Showing questions tagged: Show all questions

Google Meet is not transmitting video or screen sharing in FF 122

I've looked for solutions, some had weird MTU settings, some needed to enable hardware acceleration in Chrome, but haven't found a solution that works. Created a new prof… (read more)

I've looked for solutions, some had weird MTU settings, some needed to enable hardware acceleration in Chrome, but haven't found a solution that works. Created a new profile to try that out, but still no dice.

I can do a test recording in Google Meet, which displays my video just fine, but when playing back, it's just a black screen, and that is also what happens if I share my screen. Participants get a lot of black.

I've been using Firefox with Google meet for many years, and never had this problem before. I did report the issue in Meet, but it's not likely to attract much attention from Google.

Suggestions much appreciated.

Asked by sdlarsen1 5 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 months ago

Firefox Browser

I got a notice from Mozilla that Firefox was updated over night. Now when I hit a link it goes to edge instead of Firefox. In the Firefox settings, it still says that F… (read more)

I got a notice from Mozilla that Firefox was updated over night. Now when I hit a link it goes to edge instead of Firefox. In the Firefox settings, it still says that Firefox is my default browser. I do not want to use Edge. How do I fix this. I have used Firefox for many years.

Asked by mmcdonald3945 5 months ago

Last reply by TyDraniu 5 months ago

Microsoft Outlook in Firefox

Suddenly, yesterday when I opened my Microsft Outlook app, all is see is HUGE letters filing my entire desktop computer screen. As you can see in photo below, there is no… (read more)

Suddenly, yesterday when I opened my Microsft Outlook app, all is see is HUGE letters filing my entire desktop computer screen. As you can see in photo below, there is no way I can rea email this way. Same today. When I try another browser (Edge) the Outlook screen opens just fine, so it looks like a problem with Firefox.

I don't want to have to use Edge as a browser - I like Firefox!

I don't know how to fix this in Firefox. I don't rememebr making any changes to the programme - but I do undertake regular updates.

Asked by CynthiaJ 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Firefox Developer Edition starts up at a fixed position and size

I am running Firefox Developer Edition (123.0b1) on Windows 11 and every time I start Firefox it maximises and then resizes to a set size with the maximise button set to … (read more)

I am running Firefox Developer Edition (123.0b1) on Windows 11 and every time I start Firefox it maximises and then resizes to a set size with the maximise button set to restore size mode (I.e. the window thinks it is maximised). I have followed the steps detailed for this question: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1411093 however that does not resolve my issue. This has only started recently after I turned the laptop into a tablet and back again. Once I "restore" the window and then I maximise the window it works as expected. However it is very annoying. Also if I start another instance of Firefox this new instance does not exhibit the same behavior.


Computer: HP Envy OS: Windows 11 with all current updates and as far as I can tell AI is turned off using a group policy.

Asked by graham.harris.1975 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Windows 10-Where else is Firefox accessing on my boot drive when it's installed to a secondary drive?

Took me a while to figure out how to get the full installer to install to my faster and larger D drive, but I finally did. Then I discovered it was still accessing C: un… (read more)

Took me a while to figure out how to get the full installer to install to my faster and larger D drive, but I finally did.

Then I discovered it was still accessing C: under: D:\Users\[Username]\AppData\Local D:\Users\[Username]\AppData\Roaming

So I now have my Mozilla folders in both locations pointed to D: with a symbolic link or whatever.

But it STILL seems to be accessing C: to do SOMETHING, and I'm not sure what or where, as searching C: for Firefox or Mozilla turns up nothing.

It still thrashes my C: drive though, especially noticeable if I'm using it for something else at close to 100% and Firefox for example loads a Youtube page that was unused/not in focus for a while.

Somehow it's STILL causing as much activity on C as D and I'm not sure why...if I was maybe I could point more directories to D with more Symbolic links (or whatever they're called...I may be misremembering since I set this up a few weeks ago, but they seem to work fine).

(I gave up on Chrome...I can point a bunch of stuff at D, but sooner or later it breaks its ability to do updates until I move stuff to C...I'm guessing maybe the updater "fixes" something in the background that breaks it. Thankfully Firefox seems to update just fine (I do NOT use the background process, I just check every day), and I got 122 today seemingly fine. No idea why browsers are so weird about getting installed on an alternative drive compared to other programs...it's a pretty common thing to want!)

Asked by Wolf 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Firefox browser retrieves to turkish although I set all defaults for English (US)

Hi all, Each time I open the browser Firefox opens in Turkish (most probably based on my location, I tried to change it but it did not accept) Then I have to switch manua… (read more)

Hi all, Each time I open the browser Firefox opens in Turkish (most probably based on my location, I tried to change it but it did not accept) Then I have to switch manually or open my Google account. In settings I chose everywhere English like search results, but I goes back to basic. I dont want to see the search results in Turkish and I dont want to see the Turkish websites. Also when I write an email in English it checks against Turkish, so no help. I dont have the same problem with google products in Chrome ( the native browser) So I assume that the problem is with Firefox. I did not install anything in Turkish (I even do not use Turkish keyboard) Do I need to install English dictionary?? when I click to change the English manually each time, then it switches, but goes back to Turkish again. It is annoying, that is why I keep using Chrome. Can you pls help

Asked by melike.findikoglu 6 months ago

Last reply by cor-el 6 months ago

query regarding Firefox application .

we have query regarding Firefox application . when we tried to install both 32bit and 64 bit Firefox application in 64 bit , one of the 32bit or 64 bit is getting remove… (read more)

we have query regarding Firefox application .

when we tried to install both 32bit and 64 bit Firefox application in 64 bit , one of the 32bit or 64 bit is getting removed from the machine.

we need a solution where both 32 bit and 64bit needs to be installed in a single 64 bit machine .so if want upgrade only 32bit , 32 bit should be upgraded with the newer version and 64 bit remains same with the version and 64 bit shouldn't be removed from the machine And when we tried to upgrade 64bit ,64 bit should be upgraded with the newer version and 32 bit remains same with the version and 64 bit shouldn't be removed from the machine.

Asked by sukanya.sukkuck 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Ubuntu 18.04 wont play You tube movies or Amazon Prime Movies

Ive tried down loading all the required packages; I have the latest FireFox available ;but still get the message on you tube to update to latest Fire Fox. On Ubuntu … (read more)

Ive tried down loading all the required packages; I have the latest FireFox available ;but still get the message on you tube to update to latest Fire Fox. On Ubuntu 18.04the same message but includes a error code 99,999.

Asked by cjw5819 5 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 months ago

So.....what the heck is this?

a few days ago, i encountered this weird symbol on my toolbar (check image). it basically looked like a blue keyhole, and this was the first time i encountered something … (read more)

a few days ago, i encountered this weird symbol on my toolbar (check image). it basically looked like a blue keyhole, and this was the first time i encountered something like it, so i ran a gamut of virus scans from many different tools to see if it was a PUP virus or whatever, but nothing came up as a hit. I was puzzled on WHAT it was, but after i shut my browser down and rebooted it, the blue keyhole symbol vanished

so.....wat was dat?

Asked by sullenlock6 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Cannot Log on to iCloud account through Firefox Browser

For the past two days, I am unable to log on to my iCloud account through a Firefox Browser. I've tried to do so on two different computers which have accessed iCloud th… (read more)

For the past two days, I am unable to log on to my iCloud account through a Firefox Browser. I've tried to do so on two different computers which have accessed iCloud through Firefox many, many times. However, I have no problem logging on to my iCloud account using an Edge Browser.

When I try to log on to my iCloud account using Firefox after entering my user name and password, I receive the two factor authentication from iCloud on my iPhone. However at this point, iCloud immediately gives me an error message (screen shot attached), and I am unable to enter the authentication code. I can only return to the log on page.

Since this problem occurs using Firefox on two different computers, but I have no problem accessing iCloud using a different browser, I have to assume this is a Firefox issue, but I do not see that this is a systemic problem. Any suggestions? I hate using Edge for anything, but I am on iCloud.com a lot, so this is inconvenient.

Asked by sdfypzwx8s 6 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 months ago

eBay only load my main page when using Firefox trouble shoot mode.

My main page in eBay is only loaded when using Firefox trouble shoot mode. In regular mode the page hangs, only the headers are loaded, no detail lines. Please enable … (read more)

My main page in eBay is only loaded when using Firefox trouble shoot mode. In regular mode the page hangs, only the headers are loaded, no detail lines.

Please enable whatever that functionality elsewhere.

Asked by Mike Kaye 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Account Names

My account names to all of my email masks have disappeared. Why did this happen? How do i get them back? Now I have not idea which email masks are for which accounts. … (read more)

My account names to all of my email masks have disappeared. Why did this happen? How do i get them back? Now I have not idea which email masks are for which accounts.

Asked by danzehr1 5 months ago

Last reply by Figure8565 5 months ago