Showing questions tagged: Show all questions

Unable to access `community.signalusers.org`

Error raised, Secure Connection Failed An error occurred during a connection to community.signalusers.org. The OCSP response does not include a status for the certifica… (read more)

Error raised,

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to community.signalusers.org. The OCSP response does not include a status for the certificate being verified.

Error code: MOZILLA_PKIX_ERROR_OCSP_RESPONSE_FOR_CERT_MISSING

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

There's also no way to add an exception? Just completely broken at the moment. I have to disable OCSP stapling to get it to work at all, which is less then ideal.

Currently using 125.0.3 (64-bit). I checked for newer versions of firefox and it's not saying anything. Chrome and Edge work fine. Encountered this on an android tablet with firefox, and went to desktop and hit the same thing.

Asked by tswaters 1 month ago

Problem with Mozilla Firefox webpage access

Greetings, Mozilla Community I'm contacting you to ask for help with a problem I'm having with Mozilla Firefox when attempting to visit the website https://proroofingcon… (read more)

Greetings, Mozilla Community

I'm contacting you to ask for help with a problem I'm having with Mozilla Firefox when attempting to visit the website https://proroofingcontractorgreenville.com/. The website won't load, and I'm not sure if that's because of a technical glitch, incompatibility with certain browsers, or anything the browser may be obstructing.

Has anyone else had this problem or has advice on how to fix it? I've tried removing extensions and cleaning the cache on my browser, but the issue still exists.

Any advice or tips on how to navigate the website more easily would be much valued. I'm grateful for your support in advance.

Asked by Alblim Ubtel 1 month ago

Facebook fungerar inte längre på Fire Fox

Hej på ER, Jag kan inte längre komma in på facebook genom FIRE FOX. Kan Ni hjälpa mig så att det fungerar igen ? Tacksam om ett svar på min mailadress: hermannbernd… (read more)

Hej på ER, Jag kan inte längre komma in på facebook genom FIRE FOX. Kan Ni hjälpa mig så att det fungerar igen ? Tacksam om ett svar på min mailadress:

hermannbernd12@gmail.com

Hälsningar, Bernd Hermann

Asked by Bernd Hermann 2 months ago

Gmail formatting - can't highlight or click links from certain senders

SSIA for the most part. I am running firefox 124.0.1 on my macbook air and, only from certain senders, does the formatting look different from others - the font is differ… (read more)

SSIA for the most part. I am running firefox 124.0.1 on my macbook air and, only from certain senders, does the formatting look different from others - the font is different, and I can't highlight or click links. Almost seems like a picture instead of text - I can even click in the general area and it'll copy/paste it in Word like a picture.

Any suggestions?

Asked by levity03 2 months ago

Some pages now not working when they were before

I am experiencing more and more pages suddenly not working on numerous websites. I am working with an Imac running OS 10.9.5. I am experiencing problems with Firefox, Chr… (read more)

I am experiencing more and more pages suddenly not working on numerous websites. I am working with an Imac running OS 10.9.5. I am experiencing problems with Firefox, Chrome and Safari and am having to revert to my Microsoft Lap top for a working browser.

Any ideas on this???

Asked by mail407 2 months ago

hyatt.com still does not work

Hyatt.com can be loaded on other browsers but not on Firefox. There is just a blank page with no error message. There is an archived thread on support.mozilla.or called "… (read more)

Hyatt.com can be loaded on other browsers but not on Firefox. There is just a blank page with no error message. There is an archived thread on support.mozilla.or called "hyatt.com". The suggested solutions don't work or are too complicated. So please solve the problem. And STOP archiving threads that are still an unsolved problem! Am using Win8.1 and auto-updating Firefox.

Asked by janeintoronto 1 month ago

Website Responsiveness Issue on Firefox

Hello i work on fesco bill website and Experiencing trouble with my site's responsiveness on Firefox. Seeking advice and solutions from the community. Your assistance is … (read more)

Hello i work on fesco bill website and Experiencing trouble with my site's responsiveness on Firefox. Seeking advice and solutions from the community. Your assistance is greatly appreciated!

Asked by Zayan 1 month ago

YouTube not loading, showing only blank spaces

On my iMac 2017, up-to-date OS, Firefox won't load YouTube. It only shows the spaces for videos. Attached is a screen shot with the console info, but I don't know what it… (read more)

On my iMac 2017, up-to-date OS, Firefox won't load YouTube. It only shows the spaces for videos. Attached is a screen shot with the console info, but I don't know what it's telling me. However, on my MacBook YouTube works fine, so maybe I have a setting wrong on the iMac? Meanwhile, I just switch to Safari. Thanks for any help

Asked by wsand 1 month ago

Login broken across multiple sites

I haven't been able to login with MFA on my uni website and also make purchases using credit cards on commercial sites. I have tried Troubleshooting mode and the problem… (read more)

I haven't been able to login with MFA on my uni website and also make purchases using credit cards on commercial sites.

I have tried Troubleshooting mode and the problem persists. Switching to Opera browser showed normal functionality.

Firefox 125.0.3 (64-bit) on macOS 14.4

Asked by dm4n 1 month ago

Google map loads street/country names then erases them

It appeared a few weeks ago. Now, when I load google map webpage, the map loads normally with all the street, country, road names, then 1 second later, all those texts di… (read more)

It appeared a few weeks ago. Now, when I load google map webpage, the map loads normally with all the street, country, road names, then 1 second later, all those texts disappear. I've disabled all Plugins, delete cache, load a brand new profile, without effects. Note that if I use a user agent switcher plugin and choose any Mobile versions (but not a desktop version), the names load (and stay) normally.

Thanks!

Asked by gustavklopp 1 month ago

Some local plaintext files in latin encoding rendered with japanese font settings

A certain set of plaintext files are rendered in a weird way when opened in Firefox. Some plaintext files are rendered "MS Gothic", which is the default monospace font f… (read more)

A certain set of plaintext files are rendered in a weird way when opened in Firefox.

Some plaintext files are rendered "MS Gothic", which is the default monospace font for plaintext files in Japanese encoding. (Also, if I change font.name-list.monospace.ja to "monospace", the font changes).

However, the files are not in Japanese encoding, they do not contain a single character in Japanese encoding. Since the files are local, they have no HTTP headers to determine the encoding, so Firefox must have guessed the encoding somehow. How can I stop firefox from detecting those files as Japanese while they are not?

Also, I noticed that this issue happens only with long files. The shorter a file, the less likely it is that Firefox renders the file as if it had Japanese encoding.

Since I cannot reproduce the issue with smaller files and the files contain confidential information, I am unable to provide a minimal reproducer.

As a workaround, I could change font.name-list.monospace.ja, but this would change (potentially break) rendering of Japanese websites.

I'm using Firefox 124.0.1 on Windows 10, although this issue has been present for at least some months (at least 4 firefox releases).

The screenshot shows an excerpt where the text "C:\Temp\2024-" is partially rendered with Japanese glyphs and fully rendered with "MS Gothic" font which is hard to read with ASCII characters.

PS: I [censored] some of the information in the "Troubleshooting Information" field below.

Asked by christian.stadelmann 2 months ago

Remove my content in firfox reader mode

I want my websites content to be remove in reader mode in firefox how i can acheive this. I am a developer and i am using one div in which i have content and images in t… (read more)

I want my websites content to be remove in reader mode in firefox how i can acheive this.

I am a developer and i am using one div in which i have content and images in that i dont want to fetch them in reader mode.

Asked by Shivam Gupta 2 months ago

Help with Browser-Specific Website Issues (AI Art Focus)

Hello, I'm specifically looking for help from web developers who understand browser quirks. My AI art website https://enhanceai.art/ Enhance AI looks inconsistent across… (read more)

Hello, I'm specifically looking for help from web developers who understand browser quirks. My AI art website https://enhanceai.art/ Enhance AI looks inconsistent across browsers. Any advice on pinpointing what CSS or elements might be causing the problem?

Asked by Kittu 2 months ago

SVG Display Issue in Firefox Requiring Height Specification

Hello, I have encountered a recurring issue specifically with Firefox where SVG images fail to display unless a pixel-defined height attribute is explicitly set. This be… (read more)

Hello,

I have encountered a recurring issue specifically with Firefox where SVG images fail to display unless a pixel-defined height attribute is explicitly set. This behavior contrasts with other browsers, which handle SVG scaling seamlessly, typically adapting to the specified width or inheriting dimensions from parent elements.

During our website development, primarily through Elementor and leveraging Flexbox in a WordPress environment, this discrepancy becomes evident. The issue persists exclusively in Firefox, confirmed through extensive testing across various browsers and OS's with multiple SVG files and sites.

For diagnostic purposes, I recommend conducting controlled tests with SVG images embedded with our current setup. Set the SVGs to 100% width without defining their height and observe how they render in Firefox compared to other browsers. This should help ascertain whether the behavior in Firefox is anomalous.

I am assuming it may be with the way the markup of the SVG is rendered as it doesn't happen with all SVGs, however, other browsers appear to fix or override whatever is getting in the way from rendering...it is a strange issue.

I have included two images as an example. As you can see in the first image, the SVG isn't rendering (in Firefox) , but does render in Chrome/Safari. It only works when I define a height in px value on Firefox.

Please let me know if further information is required or if any specific steps need to be undertaken to address this issue.

Thank you.

Asked by 6pzqdwqjxs 2 months ago