Showing questions tagged: Show all questions

Smart Card and freeze 84.0.1 and 84.0.2

Hi guys. First of all sorry for my bad English ^^ I'm using FF from Italy, and we use for several things a smartcard, using certificates and similars. So, the problem is,… (read more)

Hi guys. First of all sorry for my bad English ^^ I'm using FF from Italy, and we use for several things a smartcard, using certificates and similars.

So, the problem is, when I put the smartcard in the reader, firfox stop responding. I have to restart the browser, then FF recognize the smartcard and I can login in websites.

This problems started with FF 84.0.1 and continue in 84.0.2

How to resolve? Thank you!

Asked by snake hunter 3 months ago

Firefox memory usage with Facebook

After using Facebook Watch on Windows 10 for a while, Process Explorer will show one Firefox Process with a huge amount of memory, which takes up to two minutes of high p… (read more)

After using Facebook Watch on Windows 10 for a while, Process Explorer will show one Firefox Process with a huge amount of memory, which takes up to two minutes of high processor usage to be released once the tab is closed. This slows work with the other Firefox tabs. Firefox Task Manager "forgets" about it as soon as the tab is closed. This does not happen on Android.

This problem has been around for a long time. Just thought I'd see if anyone has any ideas other than not watch FB videos.

Asked by rschmetzer 3 months ago

can't create USPS Click N Ship label with firefox 84.0.2 (64-bit)

I recently switched from Chrome to Firefox so that Google is not collecting quite so much information about me. I tried to create a USPS CLick N Ship label, but somethin… (read more)

I recently switched from Chrome to Firefox so that Google is not collecting quite so much information about me. I tried to create a USPS CLick N Ship label, but something is happening and it won't let me finish creating it.

This is not about printing a label , it's about creating one to be printed.

To create a label, I go to https://cns.usps.com/index.shtml and put in all the info about who the package is from, who it's going to, ship date, type of package, etc. Once all that info is filled out, there's a button at the bottom that says Select Service And Packaging. That takes you to the next screen where it says "PROCESSING" for second, then displays the next screen where you select which flat rate service to use, insurance, options like signatures, etc. This is a full screen in the same tab, not a popup.

With Chrome, this works fine, I do it nearly every day, so I'm quite familiar with the process. With Firefox, when I click on Select Service And Packaging, it flashes the PROCESSING for about half a second, then displays the same screen. Even though the next step is not a popup, I tried adding usps.com as and exception to popup blocking. That didn't help. I tried disabling popup blocking altogether. That didn't change anything. I went back to my Chrome and created the label I need with no problems, so it's not a USPS problem.

This is also a new Firefox installation, so it isn't like i have all sorts of addons or plugins installed. I have not tried it in safe mode, as I have created my label for today, but I could try that next time I need to create a label.

Any suggestions on what I need to do to Firefox to fix this? I'd prefer to be able to use Firefox for everything.

Asked by bmeyette 3 months ago

首页被360篡改

问题描述: 每次打开浏览器显示未知网址(如图1所示),随后跳转至360(如图2所示)两者均不是设置的首页(如图3所示) 需求: 怎样跳过该步骤,直接显示设置的主页? 附加: 1、左上角首页图标仍然有效,指向的是用户设置好的首页(如图3所示) 2、电脑未安装360安全卫士,仅有自带的联想管家,但安装有360浏览器; … (read more)

问题描述: 每次打开浏览器显示未知网址(如图1所示),随后跳转至360(如图2所示)两者均不是设置的首页(如图3所示)

需求: 怎样跳过该步骤,直接显示设置的主页?

附加: 1、左上角首页图标仍然有效,指向的是用户设置好的首页(如图3所示) 2、电脑未安装360安全卫士,仅有自带的联想管家,但安装有360浏览器;

Asked by 1805754039 2 months ago

Inconsistent Firefox Instances When Started As User vs System

I'm running Firefox Portable on Windows 10. There is only one executable file in one location. When I open Firefox as a user, by clicking the icon, I get a different inst… (read more)

I'm running Firefox Portable on Windows 10. There is only one executable file in one location.

When I open Firefox as a user, by clicking the icon, I get a different instance of Firefox than if the system opens Firefox [for example, if I click on a link in a different program that opens in a browser]

How do I stop this from happening? I've attached a screenshot to illustrate the differences between the two instances:

1a/1b - User instance does not have pinned tabs, while system instance does. 2a/2b - Despite being logged in to the same Firefox Account/Profile, the toolbar is ordered differently between the two instances. 3a/3b - They're both using the same installed OneTab extension, but they have different numbers of pages stored. 4a/4b - They have a discrepancy in pages and dates for stored items.

I don't seem to have a way of selecting which instance I get manually. If I had pages pinned or saved in OneTab in a System invoked instance, without being aware it is a System instance, and my laptop restarts, I can't resume that instance and recover those pages without using another program or app to invoke it. No matter how many times I open, close, restart, whatever, Firefox myself, I won't be able to get those pages or pins back.

It caused for a lot of frustration, and doubts about my sanity, before I finally realized what was happening, and now I'd very much like to know how to make it stop and operate a unified instance no matter how it is invoked.

Asked by Cyriina 2 months ago

BSNL HTTP redirect - loss of origianl URL which gets redirected to http://fuptopup.bsnl.co.in/

So I live in India and out here there is a c**t of an ISP called BSNL that provides broadband and landline service. When I browse, I tend to open a lot of Firefox tabs vi… (read more)

So I live in India and out here there is a c**t of an ISP called BSNL that provides broadband and landline service. When I browse, I tend to open a lot of Firefox tabs via Google, and some of them could be HTTP tabs. Often I could be reading a bunch of tutorials like this one: http://denethor.wlu.ca/ltspice/ which is quite long and involved. Which means that sometimes I shutdown my browser without having finished with this website/tutorial.

When I restart my browser, I hover over the Tab or scroll them to get back to what I was doing and this is where these unmitigated BSNL b@st@rds come into the picture.

They redirect all HTTP requests to https://fuptopup.bsnl.co.in/dailyFupPlanRedirection.do and I lose my Tab! I can firewall that IP by dropping its packets and that slows things down giving me enough time to hit Esc and cancel what's going on.. or what I usually do is log everything to /tmp and then poke around in log to find my URL by grepping for http://

It's still very annoying - what do I do? I would like to murder the person responsible very very slowly or at least roast their cursed toes over hot coals but besides wishful thinking - what do I do?

(they also do other village idiot type things like redirect HTTP to ads and spyware but I've not noticed that recently, after I complained to the Swedish government, about the Swedish server hosting these gross turds)

A Firefox solution would be ideal since this affects security - the random redirecting of HTTP to places unknown by unscrupulous ISPs run by the local village idiot/DSLAM. (please forgive the rude words but I'm hoping that name sticks in peoples minds - BSNL - Bharath Sanchar Nigam Limited - may the world, punitively, never hire these rotten scumbags)

Asked by vek.m1234 2 months ago

https://www.speedtest.net/

This is a odd one. i know it has work before , i have use Firefox for many years. so something most have change this. its not that the speed is lost is more a Firefox ju… (read more)

This is a odd one. i know it has work before , i have use Firefox for many years. so something most have change this.

its not that the speed is lost is more a Firefox just sho or think it is. ( Browser issue only. ) https://www.speedtest.net/

Work fine with chrome and MS EDGE and MS app store. with sppedtest from

and i know it did work from the past, because i know i have tested with it, but i bet a update or something cause Firefox to do this.

the bandwide is there , its just Firefox that half the speed in the Browser. this is not even about slow , but i bet other firefox user will not know that, and problem is also when did this happend, before it was show in the browser.

Asked by iceira 2 months ago

Transparent Edges On Firefox

After an Update Not sure which, the edges became transparent and shows the background while maximized and updating it more doesn't fix it, (Note: i will not use refresh F… (read more)

After an Update Not sure which, the edges became transparent and shows the background while maximized and updating it more doesn't fix it, (Note: i will not use refresh Firefox again since it didn't help)

Asked by josephdyer85 2 months ago

Firefox hangs repeatedly in Mac OS Catalina

Almost since the day I first updated to Catalina I have had an intermittent problem with Firefox. The browser hangs, seemingly at random, multiple times per day, with th… (read more)

Almost since the day I first updated to Catalina I have had an intermittent problem with Firefox. The browser hangs, seemingly at random, multiple times per day, with the page either freezing or appearing to be trying to open a page. When this happens, sometimes the page can be closed, and sometimes not, but in all cases the menu bar is inoperable and moving the cursor to it causes a spinning color wheel to be displayed. Firefox can then be closed only by using Force Quit. Subsequently, attempting to reopen Firefox cause the icon on the dock to bounce but the program never finishes opening. The only way to interrupt this process is to again use Force Quit. After Firefox has hung, all other programs continue to work normally, but the only way to reopen the browser is to restart the computer. When Restart is chosen after a hang, the computer takes much longer to shut down than under normal circumstances, and when it restarts it generates an error message that the computer was shut down due to a problem.

The problem occurs in cycles, with the program hanging several to many times each day for several days to as long as two weeks, then it appears to resolve itself and doesn't occur for a week to as long as six weeks before it returns. The problem has continued through several updates of Firefox and of Catalina. During times when it was occurring, I have tried everything suggested for fixing hangs, including disabling extensions, deleting Session Restore files, creating a new Places database, a clean install of Firefox, and reloading Catalina. Nothing has helped.

Surely I am not the only one experiencing this problem, but I can find no reference to it. I would be very grateful if someone could offer any insight.

Thanks.

Asked by gvc52 2 months ago

Soundcloud in mono

Hello, A few weeks ago a bought a sound card for my home studio. I was quite happy until I realized that all the soundcloud 's tracks lost their stereo. Here's the setup… (read more)

Hello,

A few weeks ago a bought a sound card for my home studio. I was quite happy until I realized that all the soundcloud 's tracks lost their stereo. Here's the setups I tried:

Soundcloud -> Firefox -> computer -> firewire cable -> sound card -> headset = mono Soundcloud -> Safari or Chrome -> computer -> firewire cable -> sound card -> headset = stereo Soundcloud -> Firefox -> computer -> jack 3.5mm cable -> headset = stereo Soundcloud -> Safari or Chrome -> computer -> jack 3.5mm cable -> headset = stereo

Do you have any idea of what I might not doing well? In 2018, a guy seemed to have the same issue: https://translate.google.com/translate?sl=fr&tl=en&u=https://fr.audiofanzine.com/techniques-du-son/forums/t.661973,soundcloud-en-mono.html

Thank you !

MacOS 10.15.2 iMac Retina 4K 21.5-inch, 2019 Firefox 84.0.2 (64bit) Sound card Edirol firewire FA-101

Asked by Toba 2 months ago

Searching on google asks to save search instead of displaying results on v84.0.2 (64-bit)

Searching on google asks to save search instead of displaying results on v84.0.2 (64-bit) a prompt pops up to save search every time i type a word in the search box this … (read more)

Searching on google asks to save search instead of displaying results on v84.0.2 (64-bit) a prompt pops up to save search every time i type a word in the search box this behaviors is new and doe not appear on other browsers on my pc or mobile i tries using the safe mode which also shows the same behavior, also reinstalled please help with the internal settings update of info if this is a version bug to rectify since fire fox is my primary browser and this issue forces me to use alternatives

Asked by nishantt12345 2 months ago

Firefox Browser on Mac shows up on the new Desktop when switching the Desktop

Hi everyone, when my firefox is not in fullscreen mode, it shows up on the new Desktop when I am switching the Desktop via Mission Control or gesture. Is there a fix for… (read more)

Hi everyone, when my firefox is not in fullscreen mode, it shows up on the new Desktop when I am switching the Desktop via Mission Control or gesture. Is there a fix for this problem? I am using hte Magnet App but I am not having the issue with other browsers or applications yet. You can have a look at a screen record here: https://youtu.be/vPBoXKTKcNg Thanks in advance

Firefox 84.0.2 MacOS Big Sur 11.1

Asked by Luetkehellweg 2 months ago

Attachment not Opening

I cannot open any attachments through AOL using the Firefox browser. The attachment is there but when I try to select it it it does not open with all types of attachments… (read more)

I cannot open any attachments through AOL using the Firefox browser. The attachment is there but when I try to select it it it does not open with all types of attachments (.doc, .xls, .pdf, .etc..). This only occurs with Firefox and started about a few days ago. IE and Chrome are ok. Using Firefox version is 84.0.2 (64-bit). I had cleared the Cache but no difference.

Please advise.

Asked by spirop1 2 months ago

Bad Request Missing OAuth parameter: client_id

Bad Request Missing OAuth parameter: client_id Launching FF from LastPass vault and using correct password and email the < Bad RequestMissing OAuth parameter: client_i… (read more)

Bad Request Missing OAuth parameter: client_id

Launching FF from LastPass vault and using correct password and email the < Bad RequestMissing OAuth parameter: client_id> popup appears. I am not sure what the correct URL for the FF login page is; I just copied the URL from the sign in page. LastPass launches my other websit sign ins successfully.

Kindly advise Robert

Apologies for any wasted time. JUST FOUND THAT THE FF SIGN IN URL WAS WRONG. LASTPASS NOW LAUNCHES FF SIGN IN AND ON PASSWORD ENTERED FF ACCT OPENS.

Asked by Lojong 2 months ago

Firefox 84.0.2 with New MacMini chip M1

Hello, I have a problem with firefox 84.0.2. From first day, when I installed the firefox, I have a problem. The problem is when I stay a lot of time not using it, all ta… (read more)

Hello, I have a problem with firefox 84.0.2. From first day, when I installed the firefox, I have a problem. The problem is when I stay a lot of time not using it, all tabs are freezed. Only menues works, but the tabs are not working, I can not open a new tab. I need to close firefox and start to work again.

Any idea? the system big sur is recently installed, I mean, all is new, HW, SO, Firefox...


Thank you. Regards, Rafa.

Asked by rafa.carrascoz 2 months ago

tabs keep crashing

I have done a complete reinstall and tabs keep crashing. I can use Edge or Chrome with no issues. Hope someone can help me with this. Also have done malware virus scan… (read more)

I have done a complete reinstall and tabs keep crashing. I can use Edge or Chrome with no issues. Hope someone can help me with this. Also have done malware virus scan and seems to be okay. Tx

Asked by lashag 2 months ago

Thumbnail image not loading under certain conditions

There is an issue with thumbnails not loading on certain webpages. I've tried a lot to solve this problem and found out that it doesn't reproduce in Safe mode. This doesn… (read more)

There is an issue with thumbnails not loading on certain webpages. I've tried a lot to solve this problem and found out that it doesn't reproduce in Safe mode.

This doesn't happen when I first visit a web page. Occurs when I browse other pages of the website or refresh multiple times. (But, closing the window and accessing the page again will solve the problem.)

It doesn't print out any special error messages, it just appears to be still loading. (Checking in the console, status code 200 (OK) is not returned and it shows that it is still being requested.)

However, regardless of whether or not the image is actually being loaded, the NS_BINDING_ABORTED error is thrown in the thumbnail image URL.

I've tried a lot of methods like turn off hardware acceleration, switch to the default theme, disable all extensions, turn off AdGuard (on Windows), turn off DNS-over-HTTPS feature, and disable to force HTTPS, but that didn't fix the problem.

Only in safe mode the problem was resolved.

Additionally, there are no problems with Chrome browser. When a problem occurs in the Firefox browser, if I refresh the same page in Chrome, it loads fine. So I guess it's not a network issue.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems I tried to solve the problem by referring to this article, but it did not say what settings were changed other than those described above when using Safe mode.

So I would like to know which settings change when I enable safe mode.

Asked by dora 2 months ago

Firefox browser freezes if left open while not in use (but not if moved to margin)

Using Firefox with macOS11.1, the browser automatically freezes (and the application must be quit and restarted) if it is left open on the screen when not in use. If it i… (read more)

Using Firefox with macOS11.1, the browser automatically freezes (and the application must be quit and restarted) if it is left open on the screen when not in use. If it is stored on the margin of the screen (yellow dot), this doesn't happen. Safari does not freeze under the same circumstances.

Asked by Douglas Montgomery 2 months ago