Showing questions tagged: Show all questions

Cannot block autoplay when clicking in webpages!

I need to completely block videos from autoplaying! So far I've done the following: Switch firefox settings to block video and audio media.autoplay.default = 5 me… (read more)

I need to completely block videos from autoplaying! So far I've done the following:

  Switch firefox settings to block video and audio
   media.autoplay.default = 5
   media.autoplay.allow-extension-background-pages = false
   media.autoplay.block-event.enabled = true
   media.autoplay.block-webaudio = true
   services.sync.prefs.sync.media.autoplay.default = false
   media.autoplay.enabled.user-gestures-needed = false (android)

(or)

   media.autoplay.blocking_policy = 2 (PC)

The videos are hidden from the start but if you click anywhere in the website they pop up!

Asked by firefoxhelp 2 months ago

How to solve this error-"This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below."

I find the url link that is about mp4 but I can't access it. Like these. https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-01-21-04-15-30-5d8fac.png … (read more)

I find the url link that is about mp4 but I can't access it. Like these.

https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-01-21-04-15-30-5d8fac.png

https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-01-21-04-16-44-0f2429.png

I tried to open with Firefox and Chrome but both are not working.

before to ask, I saw similar question with mine that is about Access Denied. However I can't resolve it.

What should I do?

(as I Korean, I'm not good at English so if you're in hard to read my ask, please let me know I have to explain once more.

And "이 XML 파일은 관련된 스타일 정보를 가지고 있지 않은 것 같습니다. 문서 트리는 아래와 같습니다." means "This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.")

Asked by hjkl2010 2 months ago

Fehlermeldung: Die Website kann nicht angezeigt werden, da die Authentizität der erhaltenen Daten nicht verifiziert werden konnte.

Auf einer Website (https://www.frag-caesar.de/) bekomme ich bei manchen Suchen die Fehlermeldung Die Website kann nicht angezeigt werden, da die Authentizität der erhalte… (read more)

Auf einer Website (https://www.frag-caesar.de/) bekomme ich bei manchen Suchen die Fehlermeldung Die Website kann nicht angezeigt werden, da die Authentizität der erhaltenen Daten nicht verifiziert werden konnte. Aber die Adresse hat das selbe Zertifikat wie ander die funktionieren. Ich benutze Windows 10. Ich habe die Website auch schon gewithelistet hat nichts gebracht. Schonmal Danke :)

Asked by Luca 2 months ago

Centurylink Web Mail

Firefox version 84.0.2 Windows 10 64 bit. Cannot connect to Centurylink webmail (centurylink.net). Can connect to Centurylink home page (centurylink.net) . Upon enterin… (read more)

Firefox version 84.0.2 Windows 10 64 bit. Cannot connect to Centurylink webmail (centurylink.net). Can connect to Centurylink home page (centurylink.net) . Upon entering password to access Centurylink webmail from the home page, I get redirected to a new URL which is nothing more than a blank page trying to load. Firefox used to work with Centurylink - no problem - all the time. I can access using Chrome or Edge.

Tried refreshing Firefox - no good. Disabled add ons - no good flushed cash, history etc - no good Tried adjusting cookie settings - no good Tried running in safe mode - no good Help?

Asked by slion2611 2 months ago

Google Messages for Web is nonfunctional when Firefox History setting is set to "never remember history"

Hi, When I visit https://messages.google.com/web/authentication with Firefox's history setting set to "never remember history", a blank white screen loads. The following … (read more)

Hi,

When I visit https://messages.google.com/web/authentication with Firefox's history setting set to "never remember history", a blank white screen loads. The following custom settings allow for the site to function as expected: Always use private browsing mode unchecked Remember browsing and download history unchecked Remember search and form history unchecked Clear history when Firefox closes checked with all of the settings for this option as checked

However, when the following Firefox history setting is changed the site becomes nonfunctional: Always use private browsing mode checked

I am a security conscious user who would prefer to have Firefox never remember my history at all times. I want to be able to use the Firefox Desktop browser to utilize Messages by Google's web client. I followed all of the instructions from a similar post on the Firefox forums, https://support.mozilla.org/gl/questions/1257862 , and I isolated the history setting as the source of error to my problem. It would be helpful to all parties (Firefox users, Google Messages, and Mozilla Firefox) if we determine that this is a Google Messages' web client issue or a Firefox Browser issue.

Asked by Kevin 2 months ago

firefox call twice .net core on procduction server

Hello, I have an app .net core on production server. When i call my app with chrom,Safari , il works fine. but with firefox il call get/post twice each time,it doesn't h… (read more)

Hello,

I have an app .net core on production server. When i call my app with chrom,Safari , il works fine. but with firefox il call get/post twice each time,it doesn't happed in dev environment. Here is IIs log :

2021-01-22 08:45:59 172.18.200.5 POST (APP) - 443 - 172.18.200.1 Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+Win64;+x64;+rv:84.0)+Gecko/20100101+Firefox/84.0 (URI) 0 0 64 656 - 2021-01-22 08:45:59 172.18.200.5 POST (APP) - 443 - 172.18.200.1 Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+Win64;+x64;+rv:84.0)+Gecko/20100101+Firefox/84.0 (URI) 200 0 0 718 -

in client side, all requests like fine , they have a status 200

Can you help me ? thanks

Asked by womama 2 months ago

initial opening mozilla firefox with google search engine

I open chrome and the google privacy window runs quickly. I open the mozilla firefox with google search engine the privacy page remains in office for a long time before a… (read more)

I open chrome and the google privacy window runs quickly. I open the mozilla firefox with google search engine the privacy page remains in office for a long time before acceptance and can perform navigation and searches with the browser

Asked by stagitaly 2 months ago

Saves

Hello everyone. I'm just wondering if mozilla has a folder in my computer where it saves my online games. Exemple: *.rvdata2, *.rpgsave, *.dat, *.sav, *.save, *.rsv, *.qs… (read more)

Hello everyone. I'm just wondering if mozilla has a folder in my computer where it saves my online games. Exemple: *.rvdata2, *.rpgsave, *.dat, *.sav, *.save, *.rsv, *.qsp, *.rvdata, *.rxdata, *.lsd, *.sol If those extentions are available anywhere in my pc, because mozilla saves it.

Asked by josecarcagnoloneto 2 months ago

How do I change to landscape mode on a laptop?

Hi, I would like to know how I can change the screen from portrait mode to landscape mode on a laptop. I assume this is done in the browser? There is an answer to this q… (read more)

Hi, I would like to know how I can change the screen from portrait mode to landscape mode on a laptop. I assume this is done in the browser? There is an answer to this question from 2014, but that answer does not work anymore (I tried it). All the other answers seem to be for mobile devices. I would like to fit a certain amount of text from a website on one page. This is difficult in portrait mode. I am forced to zoom out to 50%, and it is then difficult to read the text. This is because I need to fit all the text on one page, for a screenshot. Please note that I don't want to switch permanently to landscape. I just want landscape for one website. So it should preferably be easy to switch back and forth between portrait and landscape. I have looked for this setting in my computer, and I can't find it. Sorry if this is a dumb question. But I have been unable to find the answer myself.

Asked by rose402 2 months ago

new tabs won't connect to any site

I had an odd thing happen in FF. New tabs would not bring up a site. Old tabs that were open from the previous evening would run. Bing worked fine, though, so it wasn't a… (read more)

I had an odd thing happen in FF. New tabs would not bring up a site. Old tabs that were open from the previous evening would run. Bing worked fine, though, so it wasn't a networking problem. I finally bounced FF and everything worked again. Just wanted to report it. Thanks.

Asked by needsleep 2 months ago

Autosaving/autopinning Top Sites

Hi. It's really annoying now. How can I disable autosaving "top sites"? I randomly visit 5 websites (FOR THE FIRST TIME) and 3 of them already shows up in my top sites. H… (read more)

Hi. It's really annoying now. How can I disable autosaving "top sites"? I randomly visit 5 websites (FOR THE FIRST TIME) and 3 of them already shows up in my top sites. How the hell this stupid calculating works when I visit a website for the first time and firefox already thinks that it is a top site?! What the hell... Everyday I spend 20 minutes of deleting/unpinning those sites because I don't give a sh*t about them. And there's no option to turn it off. You can turn off the whole top site section but that's not what I want. I just want to disable autosaving or autopinning random sites. Where and how can I do it?! If it isn't possible then I'm done with Firefox.

Asked by matolv 2 months ago

Drag to save image returns 403

I am having an issue saving images from pixiv.net that just began today. This does not occur on other websites (tested imgur, twitter, wikipedia) Steps to reproduce: - Op… (read more)

I am having an issue saving images from pixiv.net that just began today. This does not occur on other websites (tested imgur, twitter, wikipedia)

Steps to reproduce: - Open an artwork on Pixiv, e.g. https://www.pixiv.net/en/artworks/87320989 - Drag and drop the image to an Windows Explorer window Expected behavior: - Image 87320989_p0_master1200.jpg, 874kb, is saved Actual behavior: - Image 87320989_p0_master1200.jpg, 146bytes, is saved Contents of the "jpg" when opened in notepad are:

<html>
<head><title>403 Forbidden</title></head>
<body>
<center><h1>403 Forbidden</h1></center>
<hr><center>nginx</center>
</body>
</html>

This also occurs with right click on image>Copy Image and pasting into Windows Explorer. Curiously enough, right click on image>Copy Image then pasting into Microsoft Paint shows the image data. Image saves correctly with right click on image>Save Image As. Image saves correctly with right click on image>View Image, then Ctrl+S.

Firefox doesn't appear to try and save the cached image I have open, and I think it's sending another request missing a referrer which causes the 403.

Steps tried: - Safe Mode with all add-ons disabled: failure - Private browsing window: failure - New profile: failure - Refresh new profile: failure - Run Firefox as Admin: failure - Logging in/out of Pixiv: failure - Clear cookies/cache: failure

Windows 10 Home, 64-bit, 20H2, 19042.746

Thanks

Asked by pentaerythritol.pentanitrate.is 2 months ago

With newer macOS, Firefox can't access phpMyAdmin server, but Safari can

Please see this StackOverflow post: https://stackoverflow.com/questions/65943354/after-macos-update-client-cant-connect-to-phpmyadmin With macOS Catalina and Big Sur, my… (read more)

Please see this StackOverflow post: https://stackoverflow.com/questions/65943354/after-macos-update-client-cant-connect-to-phpmyadmin

With macOS Catalina and Big Sur, my MacBook Pro can't access phpMyAdmin on my server using Firefox. It simply acts like the server doesn't exist. Using Safari, it works normally.

Previous versions of macOS didn't appear to have this problem.

Asked by GRobLewis 2 months ago

all videos will not play on any website

first things first, i did come across old solutions and they did NOT work. turning off hardware acceleration did not fix my issue. the videos will not play in safe mode, … (read more)

first things first, i did come across old solutions and they did NOT work. turning off hardware acceleration did not fix my issue. the videos will not play in safe mode, and they will not play with firefox "refreshed" or with all addons off.

ive had this happen numerous times over and it kind of just randomly stops, but i never know how long itll last. its happened again today, where videos on youtube, tumblr, twitter, etc will not play. its like its at the very start of the video and just wont play. it seems my firefox just updated today too, but i cant say this has only happened when i update so idk what the cause is. if it is update related i dont know how to fix it.

Asked by alexi23spore 2 months ago

YouTube Channels

Hello, I'm currently using Firefox vers. 85.0 on my MacBook Pro running Mac OSX 10.13.6. I regularly watch a fair number of YouTube channels, and every thing was workin… (read more)

Hello, I'm currently using Firefox vers. 85.0 on my MacBook Pro running Mac OSX 10.13.6. I regularly watch a fair number of YouTube channels, and every thing was working fine until about 4-5 days ago. Now, when I go to any YouTube channel, the Comments portion of the channel does not load or show up. The area where the comments portion normally is, is just blank...nothing there. I've made no changes to any of my settings...that I can remember. I tried restarting Firefox with all add-on's disabled and the problem still exists. I'm pretty sure the source of the problem is in this browser, because when I fired up version 84 of Firefox, the problem did not exist and the YouTube channels I visited all had their comments section present and functional. Any ideas what's going on, and how to fix it? Best regards, Bill Cheb

Asked by bcheb 2 months ago