Showing questions tagged: Show all questions

display layout before preloader

Hi. I ran into a problem loading the site. For the first few seconds, the site displays layout without styles. This problem is only in Firefox (windows and ios), other br… (read more)

Hi. I ran into a problem loading the site. For the first few seconds, the site displays layout without styles. This problem is only in Firefox (windows and ios), other browsers (Chrome, Opera, Safari, Microsoft Edge, Interner Explorer) do not have this problem. With what can it be connected? Thanks for the answer.

Asked by ravbeard 3 months ago

On only one computer, at FireFox (browser) start, I'm always logged off

How can I prevent FireFox from logging me off, each time I close the browser? I keep having this problem on one PC only, without any other browser cleaning apps or extens… (read more)

How can I prevent FireFox from logging me off, each time I close the browser? I keep having this problem on one PC only, without any other browser cleaning apps or extensions running. In my Privacy & Security-settings, the History is set to Remember history (see attachment).

Any suggestions, please?

Asked by Jan 3 months ago

New window not maximized when video is playing in Background

Whenever a new window is opened in Firefox, it's maximized thanks to turning off resistFingerprinting in about:config. However, when a video is playing in background &… (read more)

Whenever a new window is opened in Firefox, it's maximized thanks to turning off resistFingerprinting in about:config. However, when a video is playing in background & then opening a new window using Ctrl + N is opening up a windowed screen instead of maximized screen.

The screenshots is as attached below.

Asked by sridharsaig 3 months ago

Problem with fonts on random websites

Hello friends Like you can see i have some problems with font. I've reinstalled firefox, delete cookies, reinstalled fonts but with no success. Can you help me with an s… (read more)

Hello friends Like you can see i have some problems with font. I've reinstalled firefox, delete cookies, reinstalled fonts but with no success. Can you help me with an suggestion?

Asked by margutoiualex 3 months ago

Bookmarks Bar is Totally Blank Following Device Restart, and Restoring Defalts Did Nothing

As stated in the topic title, I recently had to restart my POC to finish a BitDefender Installation, however, when signing back in, and launching Firefox, I found out my … (read more)

As stated in the topic title, I recently had to restart my POC to finish a BitDefender Installation, however, when signing back in, and launching Firefox, I found out my Bookmarks Toolbar was completely devoid of literally anything.

As is normally the case when something goes wrong, I did a search and found a topic from 2018 saying to restore the defaults in the Customize tab, which I did without issue. As it would turn out, though, this still didn't fix anything, and the bar came back every bit as blank as it was prior to this.

All the bookmarks are still registered, and in the same places I've put them, and I even tried bookmarking this page while setting it to go directly to the toolbar, rather than any of the subfolders I'd set, and as proven in the screenshots, nothing showed up.

I suspect that something may have corrupted, but I updated the browser days prior to this, so if anything was cut off before it could finish, it seemed likelier it would have happened then rather than now. As well, no red flags were brought back when doing a virus scan, so I'm at a total loss for what could have even happened, much less how to fix it.

Asked by Teominious 3 months ago

Firefox closes when downloading/opening attachments in Yahoo mail.

I use yahoo biz mail in my web browser; VERY recently whenever I try to open or save an attachment (PDF / excel / word) either during the process or immediately after the… (read more)

I use yahoo biz mail in my web browser; VERY recently whenever I try to open or save an attachment (PDF / excel / word) either during the process or immediately after the process Firefox completely shuts down and has to be re-opened for me to continue. Is anyone else having this issue and if so how do I correct it?

Thank you for your help.

Asked by christy7 2 months ago

  • Locked

Why my website show slow in fire fox browser?

There is some crashing error after when I search my website on it. I don't why this is happening if some one can tell me then please let me know. https://www.promothecode… (read more)

There is some crashing error after when I search my website on it. I don't why this is happening if some one can tell me then please let me know. https://www.promothecode.com/

Asked by abdullahorm8 2 months ago

Last reply by zaynshah107 2 months ago

Youtube video skip/seek bar - causes white loading screen when trying to forward video

The issue i have noticed is when watching any YouTube video and if i decide to skip to a different time in the video it will cause it to go to a white screen, loads for a… (read more)

The issue i have noticed is when watching any YouTube video and if i decide to skip to a different time in the video it will cause it to go to a white screen, loads for at least 1-10seconds and then starts the video playback ( it can take multiple skips to get this white loading screen to come up ). Some cases the video quality will drop to 720P when i have set it to 1080P. I have attached the screenshot what it looks like as well as the stats for nerds page showing network connectivity stats.

-I thought it was my computer until i tested this with multiple computers as well as on different network connections ( speeds up to 100mbps and even higher download speeds ) -Firefox has been completely uninstalled and reinstalled -tested in troubleshooting mode + no add-ons installed -Same on Private Mode and Normal Mode -updated to version 104.0.1 but i think this fix was for a different YouTube issue -I even downloaded an older version like version 80 or 90 if i remember and still had it happen -Tried using some YouTube extensions like YouTube enhancer but that seems to just allow you to force the video a specific resolution

As mentioned above to try and reproduce this issue, open any YouTube Video and just start skipping the video to random timeframes and see if it gets the white loading screen. I understand that when skipping the video it will start to buffer and this normally takes couple of seconds and starts playing. But with this white loading screen it can take up to 10 seconds to load and then starts playing

Same issue described on Reddit https://old.reddit.com/r/firefox/comments/vhbce5/firefox_is_lowering_youtube_video_quality_randomly/

Asked by constaz 2 months ago

share utube vids on my website

hi, I am attempting to add some short videos to my products on my website. Here is my first attempt https://postgatejewelers.com/product/dragon-peridot-pendant-silver-wit… (read more)

hi, I am attempting to add some short videos to my products on my website. Here is my first attempt https://postgatejewelers.com/product/dragon-peridot-pendant-silver-with-emerald-eyes/ Is there any way that I can get my videos to work?

My host is Bluehoast, site origin editor. The plugin I'm using is Add Featured Videos in Product Gallery for WooCommerce

Thanks, George

Asked by postgatejewelers 2 months ago

Bookmark folder just went away =- how do I get it back

I had a book mark folder on my computer yesterday called "imported from Firefox" and it went away yesterday-- how can I get it back - i tried to make it my default one wi… (read more)

I had a book mark folder on my computer yesterday called "imported from Firefox" and it went away yesterday-- how can I get it back - i tried to make it my default one with an extension and cannot find the folder anywhere at all now.

Asked by Don Little 2 months ago

Firefox internal CMD

Hi everyone! We are receiving many alerts related to "Failed Connections" in Cortex XDR, Cortex XDR console returns a source cmd command from Firefox which is: "C:\Progra… (read more)

Hi everyone!

We are receiving many alerts related to "Failed Connections" in Cortex XDR, Cortex XDR console returns a source cmd command from Firefox which is: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -contentproc --channel="11692.1.198119191\2027974118" -parentBuildID 20220808125904 -prefsHandle 2400 -prefMapHandle 2396 -prefsLen 26476 -prefMapSize 230080 -win32kLockedDown -appDir "C:\Program Files\Mozilla Firefox\browser" - 11692 "\\.\pipe\gecko-crash-server-pipe.11692" 2420 2497bac8748 socket"

Is there somebody who knows whats this command means?

Asked by Kenndall Sancho 2 months ago

Is there a flag to limit max allocated memory per tab?

I do not like how each tab uses hundreds of megabytes of memory for no reason. I have 32GB of RAM and still run out of memory from time to time due to Firefox and Chrome.… (read more)

I do not like how each tab uses hundreds of megabytes of memory for no reason. I have 32GB of RAM and still run out of memory from time to time due to Firefox and Chrome. It's just a waste of RAM. I want to control the maximum memory usage of each tab.

Is it possible?

Asked by Sergey 2 months ago

With multiple instances, how to use shortcut to open new window.

Thank you for your patience on this particular matter. Any solutions? Short ver. of the problem: with a designated profile, I cannot launch a new window of an already ru… (read more)

Thank you for your patience on this particular matter. Any solutions?

Short ver. of the problem: with a designated profile, I cannot launch a new window of an already running firefox using shortcut. Error msg "Firefox is already running, but is not responding. ...". I have to first active the firefox window and then use Ctrl+N, which is very annoying considering someone has to open/close many new windows a day.

Details: Here is my environment: in windows 10, say, I have three copies of firefox programs with their own profiles for different purposes. Something like this: D:\Firefox 1, this is the firefox program itself. D:\Firefox 2 D:\Firefox 3 D:\Profiles\1, this is the profile folder named as "1" D:\Profiles\2 D:\Profiles\3

I then use shortcut to launch each firefox, creating a shortcut then add options in the target line. Like this: D:\Firefox 1\firefox.exe -no-remote -profile D:\Profiles\1 D:\Firefox 2\firefox.exe -no-remote -profile D:\Profiles\2 D:\Firefox 3\firefox.exe -no-remote -profile D:\Profiles\3

I then use autohotkey to designate a particular hotkey to each firefox. Like this: Alt+1, launch firefox 1 Alt+2, launch firefox 2 Alt+3, launch firefox 3

The overall goal is to have complete separate operations.

The issue, I first use alt+1 or double click the shortcut with launch options to launch a firefox. Then, if I need to open another window of an already running firefox, which is minimized to the taskbar, I have to first activate the firefox window and then click ctrl+n. If I use the Alt+1 or double click the shortcut with launch options, an error msg pops saying, "Firefox is already running, but is not responding. ..." The ideal behavior is to use shortcut to launch a new window.

Thank you guys!

Asked by moneykor 2 months ago

Secure Connection Failed

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to mail.google.com. SSL peer was not expecting a handshake message it received. Error code: SSL_ERROR_HANDS… (read more)

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to mail.google.com. SSL peer was not expecting a handshake message it received.

Error code: SSL_ERROR_HANDSHAKE_UNEXPECTED_ALERT

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Asked by manas Bhattacharyya 2 months ago

How to automatically configure custom extension in Mozilla Firefox 91.4.0esr.

Hello all, I've been trying to automatically configure the Firefox to start with the custom extension, but with no success. The extension is working if I select the manif… (read more)

Hello all,

I've been trying to automatically configure the Firefox to start with the custom extension, but with no success. The extension is working if I select the manifest.json from the about:debugging temporary add button. Or when I try to upload the xpi file from my computer. The environment that I'm currently working on is Linux with RedHat distribution 7.9.

I have he following configuration directories:

  • Bulleted list item /usr/lib64/firefox/defaults/pref/autoconfig.js which contains the following properties(pref("toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets", true);

pref("general.config.obscure_value", 0); pref("general.config.filename", "firefox.cfg");

  • Bulleted list item /usr/lib64/firefox/firefox.cfg which contains the following properties:

pref("extensions.autoDisableScopes", 0); pref("extensions.enabledScopes", 15);

The custom extensions is packed in an .xpi file which is located in /home/<user>/.mozilla/extensions/preventrightclick/preventrightclick.xpi

The content of the preventrightclick.xpi is in the images below. I've tried multiple locations for this xpi in order to be automatically installed, such as: /usr/share/mozilla/extensions/preventrightclick/preventrightclick.xpi /home/<user>/.mozilla/firefox/<profileId>/extensions/preventrightclick.xpi Nothing worked, strange is that the extensions can be installed manually.

If you have any clues, or what could I try, please let me know. Thanks!

Asked by alexmicle89 2 months ago

Lost tab histroy on session restore

I have "Open previous windows and tabs" checked, and normally all tabs are restored correctly. However, I often have a Youtube video or playlist open, with several videos… (read more)

I have "Open previous windows and tabs" checked, and normally all tabs are restored correctly. However, I often have a Youtube video or playlist open, with several videos already in the history for the tab.

Case 1: On restore, the video (single, non-playlist) loses any query parameters that were added (ex: setting a time on the Youtube video so that it will be at the same point upon restore, ex: "&t=2m55s"). These parameters are added by me and the tab is requested WITH the query parameters (enter is pressed) so that the parameters are present on window (Firefox) close for the next session.

Case 2: On restore, the playlist is often set back several (2-5) videos (urls/history entries).

Could be due to an add-on the interacts with Youtube called "Enhancer for Youtube", but I have found no option or issue with Enhancer that has caused this behaviour in other browsers (Chrome).

Asked by IB 2 months ago

Search selected text without any container

I use the Multi-Account Containers add-on. When I'm in a tab opened in a certain container, select some text, rigth click on it, open the contextual menu and click "Searc… (read more)

I use the Multi-Account Containers add-on. When I'm in a tab opened in a certain container, select some text, rigth click on it, open the contextual menu and click "Search [selected text] on Google" (assuming it is my default search engine), is it possible to always open that search in a tab without any container? I could set the add-on so that the website google.com would always open in a certain container, but this wouldn't be a solution for me, since I want to retain the possibility to make normal Google searches inside containers.

Asked by Simone Bonato 2 months ago