Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

95.0-64bit having issues with Office Online

This version 95.0-64 bit, has issues with Office.com URL running on Windows 10. I am able to log in; however, once I enter my password and press OK...windows is ALL WHITE… (read more)

This version 95.0-64 bit, has issues with Office.com URL running on Windows 10. I am able to log in; however, once I enter my password and press OK...windows is ALL WHITE. Nothing is being displayed.

I compared this to Chrome to see if there were issues on the Microsoft side and Chrome is working normally. I was hoping to attach a snip; however, file upload isn't working....it just spins forever.

This was working just fine on Friday. BTW...OS Updates are current.

Any assistance is appreciated. Regards, Mark

Asked by mestridge 6 months ago

Answered by TyDraniu 6 months ago

  • Solved

Disable RLU items in dialog items

I have all save logons and password disabled. Yet when my password manager or I have entered a text in a logon the next time it appears in a dropdown box next to the item… (read more)

I have all save logons and password disabled. Yet when my password manager or I have entered a text in a logon the next time it appears in a dropdown box next to the item.

How do I disable this clear violation of privacy?

Asked by johannes 5 months ago

Answered by FredMcD 5 months ago

  • Locked
  • Archived

Constant crashes even after Cleanup or Reinstallation

Since a few days, I keep experiencing constant crashes with Firefox. In the most common way, a Tab will crash first, often followed shortly by the whole browser crashing… (read more)

Since a few days, I keep experiencing constant crashes with Firefox. In the most common way, a Tab will crash first, often followed shortly by the whole browser crashing. Crashes occur on, but are not limited to, following pages: • YouTube.comReddit.com • Google Account Login • about:preferences • about:crashes • about:support • The very same Support-page I’m writing this on Crashes still occur after: • Rebooting Computer • Clearing of Cache • Starting in Safe Mode (crashes in Safe mode) • Deactivation of hardware acceleration • Refreshing Firefox • Reinstallation of Firefox (Uninstalled with the Uninstall/helper.exe) • Use of Windows Deployment Image Servicing and Management tool (DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth)

Crash logs list: • Crash Reason EXCEPTION_BREAKPOINT Crash Address 0x00007ff88082381f • Crash Reason EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ Crash Address 0x000001f4465fffe8 I’m kind of out of options. Most support pages are 2 years or older, so I don’t really know if I’m experiencing the same errors as they did. If there’s any more information required, please let me know.

duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1360813

Asked by ASwissArmyrabbit 6 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 6 months ago

  • Solved
  • Archived

firefox update 12/8/2021

Since the last update my email account with comcast.net was totally messed up. I finally did a system restore to an earlier date, but there is still at least one email I… (read more)

Since the last update my email account with comcast.net was totally messed up. I finally did a system restore to an earlier date, but there is still at least one email I am unable to get. It is amazingfacts.org.

Help please ...

Asked by linkylou1 6 months ago

Answered by FredMcD 6 months ago

  • Solved
  • Archived

can't play videos on one website

hello, i'm having trouble playing videos on a website..What i tried: 0) disabled all my extensions.. 1) refresh firefox - videos work for a minute or until i restart fir… (read more)

hello,

i'm having trouble playing videos on a website..What i tried:

0) disabled all my extensions.. 1) refresh firefox - videos work for a minute or until i restart firefox..probably something it's syncing and bringing back the problem 2) renamed prefs.js - same thing as refresh..after I turn on syncing ..problem reappears

Asked by Mvn 6 months ago

Answered by Mvn 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Weird white thing in the edges

there is a weird white overlay in the edges of firefox. try looking at the edges of the screenshot. sorry if it`s a terrible screenshot and terrible english using firefox… (read more)

there is a weird white overlay in the edges of firefox. try looking at the edges of the screenshot. sorry if it`s a terrible screenshot and terrible english using firefox 95.0.1 (this error started now) and windows 10 21h2. i`ve deleted my entire firefox profile from file explorer and reinstalled it. maybe is it that but this error started before that.

Asked by MatrixFox15 6 months ago

Answered by MatrixFox15 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Strange activity on my account - phone wrongly recognised

I have had a strange thing happening : - on my account, it stated a connexion from a OnePlus A6003 yesterday - I do not have such a phone, I do have however a OnePlus GM1… (read more)

I have had a strange thing happening : - on my account, it stated a connexion from a OnePlus A6003 yesterday - I do not have such a phone, I do have however a OnePlus GM1913 - When I disconnected the A6003, it did kick me out of GM1913 - When I reconnected the GM1913, it listed it correctly

What could be the cause of this?

Asked by virgil5 6 months ago

Answered by FredMcD 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Bookmark Restore ignoring order and location in folders

Following an incident with Firefox Sync, I needed to restore my bookmarks. I have a little over 700 bookmarks across 15-25+ folders at mostly 2-3 levels deep but up to 5 … (read more)

Following an incident with Firefox Sync, I needed to restore my bookmarks. I have a little over 700 bookmarks across 15-25+ folders at mostly 2-3 levels deep but up to 5 levels. All but a handfull of these are all in the bookmarks toolbar.

I have a backup json of everything for restoration. However, when I do restore, everything is messed up: all the bookmarks are there, and all the folders are there with their structure preserved (subfolders in the right folders), but every bookmark has been pulled out of the folder structure and into the toolbar, so all folders are empty of actual bookmarks. This includes taking bookmarks from folders in the bookmark menu. Folders seem to be in the right order, and some bookmarks are, but most bookmarks are in the wrong place and order. Since most of my bookmarks were in folders, I really do not have it in me to put them all back unless I absolutely have to (assuming I can even remember what goes where).

Opening the json in Firefox, selecting "Raw Data" and "Pretty Print", it is clear the json file correctly preserved folder structure and bookmark placement exactly as it was before. Thus, something must be going wrong in how it is being read.

I have tried different restore points with the same outcome. I have sync disabled and have tried removing existing bookmarks first, clearing data, and deleting places.sqlite (as per related help threads) to no avail. Integrity check runs without error. I have also tried on a different OS (Windows 10 and Manjaro KDE) with the same results. I have not seen any other posts with this specific issue.

Would it only work correctly if the export was an html file? Is there anything I can do, like trying to modify the json? Is this expected behavior or a bug to fix? Please advise.

Asked by thefallinglink 6 months ago

Answered by thefallinglink 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube main page

Hello, I have no left top miniature on main page youtube. This property was on my old computer (widows 7) and after synchronization migrate to my new computer (windows 10… (read more)

Hello, I have no left top miniature on main page youtube. This property was on my old computer (widows 7) and after synchronization migrate to my new computer (windows 10). I cleared cookies and cache. I don't wont clear history. Regards Tomek

Asked by Cimek 6 months ago

Answered by TyDraniu 6 months ago

  • Locked

SaveFrom.net Helper

[Locked as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1362480. Please follow up there, thanks.] I delete this bookmark in the browser, but after ending a… (read more)

[Locked as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1362480. Please follow up there, thanks.]


I delete this bookmark in the browser, but after ending and newstart it#s always in the bookmark-line.

Asked by edmund-starke 5 months ago

Last reply by FredMcD 5 months ago

  • Solved

Stopping/disabling wesbite prompt after accidental 'did you mean...'

Hi, I often search with the adress bar without thinking, and when searching 'maps' I accidentally hit 'yes' on the little drop down that says 'did you mean...' with the u… (read more)

Hi,

I often search with the adress bar without thinking, and when searching 'maps' I accidentally hit 'yes' on the little drop down that says 'did you mean...' with the url. Now every time I try to search 'maps' in the address bar unless I specifically press the down key or use @g (or @ddg etc) I am taken to a url I have no use for. How do I disable this default? I spent ages trawling through settings to try to find where to turn this off.

Thank you so much!

Asked by raymond.meyer001 5 months ago

Answered by cor-el 5 months ago

  • Locked

Firefox Exe using billions of cpus

Every time I open Firefox, since the last update, one of the exe programs begins using billions of cpus and causes my computer to freeze. It is not Malwarebytes or anythi… (read more)

Every time I open Firefox, since the last update, one of the exe programs begins using billions of cpus and causes my computer to freeze. It is not Malwarebytes or anything else, as I never had this problem before. While Firefox exe programs in general use too much, none has ever gone above 500,000 cpus before. After I mentioned this in a few places, it got better, but it started up again since the last update was posted, even though I have not downloaded it. Perhaps it has something to do with putting out updates? The only cure I have found is to open my Task Manager, and end the process that is gobbling up all the cpus, and after I do that, Firefox runs just fine. Somebody has screwed up with an update and this needs to be fixed, it seems to me. Sometimes, I can't even open my Task Manager. I am using Windows 7, yes, on a PC. And, by the way, this doesn't happen on my laptop, but I have not downloaded any updates on it, and will not. Also, someone mentioned changing a setting on how resources are used, but there are no advanced settings available anymore.

Asked by barontopor 4 months ago

Last reply by Paul 4 months ago

  • Locked
  • Archived

When I try to check the box to open previous windows and tabs on startup it won't let me. Why not?

When I try to check the box to open previous windows and tabs on startup it won't let me. Why not? duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1361612 … (read more)

When I try to check the box to open previous windows and tabs on startup it won't let me. Why not?

duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1361612

Asked by prw7 6 months ago

Last reply by FredMcD 6 months ago

  • Solved

Dot on YouTube pages

I've lately noticed that when I watch some YouTube videos I get this white dot on the page for some reason, refreshing the page makes it disappear. What causes this? … (read more)

I've lately noticed that when I watch some YouTube videos I get this white dot on the page for some reason, refreshing the page makes it disappear. What causes this?

Asked by Elina 6 months ago

Answered by Elina 5 months ago

  • Solved

send function on emails missing

My send function on my emails suddenly disappeared. I must have touched something on the computer that made it happen but I can't figure out how to get it back. This is… (read more)

My send function on my emails suddenly disappeared. I must have touched something on the computer that made it happen but I can't figure out how to get it back. This is critical as I work on Zoom and now can't send invitations. Please help

Asked by laurettenat 5 months ago

Answered by jonzn4SUSE 5 months ago

  • Solved

You tube display on Imac running version 95.0.2

Yesterday the You Tube display changed for no apparent reason. The thumbnails got bigger...only 4 to a page and the display after clicking on the video results in most of… (read more)

Yesterday the You Tube display changed for no apparent reason. The thumbnails got bigger...only 4 to a page and the display after clicking on the video results in most of the screen being filled by the video....suggestions are now in a thin column down the right hand side. Comments can only be accessed by clicking an almost hidden button at the bottom of the screen and I can no longer see or access the download button provided by firefox extensions. Both safari and chrome are showing the display as it always has been...ie normal and usable. Does anyone have any idea of what is going on. Even though I took screenshots in jpg to show exactly what has happened I cant upload them as the files are still too big Thanks in advance

Asked by alphonso49uk 5 months ago

Answered by FredMcD 5 months ago