Showing questions tagged: Show all questions

Downloaded files now have write permissions set for group and other on Mac OSX

This is a new development. Happening on all of my Mac OSX machines. Whenever I download a file from Firefox, the downloaded file now has write permissions set for group… (read more)

This is a new development. Happening on all of my Mac OSX machines. Whenever I download a file from Firefox, the downloaded file now has write permissions set for group and other:

-rw-rw-rw-

instead of the more reasonable read-only permissions for group and other:

-rw-r--r--

This is a new development: all of my downloads started displaying these fully writable permissions about a month ago. Happening on multiple computers, so this is tied to Firefox v77.

Asked by Tim Robishaw 2 months ago

When I use rocker gesture with addons, mouse pointer doesn't change on URL links or textbox on the destination page.

Hello, I have a problem on using rocker gesture to change tabs. When I use it, sometime mouse pointer doesn't change on the destination page. For example, the pointer do… (read more)

Hello,

I have a problem on using rocker gesture to change tabs. When I use it, sometime mouse pointer doesn't change on the destination page. For example, the pointer doesn't change on URL, textbox, on text and so on.

I tested some situation below; 1. If I change tabs by clicking it instead of using rocker gesture, it never happened. 2. If I change tabs by mouse wheel on tab area, it happened. 3. I cannot find regularity of it because it doesn't happen 100%. 4. I refreshed my Firefox but still happened. 5. I tested some addons (to use mouse gesture) but still happened. 6. I tried rereased firefox and beta one but still happened.

and some information is here, OS: Mac Catalina 10.15.4 Firefox: 77.0b6 Mouse: Logicool MX Master 2S

I'm sorry to terrible English,but I need your helps.

Thanks in advance,

Asked by Yuki 2 months ago

Chinese account Bookmarks loss and mixed

I lost my latest bookmarks and it's been mixed with different bookmarks with the same account, Here's the thing: I use the same account 116****@qq.com, which is a Chinese… (read more)

I lost my latest bookmarks and it's been mixed with different bookmarks with the same account, Here's the thing: I use the same account 116****@qq.com, which is a Chinese account. I usually use the global sync, but maybe 2yrs ago I used local sync for firefox of chinese version on Android for a while, which has different bookmarks. But I have adjust to global sync for a long time and have always use it now. Today the bookmarks became mixed. My most recent and old ones, and some of my latest bookmark folders have lost.

How can I get back to my latest bookmarks on PC, win10?

Please anyone who knows about this help. Please reply or contact me with [email address] Many many thanks ahead.

Asked by lijun 2 months ago

Subsequent API fetch requests switching from http/1.1 to http/2

hi! I'm currently following a course on react developement and i'm running into an issue specifically on firefox, both normal and developer edition( normal version 76.0.1… (read more)

hi! I'm currently following a course on react developement and i'm running into an issue specifically on firefox, both normal and developer edition( normal version 76.0.1, dev version 77.0b7).

I'm using axios to fetch weather data from weatherstack, which only offers http requests to free users, using the following line: axios.get(`http://api.weatherstack.com/[...]')

the first time during runtime, when i am fetching data, the request is using protocol http/1.1, which works fine. Any further requests start using http/2 however, which results in weatherstack sending back an error message saying "Access Restricted - Your current Subscription Plan does not support HTTPS Encryption." ( but with http status 200, which is kinda weird in itself).

looking into axios, (specifically how axios.get() works) it seems they are letting the browser decide on how to handle the request, so i came here.

This works fine on chrome(Version 83.0.4103.61), sending all requests via http/1.1

now my questions am i correct in assuming this is a security feature doing this? if so, why is it not doing it on the first request? how would i go about getting this to work or should i use a different api that accepts https if i want this to work on firefox?

thanks in advance!

edit: on further investigation, this behaviour is confined within a tab, so even if you reload the site, it still uses http/2. if you open the site in a new tab, the first request works and further requests do not.

Asked by jost.oppenheimer 2 months ago

サイト設定

bold textサイト設定に関してです。

サイト別設定において、このタブへの切り替えを設定する箇所があります。 そこには、毎回確認と許可しかありません。 ブロックを追加して頂きたく。 よろしくお願い致します。

Asked by abc061642 2 months ago

Squid proxy with FFox needs to be stopped and restared when opening the browser.

I'm using FFox devloper 77.0b9 with squid, set via squid man Squid is running, but when I run FF it can't find a connection, until I stop and restart squid. I've noticed … (read more)

I'm using FFox devloper 77.0b9 with squid, set via squid man Squid is running, but when I run FF it can't find a connection, until I stop and restart squid.

I've noticed this over several past updates.

Asked by Mog933 2 months ago

Outlook WebAPP

Hello Firefox Support team, Since I got the new updated 77.0.1 (32-bit) i discovered the following issues: 1. Issue: Outlook WebAPP for is not accessing the email accoun… (read more)

Hello Firefox Support team,

Since I got the new updated 77.0.1 (32-bit) i discovered the following issues:

1. Issue:

Outlook WebAPP for is not accessing the email account anymore:

Here is the error message: X-OWA-Error: ClientError;exMsg=uncaught exception: out of memory;file=:0 X-OWA-Version: 15.0.847.60 X-FEServer: GLY-EXCH-01 X-BEServer: null Date: 1/2/1601 8:11:32 PM

It worked before the update and is working on other browsers!

2. Issue:

The reCAPTCHA is not showing anymore if requested by websites and then therefore are rejecting the continuation of moving forward within the registration etc.

See attached snaps!

Not sure why this happen now???

Please let me know what to do!

Kind regards

Werner

Asked by werner_net 2 months ago

Unable to Sync tabs across Win10 and IOS 13.5

Hello, I pretty much live on my iPad when I am lying down in bed. I use FF on my Win10 laptop so I use FF on my iPad. I have the sync set up but I am unable to Sync tab… (read more)

Hello,

I pretty much live on my iPad when I am lying down in bed. I use FF on my Win10 laptop so I use FF on my iPad. I have the sync set up but I am unable to Sync tabs across Win10 vers. 77.0.1 (64-bit) and IOS 13.5(17F75) 6 th gen iPad Firefox vers. 26.0(18099). I am a help desk tech with 25 years experience but I have a serious stress wrinkle right now in my life that is hampering my normal functionality; I just suddenly lost my 85 year old mommy (I'm 53 but she'll always be my mommy to me) this week and have already had the funeral. To say my brain and emotions and pschy are all screwed up is a major understatement. I did start doing my own research but I am not processing what I am reading completely normally and can use the compassionate help with troubleshooting.

I have the sync set up and my devices do show up with correct device names. The last access dates are days old however even though I have triggered the sync on all devices (except my iPhone which I barely use for internet and don't need to sync from - I only worry about my iPad).

The only options I see are to "refresh status" and "disconnect device" and I have tried the refresh but the status date doesn't update. I don't know how to reconnect a device if I disconnect and with my head a mess I don't want to "wing it". I do however welcome the distracting project with help. I am attaching a pic of what I see.

All help def appreciated........

Sincerely,

Wonder Woman

Asked by AmazonPrincessDiana 2 months ago

Firefox first time connection very slow (version 74 and later)

Hello; As of version 74, there is a 2 second wait on the first connection to the websites in Firefox. This problem does not exist in version 73, but the initial connectio… (read more)

Hello;

As of version 74, there is a 2 second wait on the first connection to the websites in Firefox. This problem does not exist in version 73, but the initial connection speed is very slow in all versions from version 74 to version 77. When changing from version 73 to version 74, please undo this change. Because of this problem, I have to go back to version 73.

Asked by hakan.karatay25 2 months ago

unable to reach RDS mode on Microsoft server 2016

Hi for months I have been using Firefox to access SAP Server with Microsoft Server 2016 in RDS mode. Since the last update 77.0.1 Microsoft Server no longer offers to ide… (read more)

Hi for months I have been using Firefox to access SAP Server with Microsoft Server 2016 in RDS mode. Since the last update 77.0.1 Microsoft Server no longer offers to identify me to enter RDS mode. Since then I have to use EDGE to get there Please help me I don't want to use EDGE because of this problem

Asked by jlnaud 2 months ago

Javascript errors from Chrome while Chrome is off and I am using Firefox to read my email at Earthlink.

Whenever I get Javascript errors from Chrome invading my space while Chrome is off and I am in Firefox reading my earthlink email. These script errors will eventually fla… (read more)

Whenever I get Javascript errors from Chrome invading my space while Chrome is off and I am in Firefox reading my earthlink email. These script errors will eventually flash a yellow warning at the top of the screen but they do not last long enough for me to click stop so the script error stops. I strongly recommend that you establish a permanent button somewhere that I can push at any time to check for script errors and to stop them if they are running. I also would like a stronger browser so you stop Chrome from running javascript when it is off. I lose hours every week because of this nonsense. Chrome sucks. I would get rid of it if I could but I do need it a couple times a week. What can I do to stop the script errors?

Asked by Horse237 2 months ago

bp-76d5e0ec-f3ae-4b42-9144-d17450200611

Hola, tengo sistem operativo ubuntu y no para de darme fallos de cierre. firefox 77.01 32 bits bp-76d5e0ec-f3ae-4b42-9144-d17450200611 bp-a9136813-dcb8-49fc-bd0f-e8c85020… (read more)

Hola, tengo sistem operativo ubuntu y no para de darme fallos de cierre. firefox 77.01 32 bits

bp-76d5e0ec-f3ae-4b42-9144-d17450200611 bp-a9136813-dcb8-49fc-bd0f-e8c850200611

Asked by davidingeniero1 2 months ago

Bookmarks take 5 minutes to load and ones which I have deleted keep coming back

Every time I start Firefox, the bookmarks are scrolling for about 5 minutes and I have to wait for that to finish before I can even click on them because they are constan… (read more)

Every time I start Firefox, the bookmarks are scrolling for about 5 minutes and I have to wait for that to finish before I can even click on them because they are constantly moving.

There are multiple bookmarks I have removed hundreds of times...no lie...they keep coming back. for some there are duplicates/triplicates of them in my main bookmark toolbar. I will delete the ones I don't want and after a while, they come back again.

My bookmarks are a mess because of this - I constantly have to keep going back and ordering them by name just so I can make sure I delete all the duplicates. Then, all of a sudden, they start scrolling again replacing the ones I just deleted. This has been going on for months - possibly years...I quit using Firefox for a while because it was so frustrating. I like the product, but this is driving me nuts. additional files attached. 2 images were captured just a few seconds from each other while the bookmarks are moving all around. If anyone can help, it would be much appreciated. Thanks, Kate

Asked by younkm1 2 months ago

Every notification in Action Center disappears after it's appearance

By default, about:config > alerts.useSystemBackend was False but in order to have notifications from firefox appear in action center, I turned this flag True. Now, not… (read more)

By default, about:config > alerts.useSystemBackend was False but in order to have notifications from firefox appear in action center, I turned this flag True.

Now, notifications appear in Windows Action Center. That's correct. But, every single of them disappears in a few moments.

If you guys are aware of any solution, please let me know. I'd be obliged. Warm Regards.

Please find attachments.

Asked by Mridu Harsh Sharma 2 months ago

On Google newsgroups where performance should be snappy, does DoH affect or retard the search and browsing performance even on other browsers?

Does DoH affect or retard search and browsing performance even on other browsers? On Google newsgroups where performance should be snappy, does DoH affect or retard the … (read more)

Does DoH affect or retard search and browsing performance even on other browsers? On Google newsgroups where performance should be snappy, does DoH affect or retard the search and browsing performance even on other browsers enough so that minutes can go by before the results of a URL or search will be displayed, this even happens on a speed test where the results say they're supposed to be speedy but slow to Resolve?

Asked by BajaBozo 2 months ago

Trying to go to website: http://Search term/ instead of searching

So i have noticed recently that when i type a search term into the address bar and press enter it sometimes says "Do you want to go to the link http://Searchterm/ instead… (read more)

So i have noticed recently that when i type a search term into the address bar and press enter it sometimes says "Do you want to go to the link http://Searchterm/ instead. Well today i tried to search "Unity" and now my address bar instead of searching allways wants to go to "http://Unity/" instead of searching google for "Unity". I know clearing cache would probably help but i'd like to know if theres a way to turn off that whole "feature?". Thanks

I just tried some other things and none of them do it and i just cleared my cache but it's still there

Asked by eddygeek18 2 months ago

Problem accessing pgatour.com on Firefox

Using Firefox, When I access pgatour.com it initially displays correctly, but after a few seconds shifts the page to the right by half a screen width. The I select "Lea… (read more)

Using Firefox, When I access pgatour.com it initially displays correctly, but after a few seconds shifts the page to the right by half a screen width. The I select "Leaderboard" and again it displays correctly but again shifts to the right (see attachment for demonstation).

I have no problems with these pages using MS edge, so i presume the issue lies in my copy of Firefox. note I have only noted this issue in the last few days as the PGA Tour has only just restarted. I have Auto updates activated on Firefox

Asked by Patrick 2 months ago