Showing questions tagged: Show all questions

video Streaming

Hello, I try to see some videos on stream, and show this error code : hls:networkerror_manifestloaderror i reinstal my computer and still appears , you can help me ? … (read more)

Hello,

I try to see some videos on stream, and show this error code : hls:networkerror_manifestloaderror i reinstal my computer and still appears , you can help me ?

Asked by danielopes2 1 week ago

Last reply by Sirfrisbee 1 week ago

  • Archived

Beta 34 doesn't print in Windows 10TP 6.4.9860, just blank pages.

Went through all the suggested fixes, reset printer but all the printer does is feed paper (two sheets for a single page doc). I converted the webpage to a PDF and it pri… (read more)

Went through all the suggested fixes, reset printer but all the printer does is feed paper (two sheets for a single page doc). I converted the webpage to a PDF and it printed.

Asked by carolinagirl38D 5 years ago

Last reply by jscher2000 5 years ago

  • Archived

Flash player on Firefox Win10

Hello... I installed Win 10 Tech preview yesterday and re-installed Firefox as i find it the best browser. I now have a problem of not being able to watch videos within w… (read more)

Hello... I installed Win 10 Tech preview yesterday and re-installed Firefox as i find it the best browser. I now have a problem of not being able to watch videos within web content. It asks to install Flash but when you click on link for download, it is empty. Any help or ideas on how to overcome this issue? Many Thanks

Asked by J3FF0RD 5 years ago

Last reply by philipp 5 years ago

  • Archived

Firefox profile on user data partition inaccessible when Firefox running on Windows 10 Technical Preview as virtualized by VMware Workstation 11.0.

This is how my family stores their respective Firefox profiles on the family computer: ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=default IsRelative=0 P… (read more)

This is how my family stores their respective Firefox profiles on the family computer:

********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=default IsRelative=0 Path=E:\<user>\Mozilla\ff\ff1 ********** The "E:\" partition is our user data partition. We keep Mozilla profiles there for two reasons: 1. Ease of backup. No need for YET ANOTHER special back-up rule. 2. All of the operating systems on the machine (we usually are running several via multi-boot) can use the same profiles, which hence do not become unsynchronized across the various operating systems. We do the same thing for Thunderbird: ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=Bellsouth IsRelative=0 Path=E:\<user>\Mozilla\tb\tb1 ********** So now we're evaluating Windows 10 Technical Preview... not on bare metal, but rather as virtualized by VMware Workstation 11.0, which treats partitions other than C: as mapped network drives. Hence, our profiles now look like: ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=default IsRelative=0 Path=\\vmware-host\Shared Folders\E\<user>\Mozilla\ff\ff1 ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=Bellsouth IsRelative=0 Path=\\vmware-host\Shared Folders\E\<user>\Mozilla\tb\tb1 ********** Note that VMware Workstation maps external partitions via "\\vmware-host\Shared Folders\<drive letter>". By the way, apps running on Windows 10 TP virtualized in general have no problems accessing our E: partition in this manner. Thunderbird is able to find and use the non-relative partitions without issue. However, Firefox fails to do so. After experimenting a bit, this is what appears to be happening: 1. Firefox appears in the Process List for less than one second and then disappears. 2. Firefox generates the error: "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window." 3. Click the "Close Firefox" button. 4. Firefox generates the error: "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." Well, that last error is infamous... but we learned long ago how to find/fix missing profiles. This is something else altogether. Is the problem simply that Firefox cannot have profiles on mapped network drives... but Thunderbird can? Or is there some other issue lurking here? Thanks in advance for your assistance. Best regards, ...milo47 P.S. I'm writing this on Firefox on Windows 7 / SP1 / Pro / x64 on bare metal... not under Windows 10... so the Troubleshooting Information is misleading. Obviously, I cannot run Firefox yet on Windows 10!

But, for what it's worth, I don't use many plug-ins, and the version of Firefox on Windows 10 is absolutely up-to-date.

Asked by milo47 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

It seems that my bookmarks are no longer in my sync account?

I've been using nightly on windows preview for a long time, I reinstalled several times and it worked well. Recently reinstalled windows and logged on my sync account and… (read more)

I've been using nightly on windows preview for a long time, I reinstalled several times and it worked well. Recently reinstalled windows and logged on my sync account and found nothing synced. I checked the status at https://status.services.mozilla.com/ , where I found nothing wrong. After that I installed ff mobile on my phone and sync, only my recent added things synced.

...well...so is there some method to get my bookmarks back?

I was using a proxy before and this time I've got no access to it for I'm in China... Will the location affect which server I'm connecting to and in turn change what I got synced? If so can I fix the problem by modify about:config or sth. like that?

Firefox nightly 38.0a1 , on windows preview 9926

Asked by wyj1017146866 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

iCloud makes Firefox crash. Any solutions to this?

Hey! I've been using iCloud Bookmarks on my PC for a long time, with Firefox. It has always worked like a charm. Of course it hasn't been like using my Mac with iCloud, b… (read more)

Hey!

I've been using iCloud Bookmarks on my PC for a long time, with Firefox. It has always worked like a charm. Of course it hasn't been like using my Mac with iCloud, but it works. But a couple of weeks ago it started to make my Firefox crash. I don't know if the problem is some recent updates by Firefox, or what's wrong. Has anybody experienced something like this?

Asked by jaquezz 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

Firefox sometimes doesn't register clicks both web page and UI

Clicking on tabs is sometimes not registered, clicking on forms/links and web page elements in general is sometimes not registered. Roughly every fifth click is not regis… (read more)

Clicking on tabs is sometimes not registered, clicking on forms/links and web page elements in general is sometimes not registered. Roughly every fifth click is not registered. Safe mode doesn't help. Other apps are just fine. Running Windows 10 (10041) and Firefox 36.0.4.

Asked by mareknos 5 years ago

Last reply by philipp 5 years ago

  • Archived

Recently Bookmarked items have reverted to very old ones.

How can I restore the items in the Recently Bookmarked? It has reset itself twice now and only has some very old bookmarks. I can restore a saved profile, but this is r… (read more)

How can I restore the items in the Recently Bookmarked? It has reset itself twice now and only has some very old bookmarks.

I can restore a saved profile, but this is reset by Sync, so I have had to delete my account and restart it again. This saves a good profile, but after a reboot, the Recently Bookmarked item revert to old ones (4+ years) again.

I am running Window 10 Ver 9926.

Thanks

Asked by Ratsea 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Website (TweetDeck) JavaScript Broken in FFDev Ed. v40, no normal solutions solve problem

I've been extremely frustrated the last few days, as since the day I updated to FF40 I've had problems with the Twitter web app, TweetDeck. There are errors in the site w… (read more)

I've been extremely frustrated the last few days, as since the day I updated to FF40 I've had problems with the Twitter web app, TweetDeck. There are errors in the site which may or may not be caused by something on their end or an updated feature on FF40's end.

Basically, there are some JS functions that are being called that aren't working. There's also a warning that appears several times that SHA-1 isn't the best encryption.

Here are the errors I get in the console:

JQMIGRATE: Logging is active default.0712cf5a58.js:5:12874 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 c/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14483 .each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:4500 et.prototype.each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:2435 c@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14436 e/this.attachChild@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:9:24810 e/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:19:22856 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7861 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 c/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14483 .each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:4500 et.prototype.each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:2435 c@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14436 e/this.initUI@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:20:3123 e/

Fri, 12 Jun 2015 12:11:08 GMT > bitandbang > Arguments { 0: "Signer HTTP status:", 1: 200, 2 more… } default.0712cf5a58.js:18:26740 Fri, 12 Jun 2015 12:11:17 GMT > bitandbang > Arguments { 0: "Stream HTTP status:", 1: 200, 2 more… } default.0712cf5a58.js:18:26740 Error in periodic task: Object { id: "sched_task_227", callback: function (), period: 300000, cycleStartTime: 1434111980176 } Error: TypeError: this.getTwitterLoginAccount(...) is undefined Stack trace: e/this.getExperiments@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:4:5610

Asked by bitnb 5 years ago

Last reply by John99 5 years ago

  • Archived

flashgot doesn't display options since last update to firefox

flashgot doesn't display any of the options (greyed out) and displays a "core component corrupted - reinstall flashgot" message - reinstalling flashgot (and Firefox) did… (read more)

flashgot doesn't display any of the options (greyed out) and displays a "core component corrupted - reinstall flashgot" message - reinstalling flashgot (and Firefox) didn't help. Seems to have started since last update to firefox.

Asked by dwelch 5 years ago

Last reply by the-edmeister 5 years ago

  • Archived

I get an error message (Peer's certificate has an invalid signature) when i try to open Youtube. My OS is Windows 10 build 10130

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.youtube.com. Peer's certificate has an invalid signature. (Error code: sec_error_bad_signature) T… (read more)

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.youtube.com. Peer's certificate has an invalid signature. (Error code: sec_error_bad_signature)

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Above is the error message i get.

Asked by kevin.kamau 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Can I enable HTTP/2 and not use TLS. I want to connect to an unencrypted HTTP/2 only server.

According to this wiki page.https://wiki.mozilla.org/Networking/http2 "Firefox will only be implementing HTTP/2 over TLS". However, the HTTP/2 standard does not require e… (read more)

According to this wiki page.https://wiki.mozilla.org/Networking/http2 "Firefox will only be implementing HTTP/2 over TLS". However, the HTTP/2 standard does not require encryption. Is there any plan to fix this? It seems quite contrary to the idea of supporting a standard if only a subset is supported.

Asked by keith-c 5 years ago

Last reply by philipp 5 years ago

  • Archived

posting facebook link on page requires refresh

Anytime I post (paste) a link in Facebook status or Page status, I see the animated activity icon but then nothing happens. I have to always refresh the page and paste ag… (read more)

Anytime I post (paste) a link in Facebook status or Page status, I see the animated activity icon but then nothing happens. I have to always refresh the page and paste again, then it loads the content preview below. Always happens, any site I paste from, only in Firefox. Always been an issue in Windows 8, 8.1 and now W10 preview. I tried in MS' new Edge browser, worked flawlessly first time I paste a link. So this is isolated to FF, even in 100% default settings with no add-ons.

Anyone have the same issue? It can't be me alone.

Asked by ChadZ 5 years ago

Last reply by Mark Schmidt 5 years ago

  • Archived

when i try to sign in to sync, this message appears " An error occurred during a connection to accounts.firefox.com. Peer's certificate has an invalid signature

i try to sign in to sync but the page doesn't load this message appear Secure Connection Failed An error occurred during a connection to accounts.firefox.com. Peer's cert… (read more)

i try to sign in to sync but the page doesn't load this message appear Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to accounts.firefox.com. Peer's certificate has an invalid signature. (Error code: sec_error_bad_signature) note: other sites and pages load normally

Asked by crymuch 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago