable. There is no such problem using Chrome or Edge.

What could be the cause of this? I notice there's some scaling weirdness in some menus in Firefox, as by default the surface scales apps to 150%, could this be a cause?

Thanks

E

Asked by Erik Andersen 1 year ago

Last reply by user1321319 1 year ago

  • Archived

I have had trouble with Google Crome and now I have Firefox. I do need a very fast upload to You Tube; at the moment I do not have that???

I upload to You Tube on a daily basis and need a fast upload system and it did appear to work but for some unknown reason it has reverted to stalling and taking ages with… (read more)

I upload to You Tube on a daily basis and need a fast upload system and it did appear to work but for some unknown reason it has reverted to stalling and taking ages with no results. I need this to work urgently?????

Asked by musician40 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Archived

playback error

In the last 24 hours or so, embedded youtube videos on Reddit are mostly not playing back. I get the "playback error" but the website itself works fine. I've found other … (read more)

In the last 24 hours or so, embedded youtube videos on Reddit are mostly not playing back. I get the "playback error" but the website itself works fine.

I've found other posts on the same error but not a resolution that works for me. I know Firefox updated a few days ago but it didn't start then, and I haven't changed or updated anything else. (Everything is up to date)

Asked by Brad 1 year ago

Last reply by irishtoon 1 year ago

  • Archived

Audio is muted invisibly at seemingly random intervals.

Audio randomly stops. Mostly noticed on youtube. Audio cuts out after 2-30 minutes so testing is difficult. Videos will continue to play but the audio cuts out. The volum… (read more)

Audio randomly stops. Mostly noticed on youtube. Audio cuts out after 2-30 minutes so testing is difficult. Videos will continue to play but the audio cuts out. The volume setting on the video is not effected, the mute icon on the tab is not indicated. Other audio sources on the PC continue when the audio in firefox stops. Stopping and starting the video can make the audio play again but not always right away. This can happen on all videos, the audio is not missing from the videos, clicking back to where the audio stopped after getting the audio to play again reveals the audio is in the video.

I tried giving permission in firefox for youtube to autoplay with audio and video, the problem still occurred.

I have not seen this happen in chrome. Testing playing the same video at the same time resulted in the firefox audio eventually cutting out and the chrome audio continuing.

It happens even when nothing else is running and when I am not doing anything else on the computer so I'm reasonably confident this is an issue in firefox.

It still happens after "restarting firefox with add-ons disabled".

First noticed on version 74.1 but it has continued to happen on 75.0

Asked by Matt 1 year ago

Last reply by Matt 1 year ago

  • Archived

Whilst on youtube, portion of the video is just white

when i'm trying to watch a video on youtube, about half of the video is just white (screenshot attached). Not sure if this is a feature, although I highly doubt it. Alrea… (read more)

when i'm trying to watch a video on youtube, about half of the video is just white (screenshot attached). Not sure if this is a feature, although I highly doubt it. Already tried in safe mode, and it still doesn't work properly.

Asked by Will B 1 year ago

Last reply by philipp 1 year ago

  • Archived

Youtube on firefox

Since yesterday, youtube videos on firefox don't load, they work on other browsers I have tried, turning hardware acceleration on/off made no difference, any ideas? … (read more)

Since yesterday, youtube videos on firefox don't load, they work on other browsers I have tried, turning hardware acceleration on/off made no difference, any ideas?

Asked by jhansford99 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Archived

V79.0 won't run YouTube Videos

Just installed the update to v79 (64 bit) on Win 10 v2004 (64 bit). I when Firefox reopened, I went to YouTube to watch a video and play would not work. You get the "thu… (read more)

Just installed the update to v79 (64 bit) on Win 10 v2004 (64 bit). I when Firefox reopened, I went to YouTube to watch a video and play would not work. You get the "thumbnail" pic of video and then the screen goes black and an error message appears saying the video cannot be played. I turned off the Hardware Accelerator, rebooted, same issue. Restarted in Safe Mode, same issue. Updated all Plug-Ins and Extensions, same problem. I can play YouTube videos in Chrome and Edge without issues.

Asked by Aaron A. 1 year ago

Last reply by ARMAN KHAN 1 year ago

  • Archived

How does Firefox highlights section work with YouTube

Hi! Even if i'm an old user of Firefox, i'm new to this support/forum thing, so I apologise if i'm in the wrong place. Today, after watching some videos on a specific you… (read more)

Hi! Even if i'm an old user of Firefox, i'm new to this support/forum thing, so I apologise if i'm in the wrong place. Today, after watching some videos on a specific youtube channel, i noticed that the channel appeard on the "highlights" section in the home page of Firefox. Nothing strange in that, but i noticed that the thumbnail of the user of that youtube channel was in high definition in the "highlights", even if when I viewed the page information of YouTube, on the media tab, I wasn't able to find an image with such an hight resolution. I would be clear: I'm not talking about the YouTube red logo, but on the user's channel image (rounded, near the name). The "moz-page-thumb://thumbnails/?url........" have a resolution of 448px x 448px. The image on youtube have the maximum resolution of 176px x 176px. So... Where have Firefox finded that image?? Is there involved some kind of upscaling?? I really appreciate the hard work of Mozilla, and I hope that will go on on this way.

Asked by RAKty 10 months ago

Last reply by RAKty 10 months ago

  • Archived

Is it possible to have a different google account for two different url at the same time ?

I would like to have a google account active for youtube.com, while simultaneously having a different account active for music.youtube.com. And it would stay even after a… (read more)

I would like to have a google account active for youtube.com, while simultaneously having a different account active for music.youtube.com. And it would stay even after a restart. I haven't found a way yet, other than using 2 web browsers. Thank you for your anwsers

Asked by cocogaillard35 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Logging into a Google account starts a memory leak

I've done a lot of trial and error. Firefox has no issue until I log into my google account, usually for youtube. The moment I do it starts a memory leak that slowly buil… (read more)

I've done a lot of trial and error. Firefox has no issue until I log into my google account, usually for youtube. The moment I do it starts a memory leak that slowly builds. Around 1.6GB is when it starts having problems that affect my computer. Restarting firefox solves this until I log back into google. I've tested for days not logging in with zero memory build up until I log in and it immediately starts to climb.

Asked by bowtopope 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

firefox wont let me stream videos on youtube or netflix

I just get this "an error has occurred" popup, which is confusing cause this all worked fine yesterday. My roommate says her video is working fine so it cant be the inter… (read more)

I just get this "an error has occurred" popup, which is confusing cause this all worked fine yesterday. My roommate says her video is working fine so it cant be the internet. I just want to watch youtube.

Asked by Amayarocks1997 1 year ago

Last reply by Eve 1 year ago

  • Archived

FF73 somehow screwed my YouTube double tap to fullscreen functionality (desktop vs tabled behaviour shenanigans)

I have a problem with FF73 on my Windows 8 tablet. So in FF72 and all previous versions double tapping on YouTube videos switched between fullscreen and windowed modes of… (read more)

I have a problem with FF73 on my Windows 8 tablet. So in FF72 and all previous versions double tapping on YouTube videos switched between fullscreen and windowed modes of said videos, yet with FF73 for some reason double tapping now does fast forward/fast backwards 10 seconds actions depending on where I tap on the screen, which is something I understand is an expected behaviour on Android and other mobile oriented operating systems. I hate it and want double tap to go to it's old functionality. Going back to FF72 does fix the problem, so the problem is not on YouTube's end. Also going back to the previous version of FF creates a whole set of annoying problems, so it's obviously not optimal. I wonder if there is some hidden config setting introduced in FF73 that tells YouTube I'm on a tablet specifically, which was not previously shared? Any ideas?

Asked by Klimat 1 year ago

Last reply by Eve 1 year ago