Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Flashing video on https://abcnews.go.com/

Hi, I have noticed that when using the latest release of Mozilla Firefox on Windows 10 and Ubuntu 22.04 LTS, when I go to ABCnews.go.com and click into a story, there is… (read more)

Hi, I have noticed that when using the latest release of Mozilla Firefox on Windows 10 and Ubuntu 22.04 LTS, when I go to ABCnews.go.com and click into a story, there is an autostarting video. But instead of either waiting until I click on it or autostarting normally, it flashes wildly. I have disabled all extensions and the problem persists. Has anyone else encountered this? And more importantly, does anyone have a fix for this issue?

Bob Reed

Asked by neutronJK 2 months ago

Answered by jonzn4SUSE 2 months ago

  • Solved
  • Archived

Issue accessing specific URLs on a single website, Ancestry.com. Same URLs can be accessed easily on other browsers

Using Ancestry.com for genealogical research. The option exists to view other trees with comparable information. Works in Chrome, Vivaldi and Opera. Works in Firefox Deve… (read more)

Using Ancestry.com for genealogical research. The option exists to view other trees with comparable information. Works in Chrome, Vivaldi and Opera. Works in Firefox Developer. Will not work in FF 100.0.2. I've tried the usual troubleshooting - safe mode, enabling/disabling DNSPrefetch. Example URL http://trees.ancestry.com/pt/PersonMatch.aspx?tid=44861136&pid=162378642007&src=m which should display snapshots of other trees containing the same people. Only on Firefox, I am redirected to my homepage on the website. I have read of others having the same problem. Any fix suggestions? Thanks.

Asked by confidential48 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cannot log into Twitter [fixed]

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregiste… (read more)

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregistered Twitter from about:serviceworkers but still nothing, I also cannot upload the screenshot here it just says uploading and nothing else. Images are not uploading even from other devices.

Here is one of the errors showing on the console: Cross-Origin Request Blocked

Update: this issue was because of a filter from uBlock's list. Fixed now. I am not sure how to close my question.

Asked by Amay 10 months ago

Answered by Amay 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox win10: search bar at the bottom of the page

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The q… (read more)

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The question is: how turn off this? I am attaching a screen shot.

Asked by xxx343 10 months ago

Answered by xxx343 10 months ago

  • Solved
  • Archived

plugshare.com page is missing couple of crucial menu icons

When plugshare.com loads, there is a prominent search box at the top left corner. However it is missing the menu icon (see attached pic) as well as the search icon. This … (read more)

When plugshare.com loads, there is a prominent search box at the top left corner. However it is missing the menu icon (see attached pic) as well as the search icon. This is happening on 2 different machines running Ubuntu 22.04.

Please fix. Google Chrome displays just fine; see attached pic.

Asked by groundie 9 months ago

Answered by cor-el 9 months ago

  • Solved

in-browser display

After the version 110 update, Firefox has issues displaying text in certain pages like Google Calc, PDF forms, online publication readers. The text seems to break up and … (read more)

After the version 110 update, Firefox has issues displaying text in certain pages like Google Calc, PDF forms, online publication readers. The text seems to break up and fade out. Navigating up and down the page often restores the missing text, but not all of it. Suck pages render without issue in Google Chrome. I am using Firefox in a Linux container within ChromeOS (stable channel), but this issue only started after the latest Firefox update.

It appears that the Firefox v. 111 update has solved this issue.

Asked by tischer.rw 3 months ago

Answered by tischer.rw 2 months ago

  • Solved

Right arrow button not working when using kayosports.com.au

When I'm using the kayosports.com.au video streaming service website on Firefox (version: 110.0.1) the right arrow button to navigate the media content shelf rows does no… (read more)

When I'm using the kayosports.com.au video streaming service website on Firefox (version: 110.0.1) the right arrow button to navigate the media content shelf rows does not register when clicked with the mouse. Previously I was using version 109 of Firefox and the same bug was happening with that version as well.

When using the kayosports.com.au website on other Web Browsers like Brave the right arrow button responses just fine when clicked with the mouse.

I'm using Windows 10 21H2 on Desktop

Asked by PocketRocket 2 months ago

Answered by PocketRocket 2 months ago

  • Solved

Unicode Missing Characters

Expected: Firefox displaying all known Unicode characters. Result: Many characters missing. Failure page as an example: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_and_poli… (read more)

Expected: Firefox displaying all known Unicode characters.

Result: Many characters missing.

Failure page as an example: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_and_political_symbols_in_Unicode

Description: I tried going through a Unicode list Unicode list and the extensive set of characters displayed correctly. However, when reaching further into character sets as shown in the failure page page, many are missing which are not new.

  • "Repair encoding. . ." button was not active.
  • An encoding switch extension was not able to resolve the issue.
  • Troubleshooting mode did not show changes.
  • Switched fronts available such as Noto Sans and Roboto Sans without success. Possibly a font failure?

Asked by mistry01 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved
  • Archived

Several websites are no longer displaying text and are unusable

The following websites no longer display text and are unusable (the newest one is lowes.com): https://portal.wespath.org/LoginPage.aspx https://www.connectmysites.com/i… (read more)

The following websites no longer display text and are unusable (the newest one is lowes.com):

https://portal.wespath.org/LoginPage.aspx

https://www.connectmysites.com/index.html?pg=login (text appears, then disappears)

https://www.lowes.com no text visible; search works if you just type and press enter, but you cannot see any text; this one just started in the past few days (I used it about a week ago w/no issues)

The websites work fine in Microsoft Edge Chromium.

The images attached are from Lowes.com - "FF" meaning Firefox, "EC" meaning Edge Chromium.

I also tried creating a new profile w/o all the security turned on. No luck - same problem.

Asked by CrazyRoadBiker 8 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 8 months ago

  • Solved

Wordpress Login Redirect Hangs

Hi, I cannot use wordpress.com. When I click on "log in" it hangs at the redirect and I only get a blank screen. (Hangs here:) https://wordpress.com/log-in?redirect_to=… (read more)

Hi, I cannot use wordpress.com. When I click on "log in" it hangs at the redirect and I only get a blank screen.

(Hangs here:) https://wordpress.com/log-in?redirect_to=https%3A%2F%2Fwordpress.com%2F

I've disabled all extensions, cleared cookies and restarted, nothing seems to work. Any help would be much appreciated.

Thanks!

Asked by gojohnny2019 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

Firefox turns icons into flickery rectangles

Whenever I open a lesson on duolingo, rectangles start to appear, flickering on the screen. It's completely fine on troubleshoot mode, but when i disable all my extention… (read more)

Whenever I open a lesson on duolingo, rectangles start to appear, flickering on the screen. It's completely fine on troubleshoot mode, but when i disable all my extentions on normal mode (i still had account containers on), it still happens.

Asked by Chezaus 5 months ago

Answered by cor-el 5 months ago

  • Solved

Can't Login Evernote Only Firefon on Desktop

Nice to meet you all. I have poor English skills, so I use a translator to post. Thank you for your understanding. I would like to report on a problem I found today. Fi… (read more)

Nice to meet you all. I have poor English skills, so I use a translator to post. Thank you for your understanding.

I would like to report on a problem I found today.

First of all, the symptom is "Unable to log in at Evernote.com".

To be precise, if you try to log in using a normal ID/PW on Evernote.com, it will respond as if the PW is incorrect.

However, since I checked the ID/PW several times, I determined that there was no problem, and as a result of trying the following combinations, I determined that it was a problem with Firefox for Desktop.

(1) Desktop , Using Firefox -> Can't Login. (2) Desktop , Using Microsoft Edge -> OK (3) Desktop , Using Google Chrome -> OK (4) Android , Using Firefox for Mobile -> OK (4-1) Android , Using Firefox For Mobile (Desktop Mode) -> OK (5) Android , Using Google Chrome -> OK

In the same experiment as above, each version is as follows.

Desktop Firefox: 109.0.1 Mobile Firefox: 109.1.1

My guess is that Firefox's anti-tracking privacy part has a problem with the evernote.com site at some point.

Turning off Privacy Tracking Prevention does not solve the problem. If there are other users reading this article and have an Evernote.com account, please try logging in.

For now, I'm using a different browser, but I hope it works out normally.

Have a nice day everyone.

Asked by Cha Se Hwan 3 months ago

Answered by Cha Se Hwan 3 months ago

  • Solved

Black Text on Dark Background in Some Sections of Google Search Results

Recently I've noticed that some sections in Google search results pages show black text on dark backgrounds when running dark mode. It doesn't happen in private windows … (read more)

Recently I've noticed that some sections in Google search results pages show black text on dark backgrounds when running dark mode.

It doesn't happen in private windows or in troubleshooting mode, so I suspect it's some obscure custom setting that's causing the issue. It also doesn't happen in other browsers.

I've tried switching themes and changing the colour override settings but can't find the setting causing the issue. I've also tried clearing the browser cache and cookies but no dice there either.

Hoping to avoid a refresh just to fix this.

Asked by jp1 2 months ago

Answered by jp1 1 month ago

  • Solved

Issue accessing some sites starting about 04/20/23

In the past week I have found that I am now unable to log into some websites, can no longer download pdfs from websites, or word docs from email. I have had issues tryin… (read more)

In the past week I have found that I am now unable to log into some websites, can no longer download pdfs from websites, or word docs from email. I have had issues trying to access chat functionality with my web hosting company. This has forced me to have to start using Chrome is many cases.

Firefox is my favorite browser and I want to continue using it, but if I am unable to access the websites I need to, when I need to then I will have to eventually jump ship.

Is this happening because of recent browser updates? From search from past issues people have had I've seen firewall settings a possibility, so could it be my firewall? Or are websites just not trying to support Firefox anymore?

Any information would be greatly appreciated.

Asked by rebirdsall 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Can't use Firefox to make an appointment at the site included in the text below. Had to use Chrome! (ugh!)

Can't use Firefox to access make an appointment page: https://myappt.sdil.net/#/ Had to use Chrome (ugh!). Uploaded the Chrome page, but can't even upload the screenshot … (read more)

Can't use Firefox to access make an appointment page: https://myappt.sdil.net/#/ Had to use Chrome (ugh!). Uploaded the Chrome page, but can't even upload the screenshot of the Firefox page (it's totally black) because the upload just spins when I try to upload it here!

Thanks for any help (or fixing whatever the problem is with Firefox)!

Don Crawford

Asked by DcnDon 2 weeks ago

Answered by DcnDon 2 weeks ago

  • Solved
  • Archived

Can't setup 2-factor with addons.mozilla.org

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process an… (read more)

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process and everything is successful. It asks me to enter one recovery code to make sure I'll be able to login. I enter one and it shows on the top with a green background that 2-factor was setup successfully. But then nothing happens. No redirection or links. I try accessing the site in another browser and I have to go through the whole setup again which also appears successful, but then nothing happens. I attached the image that shows it was successful. I have no idea what to do since there is no error and I have the same problem across multiple browsers. Any suggestions?

Asked by mrjohnjones 1 year ago

Answered by Paul 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Gmail site doesn't open despite Youtube and Translator sites are ok, even on Chrome Browser

em pt-br: Olá Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Sup… (read more)

em pt-br:

Olá

Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Suporte deles não ter resolvido o problema, eu decidi mudar para o Firefox apesar de não ser o mais legal nem prático e intuitivo para se navegar como o Opera e o Vivaldi, mas sim por popularidade.

-O problema: Desde ontem, a página do Gmail não abre, isto é, mostra uma página totalmente em branco conforme anexo, apesar do link estar correto e, na verdade, eu utilizar os links dos Favoritos para diminuir a digitação e aumentar a agilidade.

-Minhas tentativas de solução: Eu desabilitei todas as extensões do Firefox (eu eu já utilizava mesmo antes do problema ocorrer); Eu executei uma limpeza geral utilizando o CCleaner; Eu abri o Chrome e, para variar, me loguei (por causa do problema mencionado acima) e a página do Gmail é exibida corretamente com todos os e-mails de hoje; Eu copiei este link do Gmail, no Chrome, para utilizar no Firefox porque estavam diferentes mas mesmo assim o problema persiste.

Acabaram as ideias

Obrigado

PS: Como inserir mais imagens porque só uma é permitida?

english: Hello

Due to Chrome not keeping my credentials and every time I started this browser I had to provide my login and password in addition to the fact that their Support didn't solve the problem, I decided to switch to Firefox despite not being the coolest not practical and intuitive to navigate like Opera and Vivaldi, but by popularity.

-The problem: Since yesterday, the Gmail page does not open, that is, it shows a completely blank page as attached, although the link is correct and, in fact, I use the Favorites links to reduce typing and increase agility.

-My solution attempts: I disabled all Firefox extensions (I was using them even before the problem occurred for the first time); I performed a general cleanup using CCleaner; I opened Chrome and for a change I logged in (because of the problem mentioned above) and the Gmail page displays correctly with all of today's emails; I copied this link from Gmail, in Chrome, to use in Firefox because they were different but the problem still persists.

the ideas finished

TY

PS: how to insert more images because only one is allowed? (joined printscreens)

Asked by Theosz 10 months ago

Answered by Theosz 10 months ago