Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox 104 displays blank page on some websites

Hello, I've upgraded my Ubuntu distribution from Ubuntu 20.04 to 22.04 yesterday. This forced me to update my Firefox version, I am now running the 104.0.2. I now have th… (read more)

Hello, I've upgraded my Ubuntu distribution from Ubuntu 20.04 to 22.04 yesterday. This forced me to update my Firefox version, I am now running the 104.0.2. I now have the following issue: on some websites, the page loads normally but as soon as it's loaded, the page becomes entirely blank. This doesn't seem to be a website issue, as it actually appears normal for a very short instant before it disappears. A website for which this happens is: https://www.lalibre.be/ (I only encountered the issue on another website but it's from the same editor). I tried in a private window and it works normally! I tried in the normal window after deactivating all the addons, it still doesn't work. I tried with or without the Firefox account logged in, it doesn't work. Until now, it's only these 2 websites from the same editor, but as I said, they worked fine yesterday, they work fine on other browsers and they work fine in Firefox private mode. Any idea where this might come from?

Asked by vanecx 2 months ago

Answered by jonzn4SUSE 2 months ago

  • Solved

Wordle on Firefox

Since Firefox for Windows upgraded to 105 the Wordle web site fails to work - it displays the grid at the bottom of the window with no scroll possibility & it display… (read more)

Since Firefox for Windows upgraded to 105 the Wordle web site fails to work - it displays the grid at the bottom of the window with no scroll possibility & it displays that even when a correctly working browser displays my statistics.

The website works correctly on other browser (Chrome & Edge), on Firefox for Android and on Firefox for Windows 104 (luckily I had a machine which hadn't been on for a few weeks and therefore was no up to date).

The attached images show the website as it should be (on Chrome) and as it appears on Firefox 105

Asked by jeff197 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

Increased safety risk on any page

With version 105.0.3 (32-Bit) I have only trouble. Sorry to say, but most pages are not working. So I will probably now change to Chrome. Because I need a browser working… (read more)

With version 105.0.3 (32-Bit) I have only trouble. Sorry to say, but most pages are not working. So I will probably now change to Chrome. Because I need a browser working and not 80% of addresses not. I don't understand the newer philosophie. I was enthusiastic Firefox user. But this year each version has more problems for me, using Windows 10. Each page I open I get "Increased safety risk". And that could not the world of security of today. I think Banks, Insurance and Healthcare don't have insecure pages without acitve signatures. But Firefox says this every time to all pages.

Have a good time, Gilbert

Attached see a screenshot of a bank landing page...

Asked by gilbert.stein 1 month ago

Answered by gilbert.stein 1 month ago

  • Solved

Popup dialog never works right in Firefox, dialog is blank (no content) in Firefox....works fine in Brave browser

A required site I need to use for work has a popup dialog box that never works right in Firefox, the popup dialog shows up as a blank box or doesn't popup at all in Firef… (read more)

A required site I need to use for work has a popup dialog box that never works right in Firefox, the popup dialog shows up as a blank box or doesn't popup at all in Firefox. I must print what is supposed to be there in that dialog box. It's been like this for a couple of years now. I've tried everything imaginable and searched high and low for the fix. I have had this particular site set as an exception to popups blocking, and then I also set it to have all popups unblocked. Still doesn't work either way. I have to use the site in Brave instead, and it's the only way I can get what I need done. I used to love Firefox SO much, I used it exclusively. But it has undergone some unpleasant changes recently, such as hiding my open tabs on my iphone. Because of these issues I find myself using other browsers more and more.

Asked by Jo 1 month ago

Answered by Jo 1 month ago

  • Solved

Website login problem after latest Firefox update?

Hello, I'm running Firefox 106.0.2 (64-bit) on Windows 10 (all updates applied) I'm not sure if this issue is related to a Firefox update yesterday (27/10/2022), but I ca… (read more)

Hello, I'm running Firefox 106.0.2 (64-bit) on Windows 10 (all updates applied) I'm not sure if this issue is related to a Firefox update yesterday (27/10/2022), but I can no longer log in to sainsburys.co.uk. I have used Firefox for years on this website and have never before encountered an error. I called Sainsburys support and I don't think anything has changed on their site. Their site uses two-factor authentication and after entering an email address and password, the site generates an error message asking the user to contact Sainsburys support. I have no problems with authenticating on other sites and I can log onto sainsburys.co.uk using Google Chrome. Any thoughts would be appreciated. Thanks.

Asked by james.kamblin 1 month ago

Answered by james.kamblin 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 100, Google Services disconnects after a few minutes of having a tab open.

Having any google related webpage open for more than a couple of minutes causes it to disconnect (gmail, calendar). This results in no connectivity to any Google services… (read more)

Having any google related webpage open for more than a couple of minutes causes it to disconnect (gmail, calendar). This results in no connectivity to any Google services. Opening new tabs will refuse to load even Google.com. The only fix is to completely close out of Firefox and relaunch. But having gmail open for a few minutes will result in it disconnecting again.

The issue persists in 'troubleshooting mode' as well as after doing a refresh. I have experienced this now for the past couple of weeks on my Windows 10 work laptop. I have also seen this on 2 different Linux machines in the past few days. I had attempted to disable http3 and telemetry settings from an older post I had found, but no luck. Not sure what else to try at this point.

Asked by mcg 6 months ago

Answered by Terry 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Login form not loading on ONE device

When trying to log into our email domain (email.grassrootstahoe.com) The brand logo shows up but not the login form. I have tested on other devices and it works fine, ot… (read more)

When trying to log into our email domain (email.grassrootstahoe.com) The brand logo shows up but not the login form. I have tested on other devices and it works fine, other browsers on this device load it fine as well. I talked to our email hosting and they have no solution as they can not recreate the issue. I disabled all add ons, started in troubleshooting mode, and still the form does not load. In private browsing the page wont load at all. Thanks for any help.

Asked by grassrootstahoe 6 months ago

Answered by cor-el 6 months ago

  • Solved

Not printing properly on eBay with built-in PDF viewer 103.01 (64-bit) Mac OS

Hello, The last few days, I've been having issues printing with the built-in PDF viewer, but only on eBay. The invoices and labels will look fine in the preview, but when… (read more)

Hello,

The last few days, I've been having issues printing with the built-in PDF viewer, but only on eBay. The invoices and labels will look fine in the preview, but when printed, any images on them will come out garbled and corrupted.

I tried to print using Chrome and had no issues. Would this be just a Firefox issue, or an issue with eBay and Firefox.

Any help would be appreciated! Thanks

Asked by jasrob1022 4 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 months ago

  • Solved

Several websites are no longer displaying text and are unusable

The following websites no longer display text and are unusable (the newest one is lowes.com): https://portal.wespath.org/LoginPage.aspx https://www.connectmysites.com/ind… (read more)

The following websites no longer display text and are unusable (the newest one is lowes.com):

https://portal.wespath.org/LoginPage.aspx

https://www.connectmysites.com/index.html?pg=login (text appears, then disappears)

https://www.lowes.com no text visible; search works if you just type and press enter, but you cannot see any text; this one just started in the past few days (I used it about a week ago w/no issues)

The websites work fine in Microsoft Edge Chromium.

The images attached are from Lowes.com - "FF" meaning Firefox, "EC" meaning Edge Chromium.

I also tried creating a new profile w/o all the security turned on. No luck - same problem.

Asked by CrazyRoadBiker 2 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 months ago

  • Solved

Credit dard site says I need to update browser,

Cannot access banking website - get page that is all type-written down the left side, credit card site says I need to up date my browser, computer says it is up to date; … (read more)

Cannot access banking website - get page that is all type-written down the left side, credit card site says I need to up date my browser, computer says it is up to date; downloaded and reinstalled firefox - no change i don't know what to do next

Asked by suenurseperson 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

cannot sign in to https://maps.harley-davidson.com with firefox

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microso… (read more)

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microsoft edge or if i put fire fox in trouble shoot mode. in troubleshoot mode i can sign in but the site will not display anything. this was working just fine until yesterday Ive made no changes to anything. please help

Asked by cunfuzed 5 months ago

Answered by cor-el 5 months ago

  • Solved

Gmail site doesn't open despite Youtube and Translator sites are ok, even on Chrome Browser

em pt-br: Olá Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Supor… (read more)

em pt-br:

Olá

Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Suporte deles não ter resolvido o problema, eu decidi mudar para o Firefox apesar de não ser o mais legal nem prático e intuitivo para se navegar como o Opera e o Vivaldi, mas sim por popularidade.

-O problema: Desde ontem, a página do Gmail não abre, isto é, mostra uma página totalmente em branco conforme anexo, apesar do link estar correto e, na verdade, eu utilizar os links dos Favoritos para diminuir a digitação e aumentar a agilidade.

-Minhas tentativas de solução: Eu desabilitei todas as extensões do Firefox (eu eu já utilizava mesmo antes do problema ocorrer); Eu executei uma limpeza geral utilizando o CCleaner; Eu abri o Chrome e, para variar, me loguei (por causa do problema mencionado acima) e a página do Gmail é exibida corretamente com todos os e-mails de hoje; Eu copiei este link do Gmail, no Chrome, para utilizar no Firefox porque estavam diferentes mas mesmo assim o problema persiste.

Acabaram as ideias

Obrigado

PS: Como inserir mais imagens porque só uma é permitida?

english: Hello

Due to Chrome not keeping my credentials and every time I started this browser I had to provide my login and password in addition to the fact that their Support didn't solve the problem, I decided to switch to Firefox despite not being the coolest not practical and intuitive to navigate like Opera and Vivaldi, but by popularity.

-The problem: Since yesterday, the Gmail page does not open, that is, it shows a completely blank page as attached, although the link is correct and, in fact, I use the Favorites links to reduce typing and increase agility.

-My solution attempts: I disabled all Firefox extensions (I was using them even before the problem occurred for the first time); I performed a general cleanup using CCleaner; I opened Chrome and for a change I logged in (because of the problem mentioned above) and the Gmail page displays correctly with all of today's emails; I copied this link from Gmail, in Chrome, to use in Firefox because they were different but the problem still persists.

the ideas finished

TY

PS: how to insert more images because only one is allowed? (joined printscreens)

Asked by Theosz 4 months ago

Answered by Theosz 4 months ago

  • Solved

Can't login to 53.com with Firefox on Mac, but can on Windows

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even pe… (read more)

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even periodically encountered this on our Mac with past versions of Firefox and MacOS software. Clearing cookies and cache has sometimes helped, but is not working now. There is no error code displayed, the signin in box simply has its three dots continuing to cycle indicating that it is working, but the status bar is not displaying the "transferring data from onlinebanking.53.com" url as it does on Windows, per the attached screenshot. Created the attached screen shot from Windows, but this is where it hangs on the Mac. Also, this happens whether the extensions are enabled or not, and there are far fewer extensions on the Mac browser, primarily Lastpass and Grammarly. BTW, the site works fine on Chrome on both systems, but we obviously want to stick with Firefox.

Any suggestions on how this can be resolved once and for all would be greatly appreciated!

Thanks and regards,

Howard

Asked by hij2001 4 months ago

Answered by Terry 4 months ago

  • Solved

Autoplay (STOP)

Hi, I would like a GLOBAL setting that will BLOCK/STOP all Autoplay period! Why does this not exist? The below is a "Chosen Solution" that does not work. Can this be remo… (read more)

Hi, I would like a GLOBAL setting that will BLOCK/STOP all Autoplay period! Why does this not exist?

The below is a "Chosen Solution" that does not work. Can this be removed? as it is no longer relevent? I have just wasted my time trying it.

cor-el

   Top 10 Contributor
   Moderator

1/8/21, 3:04 PM Chosen Solution

You can look at these prefs on the the about:config page to see what settings work for you to block autoplay.

   media.autoplay.default = 5 [0:allow;1:blockAudible;2:Prompt;5:blockAll]
   media.autoplay.blocking_policy = 2
   media.autoplay.allow-extension-background-pages = false
   media.autoplay.block-event.enabled = true 

You can open the about:config page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I accept the risk!" to continue.

Thank you for any help in this matter. I am most deffintly not the only person having this issue.

Asked by Nate 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Can't setup 2-factor with addons.mozilla.org

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process an… (read more)

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process and everything is successful. It asks me to enter one recovery code to make sure I'll be able to login. I enter one and it shows on the top with a green background that 2-factor was setup successfully. But then nothing happens. No redirection or links. I try accessing the site in another browser and I have to go through the whole setup again which also appears successful, but then nothing happens. I attached the image that shows it was successful. I have no idea what to do since there is no error and I have the same problem across multiple browsers. Any suggestions?

Asked by mrjohnjones 6 months ago

Answered by Paul 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Cannot log in to a site I usually log into - but logins still valid via Edge.

I generally go here https://www.tafesa.edu.au/ and select 'learn' and log in there. Now I just get a window saying 'Taking you to your organisation's log in page' and cir… (read more)

I generally go here https://www.tafesa.edu.au/ and select 'learn' and log in there. Now I just get a window saying 'Taking you to your organisation's log in page' and circling dots and it stays there forever. That window is, I think, from Tafesa. So it sounds like a Tafesa problem.

BUT: I use Edge and it all goes smoothly and I log in. Which sounds like Firefox is not handling something from that site.

Anyone got any ideas on what i could do to get Firefox working on this?

Asked by abrogard 6 months ago

Answered by Terry 6 months ago