Showing questions tagged: Show all questions
  • Locked
  • Archived

How do I stop Drudge from autorerfeshing.

The about:config trick doesn't work on Drudge. Chrome has an add-on that blocks autorefresh, but it doesn't work on Drudge, either. Apparently Drudge is hell-bent on auto… (read more)

The about:config trick doesn't work on Drudge. Chrome has an add-on that blocks autorefresh, but it doesn't work on Drudge, either. Apparently Drudge is hell-bent on autorefreshing his page every thirty seconds whether you like it or not. Has anyone figured out how to make Drudge stop autorefreshing? I used to use NoScript, but since Quantum, NoScript has been transformed into a monstrosity I can't make head or tail of.

Asked by Arlis 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Firefox уважаемые Ответ те мне Мне нужна помощь в вашей помощи нет этого вопроса верней причины

[Locked as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1232937. Please follow up there, thanks.] уважаемые Ответ те мне Мне нужна помощь,но в вашей помощи… (read more)

[Locked as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1232937. Please follow up there, thanks.]

уважаемые Ответ те мне Мне нужна помощь,но в вашей помощи нет этого вопроса, верней причины

я до регистрации установил в Браузере Расширение MetaMask , Собачка Установилась но при нажатии Лист окна Был Пуст, Белый, далее я Зарегистрировался но Собаку Удалил Думал после регистрации появиться, MetaMask Установилось, но Самой собаки я не Вижу ,ТО ЕСТЬ КАК БЫЛО ПОКАЗАНО В ВИДЕО как работать И установить саму Собаку MetaMask НЕ МОГУ, Кто нибудь Подскажет ,мои Действия?

Asked by Voronov 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Unable to download h264 Cisco codec

Hi I am using the latest firefox version on windows 10. After the installation, I am not able to see h264 cisco codec getting enabled. I searched on the internet and fou… (read more)

Hi

I am using the latest firefox version on windows 10. After the installation, I am not able to see h264 cisco codec getting enabled. I searched on the internet and found that there were few issues in the earlier releases but later they were fixed.

But on the current release I still see the problem

Can you please help to resolve the issue?

Many thanks in advance Pankaj Hirlekar

Asked by pankajh1811 1 year ago

Last reply by Seburo 1 year ago

  • Locked
  • Archived

What is up with the new info box above peoples comments telling me their "also likes" and how do I get rid of it?

locking as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1233416 How do I get rid of the new info crown "Also likes" on top of other peoples comments on post… (read more)

locking as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1233416

How do I get rid of the new info crown "Also likes" on top of other peoples comments on posts? How do I turn it off of my comments? I may not want that information shared and others may not want theirs shared.

Asked by Ophiucus1 1 year ago

Last reply by WestEnd 1 year ago

  • Locked
  • Archived

How to choose a container when opening a link from another application?

I often open links in emails (Mozilla Thunderbird) and from command line. Links need to go to different containers. Is it possible to choose a container before a web page… (read more)

I often open links in emails (Mozilla Thunderbird) and from command line. Links need to go to different containers. Is it possible to choose a container before a web page is downloaded?

Asked by beroal 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Firefox does not allow saving the history! Where is this anchored? other tips?

Hello everybody, as already described, my chronicle was suddenly gone (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1231311). Now I'm the cause of the glue gone and have f… (read more)

Hello everybody,

as already described, my chronicle was suddenly gone (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1231311). Now I'm the cause of the glue gone and have found that the company computer since the last update prevents. This is a pity, of course, and I have also reported that to IT, they have switched to my computer, etc. and tried to correct this. I quickly realized that they have no real idea about their job. Firefox has been reinstalled several times, other versions and and .. Current status, I have to live with the fact that my chronicle is not there after a reboot, or I have to work with FF 53. This is just installed, but does not accept my 4500 bookmarks created with FF 62. Now I have FF 62 Portable installed on a stick on my home computer, set up with FF sync, etc., then plugged it into the company computer and it happens the same as when I install the browser locally. There is no history saved after quitting or working with FF Sync. Everything is grayed out in the settings. My approach would be that I in the registry or wherever the values change so I get full access back to my FF settings. Can someone tell me what and where to change this? Or. Where this is stored? Or can someone give me other tips on how I could get on?

Greetings and thanks for answering

Asked by psporting 1 year ago

Last reply by the-edmeister 1 year ago

  • Locked
  • Archived

This website does not display correctly: https://health.clevelandclinic.org/

duplicate of /questions/1233868 thread. It works on IE. The CSS does not seem to be working. No images, sort of an outline of text. Firefox version is 62.0 (64-bit). Wind… (read more)

duplicate of /questions/1233868 thread.

It works on IE. The CSS does not seem to be working. No images, sort of an outline of text. Firefox version is 62.0 (64-bit). Windows 10 is up to date,

Asked by riden 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Bookmark descriptions restore

locking this thread as duplicate, please continue at https://support.mozilla.org/en-US/que.../1233897 It keeps saying closed thread and solved for this issue, but then no… (read more)

locking this thread as duplicate, please continue at https://support.mozilla.org/en-US/que.../1233897

It keeps saying closed thread and solved for this issue, but then no working solution

Asked by mprox 1 year ago

Last reply by mprox 1 year ago

  • Locked
  • Archived

On my laptop,when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website, a very small portion in the right side suddenly turned to red

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portio… (read more)

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portion in the right side suddenly turned to red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. It could only be a graphics glitch or something wrong with the website right? and nothing else right?

Asked by Benoy 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website, a very small portion in the right side of centre suddenly turned to red

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portio… (read more)

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portion in the right side of centre, where the texts are.. suddenly turned to red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. It could only be a graphics glitch or something wrong with the website right? and nothing else right?

Asked by Benoy 1 year ago

Last reply by user633449 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Earthcam stopped working. Just black screen is all I get.

Every earth cam went black several weeks ago. Mind you I still use an old OS. (NO intention of upgrading it either.) So my version of firefox is 48.0.2 And I even tr… (read more)

Every earth cam went black several weeks ago. Mind you I still use an old OS. (NO intention of upgrading it either.) So my version of firefox is 48.0.2 And I even tried with Safari though that one is so dated now I rarely use it.

I tried on two computers. One got the most recent update of flash just the other day, AND the most recent update of java. The other I rarely use and has not had those last two updates. BOTH stopped being able to view earthcam at about the same time.

I tried starting firefox in safe mode so all the adblockers and what not are off. Same issue. Even tried looking at earthcam on my cell phone and got the same black screen.

So could this be some problem with AT&T? I read that somewhere that once that person drove away from home it worked on their phone. I don't see how that would matter, if their carrier is ATT wouldn't their phone just use the nearest ATT tower? I haven't tried it yet but will soon.

One last thought, earthcam is flash based isn't it? What are they going to do when flash goes away for good by 2020?

Asked by Artmaker 1 year ago

Last reply by user633449 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Outgoing sound does not work on Google Voice using Firefox Browser

Hi! My name is Annie, I would like some help with the outgoing sound not working when I call using the free calling pad inside of Gmail using the Firefox browser on my Ma… (read more)

Hi!

My name is Annie, I would like some help with the outgoing sound not working when I call using the free calling pad inside of Gmail using the Firefox browser on my MacBook Pro. So people can't hear me when I talk but I can hear them, and yet, I know my outgoing sound works because if I test it using Skype for example, people can hear me, and if I go into the Sound Settings in Preferences, the little Volume Bar that measures sound goes up and down when I speak, so the device seems to be able to capture my voice because it's moving up and down. Can someone help me to troubleshoot the outgoing sound issue? I attached a print screen of the little box message I get up top left whenever I call someone, and they pick up and can't hear me, then this box opens up, but no matter what I select, whether it's internal computer, or earbuds etc., they all don't work for them to hear me.

Yes, I have tried it using Chrome, however, I would SO MUCH rather to use it on my Firefox, why? Because Chrome for some weird reason makes my laptop shut down while Firefox never does this, and so I would truly love if my sound worked on here, on the Firefox browser! I would be extremely grateful to whoever knows how to troubleshoot and resolve this!! Thanks a million!!

Annie

Asked by Yellosunshine 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

localhost delayed load

Loading http://localhost or https://localhost is slow as hell. There is a 60sec delay on initial load. This happens with Firefox (63) and Firefox Dev Ed (63). I belie… (read more)

Loading http://localhost or https://localhost is slow as hell. There is a 60sec delay on initial load. This happens with Firefox (63) and Firefox Dev Ed (63). I believe it something to do with advanced IP4 IP6 settings but can't find any useful info on this site about this. This makes FF bloody useless for in a dev environment. How do I fix? Which advanced setting fixes this?

Asked by EuroT 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

localhost resolving slow as hell

http://localhost & https://localhost both have a 60sec delay before loading. This is not a problem on Chrome -or- Safari. I believe this is an issue with Firefox &a… (read more)

http://localhost & https://localhost both have a 60sec delay before loading. This is not a problem on Chrome -or- Safari. I believe this is an issue with Firefox & Firefox Dev Ed. trying to use IP6 not IP4. I believe there is an advanced setting that fixes this annoying issue. Firefox 63 & Firefox Dev Ed. 63 OSX 10.13.6. I've searched this support site to no avail. Please help. This makes FF useless for development for me.

Asked by EuroT 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

cuechange triggers before time for metadata tracks

If metadata TXXX is injected in HLS stream using streaming server Wowza, cuechange event is triggered in web player (video.js), 4-8 secs before player reaches that point … (read more)

If metadata TXXX is injected in HLS stream using streaming server Wowza, cuechange event is triggered in web player (video.js), 4-8 secs before player reaches that point where metadata is injected. This issue does not appear always but appears oftenly. I am unable to find source code for textTracks. Where can I find it?

Asked by sundus 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

No CSD (Linux client side window decorations) under Openbox, Arch Linux

https://imgur.com/bcMUplV http://bayimg.com/GaNmcaaGb I'm using Firefox under the Openbox WM on Arch Linux and I cannot enable CSD. As seen in the picture, the "Title Bar… (read more)

https://imgur.com/bcMUplV http://bayimg.com/GaNmcaaGb

I'm using Firefox under the Openbox WM on Arch Linux and I cannot enable CSD. As seen in the picture, the "Title Bar" customize option changes actually nothing. The WM's default window decoration remains visible and there's no change at all. This issue applies to all versions of Firefox since CSD was introduced, i.e. since v 60 (as far as I can recollect) till now. Is that a bug or am I simply missing something important? I've tried creating a completely new Firefox profile - same thing then. Other apps (like Evince or Google Chrome) show client side decorations properly in my case. Any kind of help will be highly appreciated, thanks in advance.

Asked by Doosan_Excavator 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago